|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
7.5.2008 22:09:08   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

a takšne tane bombažne varjante se pa ne dobi?

no zdej me boste kmalu prepričale da sploh en rabim nič kupit. jaz sem se pa tako borila da sem pri lubiju izborila dovoljenje za nakup user posted image user posted image user posted image user posted image  

nisem niti gledala, ker za afnanje ni treba imeti 2 user posted image user posted image user posted image Ču mislim pa da bi vseeno bilo boljše, če ji kak bodi gor otegneš pa ev. kake tanke hlače dol ali pa nič... Pa ne bodi prepričana da bo nepremičnina... včasih je zadosti 24 ur...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 926
7.5.2008 22:09:47   
Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Jaz imam kopalni plašček in mi je ok.
Sicer, ko Petra kopam ga obrišem z brisačo, plašček uporabljam samo za afnanje. Je pa frotirast in ga ne bom imela na morju s seboj. Peter bo kar v bodiju, ker bi v frotirju na Korčuli crknil....

no zdej me boste kmalu prepričale da sploh en rabim nič kupit. jaz sem se pa tako borila da sem pri lubiju izborila dovoljenje za nakup user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pa kup namest plaščka raj bazenček če ti je tolk všeč, pa 8 eur res ni velik... Ma tamalo obrišeš in ji oblečeš majčko al oblekco al karkol... Sej jst sem bla takrat tud konc junija na morju
pa ni blo neke pretirane vročine, voda je bla pa celo mrzla za moje pojme, ne vem če jih je mela 24...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 927
7.5.2008 22:10:44   
pajac
Kam pa greste Zalenka?

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 928
7.5.2008 22:12:29   
zalenka

nisem niti gledala, ker za afnanje ni treba imeti 2 user posted image user posted image user posted image Ču mislim pa da bi vseeno bilo boljše, če ji kak bodi gor otegneš pa ev. kake tanke hlače dol ali pa nič... Pa ne bodi prepričana da bo nepremičnina... včasih je zadosti 24 ur...

bi bla vesela ja, sam mislim da nima šans user posted image user posted image user posted image user posted image

no bom premislila, mogoče pa res omislimo bodi varjanto in brisače za brisanje

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 929
7.5.2008 22:15:01   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Jaz imam kopalni plašček in mi je ok.
Sicer, ko Petra kopam ga obrišem z brisačo, plašček uporabljam samo za afnanje. Je pa frotirast in ga ne bom imela na morju s seboj. Peter bo kar v bodiju, ker bi v frotirju na Korčuli crknil....

Pa kup namest plaščka raj bazenček če ti je tolk všeč, pa 8 eur res ni velik... Ma tamalo obrišeš in ji oblečeš majčko al oblekco al karkol... Sej jst sem bla takrat tud konc junija na morju
pa ni blo neke pretirane vročine, voda je bla pa celo mrzla za moje pojme, ne vem če jih je mela 24...

a 24 je teb mrzla voda al kaj???? se hecaš??? jaz se kopam od 15 naprej. no 15 je mela kolpa k sm se. najbolp mi je tam okoli 20-22. vse kar je čez je zame mlaka.

nitka bo pa itak mela bazenček - to je pa že od prej zmenjen user posted image user posted image
sam ne vem če unga k ga mata poopsie in lenča - mojmu ni najboj vpeč. pa razmišljam da je za vsak dan na plažo vlačit bolj fina kaka bolj enostavna varjanta. sence bo ap itak dovolj

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 930
7.5.2008 22:15:05   
birdy
Mi tud mamo plašček, pa celo dva. Enga ki je zdej aktualen, enga pa za kasneje, ker majo v Arielu znižanje tekstila in sva ji še en (večji) plašček kupila.
Ne vem, mogoče za na morje res ni ne vem kok nujen, sam za doma je pa men fajn. Pri nas mamo vsak svojga in ga tud vsi uporabljamo. No, edin moj dragi uporablja največ mojga ker je moj tak mehek pa puhast, njegov pa ni tok mehek.
Zalenka, če si tok želiš še vsen (men res prov pride) pejt v Ariel, majo pocen zdej k je razprodaja tekstila, pa tud plaščke majo, celo zelo lepe.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 931
7.5.2008 22:15:41   
zalenka

Kam pa greste Zalenka?

Promajna, mal pred makarsko. nama je tam tolk lepo, pa sence za belokožce kot smo na pretek

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 932
7.5.2008 22:17:19   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mi tud mamo plašček, pa celo dva. Enga ki je zdej aktualen, enga pa za kasneje, ker majo v Arielu znižanje tekstila in sva ji še en (večji) plašček kupila.
Ne vem, mogoče za na morje res ni ne vem kok nujen, sam za doma je pa men fajn. Pri nas mamo vsak svojga in ga tud vsi uporabljamo. No, edin moj dragi uporablja največ mojga ker je moj tak mehek pa puhast, njegov pa ni tok mehek.
Zalenka, če si tok želiš še vsen (men res prov pride) pejt v Ariel, majo pocen zdej k je razprodaja tekstila, pa tud plaščke majo, celo zelo lepe.

birdy kdaj ga pa doma uporabljaš? ker jaz ko jo skopam jo dam na previjalno v uno brisačo s kapuco, jo obrišem, zmasiram in oblečem v pižamo pa gre spat.

pa midva tud res nimava plaška

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 933
7.5.2008 22:19:12   
April
pa mam album zobovjauser posted image ...vsem se ne bom kazala, zato je pod geslom..pošljem na zs

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 934
7.5.2008 22:19:30   
birdy

Kam pa greste Zalenka?

Promajna, mal pred makarsko. nama je tam tolk lepo, pa sence za belokožce kot smo na pretek

Hej, mi gremo zarad mene belokožca šele septembra na dopust. Sicer sem za izgovor dala Neli, ne vem kaj bo naslednje leto. Najbolj da zanosim, nosečnice se morjo tud mal pazt soncauser posted image
Pajaca, veš kake roke mam, katastrofa. To bom mela barve, pa majco mam tud oblečeno skoz...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 935
7.5.2008 22:21:21   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: April

pa mam album zobovjauser posted image ...vsem se ne bom kazala, zato je pod geslom..pošljem na zs

dej pošlji da vidim to čudo od kovinskega zobovja.
sicer se men to ne zdi nič tako smotanega, je pa verjetno če se ta zadeva v tvojih lastnih ustih mal drugačna zgodba

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 936
7.5.2008 22:22:32   
birdy

birdy kdaj ga pa doma uporabljaš? ker jaz ko jo skopam jo dam na previjalno v uno brisačo s kapuco, jo obrišem, zmasiram in oblečem v pižamo pa gre spat.

pa midva tud res nimava plaška

Mam ga za po kopanju, sam midva počakava da se kr sama osuši, jo nč ne zdrgnem, pol pa sam slečeva pa pižamo oblečeva. Pa ko je bla vsa zbruhana k je bla bolna je tud prov prišlo. 
Jst ubistvu uporabljam to namest brisače.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 937
7.5.2008 22:23:39   
pajac
Ojla birdulina kako je Neli? Je še dolgo spala???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 938
7.5.2008 22:24:15   
Antigona

Lepe zobke maš zdej user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 939
7.5.2008 22:24:26   
April
sem poslala tistim, ki sem jih na zadnji starni našla, da ne bodo vsi bulil. če ktreo ne zanima, pa naj ne zameri in kar preskoči.user posted image user posted image   grem zdaj spat

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 940
7.5.2008 22:24:54   
zalenka

Kam pa greste Zalenka?

Hej, mi gremo zarad mene belokožca šele septembra na dopust. Sicer sem za izgovor dala Neli, ne vem kaj bo naslednje leto. Najbolj da zanosim, nosečnice se morjo tud mal pazt soncauser posted image
Pajaca, veš kake roke mam, katastrofa. To bom mela barve, pa majco mam tud oblečeno skoz...user posted image

sej mi pa junija - smo pa vsi bolj kot ne bele kože. tud mojga fajn opeče, le da on celo rjav rata.

ampak sej če se lepo v senčki skrivašš ni panike. mene ponavadi sicer vsi debelo gledajo ker sem celo pod drevesi v senci z brisačo pokrita - ampak sonce tud čez drevje lahko zažge user posted image user posted image user posted image

midva edino vedno iščeva res take place kjer veva da senca ni problem in jo je dovolj tudi če prideš na plažo ob 10 ali 11h. to še posebej za letos, ko bomo z nitko, prej sva itak bla edina ob 7h v morju in izkoriščala nepopisne užitke v bonaci user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 941
7.5.2008 22:24:57   
pajac

Pajaca, veš kake roke mam, katastrofa.

Jogurt dečva ..... kar napocaj gor
pa jutri po kakšno močno kremo....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 942
7.5.2008 22:25:00   
birdy

Ojla birdulina kako je Neli? Je še dolgo spala???

Ko sem prišla noter se je zbudila. Sam pol pa dons ni več spala do zdele k je v mižalah.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 943
7.5.2008 22:26:19   
April
hvala antigona, pa saj ni treba hvalit.  Jaz sem dala gor bolj zato, da vidte kaj sem trpela v ustih dve leti. Prej sem itak imela iste zobe, se ne opaz razlike, ker so mi samo ugriz popravljal.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 944
7.5.2008 22:27:13   
April
nočkouser posted image  pa lepe sanje, pa pridne otročke ponoč.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 945
7.5.2008 22:28:46   
birdy
April, te pa polepša neaparatno stanje zobovja. Prov lepš zgledaš, al pa sam bolj vesela, pa s tem tud lepša.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 946
7.5.2008 22:29:18   
zalenka

lep nasmeh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 947
7.5.2008 22:30:06   
pajac

hvala antigona, pa saj ni treba hvalit.  Jaz sem dala gor bolj zato, da vidte kaj sem trpela v ustih dve leti. Prej sem itak imela iste zobe, se ne opaz razlike, ker so mi samo ugriz popravljal.

ful lepo  user posted image user posted image user posted image user posted image ... zdaj se boš ful smejala.. Pri nas rečejo, da če ne bi imlea uh bi se smejala okoli glaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 948
7.5.2008 22:33:28   
pajac
Nočko!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 949
7.5.2008 22:36:09   
zalenka
a si kej huda pajacka k tolk klicajev popapš???? al si že navajena (sej ejst sm tud) na forumih zmeri ful bolj poudarjat vse stvari. sej tud smeška redko sam enga pripopam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.