|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
5.5.2008 9:44:48   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

antigona user posted image user posted image user posted image user posted image  za lukija
user posted image

Hvala vsem za lepe želje in user posted image ...
Se vam zahvaljujem v Lukijevem imenu!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
5.5.2008 9:46:20   
zalenka
zdej sm se spomnla da vas nameravam že par dni vprašat, če ma kera iste težave s tamalim, da se noče na vse 4 dat.

z nitko hočem vaje delat da bi šla na vse 4 pa je tolk huda, sam da se taknem. če ona noče pol je ne smem niti mal dotaknit - je kuj jeza in jok pa čist trda rata.

jo dam tko med svoje noge, pa igrače na eno in drugo stran, pa se čez sicer potegne, če ma voljo, sam pol se takoj stegne, tako da se s trebuščkom guga na mojem stegnu user posted image

ko pase kravice se na čase neki sicer trudi tko nazaj na vse 4 - sam se mi zdi da zmeri manj ne zmeri bolj user posted image

sicer pa če mi jo rata dat - al pa iz sede se včasih tako naprej da, da je pol na vse 4, samo se takoj stegne in rito dol, nogice pa čist trde.

a ma kera kako rešitev? so vaši tud to delal? je minilo, vaje?

ne kompliciram, sam zanima me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
5.5.2008 9:46:42   
*lenc@*
meni ap je všeč lenčina frizura ful,

jaz bi pa prav rada mela take dolge kot ti, pa bi si jih  fenala... prav sanjam o tem, k ne bom mela nikoli dolgih las k mam puhk od las in ni dobr kar je dalj od ušes, k puhk res

tk mi vsaj mal las zgleda

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 278
5.5.2008 9:48:44   
*lenc@*
mislm da bi te ful pasali blond prameni..kokr sem vidla poročne slikce si bla ful luškana s svetlimi laski"

se strinjam full!!

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
5.5.2008 9:49:14   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

zalenka, imela bi rjave laske...tako natur barvo ampak točno vem, da ko se bom oz. če bi se prebavala bi mi bio takoj žal...ampak s to blond barvo je tolk dela plus mi tako uničuje lase da ni za govort...
kaj pa vem no, so plus in minusi...plus je predvsem to, da se dobro počutim v blond barvi!

blond ti ful pašejo. pa če praviš da se v njih doro počutiš pol je to to user posted image
kakšne lase pa imaš naravne?

meni ap je všeč lenčina frizura ful, jaz razmišljam o neki taki dolžini in blond ter temnih pramenih. kaj pravite?

mislm da bi te ful pasali blond prameni..kokr sem vidla poročne slikce si bla ful luškana s svetlimi laski"user posted image

ja prameni so mi kul, sm jih že parkrat imela - samo vedno na dolgih.

kaj pa misliš o kratki frizuri??? rabim mal spodbude - bi se reklo da nimam jajc da se grem šišat. ampak zbiram pogum user posted image

lenča a lahko kopiram tvojo frizuro?user posted image  al bi bla jezna? mi je res tolk dobra. sam povej kolk maš dela z vzdrževanjem. ker jest rabm neki tazga da operem, naravno posušim in to je to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
5.5.2008 9:50:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

jaz bi pa prav rada mela take dolge kot ti, pa bi si jih  fenala... prav sanjam o tem, k ne bom mela nikoli dolgih las k mam puhk od las in ni dobr kar je dalj od ušes, k puhk res

tebi tako pašejo kratki, resnično!!!!sej bi ti dolgi tudi ampak ta frizurca je res huda!!

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
5.5.2008 9:52:20   
Anonimen

zalenka, imela bi rjave laske...tako natur barvo ampak točno vem, da ko se bom oz. če bi se prebavala bi mi bio takoj žal...ampak s to blond barvo je tolk dela plus mi tako uničuje lase da ni za govort...
kaj pa vem no, so plus in minusi...plus je predvsem to, da se dobro počutim v blond barvi!

blond ti ful pašejo. pa če praviš da se v njih doro počutiš pol je to to user posted image
kakšne lase pa imaš naravne?

meni ap je všeč lenčina frizura ful, jaz razmišljam o neki taki dolžini in blond ter temnih pramenih. kaj pravite?

mislm da bi te ful pasali blond prameni..kokr sem vidla poročne slikce si bla ful luškana s svetlimi laski"user posted image

ja prameni so mi kul, sm jih že parkrat imela - samo vedno na dolgih.

kaj pa misliš o kratki frizuri??? rabim mal spodbude - bi se reklo da nimam jajc da se grem šišat. ampak zbiram pogum user posted image

lenča a lahko kopiram tvojo frizuro?user posted image  al bi bla jezna? mi je res tolk dobra. sam povej kolk maš dela z vzdrževanjem. ker jest rabm neki tazga da operem, naravno posušim in to je to user posted image user posted image user posted image

jst sem itak pristaš drastičnih sprememb...sama sem dostikrat kaj takega naredila...sem šla iz čist blond dolgih las, na kratke rjaveuser posted image ...

a si že imela kdaj kratke lase?

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
5.5.2008 9:54:48   
Anonimen

zdej sm se spomnla da vas nameravam že par dni vprašat, če ma kera iste težave s tamalim, da se noče na vse 4 dat.

z nitko hočem vaje delat da bi šla na vse 4 pa je tolk huda, sam da se taknem. če ona noče pol je ne smem niti mal dotaknit - je kuj jeza in jok pa čist trda rata.

jo dam tko med svoje noge, pa igrače na eno in drugo stran, pa se čez sicer potegne, če ma voljo, sam pol se takoj stegne, tako da se s trebuščkom guga na mojem stegnu user posted image

ko pase kravice se na čase neki sicer trudi tko nazaj na vse 4 - sam se mi zdi da zmeri manj ne zmeri bolj user posted image

sicer pa če mi jo rata dat - al pa iz sede se včasih tako naprej da, da je pol na vse 4, samo se takoj stegne in rito dol, nogice pa čist trde.

ne kompliciram, sam zanima me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zalenka,jst mislm, da se čisto normlano razvija.

sej smo tudi mi včasih leni in se nam kaj ne da...tko, da jst mislm da ni straha...
mal jo vzpodbujaj in vadi pa bo...če ji pa tisti trenutek ni do tega jo pa pusti, brezveze rint vanjo , ker se ji potem še bolj zameri.

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
5.5.2008 9:58:46   
zalenka

puhk????? men se zdi da maš ti ful las. ker jaz jih mam pa ful, sam so pa tanki kar ej za blontne značilno.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 284
5.5.2008 10:01:22   
zalenka

zalenka,jst mislm, da se čisto normlano razvija.

sej smo tudi mi včasih leni in se nam kaj ne da...tko, da jst mislm da ni straha...
mal jo vzpodbujaj in vadi pa bo...če ji pa tisti trenutek ni do tega jo pa pusti, brezveze rint vanjo , ker se ji potem še bolj zameri.

sej nism misnla da se ne bi normano razvijala. to fazo sem dala že čez user posted image user posted image user posted image user posted image  joke user posted image user posted image

ne hotla sm prašat če je kera isto opazla pri svojem user posted image  in so rekli za kake vaje. sej sicer bom pa na fth omenla, k mamo naslednji toerk pa bo povedala kaj in kako

kratke lase - sm imela ja - v prvem letniku faxa. od takrat pa skoz dolge. sm že pozabla kako ej met kratke. sicer pa sm jest glede frizure dost hitr zadovoljna - sej se vidi ane. nisem pristašica frizerjev in fenanja pa tega. mal razmršeno - športno, preprosto user posted image user posted image user posted image - to je zame. zato mal cvikam, da en bi pol slučajno mela kakega hudega dela s kratko čupo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
5.5.2008 10:07:59   
*lenc@*

puhk????? men se zdi da maš ti ful las. ker jaz jih mam pa ful, sam so pa tanki kar ej za blontne značilno.

puk, verjemi mi. mam full tanke lase. si moram dat žele pa lak za lase, da tako zgleda.samo to je delo, pa če se včas zaležim si jih moram zmočit. men to ni nič dela.mi je pa smešn k se govori o moji frizuri k v bistvu ni nič tazga.resno...

R. K.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 286
5.5.2008 10:08:31   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

user posted image user posted image

kolegici se moram mal zahvalt za cunce..k mi posodi. Mate kako idejo?

Jaz sem kupila kar eno veliko igračo za njenega user posted image  (en tak reševalni sistem) in je bil mali ful navdušen. Ona pa sicer manj, češ zakaj sploh kaj kupujem. user posted image
Meni se zdi prav, da ji nekaj dam. Saj ni fora, da jaz nimam denarja, da bi kupila cunce ampak jih z veseljem vzamem, če jih ponudi. A ni škoda, da se takšne stvari ne uporabijo, če so še čisto lepe. Ko jih pa jaz ne bom več rabila, jih bom pa tudi komu dala.

Mah ja, to je mal zoprno. Odvisno kakšna je oseba, ki ti je dala cunjice. Lahko, da pričakuje kaj v zameno, ali pa tudi ne.
Meni bi bilo neprijetno, če bi nekomu dala cunjice, potem bi pa v zahvalo mojim otrokom ne vem kakšne cunje ali igrače dajal. Jest osebno sem vesela, če bodo komu te cunje prišle prav, saj jaz z njimi nimam kaj početi. Ampak, jaz sem taka oseba, moja svakinja, ki mi jih občasno tudi da, pa je drugačna. Se moraš prilagodit donatorju.user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 287
5.5.2008 10:10:15   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Uspelo še eno:

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 288
5.5.2008 10:10:21   
April
zalenka, jaz bi te na paža ostrigla, pa na medeno blond pobarvala...brez pramenov, sploh pa ne mešanih-temnih blond-to je čist user posted image ...tako na kratko kot lenča ne, pa tud s tako kratkimi lasmi je ful dela....s dolgimi pa hitro neurejen zgledaš...sploh če imaš bolj športni stil...paž je pa fajn, mal dela, pa tebi bi pasalo zelo, ker imaš tak obraz.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 289
5.5.2008 10:12:22   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

sem samo zadnjo stran prebrala in si mi Poopsika naredla ful lušte s temi lepimi slikicami - sladki ste, Luka je pa taki ubogi revček - kak so ga pikice napadle sončka.
Moram vam povedat, da sma včeraj šla na Koroško in sma kupla moj sanjski motor. Vem da sem neodgovorna mama, ampak sem tak srečna, da mam v garaži svoj motor. Sem se danes malo pelala, ne znam opisat...ko reklama za Mastercard
Zdaj še slikico pripopam od naše žabice, potem pa sem grem malo k mojemu stisnit. Se bom v ponedeljek bolj aktivno vklopla, ko bom spet več sama.

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kako motor??user posted image

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 290
5.5.2008 10:12:36   
April

puk, verjemi mi. mam full tanke lase. si moram dat žele pa lak za lase, da tako zgleda.samo to je delo, pa če se včas zaležim si jih moram zmočit. men to ni nič dela.mi je pa smešn k se govori o moji frizuri k v bistvu ni nič tazga.resno...

no saj jaz sem tud to mislila...zgleda kot, da ni nič dela, je pa v bistvu več kot z dolgimi...sem imela tud kratke, pa je blo skoz treba gledat za vsak las kam se bo obrnuuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 291
5.5.2008 10:14:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

zalenka, jaz bi te na paža ostrigla, pa na medeno blond pobarvala...brez pramenov, sploh pa ne mešanih-temnih blond-to je čist user posted image ...tako na kratko kot lenča ne, pa tud s tako kratkimi lasmi je ful dela....s dolgimi pa hitro neurejen zgledaš...sploh če imaš bolj športni stil...paž je pa fajn, mal dela, pa tebi bi pasalo zelo, ker imaš tak obraz.

jst pa mislim, da bi jih ena plast zelo svetlih tankih pramenov prov pasala.
no saj vsaka ima svojo predstavo.

je pa tudi s pažem veliko dela, iz lastnih izkušenj .

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
5.5.2008 10:16:26   
April
ja saj, svetli prameni na svetle lase je kul...pa ona ima svetle lase. Jaz sem napisala, da mi ni všeč, tako kot imajo eni blond in temne pramene...tako kot ima werneruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
5.5.2008 10:17:50   
Anonimen
http://www.imdb.com/media/rm3613432576/nm0601553

jst bi pa imela tako frizurcouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
5.5.2008 10:17:56   
April
poopsika, če imaš zrave lase, praktično nič. Samo umiješ in sfenaš ali pa še to ne...in lepo padejo.
če pa si jih moraš likat, je pa najbrž res ful dela.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 295
5.5.2008 10:19:20   
Anonimen

ja saj, svetli prameni na svetle lase je kul...pa ona ima svetle lase. Jaz sem napisala, da mi ni všeč, tako kot imajo eni blond in temne pramene...tako kot ima werneruser posted image

user posted image user posted image user posted image ja se strinjam s teboj!!!
pa kje si wernerja našlauser posted image ...to je od mojega najljubši pevecuser posted image user posted image user posted image user posted image ...zmer govori kako se bo ostrigu in pobarvu tko kt ma onuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
5.5.2008 10:20:01   
Anonimen

poopsika, če imaš zrave lase, praktično nič. Samo umiješ in sfenaš ali pa še to ne...in lepo padejo.
če pa si jih moraš likat, je pa najbrž res ful dela.

ja, je res...sej zalenka ima ravne lase ane?
no pol ne bo delauser posted image
jst k mam pa vse prej kot ravne in zdrave sem pa čist oplelauser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
5.5.2008 10:20:11   
April

http://www.imdb.com/media/rm3613432576/nm0601553

jst bi pa imela tako frizurcouser posted image

ful luštna frizura...jaz sem imela tako v drugem letniku gimnazije. sam moraš imet obraz za to..men je takrat ful pasal, ker sem iemla tak suhcen obraz...zdaj s 15 kilami več, bi bla pa kot polna luna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
5.5.2008 10:21:08   
April
sem ga v petek v bb vidlauser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 299
5.5.2008 10:22:26   
Anonimen

sem ga v petek v bb vidlauser posted image

pa kako sem ga lahko zamudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Zaupate medicino?
willma

popolnoma (26%)

delno (66%)

ne (8%)

Število vseh glasov: 137

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!