|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
6.5.2008 21:13:39   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

kawasakica vidm da si goruser posted image ...a vi tud pridete na piknik?

saskija, pa ne nooouser posted image ...jst sem se pa veselila da vas spozna..res škoda.

mojga še ni doma, da bi ga zagnjavla..vem da moram dans javit. user posted image

ga pokličeš?user posted image

na squashu je, če ga zdaj pokličem bo ziher reko, da ne gre...moram ga taktično zvituser posted image

tako tako, tulipana mal pohvali pa bo zihr šeluser posted image

pa ne samo pohvalit, bo mogla še kej druzga nardituser posted image

po akciji, seveda!!!user posted image mal se mormo pohecat ne?

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
6.5.2008 21:14:57   
Anonimen
lenča, itak..smeh je pol zdravjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
6.5.2008 21:15:41   
Anonimen
sisy, kok sta luštne na slikci...sem šele zdjle vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
6.5.2008 21:16:06   
kawasakica

kawasakica vidm da si goruser posted image ...a vi tud pridete na piknik?

saskija, pa ne nooouser posted image ...jst sem se pa veselila da vas spozna..res škoda.

mojga še ni doma, da bi ga zagnjavla..vem da moram dans javit. user posted image

ga pokličeš?user posted image

na squashu je, če ga zdaj pokličem bo ziher reko, da ne gre...moram ga taktično zvituser posted image

tako tako, tulipana mal pohvali pa bo zihr šeluser posted image

pa ne samo pohvalit, bo mogla še kej druzga nardituser posted image

če jutri javim da pridemo, pol vete da sem celo noč garala za touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 629
6.5.2008 21:17:43   
Anonimen

če jutri javim da pridemo, pol vete da sem celo noč garala za touser posted image

huuuuuuuuuuudauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
6.5.2008 21:18:24   
kawasakica
Sisy ful sta lepiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 631
6.5.2008 21:20:27   
birdy
Čer, kako ste?
Vidm da nas bo krdost prišlo na piknik, hudoooo!user posted image user posted image user posted image  No, jst tud ne bom pekla, bom raj dragiju rekla, on je do zdej še vse ful dobr spekuuser posted image  Od piškotov do peciva, ma je kr talent za peko, no pa rtud za kuhouser posted image  Mojih skrapucal pa noben normalen nebi jedu, razen, če ma kera rada zažgane in presoljene zadeve, pol sem pa pravi naslov.
Drugač smo mel pa mi dons RA in ne rabmo več na fth hodt, razen če opazim da se kej slabša. Kontrole v RA pa bomo menda mel še kr ke do ene tretjega četrtega leta, zdele mamo čez dva mesca. Pa še to je čist preventivno, prav da se ful lepo razvija, in da gre čist normalno z razvojem.
Pol smo se šli pa usput še cept k še nismo tretje doze cepiva dubl. Je reku dohtar da smo glih še ujel čas preden bi mogel vse ponovit. Hvalaboguuser posted image  Pa čist nč ni jokala, je reku dohtar če je z njo kaj narobeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 632
6.5.2008 21:22:09   
Talika19
Pridna Neli.user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 633
6.5.2008 21:24:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Čer, kako ste?
Vidm da nas bo krdost prišlo na piknik, hudoooo!user posted image user posted image user posted image  No, jst tud ne bom pekla, bom raj dragiju rekla, on je do zdej še vse ful dobr spekuuser posted image  Od piškotov do peciva, ma je kr talent za peko, no pa rtud za kuhouser posted image  Mojih skrapucal pa noben normalen nebi jedu, razen, če ma kera rada zažgane in presoljene zadeve, pol sem pa pravi naslov.
Drugač smo mel pa mi dons RA in ne rabmo več na fth hodt, razen če opazim da se kej slabša. Kontrole v RA pa bomo menda mel še kr ke do ene tretjega četrtega leta, zdele mamo čez dva mesca. Pa še to je čist preventivno, prav da se ful lepo razvija, in da gre čist normalno z razvojem.
Pol smo se šli pa usput še cept k še nismo tretje doze cepiva dubl. Je reku dohtar da smo glih še ujel čas preden bi mogel vse ponovit. Hvalaboguuser posted image  Pa čist nč ni jokala, je reku dohtar če je z njo kaj narobeuser posted image

superuser posted image
priden možek, moj je tudi spreten kuhinjiuser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
6.5.2008 21:25:36   
LadyB
kva pa mojga zdele trga. Je pršu dam ves naspidiran, telovadi, skače že pol ure user posted image user posted image . No sej se ne pritožujem, upam da tkole vsak večer ostane, da mal shujša, k se je res tko zredil. Je v nosečnosti z mano full jedel, men je šel trebuh papa, njemu je pa na žalost ostal user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 635
6.5.2008 21:27:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

kva pa mojga zdele trga. Je pršu dam ves naspidiran, telovadi, skače že pol ure user posted image user posted image . No sej se ne pritožujem, upam da tkole vsak večer ostane, da mal shujša, k se je res tko zredil. Je v nosečnosti z mano full jedel, men je šel trebuh papa, njemu je pa na žalost ostal user posted image

user posted image user posted image user posted image

pri nas je pa lih obratno...moj karkoli poje se čisto nič ne zredi...sem mu tolk faušuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 6.5.2008 21:28:03 >

(odgovor članu LadyB)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
6.5.2008 21:27:34   
LadyB
talika kaj pa če bi kr oba prijavla, da ne kompliciram. Če pride pride, če pa ne bom pa jaz pojedla še za njega user posted image user posted image . Sej če bo šel fušat, bo pa mal kasnej pršel pomoje

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 637
6.5.2008 21:32:00   
Sisy
pupsi in kavasakica-hvalauser posted image

LadyB-tvojmu reč nej kr pride...bosta z mojim čvekala zdej k se že od predaje vozičkov naprej poznata...sta naju baje šimfala vešuser posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 638
6.5.2008 21:36:41   
*lenc@*
sisy, super slikce, sara postaja prava lepotička! teb pa tud shujševalna zelo deluje, super!!

na uni sliki k voziš voziček mi pa tko zgleda (mam pa asociacijeuser posted image ) k da si zasačena ena movie/music star na sprehodu, k iz revije...user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 639
6.5.2008 21:36:43   
Talika19
PIKNIK - 10.5.2008, POGRAJSKI DOM

PRIJAVLJENI

Talika19 (2+1)
Zalenka (2+1)
Abc100 (1+1)
Lenč@ (1+1)
Poopsika (2+1)
**** (1+2)
Jorja (2+2)
Janana (2+2)
Tikca (2+1)
Sisy (2+1)
Antilopa (2+2)
Birdy (2+1)
Pajac (1+1)
LadyB (2+1)
Srursa (1+1)

SKUPAJ: 25 odraslih, 19 otrok

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 640
6.5.2008 21:38:13   
LadyB
pupsi in kavasakica-hvala

LadyB-tvojmu reč nej kr pride...bosta z mojim čvekala zdej k se že od predaje vozičkov naprej poznata...sta naju baje šimfala veš

vem vem, je rekel da je tvoj istega mišljenja kot on user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 641
6.5.2008 21:38:19   
birdy

pri nas je pa lih obratno...moj karkoli poje se čisto nič ne zredi...sem mu tolk faušuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pr nas je isto k pr vama Poopsi, pismo to ni fer. Sam se je mal zredu k sem bla noseča, je mel že tam ene 65kil, zdej je pa spet nazaj na 61-62. Pa preklet pujs, tok sladkarij k on požre jih jst v enmu tednu ne moremuser posted image  Suh pa k glista.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 642
6.5.2008 21:42:44   
*lenc@*
Suh pa k glista.

user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 643
6.5.2008 21:42:48   
Anonimen

Pr nas je isto k pr vama Poopsi, pismo to ni fer. Sam se je mal zredu k sem bla noseča, je mel že tam ene 65kil, zdej je pa spet nazaj na 61-62. Pa preklet pujs, tok sladkarij k on požre jih jst v enmu tednu ne moremuser posted image  Suh pa k glista.

user posted image user posted image isto moj

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
6.5.2008 21:43:21   
*lenc@*
Poopsie, a pol si kupila uno pregrešno(za tvojga) obleko?

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 645
6.5.2008 21:43:22   
Anonimen

sisy, super slikce, sara postaja prava lepotička! teb pa tud shujševalna zelo deluje, super!!

na uni sliki k voziš voziček mi pa tko zgleda (mam pa asociacijeuser posted image ) k da si zasačena ena movie/music star na sprehodu, k iz revije...user posted image user posted image

men je pa una slikca huda, k Sara je špageteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
6.5.2008 21:44:34   
Anonimen

sem kupila eno k mi je bila takoj za uno user posted image in je tud ful huda, pa 50€ cenejšauser posted image ...je pa kr mau podobna tisti tko,d a sem zelo zadovoljnauser posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 647
6.5.2008 21:46:12   
Talika19

pri nas je na žalost enako
pa poje čokolade na toneuser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 648
6.5.2008 21:47:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

pri nas je na žalost enako
pa poje čokolade na toneuser posted image

lohk kr klub odpremo..user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
6.5.2008 21:48:27   
Talika19

sem kupila eno k mi je bila takoj za uno user posted image in je tud ful huda, pa 50€ cenejšauser posted image ...je pa kr mau podobna tisti tko,d a sem zelo zadovoljnauser posted image user posted image

a potem je bila zastonj?user posted image
ker jaz več za obleko ne bi dala, razen za svojo poročnouser posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?