Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:09:08
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka a takšne tane bombažne varjante se pa ne dobi? no zdej me boste kmalu prepričale da sploh en rabim nič kupit. jaz sem se pa tako borila da sem pri lubiju izborila dovoljenje za nakup nisem niti gledala, ker za afnanje ni treba imeti 2 Ču mislim pa da bi vseeno bilo boljše, če ji kak bodi gor otegneš pa ev. kake tanke hlače dol ali pa nič... Pa ne bodi prepričana da bo nepremičnina... včasih je zadosti 24 ur...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:09:47
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: pajac Jaz imam kopalni plašček in mi je ok. Sicer, ko Petra kopam ga obrišem z brisačo, plašček uporabljam samo za afnanje. Je pa frotirast in ga ne bom imela na morju s seboj. Peter bo kar v bodiju, ker bi v frotirju na Korčuli crknil.... a takšne tane bombažne varjante se pa ne dobi? no zdej me boste kmalu prepričale da sploh en rabim nič kupit. jaz sem se pa tako borila da sem pri lubiju izborila dovoljenje za nakup Pa kup namest plaščka raj bazenček če ti je tolk všeč, pa 8 eur res ni velik... Ma tamalo obrišeš in ji oblečeš majčko al oblekco al karkol... Sej jst sem bla takrat tud konc junija na morju pa ni blo neke pretirane vročine, voda je bla pa celo mrzla za moje pojme, ne vem če jih je mela 24...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:10:44
|
|
|
|
pajac
|
Kam pa greste Zalenka?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:12:29
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: zalenka a takšne tane bombažne varjante se pa ne dobi? no zdej me boste kmalu prepričale da sploh en rabim nič kupit. jaz sem se pa tako borila da sem pri lubiju izborila dovoljenje za nakup nisem niti gledala, ker za afnanje ni treba imeti 2 Ču mislim pa da bi vseeno bilo boljše, če ji kak bodi gor otegneš pa ev. kake tanke hlače dol ali pa nič... Pa ne bodi prepričana da bo nepremičnina... včasih je zadosti 24 ur... bi bla vesela ja, sam mislim da nima šans no bom premislila, mogoče pa res omislimo bodi varjanto in brisače za brisanje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:15:01
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: pajac Jaz imam kopalni plašček in mi je ok. Sicer, ko Petra kopam ga obrišem z brisačo, plašček uporabljam samo za afnanje. Je pa frotirast in ga ne bom imela na morju s seboj. Peter bo kar v bodiju, ker bi v frotirju na Korčuli crknil.... a takšne tane bombažne varjante se pa ne dobi? no zdej me boste kmalu prepričale da sploh en rabim nič kupit. jaz sem se pa tako borila da sem pri lubiju izborila dovoljenje za nakup Pa kup namest plaščka raj bazenček če ti je tolk všeč, pa 8 eur res ni velik... Ma tamalo obrišeš in ji oblečeš majčko al oblekco al karkol... Sej jst sem bla takrat tud konc junija na morju pa ni blo neke pretirane vročine, voda je bla pa celo mrzla za moje pojme, ne vem če jih je mela 24... a 24 je teb mrzla voda al kaj???? se hecaš??? jaz se kopam od 15 naprej. no 15 je mela kolpa k sm se. najbolp mi je tam okoli 20-22. vse kar je čez je zame mlaka. nitka bo pa itak mela bazenček - to je pa že od prej zmenjen sam ne vem če unga k ga mata poopsie in lenča - mojmu ni najboj vpeč. pa razmišljam da je za vsak dan na plažo vlačit bolj fina kaka bolj enostavna varjanta. sence bo ap itak dovolj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:15:05
|
|
|
|
birdy
|
Mi tud mamo plašček, pa celo dva. Enga ki je zdej aktualen, enga pa za kasneje, ker majo v Arielu znižanje tekstila in sva ji še en (večji) plašček kupila. Ne vem, mogoče za na morje res ni ne vem kok nujen, sam za doma je pa men fajn. Pri nas mamo vsak svojga in ga tud vsi uporabljamo. No, edin moj dragi uporablja največ mojga ker je moj tak mehek pa puhast, njegov pa ni tok mehek. Zalenka, če si tok želiš še vsen (men res prov pride) pejt v Ariel, majo pocen zdej k je razprodaja tekstila, pa tud plaščke majo, celo zelo lepe.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:15:41
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Kam pa greste Zalenka? Promajna, mal pred makarsko. nama je tam tolk lepo, pa sence za belokožce kot smo na pretek
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:17:19
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Mi tud mamo plašček, pa celo dva. Enga ki je zdej aktualen, enga pa za kasneje, ker majo v Arielu znižanje tekstila in sva ji še en (večji) plašček kupila. Ne vem, mogoče za na morje res ni ne vem kok nujen, sam za doma je pa men fajn. Pri nas mamo vsak svojga in ga tud vsi uporabljamo. No, edin moj dragi uporablja največ mojga ker je moj tak mehek pa puhast, njegov pa ni tok mehek. Zalenka, če si tok želiš še vsen (men res prov pride) pejt v Ariel, majo pocen zdej k je razprodaja tekstila, pa tud plaščke majo, celo zelo lepe. birdy kdaj ga pa doma uporabljaš? ker jaz ko jo skopam jo dam na previjalno v uno brisačo s kapuco, jo obrišem, zmasiram in oblečem v pižamo pa gre spat. pa midva tud res nimava plaška
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:19:12
|
|
|
|
April
|
pa mam album zobovja ...vsem se ne bom kazala, zato je pod geslom..pošljem na zs
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:19:30
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: pajac Kam pa greste Zalenka? Promajna, mal pred makarsko. nama je tam tolk lepo, pa sence za belokožce kot smo na pretek Hej, mi gremo zarad mene belokožca šele septembra na dopust. Sicer sem za izgovor dala Neli, ne vem kaj bo naslednje leto. Najbolj da zanosim, nosečnice se morjo tud mal pazt sonca Pajaca, veš kake roke mam, katastrofa. To bom mela barve, pa majco mam tud oblečeno skoz...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:21:21
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: April pa mam album zobovja ...vsem se ne bom kazala, zato je pod geslom..pošljem na zs dej pošlji da vidim to čudo od kovinskega zobovja. sicer se men to ne zdi nič tako smotanega, je pa verjetno če se ta zadeva v tvojih lastnih ustih mal drugačna zgodba
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:22:32
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka birdy kdaj ga pa doma uporabljaš? ker jaz ko jo skopam jo dam na previjalno v uno brisačo s kapuco, jo obrišem, zmasiram in oblečem v pižamo pa gre spat. pa midva tud res nimava plaška Mam ga za po kopanju, sam midva počakava da se kr sama osuši, jo nč ne zdrgnem, pol pa sam slečeva pa pižamo oblečeva. Pa ko je bla vsa zbruhana k je bla bolna je tud prov prišlo. Jst ubistvu uporabljam to namest brisače.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:23:39
|
|
|
|
pajac
|
Ojla birdulina kako je Neli? Je še dolgo spala???
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:24:15
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: April pa mam album zobovja ...vsem se ne bom kazala, zato je pod geslom..pošljem na zs Lepe zobke maš zdej
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:24:26
|
|
|
|
April
|
sem poslala tistim, ki sem jih na zadnji starni našla, da ne bodo vsi bulil. če ktreo ne zanima, pa naj ne zameri in kar preskoči. grem zdaj spat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:24:54
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: pajac Kam pa greste Zalenka? Promajna, mal pred makarsko. nama je tam tolk lepo, pa sence za belokožce kot smo na pretek Hej, mi gremo zarad mene belokožca šele septembra na dopust. Sicer sem za izgovor dala Neli, ne vem kaj bo naslednje leto. Najbolj da zanosim, nosečnice se morjo tud mal pazt sonca Pajaca, veš kake roke mam, katastrofa. To bom mela barve, pa majco mam tud oblečeno skoz... sej mi pa junija - smo pa vsi bolj kot ne bele kože. tud mojga fajn opeče, le da on celo rjav rata. ampak sej če se lepo v senčki skrivašš ni panike. mene ponavadi sicer vsi debelo gledajo ker sem celo pod drevesi v senci z brisačo pokrita - ampak sonce tud čez drevje lahko zažge midva edino vedno iščeva res take place kjer veva da senca ni problem in jo je dovolj tudi če prideš na plažo ob 10 ali 11h. to še posebej za letos, ko bomo z nitko, prej sva itak bla edina ob 7h v morju in izkoriščala nepopisne užitke v bonaci
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:24:57
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Pajaca, veš kake roke mam, katastrofa. Jogurt dečva ..... kar napocaj gor pa jutri po kakšno močno kremo....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:25:00
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Ojla birdulina kako je Neli? Je še dolgo spala??? Ko sem prišla noter se je zbudila. Sam pol pa dons ni več spala do zdele k je v mižalah.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:26:19
|
|
|
|
April
|
hvala antigona, pa saj ni treba hvalit. Jaz sem dala gor bolj zato, da vidte kaj sem trpela v ustih dve leti. Prej sem itak imela iste zobe, se ne opaz razlike, ker so mi samo ugriz popravljal.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:27:13
|
|
|
|
April
|
nočko pa lepe sanje, pa pridne otročke ponoč.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:28:46
|
|
|
|
birdy
|
April, te pa polepša neaparatno stanje zobovja. Prov lepš zgledaš, al pa sam bolj vesela, pa s tem tud lepša.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:29:18
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: April pa mam album zobovja ...vsem se ne bom kazala, zato je pod geslom..pošljem na zs lep nasmeh
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:30:06
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: April hvala antigona, pa saj ni treba hvalit. Jaz sem dala gor bolj zato, da vidte kaj sem trpela v ustih dve leti. Prej sem itak imela iste zobe, se ne opaz razlike, ker so mi samo ugriz popravljal. ful lepo ... zdaj se boš ful smejala.. Pri nas rečejo, da če ne bi imlea uh bi se smejala okoli glave
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:33:28
|
|
|
|
pajac
|
Nočko!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:36:09
|
|
|
|
zalenka
|
a si kej huda pajacka k tolk klicajev popapš???? al si že navajena (sej ejst sm tud) na forumih zmeri ful bolj poudarjat vse stvari. sej tud smeška redko sam enga pripopam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.