|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
5.5.2008 10:51:26   
*lenc@*
pa fajn je, če imaš pol bolj tak stil, da se rad urihtaš...da pol seksi zgleda, ne pa da si fantu podoben

se strinjam... zato se pa mažemuser posted image ne sam zato, zato k se moram, res tok sem se navadla ne morem jaz iz bajte nenamazana, tak je...

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 326
5.5.2008 10:52:22   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Mark je pa danes najprej ful časa zdržal pri dediju in nič jokal, potem pa še pri teti. Mogoče bo pa sedaj že bolje s to navezanostjo. Pa zdej rokce steguje tudi že k atiju ne samo k meni.

No pa grizti me je tudi že začel. Od včeraj pa do danes me je že 3x ugriznil v bradavico, danes je celo kri pritekla.user posted image  Upam, da bo nehal s tem.user posted image

Bo nehal bo,je Tisa tuduser posted image

Sory Talika, to te ne bo razveselil, ampak Neli me pa še kr grize in to povsod po telesu in vse ki jo majo v naročjuuser posted image user posted image user posted image  In to fuuuuuuuullllllllllll, boli k sto hudičevuser posted image user posted image

mene je tud nehala pa ji je blo zelo smešno

R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 327
5.5.2008 10:52:42   
birdy
Mi smo ji pa nazadnje trikolesnik kupil in ga ma tam pod stopnicami. In pride do njega in ga začne porivat: naprej, nazaj, naprej, nazaj... Pa mam svojih 15 minutuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 328
5.5.2008 10:53:37   
Jumpy
Meni je Gašper enkrat (ma ne vem kolk je bil star, morda dobro leto,) vzel mobitel, ga vrgel v školjko in ga še "požokal" z WC krtačo. Tko, da je ja crknil.user posted image user posted image  Sem pa potem dobila novega.user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 329
5.5.2008 10:54:07   
*lenc@*
poglejte za soboto
http://www.pro-vreme.net/index.php?id=4   user posted image

sem ta link kopirala k en drug nam ne bi bil všečuser posted image upam, da bo..ugodno vreme

R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 330
5.5.2008 10:55:11   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Meni je Gašper enkrat (ma ne vem kolk je bil star, morda dobro leto,) vzel mobitel, ga vrgel v školjko in ga še "požokal" z WC krtačo. Tko, da je ja crknil.user posted image user posted image  Sem pa potem dobila novega.user posted image

ti pa znaš nasmejat, čeprav verjamem da teb ni blo smešno takrat, no danes ti je žeuser posted image

R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 331
5.5.2008 10:56:12   
*lenc@*

Mi smo ji pa nazadnje trikolesnik kupil in ga ma tam pod stopnicami. In pride do njega in ga začne porivat: naprej, nazaj, naprej, nazaj... Pa mam svojih 15 minutuser posted image

a to un mali k ma palico za porivat? kdaj grejo loh sem not, men je kar še mal majhna ali pačuser posted image

R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 332
5.5.2008 10:56:47   
birdy
Sicer mamo pa mo "težave" z pasjimi zadevami... Nazadnje sem jo glih taprav čas še ujela, je glih briket (pasji) v usta dala, pa pasje skleda z hrano, podloga (za Artija, jo nimamo več hvalabogu)...
Zalenka, ti si enkrat spraševala glede mačjega stranišča. Ne vem, Neli gre najraj v take stvari.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 333
5.5.2008 10:57:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

poglejte za soboto
http://www.pro-vreme.net/index.php?id=4   user posted image

sem ta link kopirala k en drug nam ne bi bil všečuser posted image upam, da bo..ugodno vreme

ja tele napovedi so res različne.
a soboto pr nei kaže dež pr drugi pa sonceuser posted image ...no ampak jst sem optimistuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
5.5.2008 10:59:07   
abc100

Sicer mamo pa mo "težave" z pasjimi zadevami... Nazadnje sem jo glih taprav čas še ujela, je glih briket (pasji) v usta dala, pa pasje skleda z hrano, podloga (za Artija, jo nimamo več hvalabogu)...
Zalenka, ti si enkrat spraševala glede mačjega stranišča. Ne vem, Neli gre najraj v take stvari.

Moji starši majo kužka in ko smo pri njih, se Janez najprej tja zapodi. Tko da zdej zmeri odmaknejo na višjo polico, da Janez zraven ne more. Pa dej v drug prostor.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 335
5.5.2008 10:59:16   
birdy

a to un mali k ma palico za porivat? kdaj grejo loh sem not, men je kar še mal majhna ali pačuser posted image

Eni so od enga leta dalje... Midva mava tazga k je kao od pol leta naprej. Ma ograjco okol sedeža, pa prov tako k posodo za nego odložit (niso sam une mini tačke)

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 336
5.5.2008 11:00:07   
*lenc@*
no ampak jst sem optimist

jaz tud k drgač bova sami doma v dežjuuser posted image user posted image user posted image user posted image pa rada bi vas vidla, so srečanja mal poniknla

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 337
5.5.2008 11:00:42   
*lenc@*

Eni so od enga leta dalje... Midva mava tazga k je kao od pol leta naprej. Ma ograjco okol sedeža, pa prov tako k posodo za nego odložit (niso sam une mini tačke)

aha, se mi je zdel

R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 338
5.5.2008 11:02:42   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Moji starši majo kužka in ko smo pri njih, se Janez najprej tja zapodi. Tko da zdej zmeri odmaknejo na višjo polico, da Janez zraven ne more. Pa dej v drug prostor.

Bi dala v drug prostor pa ubistvu ne morem. Ker pr nas mamo dnevno, jedilnico in kuhinjopovezano in tam se Neli igra. Isto majo pri mojmu.
In prosim, naša Rory mora met ves čas hrano pri smrčkuuser posted image  Nisem jst kriva tega, moja mamiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 339
5.5.2008 11:06:34   
*lenc@*
Me 2 pa greva zdaj k men domov, da si mal razbijeva rutino. Pol ji bom pa danes dala 1. porovo juho.

pa KATJI žeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lim vse najboljše!!!

R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 340
5.5.2008 11:23:09   
abc100
Midva imava pa danes ob 14.40 zdravnika, da pregleda, če je vse ok. In ne boste verjele, Jernej gre z nama. Sem ga čist za foro vprašala, če gre zreven, pa je reku ja. Sem mislna, da bo hitr kakšen izgovor najdu.
Janeza ima pa zmeri rajši, skoz bi bil z njem. Zanč ga je zvečer spat spravlu, pa je reku: Komej čakam jutro, da ga vidim. Sem se tok smejala.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 341
5.5.2008 11:29:19   
Anonimen

no ampak jst sem optimist

jaz tud k drgač bova sami doma v dežjuuser posted image user posted image user posted image user posted image pa rada bi vas vidla, so srečanja mal poniknla

lenča pridi kaj v lj pa gremo na kavouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
5.5.2008 11:34:40   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Midva imava pa danes ob 14.40 zdravnika, da pregleda, če je vse ok. In ne boste verjele, Jernej gre z nama. Sem ga čist za foro vprašala, če gre zreven, pa je reku ja. Sem mislna, da bo hitr kakšen izgovor najdu.
Janeza ima pa zmeri rajši, skoz bi bil z njem. Zanč ga je zvečer spat spravlu, pa je reku: Komej čakam jutro, da ga vidim. Sem se tok smejala.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Vedno bolje bo.
Jaz tudi skoraj vedno sama kolovratim okoli zdravnikov.

Danes imava posvetovalnico. Me zanima kolk ima kil, pa še cepljen mora bit - 3. doza.user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 343
5.5.2008 11:56:23   
birdy
punce, jst pa neki čedalje bolj razmišljam. Zdej k bom očitno mogla doma ostat z Neli razmišljam da bi čuvala še enga otroka za dnar, pa ne bi rabla it delat prek študenta. Drgač dopoldne bom verjetn mogla bit itak doma (razen če vsen dobimo vrtec) in je vsen če še enga otročka merkam za ene 200eur mesečno. Pol pa ubistvu ne bi rabla it delat, k če bi šla bi šla lohk kvečjem tam po šteri. Kr neki mi dogaja, čedalje bolj se spogledujem s tem.
Sam, k vem da je to ful velka odgovornost, pa pomoje je ful težko.
Kva pravte?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 344
5.5.2008 11:57:30   
tikca
Kolk sem se zdej nasmejala prigodi Jumpy in Abc100 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj vse se ne spomnejo user posted image user posted image user posted image

Drugač pa je tut moj user posted image  zmeri bolj navdušen nad tamalim. Pred časom je rekel, da kako bo zdržal 9 dni samo domauser posted image  zdaj med prvomajskimi. V soboto je pa že jamral kako on ne bi šel v službo, da je ful dobr doma z nama user posted image user posted image user posted image  Pa zmeri bolj se ukvarja z njim, mu je vse bolj zanimivo, ker mu tamal vrača in skos neki čeblja, prov zabavna sta skupi user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 345
5.5.2008 12:14:20   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Kolk sem se zdej nasmejala prigodi Jumpy in Abc100 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj vse se ne spomnejo user posted image user posted image user posted image

Drugač pa je tut moj user posted image  zmeri bolj navdušen nad tamalim. Pred časom je rekel, da kako bo zdržal 9 dni samo domauser posted image  zdaj med prvomajskimi. V soboto je pa že jamral kako on ne bi šel v službo, da je ful dobr doma z nama user posted image user posted image user posted image  Pa zmeri bolj se ukvarja z njim, mu je vse bolj zanimivo, ker mu tamal vrača in skos neki čeblja, prov zabavna sta skupi user posted image

Ja sej zdej je smešn, sam ko sem ga pa vidla, mi pa ni blo.

Ja, moški bojo večinoma šele zdele pršli na vrsto. Prej k so samo spal pa jedl niso bli tok zanimivi. Zdej k se bojo pa začel zares igrat bo pa zanimiv. Pa k jih bojo avtočki začel uzanimat. Jernej ga je že večkrat pelu k sosedu k so rally avto šravfal pol se mu je pa full dobr zdel, ker je anez užival.user posted image user posted image

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 346
5.5.2008 12:29:47   
Antilopa
Živjo, babe user posted image user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 347
5.5.2008 12:30:37   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: janana

jaz pa danes začnem telovadit...rabim malo mišic.....a  pozna  katera kašne dobre vaje za  zadnjico?

nekaj pilates vaj:
1. vležeš se na trebuh, glava počiva na rokah in nato dviguješ obe nogi, zgornji del telesa je fiksen, boki tudi, popek noter in nato dviguješ nogi navzgor, noge navzgor izdih, dol vdih
2. nato iztegneš roke naprej, glava je v podaljšku vrata, gledaš naprej in dviguješ izmenično ena roka, druga noga, ena roka,druga noga- gor vdih, dol izdih, popek ves čas noter
3. dvigneš obe roki in obe nogi , popek not in plavaš, dihaš petkrat vdih skozi nos, petkrat izdih skozi usta
4. glava spet počiva na rokah, noge daš skupaj v položaj žabice, trebuh not in izteguješ noge kot da plavaš, zgornji del telesa je fiksen, izteg izdih, ko potegneš noge k sebi vdih
5. obrneš se na trebuh, roke ležijo ob telesu in počasi dviguješ zadnjico vretence po vretence, ob tem paziš da je trebuh stisnjen in nazaj dol, mišice zadnjice so stisnjene
6. zadržiš zgoraj, mišice zadnji9ce so stisnjene, trebuh not in dviguješ eno nogo od kolena navzgor, nato ponoviš še z drugo nogo.

Ves čas paziš da je popek noter, trebuh stisnjen, telo fiksno, prsti na nogah špički ali položaj barbie (če seveda zmoreš).

Upam, da bo pomagalo. Vaqje preverjeneuser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 348
5.5.2008 12:35:59   
Antilopa

punce, jst pa neki čedalje bolj razmišljam. Zdej k bom očitno mogla doma ostat z Neli razmišljam da bi čuvala še enga otroka za dnar, pa ne bi rabla it delat prek študenta. Drgač dopoldne bom verjetn mogla bit itak doma (razen če vsen dobimo vrtec) in je vsen če še enga otročka merkam za ene 200eur mesečno. Pol pa ubistvu ne bi rabla it delat, k če bi šla bi šla lohk kvečjem tam po šteri. Kr neki mi dogaja, čedalje bolj se spogledujem s tem.
Sam, k vem da je to ful velka odgovornost, pa pomoje je ful težko.
Kva pravte?

Birdy, moja sestra čuva svojega in še nečaka... ti povem, da je to hujše kot služba - ves čas moraš biti na voljo, vse dopuste moraš pokombinirati z njimi. Pri moji sestri je vsaj to, da sta v žlahti, se lahko malo lažje prilagajata. Kar se pa tiče zaslužka, se ti pa absolutno splača.

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 349
5.5.2008 12:36:26   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

zdej sm se spomnla da vas nameravam že par dni vprašat, če ma kera iste težave s tamalim, da se noče na vse 4 dat.

z nitko hočem vaje delat da bi šla na vse 4 pa je tolk huda, sam da se taknem. če ona noče pol je ne smem niti mal dotaknit - je kuj jeza in jok pa čist trda rata.

jo dam tko med svoje noge, pa igrače na eno in drugo stran, pa se čez sicer potegne, če ma voljo, sam pol se takoj stegne, tako da se s trebuščkom guga na mojem stegnu user posted image

ko pase kravice se na čase neki sicer trudi tko nazaj na vse 4 - sam se mi zdi da zmeri manj ne zmeri bolj user posted image

sicer pa če mi jo rata dat - al pa iz sede se včasih tako naprej da, da je pol na vse 4, samo se takoj stegne in rito dol, nogice pa čist trde.

a ma kera kako rešitev? so vaši tud to delal? je minilo, vaje?

ne kompliciram, sam zanima me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas je kar podobno, vedno rito spusti dol
pa ko je na tleh in se hoče na vse 4 dat, mu malo ratuje ampak za ful malo časa, ker ima rokice preveč naprej
bo žeuser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......