|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
5.5.2008 10:22:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

http://www.imdb.com/media/rm3613432576/nm0601553

jst bi pa imela tako frizurcouser posted image

ful luštna frizura...jaz sem imela tako v drugem letniku gimnazije. sam moraš imet obraz za to..men je takrat ful pasal, ker sem iemla tak suhcen obraz...zdaj s 15 kilami več, bi bla pa kot polna luna.user posted image

ja, res je, za kratke lasemoraš imet tak obraz...in jst ga definitivno nimamuser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
5.5.2008 10:23:02   
zalenka

poopsika, če imaš zrave lase, praktično nič. Samo umiješ in sfenaš ali pa še to ne...in lepo padejo.
če pa si jih moraš likat, je pa najbrž res ful dela.

paž odpade - mam rahlo valovite lase in to za paž ni. fenat se pa ne mislim user posted image

poopsika super čupca - meni je super všeč. podobno sem že gledala, samo ne vem, kako se obnesejo spredaj dolgi.

je pa nekaj takega mal vihravega meni ok, ker mam valovite lase in se itak vsak pramen po svoje obrne

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 302
5.5.2008 10:23:42   
*lenc@*
100 ljudi 100 čudi...vsake oči majo svojga malarja...in še nekaj takihuser posted image

zalenka, naša se tako postavlja da ma eno nogo čist na tleh drugo pa za sabo vleče, tud se noče vedno na vse 4 pa se bo že k se bo.vprašaj na fth , boš najbolje zvedla, verjemi poa mi, da bo vse OK!!je pa normalno, da se zanimaš, saj si mamauser posted image

zalenka, ne bi si pa upala rečt za frizuro k kratke lase so delikatna stvar, še vseen mislim da z dolgimi nimaš kaj zj in sem mnenja, da puncam bolj pašejo dolge , ne pa za vsako ceno k men ne npr.Nas je pa tok starih full mal s kratkimi, pol že majo starejše, večina žensk pa ma dolge lase. Men je paž že dolg lasuser posted image user posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 303
5.5.2008 10:24:30   
zalenka

ful luštna frizura...jaz sem imela tako v drugem letniku gimnazije. sam moraš imet obraz za to..men je takrat ful pasal, ker sem iemla tak suhcen obraz...zdaj s 15 kilami več, bi bla pa kot polna luna.user posted image

ja, res je, za kratke lasemoraš imet tak obraz...in jst ga definitivno nimamuser posted image

kakšen obraz??? a jaz ga imam?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 304
5.5.2008 10:25:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

100 ljudi 100 čudi...vsake oči majo svojga malarja...in še nekaj takihuser posted image

zalenka, naša se tako postavlja da ma eno nogo čist na tleh drugo pa za sabo vleče, tud se noče vedno na vse 4 pa se bo že k se bo.vprašaj na fth , boš najbolje zvedla, verjemi poa mi, da bo vse OK!!je pa normalno, da se zanimaš, saj si mamauser posted image

zalenka, ne bi si pa upala rečt za frizuro k kratke lase so delikatna stvar, še vseen mislim da z dolgimi nimaš kaj zj in sem mnenja, da puncam bolj pašejo dolge , ne pa za vsako ceno k men ne npr.Nas je pa tok starih full mal s kratkimi, pol že majo starejše, večina žensk pa ma dolge lase. Men je paž že dolg lasuser posted image user posted image user posted image

meni se pa zdi, da kratki lasje ful pomladijo.
ko bom strejša bom imela def. kratke laseuser posted image

Se pa strinjam da kratkei lasje niso za vsakogar.

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
5.5.2008 10:25:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

poopsika, če imaš zrave lase, praktično nič. Samo umiješ in sfenaš ali pa še to ne...in lepo padejo.
če pa si jih moraš likat, je pa najbrž res ful dela.

paž odpade - mam rahlo valovite lase in to za paž ni. fenat se pa ne mislim user posted image

poopsika super čupca - meni je super všeč. podobno sem že gledala, samo ne vem, kako se obnesejo spredaj dolgi.

je pa nekaj takega mal vihravega meni ok, ker mam valovite lase in se itak vsak pramen po svoje obrne

ja to je tudi meni všeč!

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
5.5.2008 10:26:12   
Jumpy

zdej sm se spomnla da vas nameravam že par dni vprašat, če ma kera iste težave s tamalim, da se noče na vse 4 dat.

z nitko hočem vaje delat da bi šla na vse 4 pa je tolk huda, sam da se taknem. če ona noče pol je ne smem niti mal dotaknit - je kuj jeza in jok pa čist trda rata.

jo dam tko med svoje noge, pa igrače na eno in drugo stran, pa se čez sicer potegne, če ma voljo, sam pol se takoj stegne, tako da se s trebuščkom guga na mojem stegnu user posted image

ko pase kravice se na čase neki sicer trudi tko nazaj na vse 4 - sam se mi zdi da zmeri manj ne zmeri bolj user posted image

sicer pa če mi jo rata dat - al pa iz sede se včasih tako naprej da, da je pol na vse 4, samo se takoj stegne in rito dol, nogice pa čist trde.

a ma kera kako rešitev? so vaši tud to delal? je minilo, vaje?

ne kompliciram, sam zanima me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda, da je mal "zakrčena" - oz. ma povišan mišični tonus, zato rata trda. Ko bosta šli na fth, vama bo pokazala vaje, da se bo malo sprostila - mišice mislim, da bo lažje šla tudi v položaj za plazenje, pa potem vstajanje, vsedanje. Težko je opisat vaje, ki preprečujejo iztezanje. Na kratko. user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
5.5.2008 10:26:42   
zalenka

april a pol bi bla jest k telemaxibajsek???user posted image user posted image user posted image user posted image . meni ša je ful všeč, noro všeč, res všeč - kaj če bi si jo omisnla?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 308
5.5.2008 10:27:03   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  Zalenka ti si men taka faca k tko resno sprašuješuser posted image user posted image user posted image

men je všeč čupca od Lenč@ in tista na slikici ima tud super.Bi si jo rada shranla pa ne moremuser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
5.5.2008 10:28:06   
*lenc@*
poopsie, mam sodelavko k se je iz čist blond dolgih na rjavo. niso je spoznali...ampak je pa huda sprememba in to na še bolj k je že prej zlo dobr zgledala.

Jaz tako mislim- če si lušten na splošno, ti skor vse paše in pr teb s to dobro frizuro in faco k jo maš, rjava ne bi tooooook spremenila.fajn bi bla glih še tak!!! bi ti pa oči ven usekale.. pr sodelavki k ma modre, so zdaj oči neverjetne, full lepo!!

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 310
5.5.2008 10:29:54   
*lenc@*
Zalenka, komot me pokažeš, no frizuro.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 311
5.5.2008 10:30:40   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

zdej sm se spomnla da vas nameravam že par dni vprašat, če ma kera iste težave s tamalim, da se noče na vse 4 dat.

z nitko hočem vaje delat da bi šla na vse 4 pa je tolk huda, sam da se taknem. če ona noče pol je ne smem niti mal dotaknit - je kuj jeza in jok pa čist trda rata.

jo dam tko med svoje noge, pa igrače na eno in drugo stran, pa se čez sicer potegne, če ma voljo, sam pol se takoj stegne, tako da se s trebuščkom guga na mojem stegnu user posted image

ko pase kravice se na čase neki sicer trudi tko nazaj na vse 4 - sam se mi zdi da zmeri manj ne zmeri bolj user posted image

sicer pa če mi jo rata dat - al pa iz sede se včasih tako naprej da, da je pol na vse 4, samo se takoj stegne in rito dol, nogice pa čist trde.

ne kompliciram, sam zanima me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda, da je mal "zakrčena" - oz. ma povišan mišični tonus, zato rata trda. Ko bosta šli na fth, vama bo pokazala vaje, da se bo malo sprostila - mišice mislim, da bo lažje šla tudi v položaj za plazenje, pa potem vstajanje, vsedanje. Težko je opisat vaje, ki preprečujejo iztezanje. Na kratko. user posted image

točno to k si napisala je rekla na RA - da je mal zkrčena in da jo je treba sproščat - ampak pokazala je samo, da jo treplamo po ritki, da sde nogice sprostijo in da ko je v naročju ji nogice pokrčimo

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 312
5.5.2008 10:31:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

poopsie, mam sodelavko k se je iz čist blond dolgih na rjavo. niso je spoznali...ampak je pa huda sprememba in to na še bolj k je že prej zlo dobr zgledala.

Jaz tako mislim- če si lušten na splošno, ti skor vse paše in pr teb s to dobro frizuro in faco k jo maš, rjava ne bi tooooook spremenila.fajn bi bla glih še tak!!! bi ti pa oči ven usekale.. pr sodelavki k ma modre, so zdaj oči neverjetne, full lepo!!

o lenča hvalauser posted image
ja učke bi mi pa res poudarilo...ko sem imela temne lase so  samo oči ven butaleuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
5.5.2008 10:32:43   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

user posted image user posted image user posted image  Zalenka ti si men taka faca k tko resno sprašuješuser posted image user posted image user posted image

men je všeč čupca od Lenč@ in tista na slikici ima tud super.Bi si jo rada shranla pa ne moremuser posted image

valda da resno sprašujem - če mam prilko prašat ta huj modne svetovalke user posted image user posted image

shrani si celo stran ali pa naredi pintsreen user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
5.5.2008 10:34:56   
Jumpy
No, pa dobro jutro!

Sem se vsaj približno pregrizla skoz. user posted image

Pri nas nič novega. Pada dež, pa po mesecu in pol sva z mihcem SAMA doma.user posted image  Kaka milina.user posted image

Moram povedat k mi je smešno:
Včeraj sta se Gašper in Erika kregala.
Pa je Gašper začel govorit: "Butasta si! Butasta si!"
In je mož rekel, da pri nas tega ne bomo govorili in naj se ji takoj opraviči.
No, po nekaj minutah se je odločil, da se ji bo opravičil.
A veste kaj ji je rekel? Pa saj ni vedel, da bo tako izpadlo.
Rekel je: "OPROSTI, ERIKA, K SI BUTASTA."user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 315
5.5.2008 10:37:41   
Jumpy

točno to k si napisala je rekla na RA - da je mal zkrčena in da jo je treba sproščat - ampak pokazala je samo, da jo treplamo po ritki, da sde nogice sprostijo in da ko je v naročju ji nogice pokrčimo

Jp, na fth bo pokazala pa še kaj več, samo to je kar osnova, čeprav se ti ne zdi kaj pomembnejšega. user posted image  Je kar prav, da ji pokrčita nogice in to, da te gibe njeni možganjčki osvojijo in posvojijo  v tej meri, da jih bo začela uporabljat podzavestno.user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 316
5.5.2008 10:39:04   
Anonimen

No, pa dobro jutro!

Sem se vsaj približno pregrizla skoz. user posted image

Pri nas nič novega. Pada dež, pa po mesecu in pol sva z mihcem SAMA doma.user posted image  Kaka milina.user posted image

Moram povedat k mi je smešno:
Včeraj sta se Gašper in Erika kregala.
Pa je Gašper začel govorit: "Butasta si! Butasta si!"
In je mož rekel, da pri nas tega ne bomo govorili in naj se ji takoj opraviči.
No, po nekaj minutah se je odločil, da se ji bo opravičil.
A veste kaj ji je rekel? Pa saj ni vedel, da bo tako izpadlo.
Rekel je: "OPROSTI, ERIKA, K SI BUTASTA."user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
5.5.2008 10:39:52   
Jumpy
Antigona, držim pesti za Lukija!!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 318
5.5.2008 10:41:05   
zalenka

Jp, na fth bo pokazala pa še kaj več, samo to je kar osnova, čeprav se ti ne zdi kaj pomembnejšega. user posted image  Je kar prav, da ji pokrčita nogice in to, da te gibe njeni možganjčki osvojijo in posvojijo  v tej meri, da jih bo začela uporabljat podzavestno.user posted image

super, thx jumpy. meni pa se je zdelo kar malo banalno tole trepljanje user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 319
5.5.2008 10:41:38   
April
jumpyuser posted image user posted image user posted image

zalenka, saj ti nimaš telebajskastega obraza..user posted image  teb se kile na obrazu ne poznajo, zato si kar privošči, kar ti paše.....
od lenče frizura je res fajn, in njej super paše, sam je zlo take delikatna...pa fajn je, če imaš pol bolj tak stil, da se rad urihtaš...da pol seksi zgleda, ne pa da si fantu podobenuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 320
5.5.2008 10:44:24   
abc100
Kaj se je men v soboto nardil. Pospravlam ko kar naenkrat rata smrtna tišina. Sem že vedla, da neki ne štima, da je tamal že eno ušpiču. Ga iščem in grem v kopalnico. Vidim odprt jašek, pogledam okol in ga vidim zraven školke s krtačko za WC pucat v rok, k po radjatorju maha. Kr tema se mi je na oči nardila. Pa k je ziher najprej okusu zadevo. Sem ga takoj preoblekla, pa umila.user posted image user posted image user posted image user posted image Kva se bo še spomnu. Zdej pa skrbno zapiram vrata od kopalnice. Pride zdej do vrat in kjo vidi da so zaprta začne jokat. user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 321
5.5.2008 10:47:58   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Kaj se je men v soboto nardil. Pospravlam ko kar naenkrat rata smrtna tišina. Sem že vedla, da neki ne štima, da je tamal že eno ušpiču. Ga iščem in grem v kopalnico. Vidim odprt jašek, pogledam okol in ga vidim zraven školke s krtačko za WC pucat v rok, k po radjatorju maha. Kr tema se mi je na oči nardila. Pa k je ziher najprej okusu zadevo. Sem ga takoj preoblekla, pa umila.user posted image user posted image user posted image user posted image Kva se bo še spomnu. Zdej pa skrbno zapiram vrata od kopalnice. Pride zdej do vrat in kjo vidi da so zaprta začne jokat. user posted image

Ja, krtača jim je pa res všeč. Pa tisti jašek, k lahko roke not namakajo. user posted image  Mi smo imeli krtačo kar nekaj mesecev spravljeno visoko, da je nista dosegla. Ker zapiranje vrat je pri nas neznan pojm.user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 322
5.5.2008 10:48:59   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Mark je pa danes najprej ful časa zdržal pri dediju in nič jokal, potem pa še pri teti. Mogoče bo pa sedaj že bolje s to navezanostjo. Pa zdej rokce steguje tudi že k atiju ne samo k meni.

No pa grizti me je tudi že začel. Od včeraj pa do danes me je že 3x ugriznil v bradavico, danes je celo kri pritekla.user posted image  Upam, da bo nehal s tem.user posted image

Bo nehal bo,je Tisa tuduser posted image

Sory Talika, to te ne bo razveselil, ampak Neli me pa še kr grize in to povsod po telesu in vse ki jo majo v naročjuuser posted image user posted image user posted image  In to fuuuuuuuullllllllllll, boli k sto hudičevuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
5.5.2008 10:49:50   
*lenc@*
Janez je pa smešn, ja raziskuje mami ti mu pa vrata zapiraš.user posted image hudo, no mi bomo na to še čaaaaaakaliiiiiiiii. 

R. K.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 324
5.5.2008 10:50:27   
birdy
Za piknik: moram še mojga za ziher vprašat k ma takrat glih nočno in ne vem do kdaj bo spal... Sporočim danes, najkasnej jutr.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Nakupovanje
patkapatatka

Kje najpogosteje nakupujete za vaše otroke?

na spletu (7%)

v trgovini (93%)

Število vseh glasov: 193

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!