|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
7.5.2008 8:13:02   
Talika19
No pa dobro jutro!

Mi smo tudi imeli žurko ponoči. Mark se je zbujal vsako uro user posted image , pa kljub temu, da je pri meni spal. Ne vem kaj ga daje. Jest sem pa zdele čist zalepljena. Dobro, da je sonček in bova veliko zunaj.
Zdej dam že kar dekico na travo in sva tam.

A ste vidle imamo še nekaj prijavljenih. Zdej smo pa res že oreng družba. Komaj čakam. Pa da ne bomo pozabili narest ene gasilske za spomin.

Zalenka, kolk si ti pridna s to peko. Vsaka ti čast.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 676
7.5.2008 8:13:36   
LadyB
Eno lepo dobro jutro!!
A vam neki povem, moj Tin poznan kot nočni sesalec ter stiskač ob mamici, je danes pomoje prvič spal v svoji posteljci od osmih do štirih ponoč user posted image user posted image user posted image . Mi še zdaj ni nč jasn

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 677
7.5.2008 8:14:17   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Eno lepo dobro jutro!!
A vam neki povem, moj Tin poznan kot nočni sesalec ter stiskač ob mamici, je danes pomoje prvič spal v svoji posteljci od osmih do štirih ponoč user posted image user posted image user posted image . Mi še zdaj ni nč jasn

Super, bravo Tin. user posted image user posted image  Sedaj pa kar tako naprej.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 678
7.5.2008 8:15:29   
LadyB
Sisy, sem komaj zdaj pogledala slikce. Kok je Sara že zrasla, full je luštna, pa vedno tko lepo oblečena!! user posted image . Ti si pa po slikah sodeč full shujšala, a mam prav?

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 679
7.5.2008 8:16:10   
Anonimen
a sem si kupila lepe sandalceuser posted image ?

user posted image

user posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
7.5.2008 8:17:08   
Anonimen

Eno lepo dobro jutro!!

bravo Tinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LadyB)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
7.5.2008 8:18:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

No pa dobro jutro!

Mi smo tudi imeli žurko ponoči. Mark se je zbujal vsako uro user posted image , pa kljub temu, da je pri meni spal. Ne vem kaj ga daje. Jest sem pa zdele čist zalepljena. Dobro, da je sonček in bova veliko zunaj.
Zdej dam že kar dekico na travo in sva tam.

A ste vidle imamo še nekaj prijavljenih. Zdej smo pa res že oreng družba. Komaj čakam. Pa da ne bomo pozabili narest ene gasilske za spomin.

Zalenka, kolk si ti pridna s to peko. Vsaka ti čast.user posted image user posted image

Če te kaj potolaži, tudi Tjaša ni več tako pridna za spanje kot je bila prejuser posted image ...sej vem bolj slaba tolažbauser posted image

Jst tudi komaj čakam piknik!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
7.5.2008 8:23:09   
LadyB
Popsika, hudi sandalčki!!! Všeč mi je ker majo ozadi še za zapet in niso le za nataknit kot japanke!!! Dobri so.

Talika, sej pr nam je tud aktualno še to nočno zbujanje. Pa pr nama še vedno skoz spi. Včer mi je pa v naročju zaspal, pa sem ga v posteljico položila in je potegnil do štirih, to so le velike izjeme.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
7.5.2008 8:27:12   
Anonimen

Popsika, hudi sandalčki!!! Všeč mi je ker majo ozadi še za zapet in niso le za nataknit kot japanke!!! Dobri so.

Talika, sej pr nam je tud aktualno še to nočno zbujanje. Pa pr nama še vedno skoz spi. Včer mi je pa v naročju zaspal, pa sem ga v posteljico položila in je potegnil do štirih, to so le velike izjeme.

hvala ladyuser posted image

(odgovor članu LadyB)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
7.5.2008 8:31:21   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

a sem si kupila lepe sandalceuser posted image ?

user posted image

user posted image

fuuuul lepiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 685
7.5.2008 8:34:22   
Anonimen
kawasakica, tnxuser posted image . no sej vem, da ne bodo vsaki ušeč itakuser posted image ..sem navajena, da marsikatera stvar ki je meni všeč je drugim kr nekajuser posted image ..ampak tile čeveljci so čisto moj stiluser posted image .

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
7.5.2008 8:34:24   
April
dobri, sam tle je pa potrebno imet nogice fajn spedenane. vse tip top, mehka koža pa lepi noktki...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 687
7.5.2008 8:35:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

dobri, sam tle je pa potrebno imet nogice fajn spedenane. vse tip top, mehka koža pa lepi noktki...user posted image

yes indeeduser posted image
.
sej nogice morjo bit tud drgač spedenane pa noktkiuser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
7.5.2008 8:35:27   
kawasakica
moj je včeraj po squashu na pijači organiziral piknik na naši parceli za v soboto ob 1h. Mislim - brezveze.
user posted image  Tak da gostim 10 ljudi + mi trije. Brezveze.
V zagovor mi je butno, da jaz se lahko vsak dan peljem da vas vidim, njegovi prjatli pa so samo čez vikend fraj.

Talika hvala, da si me čakala

aja, pa še sploh žara nimamo, tak, da še mam vso nabavo prek. Brezvezeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 689
7.5.2008 8:36:00   
JORJA
Poopsika ful dobri sandali!!!user posted image
Tin bravo za celonočno spanje!!!user posted image user posted image

Mi imamo pa kar dve novički:
Prva je tahuda: Avgustin  je prejle prvič SAM stal!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Druga pa da smo dobili 2 nova zoba , zgorjne enke!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 690
7.5.2008 8:36:57   
kawasakica
Kaj če bi še oblekco tak na kavču razgrnla in slikalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 691
7.5.2008 8:37:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

moj je včeraj po squashu na pijači organiziral piknik na naši parceli za v soboto ob 1h. Mislim - brezveze.
user posted image  Tak da gostim 10 ljudi + mi trije. Brezveze.
V zagovor mi je butno, da jaz se lahko vsak dan peljem da vas vidim, njegovi prjatli pa so samo čez vikend fraj.

Talika hvala, da si me čakala

aja, pa še sploh žara nimamo, tak, da še mam vso nabavo prek. Brezvezeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...za tvojega...user posted image user posted image user posted image pacek kako si upa ravno na isti datumuser posted image .

res škodauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 692
7.5.2008 8:37:29   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Prva je tahuda: Avgustin  je prejle prvič SAM stal!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Druga pa da smo dobili 2 nova zoba , zgorjne enke!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 693
7.5.2008 8:38:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

hvalauser posted image ( se tebi morm dat objemčka, da ne bom delala razlikuser posted image )

bravo za Avgustina, neverjetno resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in super še za 2 zobka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 694
7.5.2008 8:38:40   
kawasakica
kaj če bi se jaz en dan ko se vam bo, pa ko bo sonček prpelala v LJ.
Res sem se veselila srečanja

Neposredna povezava do sporočila: 695
7.5.2008 8:39:08   
April
user posted image avgustin, bravo

kawasakica, potem se pa lahko v soboto rajš kr h teb pripeljemo, ko bo že piknikuser posted image

talika, nas najbrž ne bo

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 696
7.5.2008 8:39:25   
Anonimen

kaj če bi se jaz en dan ko se vam bo, pa ko bo sonček prpelala v LJ.
Res sem se veselila srečanja

absolutno pridiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 697
7.5.2008 8:40:01   
Anonimen

kawasakica, potem se pa lahko v soboto rajš kr h teb pripeljemo, ko bo že piknikuser posted image

talika, nas najbrž ne bo

dobrauser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 698
7.5.2008 8:40:25   
April

Kaj če bi še oblekco tak na kavču razgrnla in slikalauser posted image

yesuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 699
7.5.2008 8:40:34   
kawasakica

talika, nas najbrž ne bo

April pridi prosim, gostim namreč pare brez otrok, vsi delajo na karieriuser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?