Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:13:02
|
|
|
|
Talika19
|
No pa dobro jutro! Mi smo tudi imeli žurko ponoči. Mark se je zbujal vsako uro , pa kljub temu, da je pri meni spal. Ne vem kaj ga daje. Jest sem pa zdele čist zalepljena. Dobro, da je sonček in bova veliko zunaj. Zdej dam že kar dekico na travo in sva tam. A ste vidle imamo še nekaj prijavljenih. Zdej smo pa res že oreng družba. Komaj čakam. Pa da ne bomo pozabili narest ene gasilske za spomin. Zalenka, kolk si ti pridna s to peko. Vsaka ti čast.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:13:36
|
|
|
|
LadyB
|
Eno lepo dobro jutro!! A vam neki povem, moj Tin poznan kot nočni sesalec ter stiskač ob mamici, je danes pomoje prvič spal v svoji posteljci od osmih do štirih ponoč . Mi še zdaj ni nč jasn
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:14:17
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Eno lepo dobro jutro!! A vam neki povem, moj Tin poznan kot nočni sesalec ter stiskač ob mamici, je danes pomoje prvič spal v svoji posteljci od osmih do štirih ponoč . Mi še zdaj ni nč jasn Super, bravo Tin. Sedaj pa kar tako naprej.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:15:29
|
|
|
|
LadyB
|
Sisy, sem komaj zdaj pogledala slikce. Kok je Sara že zrasla, full je luštna, pa vedno tko lepo oblečena!! . Ti si pa po slikah sodeč full shujšala, a mam prav?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:16:10
|
|
|
|
Anonimen
|
a sem si kupila lepe sandalce ?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:17:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Eno lepo dobro jutro!! A vam neki povem, moj Tin poznan kot nočni sesalec ter stiskač ob mamici, je danes pomoje prvič spal v svoji posteljci od osmih do štirih ponoč . Mi še zdaj ni nč jasn bravo Tin
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:18:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 No pa dobro jutro! Mi smo tudi imeli žurko ponoči. Mark se je zbujal vsako uro , pa kljub temu, da je pri meni spal. Ne vem kaj ga daje. Jest sem pa zdele čist zalepljena. Dobro, da je sonček in bova veliko zunaj. Zdej dam že kar dekico na travo in sva tam. A ste vidle imamo še nekaj prijavljenih. Zdej smo pa res že oreng družba. Komaj čakam. Pa da ne bomo pozabili narest ene gasilske za spomin. Zalenka, kolk si ti pridna s to peko. Vsaka ti čast. Če te kaj potolaži, tudi Tjaša ni več tako pridna za spanje kot je bila prej ...sej vem bolj slaba tolažba Jst tudi komaj čakam piknik!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:23:09
|
|
|
|
LadyB
|
Popsika, hudi sandalčki!!! Všeč mi je ker majo ozadi še za zapet in niso le za nataknit kot japanke!!! Dobri so. Talika, sej pr nam je tud aktualno še to nočno zbujanje. Pa pr nama še vedno skoz spi. Včer mi je pa v naročju zaspal, pa sem ga v posteljico položila in je potegnil do štirih, to so le velike izjeme.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:27:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Popsika, hudi sandalčki!!! Všeč mi je ker majo ozadi še za zapet in niso le za nataknit kot japanke!!! Dobri so. Talika, sej pr nam je tud aktualno še to nočno zbujanje. Pa pr nama še vedno skoz spi. Včer mi je pa v naročju zaspal, pa sem ga v posteljico položila in je potegnil do štirih, to so le velike izjeme. hvala lady
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:31:21
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika a sem si kupila lepe sandalce ? fuuuul lepi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
kawasakica, tnx . no sej vem, da ne bodo vsaki ušeč itak ..sem navajena, da marsikatera stvar ki je meni všeč je drugim kr nekaj ..ampak tile čeveljci so čisto moj stil .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:34:24
|
|
|
|
April
|
dobri, sam tle je pa potrebno imet nogice fajn spedenane. vse tip top, mehka koža pa lepi noktki...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:35:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April dobri, sam tle je pa potrebno imet nogice fajn spedenane. vse tip top, mehka koža pa lepi noktki... yes indeed . sej nogice morjo bit tud drgač spedenane pa noktki
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:35:27
|
|
|
|
kawasakica
|
moj je včeraj po squashu na pijači organiziral piknik na naši parceli za v soboto ob 1h. Mislim - brezveze. Tak da gostim 10 ljudi + mi trije. Brezveze. V zagovor mi je butno, da jaz se lahko vsak dan peljem da vas vidim, njegovi prjatli pa so samo čez vikend fraj. Talika hvala, da si me čakala aja, pa še sploh žara nimamo, tak, da še mam vso nabavo prek. Brezveze
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:36:00
|
|
|
|
JORJA
|
Poopsika ful dobri sandali!!! Tin bravo za celonočno spanje!!! Mi imamo pa kar dve novički: Prva je tahuda: Avgustin je prejle prvič SAM stal!!! Druga pa da smo dobili 2 nova zoba , zgorjne enke!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:36:57
|
|
|
|
kawasakica
|
Kaj če bi še oblekco tak na kavču razgrnla in slikala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:37:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica moj je včeraj po squashu na pijači organiziral piknik na naši parceli za v soboto ob 1h. Mislim - brezveze. Tak da gostim 10 ljudi + mi trije. Brezveze. V zagovor mi je butno, da jaz se lahko vsak dan peljem da vas vidim, njegovi prjatli pa so samo čez vikend fraj. Talika hvala, da si me čakala aja, pa še sploh žara nimamo, tak, da še mam vso nabavo prek. Brezveze ...za tvojega... pacek kako si upa ravno na isti datum . res škoda
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:37:29
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Poopsika ful dobri sandali!!! Tin bravo za celonočno spanje!!! Mi imamo pa kar dve novički: Prva je tahuda: Avgustin je prejle prvič SAM stal!!! Druga pa da smo dobili 2 nova zoba , zgorjne enke!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:38:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Poopsika ful dobri sandali!!! Tin bravo za celonočno spanje!!! Mi imamo pa kar dve novički: Prva je tahuda: Avgustin je prejle prvič SAM stal!!! Druga pa da smo dobili 2 nova zoba , zgorjne enke!! hvala ( se tebi morm dat objemčka, da ne bom delala razlik ) bravo za Avgustina, neverjetno res in super še za 2 zobka!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:38:40
|
|
|
|
kawasakica
|
kaj če bi se jaz en dan ko se vam bo, pa ko bo sonček prpelala v LJ. Res sem se veselila srečanja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:39:08
|
|
|
|
April
|
avgustin, bravo kawasakica, potem se pa lahko v soboto rajš kr h teb pripeljemo, ko bo že piknik talika, nas najbrž ne bo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:39:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica kaj če bi se jaz en dan ko se vam bo, pa ko bo sonček prpelala v LJ. Res sem se veselila srečanja absolutno pridi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April avgustin, bravo kawasakica, potem se pa lahko v soboto rajš kr h teb pripeljemo, ko bo že piknik talika, nas najbrž ne bo dobra
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:40:25
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Kaj če bi še oblekco tak na kavču razgrnla in slikala yes
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:40:34
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: April avgustin, bravo kawasakica, potem se pa lahko v soboto rajš kr h teb pripeljemo, ko bo že piknik talika, nas najbrž ne bo April pridi prosim, gostim namreč pare brez otrok, vsi delajo na karieri
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?