|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
6.5.2008 21:48:40   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

kva pa mojga zdele trga. Je pršu dam ves naspidiran, telovadi, skače že pol ure user posted image user posted image . No sej se ne pritožujem, upam da tkole vsak večer ostane, da mal shujša, k se je res tko zredil. Je v nosečnosti z mano full jedel, men je šel trebuh papa, njemu je pa na žalost ostal user posted image

user posted image user posted image user posted image

pri nas je pa lih obratno...moj karkoli poje se čisto nič ne zredi...sem mu tolk faušuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pr nas je isto k pr vama Poopsi, pismo to ni fer. Sam se je mal zredu k sem bla noseča, je mel že tam ene 65kil, zdej je pa spet nazaj na 61-62. Pa preklet pujs, tok sladkarij k on požre jih jst v enmu tednu ne moremuser posted image  Suh pa k glista.

pri nas je na žalost enako
pa poje čokolade na toneuser posted image

Jst sem mojmu kr rekla: če je kej pravice na tem svetu boš ti enkrat debel!!!!!!!!!! Pa se mi je sam smejuuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 651
6.5.2008 21:49:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Poopsie, a pol si kupila uno pregrešno(za tvojga) obleko?

sem kupila eno k mi je bila takoj za uno user posted image in je tud ful huda, pa 50€ cenejšauser posted image ...je pa kr mau podobna tisti tko,d a sem zelo zadovoljnauser posted image user posted image

a potem je bila zastonj?user posted image
ker jaz več za obleko ne bi dala, razen za svojo poročnouser posted image user posted image

hm...user posted image bom raje pametno molčala...

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
6.5.2008 21:52:17   
Talika19

sem kupila eno k mi je bila takoj za uno user posted image in je tud ful huda, pa 50€ cenejšauser posted image ...je pa kr mau podobna tisti tko,d a sem zelo zadovoljnauser posted image user posted image

ker jaz več za obleko ne bi dala, razen za svojo poročnouser posted image user posted image

bolje, da me ne bo glava bolela

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 653
6.5.2008 21:52:37   
*lenc@*

kva pa mojga zdele trga. Je pršu dam ves naspidiran, telovadi, skače že pol ure user posted image user posted image . No sej se ne pritožujem, upam da tkole vsak večer ostane, da mal shujša, k se je res tko zredil. Je v nosečnosti z mano full jedel, men je šel trebuh papa, njemu je pa na žalost ostal user posted image

pri nas je pa lih obratno...moj karkoli poje se čisto nič ne zredi...sem mu tolk faušuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pr nas je isto k pr vama Poopsi, pismo to ni fer. Sam se je mal zredu k sem bla noseča, je mel že tam ene 65kil, zdej je pa spet nazaj na 61-62. Pa preklet pujs, tok sladkarij k on požre jih jst v enmu tednu ne moremuser posted image  Suh pa k glista.

lohk kr klub odpremo..user posted image

še jaz mojga vpišem

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 654
6.5.2008 21:53:00   
Anonimen

bolje, da me ne bo glava bolela

user posted image no glavobola ti pa res ne privoščimuser posted image ...

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
6.5.2008 21:53:35   
Anonimen

lohk kr klub odpremo..user posted image

še jaz mojga vpišem

komotuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
6.5.2008 22:12:46   
Antigona
Čer...

Se sam na brzino javim, da prideva na piknik z Lukijem sama, torej 1+1
ABC ti pa tud prid sama, deca pa nej kr gresta na reli. Moj je sicer ta vikend frej in mi je zdej prbil, kao kako smo se lahko zmenle v soboto. Da če bi blo v nedeljo bi šel (prej je pa itak skoz govoru da ne bi šel)... In da je edini vikend frej ko je dirka, na dirki pa ni bil že dve leti, pa še Žanu je obljubu da ga bo peljal, pa bla bla bla
U glavnem na piknik prideva z Lukijem sama.... Žal, al pa hvala bogu user posted image , bova vsaj mir mela user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
6.5.2008 22:13:12   
*lenc@*
Lepo in lahko noč želim.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 658
6.5.2008 22:14:42   
Antigona
Lahko noč!!!!

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 659
6.5.2008 22:15:59   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

zalenka ti si spraševala za morje katero kremico jaz imam letos od hauschke (saj ne vem če se tako napiše) faktor 30. sem pa imela tudi že nivea, eucerin,amai,bubchen, avon, pa neko bio žavbo.. vse je bilo čisto vredu.
namažem pa sebe in otroke vedno samo enkrat zjutraj in potem nič več, pa nismo nikoli opečeni.

saskija hvala. če bi se jaz namazala samo enkrat bi bla pečena totalno. jest mam kožo kot jogurt, me samo fajn opeče, rjava pa nisem nikoli user posted image

itak sem že do sedaj bila na plaži max do 11h - seveda skoz v senci,  razen kar v vodi, pa potem od 16h naprej isto. letos bom o z anito še malo bolj previdno, ker se mi zdi da ima ona zelo podobno kožo kot jaz.

sprašvala sem pa zato, ker je tok polemike okoli teh krem, da več kot 25 faktor sploh ne bi smeli, pol na drugi strani bi eni radi faktor 50. itak ej najbolj zdravo se izogibat ta hudega sonca in to je to user posted image

lady kolk maš luškan avatar - k sem vidla na hitr sm misnla da je kera nova user posted image

abc mi gremo na morje od 18-25.6.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 660
6.5.2008 22:16:06   
zalenka

sisy zelo lep avtosedež, mi smo še kar v lupinici, no ne jaz ampak Jakauser posted image

kaj bom samo jaz pekla in zalenka  mi boste čisto voljo zbileuser posted image - pa z mercatorjem pa sparom se težjko kosam nimam tako velike pečice in takšnega izbora slaščic.user posted image user posted image

tudi jaz se težko kosam z njimi, sam domače je pa le domače. p iz domačih jajčk bo vse.

danes sem bla pridna - delal sem od 17h do 22h - skoz, zdele me sicer vse boli ampak dobrot je pa polno user posted image user posted image

za lušte: čokoladna salama, kokosova salama in višnjeva salama. pa eni piškotki k pa sicer po lepoti niso uspel, ker sem se preveč držala recepta čeprav mi je pamet mal drugač govorila. ampak za pojest bodo upam user posted image . če jih nau itak moj prej vse pojedu. druge runde se mi pa ne bo dal delat pomoje.
no v petek pa spečem še jogurtovo pito in to je to od mene user posted image user posted image . no te salame so take brez peke tko da zdej so šle na hladno, pol se morjo ap še mal na zraku sušit user posted image

a ste kej lačne???? user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 661
6.5.2008 22:24:42   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

user posted image

a ste kej lačne???? user posted image user posted image

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 662
6.5.2008 22:28:17   
birdy

zalenka ti si spraševala za morje katero kremico jaz imam letos od hauschke (saj ne vem če se tako napiše) faktor 30. sem pa imela tudi že nivea, eucerin,amai,bubchen, avon, pa neko bio žavbo.. vse je bilo čisto vredu.
namažem pa sebe in otroke vedno samo enkrat zjutraj in potem nič več, pa nismo nikoli opečeni.

saskija hvala. če bi se jaz namazala samo enkrat bi bla pečena totalno. jest mam kožo kot jogurt, me samo fajn opeče, rjava pa nisem nikoli user posted image

Zalenka, mave pa midve očitno podobno kožo.
A je pri teb isto, da te naprimer en dan opeče da si k kuhan rak,nasledn dan si rdeča, še en dan kasnej pa snežno bela? K men greto tok na živce, me ukur, čez dva dni sem pa čist bela. Pa še tok mam občutljivo kožo da me prec okur, pol ure pa je lohk to že to. Če me je zdele en dan v lica zažgal, pa ta sonce k sploh še ni tok močnuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 663
6.5.2008 22:28:59   
zalenka
če bi mela kej energije še, bi fotknila zadevo, pa se mi ne da sploh. boste morale do sobote mal počakat - če bo kej osatlo user posted image user posted image user posted image

vidim da ste mele debato - no pri nama pa pri obeh grejo kile sam gor user posted image user posted image user posted image user posted image
za zjokat pa kaj čmo. vsaj uni k ste suhci mogoče pol vidte da vam ama ništa ne manjka in nimate ama ništa preveč user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 664
6.5.2008 22:31:04   
zalenka

Zalenka, mave pa midve očitno podobno kožo.
A je pri teb isto, da te naprimer en dan opeče da si k kuhan rak,nasledn dan si rdeča, še en dan kasnej pa snežno bela? K men greto tok na živce, me ukur, čez dva dni sem pa čist bela. Pa še tok mam občutljivo kožo da me prec okur, pol ure pa je lohk to že to. Če me je zdele en dan v lica zažgal, pa ta sonce k sploh še ni tok močnuser posted image

birdy pol maš še srečo. ker mene lahko zakur v 10 min do mehurjev. in sm vijolčna, ne samo rdeča, pol peče par dni kot svinja, se nardijo mehurčki in se olušim.

že od navadnega sprehoda tkole se mi pa ful materina znamenja delajo ker se pigment zbira na enem mestu in sem pikasta kot en vem kaj.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 665
6.5.2008 22:31:51   
zalenka
konc akcije vidim - valda k sem pa jets pršla ane user posted image user posted image user posted image

sej že komi gledam, grem spat - nočko potočko

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 666
6.5.2008 22:32:05   
birdy

vidim da ste mele debato - no pri nama pa pri obeh grejo kile sam gor user posted image user posted image user posted image user posted image
za zjokat pa kaj čmo. vsaj uni k ste suhci mogoče pol vidte da vam ama ništa ne manjka in nimate ama ništa preveč user posted image user posted image user posted image user posted image

Zalenka, sam teb res ni vidt da bi mela ful preveč. Pa pomoje nimaš tok kil preveč, če jih pa maš ti pa res ne zgleda. Znaš skrit.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 667
6.5.2008 22:33:22   
birdy
Lahko noč, se tudi jaz poslavljam.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 668
6.5.2008 22:34:04   
Antigona
Zalenka jst mam za mazat Mleko za sončenje od Justa 25 (v šprici). Tamalga sem sicer skoz mazala, pa ni bil nikol rdeč,sebe pa bolj poredko... Če bi se večkrat bi me manjkrat zakurl user posted image ... Hec... Ampak sem z njihovim mlekom res zadovoljna, no tako, kot z vsemi ostalimi njihovimi izdelki...

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 669
6.5.2008 22:42:40   
mony5
čer,

na piknik pridem tudi jaz in sicer sama z Zojo (torej 1+1).

nočko

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 670
7.5.2008 7:52:52   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

Kakšen sončekuser posted image user posted image user posted image
Midve imava danes RA, potem greva pa mal na potep...bi se katera pridružila?user posted image

Sem dones pregledala dlesni in ni znaka sploh o kakem zobku, tko, da res nimam pojma kaj jo dajeuser posted image ...se je danes ob 3h zjutraj zbudila in potem ni ziher uro pa pol nazaj zaspala in potem smo bili pa spet ob 6h aufuser posted image user posted image .

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
7.5.2008 7:53:38   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Zalenka jst mam za mazat Mleko za sončenje od Justa 25 (v šprici). Tamalga sem sicer skoz mazala, pa ni bil nikol rdeč,sebe pa bolj poredko... Če bi se večkrat bi me manjkrat zakurl user posted image ... Hec... Ampak sem z njihovim mlekom res zadovoljna, no tako, kot z vsemi ostalimi njihovimi izdelki...

jst sem kupila za Tjašo kremco od Mustele.

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
7.5.2008 7:55:29   
Anonimen

itak sem že do sedaj bila na plaži max do 11h - seveda skoz v senci,  razen kar v vodi, pa potem od 16h naprej isto. letos bom o z anito še malo bolj previdno, ker se mi zdi da ima ona zelo podobno kožo kot jaz.

sprašvala sem pa zato, ker je tok polemike okoli teh krem, da več kot 25 faktor sploh ne bi smeli, pol na drugi strani bi eni radi faktor 50. itak ej najbolj zdravo se izogibat ta hudega sonca in to je to user posted image

lady kolk maš luškan avatar - k sem vidla na hitr sm misnla da je kera nova user posted image

abc mi gremo na morje od 18-25.6.

meni je farmacevt priporočal Mustelo sf 50 za Tjašo in je baje najboljpša, ker naj bi bila najbolj naravna od vseh.
Sej lohk me je nategnil, kaj pa vem...ampak Mustela ima meni nasplošno ful kvalitetne stvari za otroke.

Kopiram iz foruma:
ampak kremica, ki ima mineralno sestavo naredi filter na koži (se te snovi ne vpijejo in ne dražijo kože) in tako šćitijo. In Mustela ima mineralno sestav zato je sf 50 tako sprejemljiv za otroke.

< Sporočilo je popravil poopsika -- 7.5.2008 7:58:17 >

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
7.5.2008 8:07:38   
JORJA
Dobro jutro!
Res je , danes bo en krasen dan. zato se zdajle na kratko javim ,ker potem šibama ven na sonček.
Je bilo včeraj zvečer govora o "hujšanju"........mene se tudi nič ne prime, pa jem za dva, kile pa kar stojijo ali celo gredo dol.
Jaz že komaj čakam soboto......da vas bom po dolgem času spet videlauser posted image  in seveda vaše prince in princeske.user posted image user posted image
Antigona, mogoče ti veš ima Just kakšno kremico za obraz za našega Avgustinčka.Ima tako hrapavo kožo user posted image .
mi je dala zdravnica kremo, katero so naredili v lekarni pa nič ne pomaga. Jutri imava sicer 3 ceplenje pa ga bo tako videla kakšen je, ampak za potem bi jo pa rabila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
7.5.2008 8:10:14   
Talika19
PIKNIK - 10.5.2008, POGRAJSKI DOM

PRIJAVLJENI

Talika19 (2+1)
Zalenka (2+1)
Abc100 (1+1)
Lenč@ (1+1)
Poopsika (2+1)
**** (1+2)
Jorja (2+2)
Janana (2+2)
Tikca (2+1)
Sisy (2+1)
Antilopa (2+2)
Birdy (2+1)
Pajac (1+1)
LadyB (2+1)
Srursa (1+1)
Rivi (1+1)
Antigona (1+1)
Mony5 (1+1)

SKUPAJ: 28 odraslih, 22 otrok

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Plavanje
CatJa

Kdaj so vaši otroci začeli plavat brez rokavčkov/obroča?

Pri 4-ih letih (51%)

Pri 5-ih letih (22%)

Pri 6-ih letih (14%)

Kasneje (13%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!