Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:44:48
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka antigona za lukija Hvala vsem za lepe želje in ... Se vam zahvaljujem v Lukijevem imenu!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:46:20
|
|
|
|
zalenka
|
zdej sm se spomnla da vas nameravam že par dni vprašat, če ma kera iste težave s tamalim, da se noče na vse 4 dat. z nitko hočem vaje delat da bi šla na vse 4 pa je tolk huda, sam da se taknem. če ona noče pol je ne smem niti mal dotaknit - je kuj jeza in jok pa čist trda rata. jo dam tko med svoje noge, pa igrače na eno in drugo stran, pa se čez sicer potegne, če ma voljo, sam pol se takoj stegne, tako da se s trebuščkom guga na mojem stegnu ko pase kravice se na čase neki sicer trudi tko nazaj na vse 4 - sam se mi zdi da zmeri manj ne zmeri bolj sicer pa če mi jo rata dat - al pa iz sede se včasih tako naprej da, da je pol na vse 4, samo se takoj stegne in rito dol, nogice pa čist trde. a ma kera kako rešitev? so vaši tud to delal? je minilo, vaje? ne kompliciram, sam zanima me
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:46:42
|
|
|
|
*lenc@*
|
meni ap je všeč lenčina frizura ful, jaz bi pa prav rada mela take dolge kot ti, pa bi si jih fenala... prav sanjam o tem, k ne bom mela nikoli dolgih las k mam puhk od las in ni dobr kar je dalj od ušes, k puhk res tk mi vsaj mal las zgleda
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:48:44
|
|
|
|
*lenc@*
|
mislm da bi te ful pasali blond prameni..kokr sem vidla poročne slikce si bla ful luškana s svetlimi laski" se strinjam full!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:49:14
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika zalenka, imela bi rjave laske...tako natur barvo ampak točno vem, da ko se bom oz. če bi se prebavala bi mi bio takoj žal...ampak s to blond barvo je tolk dela plus mi tako uničuje lase da ni za govort... kaj pa vem no, so plus in minusi...plus je predvsem to, da se dobro počutim v blond barvi! blond ti ful pašejo. pa če praviš da se v njih doro počutiš pol je to to kakšne lase pa imaš naravne? meni ap je všeč lenčina frizura ful, jaz razmišljam o neki taki dolžini in blond ter temnih pramenih. kaj pravite? mislm da bi te ful pasali blond prameni..kokr sem vidla poročne slikce si bla ful luškana s svetlimi laski" ja prameni so mi kul, sm jih že parkrat imela - samo vedno na dolgih. kaj pa misliš o kratki frizuri??? rabim mal spodbude - bi se reklo da nimam jajc da se grem šišat. ampak zbiram pogum lenča a lahko kopiram tvojo frizuro? al bi bla jezna? mi je res tolk dobra. sam povej kolk maš dela z vzdrževanjem. ker jest rabm neki tazga da operem, naravno posušim in to je to
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:50:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* meni ap je všeč lenčina frizura ful, jaz bi pa prav rada mela take dolge kot ti, pa bi si jih fenala... prav sanjam o tem, k ne bom mela nikoli dolgih las k mam puhk od las in ni dobr kar je dalj od ušes, k puhk res tk mi vsaj mal las zgleda tebi tako pašejo kratki, resnično!!!!sej bi ti dolgi tudi ampak ta frizurca je res huda!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:52:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika zalenka, imela bi rjave laske...tako natur barvo ampak točno vem, da ko se bom oz. če bi se prebavala bi mi bio takoj žal...ampak s to blond barvo je tolk dela plus mi tako uničuje lase da ni za govort... kaj pa vem no, so plus in minusi...plus je predvsem to, da se dobro počutim v blond barvi! blond ti ful pašejo. pa če praviš da se v njih doro počutiš pol je to to kakšne lase pa imaš naravne? meni ap je všeč lenčina frizura ful, jaz razmišljam o neki taki dolžini in blond ter temnih pramenih. kaj pravite? mislm da bi te ful pasali blond prameni..kokr sem vidla poročne slikce si bla ful luškana s svetlimi laski" ja prameni so mi kul, sm jih že parkrat imela - samo vedno na dolgih. kaj pa misliš o kratki frizuri??? rabim mal spodbude - bi se reklo da nimam jajc da se grem šišat. ampak zbiram pogum lenča a lahko kopiram tvojo frizuro? al bi bla jezna? mi je res tolk dobra. sam povej kolk maš dela z vzdrževanjem. ker jest rabm neki tazga da operem, naravno posušim in to je to jst sem itak pristaš drastičnih sprememb...sama sem dostikrat kaj takega naredila...sem šla iz čist blond dolgih las, na kratke rjave ... a si že imela kdaj kratke lase?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:54:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka zdej sm se spomnla da vas nameravam že par dni vprašat, če ma kera iste težave s tamalim, da se noče na vse 4 dat. z nitko hočem vaje delat da bi šla na vse 4 pa je tolk huda, sam da se taknem. če ona noče pol je ne smem niti mal dotaknit - je kuj jeza in jok pa čist trda rata. jo dam tko med svoje noge, pa igrače na eno in drugo stran, pa se čez sicer potegne, če ma voljo, sam pol se takoj stegne, tako da se s trebuščkom guga na mojem stegnu ko pase kravice se na čase neki sicer trudi tko nazaj na vse 4 - sam se mi zdi da zmeri manj ne zmeri bolj sicer pa če mi jo rata dat - al pa iz sede se včasih tako naprej da, da je pol na vse 4, samo se takoj stegne in rito dol, nogice pa čist trde. a ma kera kako rešitev? so vaši tud to delal? je minilo, vaje? ne kompliciram, sam zanima me zalenka,jst mislm, da se čisto normlano razvija. sej smo tudi mi včasih leni in se nam kaj ne da...tko, da jst mislm da ni straha... mal jo vzpodbujaj in vadi pa bo...če ji pa tisti trenutek ni do tega jo pa pusti, brezveze rint vanjo , ker se ji potem še bolj zameri.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 9:58:46
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* meni ap je všeč lenčina frizura ful, jaz bi pa prav rada mela take dolge kot ti, pa bi si jih fenala... prav sanjam o tem, k ne bom mela nikoli dolgih las k mam puhk od las in ni dobr kar je dalj od ušes, k puhk res tk mi vsaj mal las zgleda puhk????? men se zdi da maš ti ful las. ker jaz jih mam pa ful, sam so pa tanki kar ej za blontne značilno.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 10:01:22
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka zdej sm se spomnla da vas nameravam že par dni vprašat, če ma kera iste težave s tamalim, da se noče na vse 4 dat. z nitko hočem vaje delat da bi šla na vse 4 pa je tolk huda, sam da se taknem. če ona noče pol je ne smem niti mal dotaknit - je kuj jeza in jok pa čist trda rata. jo dam tko med svoje noge, pa igrače na eno in drugo stran, pa se čez sicer potegne, če ma voljo, sam pol se takoj stegne, tako da se s trebuščkom guga na mojem stegnu ko pase kravice se na čase neki sicer trudi tko nazaj na vse 4 - sam se mi zdi da zmeri manj ne zmeri bolj sicer pa če mi jo rata dat - al pa iz sede se včasih tako naprej da, da je pol na vse 4, samo se takoj stegne in rito dol, nogice pa čist trde. a ma kera kako rešitev? so vaši tud to delal? je minilo, vaje? ne kompliciram, sam zanima me zalenka,jst mislm, da se čisto normlano razvija. sej smo tudi mi včasih leni in se nam kaj ne da...tko, da jst mislm da ni straha... mal jo vzpodbujaj in vadi pa bo...če ji pa tisti trenutek ni do tega jo pa pusti, brezveze rint vanjo , ker se ji potem še bolj zameri. sej nism misnla da se ne bi normano razvijala. to fazo sem dala že čez joke ne hotla sm prašat če je kera isto opazla pri svojem in so rekli za kake vaje. sej sicer bom pa na fth omenla, k mamo naslednji toerk pa bo povedala kaj in kako kratke lase - sm imela ja - v prvem letniku faxa. od takrat pa skoz dolge. sm že pozabla kako ej met kratke. sicer pa sm jest glede frizure dost hitr zadovoljna - sej se vidi ane. nisem pristašica frizerjev in fenanja pa tega. mal razmršeno - športno, preprosto - to je zame. zato mal cvikam, da en bi pol slučajno mela kakega hudega dela s kratko čupo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 10:07:59
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* meni ap je všeč lenčina frizura ful, jaz bi pa prav rada mela take dolge kot ti, pa bi si jih fenala... prav sanjam o tem, k ne bom mela nikoli dolgih las k mam puhk od las in ni dobr kar je dalj od ušes, k puhk res tk mi vsaj mal las zgleda puhk????? men se zdi da maš ti ful las. ker jaz jih mam pa ful, sam so pa tanki kar ej za blontne značilno. puk, verjemi mi. mam full tanke lase. si moram dat žele pa lak za lase, da tako zgleda.samo to je delo, pa če se včas zaležim si jih moram zmočit. men to ni nič dela.mi je pa smešn k se govori o moji frizuri k v bistvu ni nič tazga.resno...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 10:08:31
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* kolegici se moram mal zahvalt za cunce..k mi posodi. Mate kako idejo? Jaz sem kupila kar eno veliko igračo za njenega (en tak reševalni sistem) in je bil mali ful navdušen. Ona pa sicer manj, češ zakaj sploh kaj kupujem. Meni se zdi prav, da ji nekaj dam. Saj ni fora, da jaz nimam denarja, da bi kupila cunce ampak jih z veseljem vzamem, če jih ponudi. A ni škoda, da se takšne stvari ne uporabijo, če so še čisto lepe. Ko jih pa jaz ne bom več rabila, jih bom pa tudi komu dala. Mah ja, to je mal zoprno. Odvisno kakšna je oseba, ki ti je dala cunjice. Lahko, da pričakuje kaj v zameno, ali pa tudi ne. Meni bi bilo neprijetno, če bi nekomu dala cunjice, potem bi pa v zahvalo mojim otrokom ne vem kakšne cunje ali igrače dajal. Jest osebno sem vesela, če bodo komu te cunje prišle prav, saj jaz z njimi nimam kaj početi. Ampak, jaz sem taka oseba, moja svakinja, ki mi jih občasno tudi da, pa je drugačna. Se moraš prilagodit donatorju.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 10:10:15
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Uspelo še eno:
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 10:10:21
|
|
|
|
April
|
zalenka, jaz bi te na paža ostrigla, pa na medeno blond pobarvala...brez pramenov, sploh pa ne mešanih-temnih blond-to je čist ...tako na kratko kot lenča ne, pa tud s tako kratkimi lasmi je ful dela....s dolgimi pa hitro neurejen zgledaš...sploh če imaš bolj športni stil...paž je pa fajn, mal dela, pa tebi bi pasalo zelo, ker imaš tak obraz.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 10:12:22
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica sem samo zadnjo stran prebrala in si mi Poopsika naredla ful lušte s temi lepimi slikicami - sladki ste, Luka je pa taki ubogi revček - kak so ga pikice napadle sončka. Moram vam povedat, da sma včeraj šla na Koroško in sma kupla moj sanjski motor. Vem da sem neodgovorna mama, ampak sem tak srečna, da mam v garaži svoj motor. Sem se danes malo pelala, ne znam opisat...ko reklama za Mastercard Zdaj še slikico pripopam od naše žabice, potem pa sem grem malo k mojemu stisnit. Se bom v ponedeljek bolj aktivno vklopla, ko bom spet več sama. Kako motor??
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 10:12:36
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* meni ap je všeč lenčina frizura ful, jaz bi pa prav rada mela take dolge kot ti, pa bi si jih fenala... prav sanjam o tem, k ne bom mela nikoli dolgih las k mam puhk od las in ni dobr kar je dalj od ušes, k puhk res tk mi vsaj mal las zgleda puhk????? men se zdi da maš ti ful las. ker jaz jih mam pa ful, sam so pa tanki kar ej za blontne značilno. puk, verjemi mi. mam full tanke lase. si moram dat žele pa lak za lase, da tako zgleda.samo to je delo, pa če se včas zaležim si jih moram zmočit. men to ni nič dela.mi je pa smešn k se govori o moji frizuri k v bistvu ni nič tazga.resno... no saj jaz sem tud to mislila...zgleda kot, da ni nič dela, je pa v bistvu več kot z dolgimi...sem imela tud kratke, pa je blo skoz treba gledat za vsak las kam se bo obrnu
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 10:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April zalenka, jaz bi te na paža ostrigla, pa na medeno blond pobarvala...brez pramenov, sploh pa ne mešanih-temnih blond-to je čist ...tako na kratko kot lenča ne, pa tud s tako kratkimi lasmi je ful dela....s dolgimi pa hitro neurejen zgledaš...sploh če imaš bolj športni stil...paž je pa fajn, mal dela, pa tebi bi pasalo zelo, ker imaš tak obraz. jst pa mislim, da bi jih ena plast zelo svetlih tankih pramenov prov pasala. no saj vsaka ima svojo predstavo. je pa tudi s pažem veliko dela, iz lastnih izkušenj .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 10:16:26
|
|
|
|
April
|
ja saj, svetli prameni na svetle lase je kul...pa ona ima svetle lase. Jaz sem napisala, da mi ni všeč, tako kot imajo eni blond in temne pramene...tako kot ima werner
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 10:17:56
|
|
|
|
April
|
poopsika, če imaš zrave lase, praktično nič. Samo umiješ in sfenaš ali pa še to ne...in lepo padejo. če pa si jih moraš likat, je pa najbrž res ful dela.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 10:19:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April ja saj, svetli prameni na svetle lase je kul...pa ona ima svetle lase. Jaz sem napisala, da mi ni všeč, tako kot imajo eni blond in temne pramene...tako kot ima werner ja se strinjam s teboj!!! pa kje si wernerja našla ...to je od mojega najljubši pevec ...zmer govori kako se bo ostrigu in pobarvu tko kt ma on
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 10:20:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, če imaš zrave lase, praktično nič. Samo umiješ in sfenaš ali pa še to ne...in lepo padejo. če pa si jih moraš likat, je pa najbrž res ful dela. ja, je res...sej zalenka ima ravne lase ane? no pol ne bo dela jst k mam pa vse prej kot ravne in zdrave sem pa čist oplela
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 10:20:11
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika http://www.imdb.com/media/rm3613432576/nm0601553 jst bi pa imela tako frizurco ful luštna frizura...jaz sem imela tako v drugem letniku gimnazije. sam moraš imet obraz za to..men je takrat ful pasal, ker sem iemla tak suhcen obraz...zdaj s 15 kilami več, bi bla pa kot polna luna.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 10:21:08
|
|
|
|
April
|
sem ga v petek v bb vidla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 5.5.2008 10:22:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April sem ga v petek v bb vidla pa kako sem ga lahko zamudila ...
|
|
|
Zaupate medicino?willmapopolnoma (
26%)
delno (
66%)
ne (
8%)
Število vseh glasov: 137Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!