Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:13:39
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kawasakica vidm da si gor ...a vi tud pridete na piknik? saskija, pa ne nooo ...jst sem se pa veselila da vas spozna..res škoda. mojga še ni doma, da bi ga zagnjavla..vem da moram dans javit. ga pokličeš? na squashu je, če ga zdaj pokličem bo ziher reko, da ne gre...moram ga taktično zvit tako tako, tulipana mal pohvali pa bo zihr šel pa ne samo pohvalit, bo mogla še kej druzga nardit po akciji, seveda!!! mal se mormo pohecat ne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
lenča, itak..smeh je pol zdravja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:15:41
|
|
|
|
Anonimen
|
sisy, kok sta luštne na slikci...sem šele zdjle vidla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:16:06
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kawasakica vidm da si gor ...a vi tud pridete na piknik? saskija, pa ne nooo ...jst sem se pa veselila da vas spozna..res škoda. mojga še ni doma, da bi ga zagnjavla..vem da moram dans javit. ga pokličeš? na squashu je, če ga zdaj pokličem bo ziher reko, da ne gre...moram ga taktično zvit tako tako, tulipana mal pohvali pa bo zihr šel pa ne samo pohvalit, bo mogla še kej druzga nardit če jutri javim da pridemo, pol vete da sem celo noč garala za to
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:17:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica če jutri javim da pridemo, pol vete da sem celo noč garala za to huuuuuuuuuuuda
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:18:24
|
|
|
|
kawasakica
|
Sisy ful sta lepi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:20:27
|
|
|
|
birdy
|
Čer, kako ste? Vidm da nas bo krdost prišlo na piknik, hudoooo! No, jst tud ne bom pekla, bom raj dragiju rekla, on je do zdej še vse ful dobr speku Od piškotov do peciva, ma je kr talent za peko, no pa rtud za kuho Mojih skrapucal pa noben normalen nebi jedu, razen, če ma kera rada zažgane in presoljene zadeve, pol sem pa pravi naslov. Drugač smo mel pa mi dons RA in ne rabmo več na fth hodt, razen če opazim da se kej slabša. Kontrole v RA pa bomo menda mel še kr ke do ene tretjega četrtega leta, zdele mamo čez dva mesca. Pa še to je čist preventivno, prav da se ful lepo razvija, in da gre čist normalno z razvojem. Pol smo se šli pa usput še cept k še nismo tretje doze cepiva dubl. Je reku dohtar da smo glih še ujel čas preden bi mogel vse ponovit. Hvalabogu Pa čist nč ni jokala, je reku dohtar če je z njo kaj narobe
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:22:09
|
|
|
|
Talika19
|
Pridna Neli.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:24:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Čer, kako ste? Vidm da nas bo krdost prišlo na piknik, hudoooo! No, jst tud ne bom pekla, bom raj dragiju rekla, on je do zdej še vse ful dobr speku Od piškotov do peciva, ma je kr talent za peko, no pa rtud za kuho Mojih skrapucal pa noben normalen nebi jedu, razen, če ma kera rada zažgane in presoljene zadeve, pol sem pa pravi naslov. Drugač smo mel pa mi dons RA in ne rabmo več na fth hodt, razen če opazim da se kej slabša. Kontrole v RA pa bomo menda mel še kr ke do ene tretjega četrtega leta, zdele mamo čez dva mesca. Pa še to je čist preventivno, prav da se ful lepo razvija, in da gre čist normalno z razvojem. Pol smo se šli pa usput še cept k še nismo tretje doze cepiva dubl. Je reku dohtar da smo glih še ujel čas preden bi mogel vse ponovit. Hvalabogu Pa čist nč ni jokala, je reku dohtar če je z njo kaj narobe super priden možek, moj je tudi spreten kuhinji
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:25:36
|
|
|
|
LadyB
|
kva pa mojga zdele trga. Je pršu dam ves naspidiran, telovadi, skače že pol ure . No sej se ne pritožujem, upam da tkole vsak večer ostane, da mal shujša, k se je res tko zredil. Je v nosečnosti z mano full jedel, men je šel trebuh papa, njemu je pa na žalost ostal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:27:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB kva pa mojga zdele trga. Je pršu dam ves naspidiran, telovadi, skače že pol ure . No sej se ne pritožujem, upam da tkole vsak večer ostane, da mal shujša, k se je res tko zredil. Je v nosečnosti z mano full jedel, men je šel trebuh papa, njemu je pa na žalost ostal pri nas je pa lih obratno...moj karkoli poje se čisto nič ne zredi...sem mu tolk fauš
< Sporočilo je popravil poopsika -- 6.5.2008 21:28:03 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:27:34
|
|
|
|
LadyB
|
talika kaj pa če bi kr oba prijavla, da ne kompliciram. Če pride pride, če pa ne bom pa jaz pojedla še za njega . Sej če bo šel fušat, bo pa mal kasnej pršel pomoje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:32:00
|
|
|
|
Sisy
|
pupsi in kavasakica-hvala LadyB-tvojmu reč nej kr pride...bosta z mojim čvekala zdej k se že od predaje vozičkov naprej poznata...sta naju baje šimfala veš
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:36:41
|
|
|
|
*lenc@*
|
sisy, super slikce, sara postaja prava lepotička! teb pa tud shujševalna zelo deluje, super!! na uni sliki k voziš voziček mi pa tko zgleda (mam pa asociacije ) k da si zasačena ena movie/music star na sprehodu, k iz revije...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:36:43
|
|
|
|
Talika19
|
PIKNIK - 10.5.2008, POGRAJSKI DOM PRIJAVLJENI Talika19 (2+1) Zalenka (2+1) Abc100 (1+1) Lenč@ (1+1) Poopsika (2+1) **** (1+2) Jorja (2+2) Janana (2+2) Tikca (2+1) Sisy (2+1) Antilopa (2+2) Birdy (2+1) Pajac (1+1) LadyB (2+1) Srursa (1+1) SKUPAJ: 25 odraslih, 19 otrok
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:38:13
|
|
|
|
LadyB
|
pupsi in kavasakica-hvala LadyB-tvojmu reč nej kr pride...bosta z mojim čvekala zdej k se že od predaje vozičkov naprej poznata...sta naju baje šimfala veš vem vem, je rekel da je tvoj istega mišljenja kot on
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:38:19
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: LadyB kva pa mojga zdele trga. Je pršu dam ves naspidiran, telovadi, skače že pol ure . No sej se ne pritožujem, upam da tkole vsak večer ostane, da mal shujša, k se je res tko zredil. Je v nosečnosti z mano full jedel, men je šel trebuh papa, njemu je pa na žalost ostal pri nas je pa lih obratno...moj karkoli poje se čisto nič ne zredi...sem mu tolk fauš Pr nas je isto k pr vama Poopsi, pismo to ni fer. Sam se je mal zredu k sem bla noseča, je mel že tam ene 65kil, zdej je pa spet nazaj na 61-62. Pa preklet pujs, tok sladkarij k on požre jih jst v enmu tednu ne morem Suh pa k glista.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:42:44
|
|
|
|
*lenc@*
|
Suh pa k glista.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:42:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: LadyB kva pa mojga zdele trga. Je pršu dam ves naspidiran, telovadi, skače že pol ure . No sej se ne pritožujem, upam da tkole vsak večer ostane, da mal shujša, k se je res tko zredil. Je v nosečnosti z mano full jedel, men je šel trebuh papa, njemu je pa na žalost ostal pri nas je pa lih obratno...moj karkoli poje se čisto nič ne zredi...sem mu tolk fauš Pr nas je isto k pr vama Poopsi, pismo to ni fer. Sam se je mal zredu k sem bla noseča, je mel že tam ene 65kil, zdej je pa spet nazaj na 61-62. Pa preklet pujs, tok sladkarij k on požre jih jst v enmu tednu ne morem Suh pa k glista. isto moj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:43:21
|
|
|
|
*lenc@*
|
Poopsie, a pol si kupila uno pregrešno(za tvojga) obleko?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:43:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sisy, super slikce, sara postaja prava lepotička! teb pa tud shujševalna zelo deluje, super!! na uni sliki k voziš voziček mi pa tko zgleda (mam pa asociacije ) k da si zasačena ena movie/music star na sprehodu, k iz revije... men je pa una slikca huda, k Sara je špagete
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:44:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Poopsie, a pol si kupila uno pregrešno(za tvojga) obleko? sem kupila eno k mi je bila takoj za uno in je tud ful huda, pa 50€ cenejša ...je pa kr mau podobna tisti tko,d a sem zelo zadovoljna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:46:12
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: LadyB kva pa mojga zdele trga. Je pršu dam ves naspidiran, telovadi, skače že pol ure . No sej se ne pritožujem, upam da tkole vsak večer ostane, da mal shujša, k se je res tko zredil. Je v nosečnosti z mano full jedel, men je šel trebuh papa, njemu je pa na žalost ostal pri nas je pa lih obratno...moj karkoli poje se čisto nič ne zredi...sem mu tolk fauš Pr nas je isto k pr vama Poopsi, pismo to ni fer. Sam se je mal zredu k sem bla noseča, je mel že tam ene 65kil, zdej je pa spet nazaj na 61-62. Pa preklet pujs, tok sladkarij k on požre jih jst v enmu tednu ne morem Suh pa k glista. pri nas je na žalost enako pa poje čokolade na tone
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: LadyB kva pa mojga zdele trga. Je pršu dam ves naspidiran, telovadi, skače že pol ure . No sej se ne pritožujem, upam da tkole vsak večer ostane, da mal shujša, k se je res tko zredil. Je v nosečnosti z mano full jedel, men je šel trebuh papa, njemu je pa na žalost ostal pri nas je pa lih obratno...moj karkoli poje se čisto nič ne zredi...sem mu tolk fauš Pr nas je isto k pr vama Poopsi, pismo to ni fer. Sam se je mal zredu k sem bla noseča, je mel že tam ene 65kil, zdej je pa spet nazaj na 61-62. Pa preklet pujs, tok sladkarij k on požre jih jst v enmu tednu ne morem Suh pa k glista. pri nas je na žalost enako pa poje čokolade na tone lohk kr klub odpremo..
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 6.5.2008 21:48:27
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Poopsie, a pol si kupila uno pregrešno(za tvojga) obleko? sem kupila eno k mi je bila takoj za uno in je tud ful huda, pa 50€ cenejša ...je pa kr mau podobna tisti tko,d a sem zelo zadovoljna a potem je bila zastonj? ker jaz več za obleko ne bi dala, razen za svojo poročno
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?