|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 22.4.2009 21:33:55
|
|
|
|
seny
|
Ja boga mala akrobatka kaj pa je to , da danes , kar padajo?Upam , da je vse ok sayuri , ta tečnoba je kar malo nalezljiva čeprav mene ni še povsem minila Diagnoza: malo manj tečna ...pa mal bolj živčna.Ko bi vsaj vedla zakaj PMS ???Mogoče nisem pa sigurna Super slikce menčy , še za Tobija Ja si bla pa tud prava , da si pri Zarji v gozd rinla No sam , da je blo vse ok , zdaj se lahko tud temu smeješ No ja , ne bom jaz nič govorila , kakšne kozle sem jaz streljala to pa je blo za eno komedijo nogica , meni je vseeno kdaj , sam devetega pa res ne morem , sem obljubila , da bom šla na šiht pomagat , ker novo postavitev delajo Mater sem pridna Že vem zakaj Sicer pa jaz naročilo lahko oddam tudi tebi , pa ti šteješ pikici. dulci, carica same prijazne in to v Ribniškem ZD....saj ne morem verjet bravo, bravo.... pikica , mene ponavadi občutek ne vara ampak res imam nekaj...ma v glavnem redko se zmotim Sam , da ne boš zdaj hotla , da ti šlogam ne, ne to pa ne znam V glavnem , vstrajaj, vstrajaj in še enkrat vstrajaj in ti povem , da boš dosegla , te klinč...ve govorilne ure.Lahko pa rečem to , da je zelo žalostno , da vzgojiteljica ob teh besedah ne ukrepa.... Joj, saj res ti maš jutri plavanje , pa izlet v Supernovo Zoja je pa itak fenomen , ampak vseeno upajmo , da bomo doma do decembra....upanje umre zadnje nasy , a si se danes po Grajski sprehajala z tanovim vozičkom , če si sem te videla, ampak se nisem upala dret za tabo , ker nisem bila sigurna . klavdi in mukllo sem tud videla Mam vse pod kontrolo klepetka , oprosti , sem s tistim telefonom strašila , v eni roki Tijo , v drugi telefon , torbo na rami , joj kolk mi je blo pol narodno res sem ena štrama Drugič te bom pa na kavico povabila Saj ne vem , sem ti sploh rekla adijo Drugač smo bili tudi mi danes v posvetovalnici.Dr.Lušin je res ena super , super ženska , lahko se pogovarjaš , vprašaš , poveš ...nobene slabe volje , še za A. je spraševala kako je , res same pohvale.Ima pa naša babnica 9600 g in 74 cm , obseg glavice 44 Dobile sva napotnico za RA Ampak ne zaradi neplezanja , ampak zaradi tega , ker desno stopalo zavije na notri , lepo se vidi ko je bosa , je kar opazno , tudi Lušinova je takoj opazila .Glede plezanja mi je pa rekla , da ga bo lahko , kar preskočila in naj se nič ne sekiram...pa saj se nisem , saj vse vemo zakaj se gre Ne bom tukaj razlagala Sem se pa še z drugimi mamicami pogovarjala (bile so štiri) in vse hodijo v RA , tako , da je po moje možnost majhna. Saj ne vem , kaj sem hotela še napisat..bom kasneje , če se bom spomnila
|
|
|