|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
5.5.2008 8:59:09   
kawasakica
jaz pa še moram mojga nahecat, je vmes že štrajkaluser posted image  glede piknika mislim

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 226
5.5.2008 8:59:35   
Anonimen
zalenka, o super, še za enega tipčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
5.5.2008 9:00:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

jaz pa še moram mojga nahecat, je vmes že štrajkaluser posted image  glede piknika mislim

a vi tudi pridete?..superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa dej tvojega nahecaj, da mora zraven obveznouser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
5.5.2008 9:01:19   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

kaj je zdej to? a vse hujšateuser posted image user posted image user posted image ...?
Jst se morm pa pohvatl, sem shujšala za 2 kguser posted image user posted image

kawasakica, ja res je bilo luštn na morju, jst imam danes kr mal krize...se spominjam kaj smo počeli en teden nazaj in kok je bilo lepouser posted image user posted image user posted image zdej sem pa tukaj v tej ljubljani deževniuser posted image user posted image user posted image

tu v MB je tud tak groznouser posted image user posted image  pa ful moram dans dop v mestu stvari zrihtat, pa še ne vem kak naj to z Lukecom izvedem. Si bom marelo s salotejpom na glavo prileplauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
5.5.2008 9:01:52   
zalenka
vidim da ste navalile na regrat --> še kaj več iz regrata ali kopriv najdete tule: http://www.viva.si/clanek.asp?id=3825 user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 230
5.5.2008 9:02:07   
Petjana
jaz potrjujem udeležbo zase in Petjo,
fanta bosta pa doma ostala.imamo pa popoldne še en piknik,tako da  bove malo prej šle.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 231
5.5.2008 9:02:42   
Talika19
Jaz sem bila pa včeraj zvečer pridna. Sem se namazala s kremico, povila s folijo in šla laufat.user posted image user posted image No za dobre 15 minut ampak za začetek je dovolj.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 232
5.5.2008 9:03:43   
Anonimen

kaj je zdej to? a vse hujšateuser posted image user posted image user posted image ...?

kawasakica, ja res je bilo luštn na morju, jst imam danes kr mal krize...se spominjam kaj smo počeli en teden nazaj in kok je bilo lepouser posted image user posted image user posted image zdej sem pa tukaj v tej ljubljani deževniuser posted image user posted image user posted image

tu v MB je tud tak groznouser posted image user posted image  pa ful moram dans dop v mestu stvari zrihtat, pa še ne vem kak naj to z Lukecom izvedem. Si bom marelo s salotejpom na glavo prileplauser posted image

user posted image user posted image user posted image ...

samo to je res drek, da dežuje pa morš it direkt v center pa kej rihtat, pa nimaš varsta..uglavnem cela štala.
Jst se dons sploh ne premaknem nikamoruser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 233
5.5.2008 9:04:00   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Jaz sem bila pa včeraj zvečer pridna. Sem se namazala s kremico, povila s folijo in šla laufat.user posted image user posted image No za dobre 15 minut ampak za začetek je dovolj.

kapo dol - res si pridnauser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 234
5.5.2008 9:04:31   
tikca
Dobro jutro!

Najprej hvala vsem za čestitke user posted image

Potrjujem udeležbo nas treh!

Slišim, da imate slabo vreme, pridite k nam na sončka in vetrčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 235
5.5.2008 9:04:33   
Anonimen

superuser posted image ,pridna!

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
5.5.2008 9:05:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Dobro jutro!

Najprej hvala vsem za čestitke user posted image

Potrjujem udeležbo nas treh!

Slišim, da imate slabo vreme, pridite k nam na sončka in vetrčka user posted image user posted image user posted image

packauser posted image ...nas tkole dražišuser posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
5.5.2008 9:05:21   
abc100
Ja pa kaj je letos? Same smrti. Letos jih je pa že full velik umrlo. Sem bla v soboto na pogrebu, pa sem zdele sporočilo dobila, da je en fantek umru. Pa 2 mesca nazaj tud en fant, pa moj dedek, pa sosed. Upam, da je zdej konc za par let.user posted image user posted image user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 238
5.5.2008 9:05:30   
zalenka
madoniš ste vse priden pri hujašnju - in same suhice že itak user posted image user posted image user posted image

jest sem sedaj na manjžri, en mesec sm si zadala, da jem samo sadje in zelenjavo(razen pikniki, ki pa jih v maju ne bo malo user posted image  - verjetno bom prinesla notri za vse nazaj in še malo za naprej user posted image user posted image user posted image ). trenutno glodam jabko.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 239
5.5.2008 9:06:11   
Petjana
jaz pa danes začnem telovadit...rabim malo mišic.....a  pozna  katera kašne dobre vaje za  zadnjico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 240
5.5.2008 9:06:53   
Anonimen

samo to je res drek, da dežuje pa morš it direkt v center pa kej rihtat, pa nimaš varsta..uglavnem cela štala.

Zato pa eni uporabljamo sleepywrapuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
5.5.2008 9:07:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Ja pa kaj je letos? Same smrti. Letos jih je pa že full velik umrlo. Sem bla v soboto na pogrebu, pa sem zdele sporočilo dobila, da je en fantek umru. Pa 2 mesca nazaj tud en fant, pa moj dedek, pa sosed. Upam, da je zdej konc za par let.user posted image user posted image user posted image

sploh nočem razmiššljat o tem, ker me preveč potre.
sploh ne gledam več dnevnika in nobenih poročil..že nekaj časa ne, sem dala vse na off in ko slišim kaj slabega takoj prestavim...
na morju je bilo luštn, sem bila en teden brez cajtngov, televizije, radia...

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
5.5.2008 9:07:51   
zalenka
a že povsod dežuje? ker pri nas še ne, je pa res oblačno. verjetno do takrat ko bova z nitko hotele ven bo že scalo. ampak če ne bo naliva, potem midve kar prevleko gor dava, jaz marelo vzamem pa greva. svež zrak je pa le svež zrak user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 243
5.5.2008 9:09:12   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: ****

mam sling pa se tak dere, kot da ga ščipam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 244
5.5.2008 9:09:29   
Anonimen

superuser posted image ,pridna!

prilaufaj do Kranja pa te jaz pospremim nazajuser posted image

pridna pridna

jaz se zaenkrat samo mažem-brez laufanja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
5.5.2008 9:09:39   
Anonimen
jst mam pa kr ene blodnje, da ne bi bila več blondinkauser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
5.5.2008 9:09:50   
zalenka

sploh nočem razmiššljat o tem, ker me preveč potre.
sploh ne gledam več dnevnika in nobenih poročil..že nekaj časa ne, sem dala vse na off in ko slišim kaj slabega takoj prestavim...
na morju je bilo luštn, sem bila en teden brez cajtngov, televizije, radia...

jaz sem ta poročila že nekaj let nazaj odklopila. nikoli ne gledam, edino kar mi ostali povejo vem. pol pa včasih taka budala izpadem, ker ne vem, kak katastrofa se je nekje zgodila.
namesto, da bo o lepih stvareh govorili - pa bi folk tudi bil bolj pozitiven in optimističen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
5.5.2008 9:10:44   
kawasakica

groza - tak je pri moji familiji, v zadnjih 4 letih nam po dva na leto umreta...me je kar strahuser posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 248
5.5.2008 9:11:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

mam sling pa se tak dere, kot da ga ščipam

isto je blo pr nas...pa zdi se mi da je čist stišana bla v slipiju, pa obvezno jo morm slečt k prideva  v kak prostor in v slipiju je to nemogoče, tko, da za naju ni bil praktičen.
Za majčkene je pa to super!"

Neposredna povezava do sporočila: 249
5.5.2008 9:11:21   
zalenka

jst mam pa kr ene blodnje, da ne bi bila več blondinkauser posted image user posted image user posted image ...

kaj pa imaš v mislih?

jaz pa resno razmišljam o kratki frizuri, ker drugega kot skoz met čop mi zdej ne preostane, pa še lase mi tolk dol grejo, da je potem povsod polno teh mojih dolgih las

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Osnovne šole Ptuj
sisi77

Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?

OŠ Ljudski vrt (63%)

OŠ Mladika (12%)

OŠ Breg (3%)

OŠ Olga Meglič (12%)

DRUGO (10%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!