Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:40:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja lumpa pa spi zdej k je treba it na RA
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:42:01
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Moja lumpa pa spi zdej k je treba it na RA če je pa utrujena, mora za nazaj not spravit
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:43:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Moja lumpa pa spi zdej k je treba it na RA če je pa utrujena, mora za nazaj not spravit ji bom dala jst not spravt ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:47:13
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Moja lumpa pa spi zdej k je treba it na RA ona že ve.....je šla zdej počivat ker bo potem tam vse pokazala kar zna!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:47:44
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Sisy, sem komaj zdaj pogledala slikce. Kok je Sara že zrasla, full je luštna, pa vedno tko lepo oblečena!! . Ti si pa po slikah sodeč full shujšala, a mam prav? o hvala LadyB Shujšala? Ah kjeeeee ko bi vsaj se zmer tko "nastavim" da se kile ne vidijo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:47:55
|
|
|
|
April
|
bi bi, pa ima moj špil popoldne....saj se bomo videli še kaj.. da se ti enkrat v lj pripelji, pa naredimo eno srečanje pri meni doma. imam trampolin, 3 m premera z ograjco na dvorišču---pa sem zdaj ugotovila, da je idealna stajica no daj, pa še saskijo zraven pripelji druge bi pa tudi prišle, a ne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:47:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Kaj če bi še oblekco tak na kavču razgrnla in slikala yes v živo je veliko bolj lepa , tko na sliki ne pride tko do iraza prosim ne glejte za obleko ker je polno nametanih igrač
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:48:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Sisy, sem komaj zdaj pogledala slikce. Kok je Sara že zrasla, full je luštna, pa vedno tko lepo oblečena!! . Ti si pa po slikah sodeč full shujšala, a mam prav? o hvala LadyB Shujšala? Ah kjeeeee ko bi vsaj se zmer tko "nastavim" da se kile ne vidijo ne ampk brez heca, sem ti že zadnjič rekla, da se pozna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:50:14
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Kaj če bi še oblekco tak na kavču razgrnla in slikala yes jst pa predlagam da oblekco oblečeš pa si še sandalce natakneš pa se slikaš
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:51:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Kaj če bi še oblekco tak na kavču razgrnla in slikala yes jst pa predlagam da oblekco oblečeš pa si še sandalce natakneš pa se slikaš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:51:24
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Sisy, sem komaj zdaj pogledala slikce. Kok je Sara že zrasla, full je luštna, pa vedno tko lepo oblečena!! . Ti si pa po slikah sodeč full shujšala, a mam prav? o hvala LadyB Shujšala? Ah kjeeeee ko bi vsaj se zmer tko "nastavim" da se kile ne vidijo ne ampk brez heca, sem ti že zadnjič rekla, da se pozna sem spet začela "žret" nutelo tko da polet pač ne bom kot Heidi Klum Me kolegi zezajo da bom samo Heidi Klump
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:52:06
|
|
|
|
April
|
u dobra, glih zate k pravš, da maš velke bube pa čeveljče z visoko peto obvezno, pa zagorela polt....jaz bi mogoče še nohtke na rdečepobarvala super boš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:52:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Sisy, sem komaj zdaj pogledala slikce. Kok je Sara že zrasla, full je luštna, pa vedno tko lepo oblečena!! . Ti si pa po slikah sodeč full shujšala, a mam prav? o hvala LadyB Shujšala? Ah kjeeeee ko bi vsaj se zmer tko "nastavim" da se kile ne vidijo ne ampk brez heca, sem ti že zadnjič rekla, da se pozna sem spet začela "žret" nutelo tko da polet pač ne bom kot Heidi Klum Me kolegi zezajo da bom samo Heidi Klupm ...drgač si pa ti men bolj angelina jolie varianta kot pa hajdi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:52:38
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Kaj če bi še oblekco tak na kavču razgrnla in slikala yes jst pa predlagam da oblekco oblečeš pa si še sandalce natakneš pa se slikaš kaj se smeješ,resno mislm zakaj pa ne...sej ne boš naga
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:52:41
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika [ bo pa dobra tale kombinacija....oblekica+sandali
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:52:56
|
|
|
|
LadyB
|
ZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Kaj če bi še oblekco tak na kavču razgrnla in slikala yes jst pa predlagam da oblekco oblečeš pa si še sandalce natakneš pa se slikaš jaaa, GO popsika GO popsika
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:53:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April u dobra, glih zate k pravš, da maš velke bube pa čeveljče z visoko peto obvezno, pa zagorela polt....jaz bi mogoče še nohtke na rdečepobarvala super boš hvala april no sam noktki ne bojo rdeči ..se nekako ne vidim z njimi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:54:11
|
|
|
|
Sisy
|
fuuul lepa oblekca aja btw-kdaj je zbor v soboto?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:54:13
|
|
|
|
April
|
evo hujšarce, da se boste mal bolj počutle...jaz sem se za 6 kil poredila...in se pozna, zdaj jih še skrit ne morem več
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:54:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: poopsika [ bo pa dobra tale kombinacija....oblekica+sandali jaa te sandali tako hudo pašejo zraven res... mene je bolj težko videt v visokih petah mislm da bi jst v petkah zgledala hajdi klump
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:55:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy fuuul lepa oblekca aja btw-kdaj je zbor v soboto? okol 11h, 12h sisy a greva na kak čvek? maš čas?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:55:39
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika mislm da bi jst v petkah zgledala hajdi klump
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:55:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April evo hujšarce, da se boste mal bolj počutle...jaz sem se za 6 kil poredila...in se pozna, zdaj jih še skrit ne morem več teb se pa res ne more poznat k si taka suhica
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:56:07
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy fuuul lepa oblekca aja btw-kdaj je zbor v soboto? kolikor vem od 11-12 enkrat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:57:18
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy fuuul lepa oblekca aja btw-kdaj je zbor v soboto? okol 11h, 12h sisy a greva na kak čvek? maš čas? rade volje, pa grem dons opravit "nujno zlo"...grem v službo punce mal pozdravt...moram izkoristit ker dons šefice ni v službi ....pa se mi ne da bit z njo tist prisiljeno prijazna...bljak.... lahko pa ju3....sva se že z Mony neki tut menile....pa še ju3 bi baje naaaajlepše vreme
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.