|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
26.5.2008 18:35:19   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: mala81

rubin, da je ne boš mimo vsekala user posted image  user posted image .

A mimo Julije? Ne midve se že poznava, tako da ni panike.

Ali si mislila za dvojčke? Te bom pa DaisyE lepla.

Ali si mislila kaj tretjega? user posted image   Npr. stopke? Pri inj. sem pa že tako zverzirana, da bi lahko šla med. sestram pomagat user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 26.5.2008 18:36:54 >

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
26.5.2008 18:37:30   
mala81
rubin oprosti, ampak res sem napisala tako dvoumno. Malo sem se samo pohecala,, da ne boš stopke mimo vsekalauser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
26.5.2008 18:38:03   
DaisyE
Evo arnejča tole sem našla od fragmentacije. Je v hrvaščini, ki nenadoma postaja moj drugi jezik user posted image . Ne, ne, saj se hecam, ampak raje ne bom prevajala, da se ne zblamiram.
Defragmentacija zametka
Citoplazmatski fragmenti su membranom okruženi dijelovi citoplazme bez kromosoma,
izba"eni s površine oploene oocite ili blastomere ranog embrija. Uzroci fragmentacije slabo
su poznati.
Fragmentacija je "esta pojava u in vitro fertilizaciji i smatramo je limitirajuim "imbenikom
u embriogenezi. Novija saznanja dobivena nakon izrade kariotipa ukazuju na "injenicu da je
postotak kromosomskih anomalija kod normalno oploenih stanica vrlo visok.
Dakle, anomalija je prisutna u 25% zametaka dobrih morfoloških karakteristika, dok u
zametaka s fragmentacijom ili zaostalih u razvoju "ak 40 do 64%. Ja"e fragmentirani
zameci (više od 20 % volumena) rjee se implantiraju. Fragmentacija otežava diobu stanice
i može dovesti do propadanja pojedinih blastomera. Fragmenti ometaju nastajanje tijesnih
meustani"nih veza tijekom razvoja morula i blastociste (stadij razvoja embrija).
Pojava programirane smrti stanica (apoptoza) uo"ena je u zametaka s veim
fragmentacijama. Sve je više dokaza da neki od fragmentiranih zametaka, ovisno o
rasporedu i vrsti fragmenata, mogu biti «spašeni» potpomognutim izlijeganjem i nakon toga
opreznim usisavanjem citoplazmatskih fragmenata u mikropipetu.

Samo tolko - defragmetacija je postopek, ko tele fragmente ven potegnejo. No tole je pa tako fajn napisano, da se ne bom več sekirala. Upam, da nisem spet kaj verskega našla. Pa še leto izdaje grem za ziher pogledat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
26.5.2008 18:38:52   
mala81
mislim, da smo res natrenirane in zdi se mi da se včasih lepše pičim, kot me Marija, saj imam po njenih vedno modrico

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
26.5.2008 18:38:58   
vijolica30
živjo kregice, vas bi kr v rit sunu človk k tkole prebira takele štorije, kaj bi blo šele če bi bila SLO malo večja, bi mele že datum za fajte na mismisinem spiskuuser posted image user posted image user posted image user posted image

sonček33 še enkrat čestitke user posted image user posted image
krtekxx ti imaš pa res nesrečo v sreči, upam da bo kmalu vse ok
pikovit tudi na tvojo tačko mislimo

jest mam pa spet tako user posted image , za vse za nazaj user posted image , se bo nova reka vlila tle čez ljuser posted image user posted image user posted image , sploh na morje ne bo treba, pa še učer sem se spravla na največji špas, beri booster (50m visok pa 110/h gre) tuki v lunaparku, je rekla tašča, "teb je pa res na hudo usekal, sej tja hodjo samo 12letnce" sam ženske moje, je blo tok hudo, mogoče bom tud zato kar skrvavela user posted image , ne vem kaj bojo moja deca k jih bom KMALU imela rekla za svojo mater, da je čist usekana

no lepo se mejte, pa pridte kej v lunapark
lp, v

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
26.5.2008 18:41:35   
Rubin.
No torej je bil tretji odg. pravilen user posted image . Ne, ne ni panike. Imam tri user posted image

naštimane, pa roko tudi mirno user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
26.5.2008 18:49:34   
DaisyE
Bemti sem ful napisala, pa je šlo vse v maloro.

Vijolica pozdravčka. A tako ga ti po lunaparkih serješ, da kar kri šprica? user posted image user posted image user posted image  Malo neokusno, vem, ampak si nisem mogla pomagat. Tvoji otroci, ki jih boš KMALU imela, te bodo na socialno prijavili. Drugače kako?

Mala, meni je mismis danes rekla, slab začetek - dober konec. Sem prepričana, da bo zate isto veljalo. Navijam.

Rubin, če bom še pokonci (po moje bom, ker sem prej spala), se bom ziher spomnila nate in na julijo, v sredo bom navijala ko norc, čez dva tedna bom pa jaz vama dvojčke lepila.

Upam, da ga zdaj ne bom več posračkala, ker se mi pol ne bo več dalo pisat. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 26.5.2008 18:53:05 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
26.5.2008 18:52:01   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30

pa še učer sem se spravla na največji špas, beri booster (50m visok pa 110/h gre) tuki v lunaparku, je rekla tašča, "teb je pa res na hudo usekal, sej tja hodjo samo 12letnce"

Jaz pa močno dvomim, da 12letnice upajo na kaj takega. To je bolj za nas, norce! Kje je ta lunapark, jaz bi tole sprobala. Za svaki slučaj, če Ivice i Janice še nista dovolj globoko udrta v stene maternice. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
26.5.2008 18:55:12   
DaisyE
Aja gigi, ne se zgražat, ampak jaz sem kar zaključila bolniško. Mi je hotla dohterca neki dat, pa sem rekla, da se mi bo doma samo zmešalo, pol je pa ugodila moji prošnji, da grem na šiht. Čeprav se mi ne da. Sem tud smotana. Jutri ob petih mi bo ziher žal. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
26.5.2008 19:02:23   
Rubin.
DaisyE,

smo imele glih zadnjič debato glede bolnišk, pa je ena rekla isto kot ti, da bi se ji doma zmešalo, pa še tako fino službo ima, tako na easy, no druga pa je rekla da bo na bolniški, ker lahko pride v službi do poškodb, je učiteljica telovadbe, pa tudi paše ji.

Evo, obe imata prav. Vsaka naj pri sebi razčisti, kako in kaj in se sama odloči in tako bo tudi prav.

Če ti tako misliš, potem si se definitivno prav odločila.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
26.5.2008 19:09:06   
gigi1
UUu jeb_emti, ste se pa spet razpisale. Nič nisem spala, če ste to hotle vprašat. V štacuno sem šla po Šlosija user posted image , pa po fasungo. Dons sem pa tolk sadja pojedla, da mi je kar slabo. Prve nektarine letos, mmmm. pa jagode, banane. Zelenjavna župca je že fertik, pa brokoli u solat. Puranji zrezki pa čakajo, da jih spečem, ko moj pride.

Sončica po mojem je pa parček user posted image . Zdej morš pa sam povedat iz katerga konca sveta sta, da ju poimenujemo (Ivica/janica in Oli/Lučka že zasedeno user posted image ).

WP A tkole ti men skomine delaš??? Upam, da ne med delovnim časom? A pil ga boste s kolegi dans? No, no le glejte, da vas kakšen papirnat policaj ne ustavi user posted image  user posted image  user posted image

Pija, pa se je tvoj Oliver bolj prijel kot moj Fabio.

Arnejči zgleda, da so teb otroke Nemci delal pa še veš ne user posted image . Zgleda je Željko s svojimi nogcami res sprožil nogomanijo tukaj gor user posted image  user posted image  user posted image . Nič, če si se za Oliverja odločla vam pa ne bom več slikc od Fabija gor limalauser posted image .

julija user posted image  user posted image  user posted image  za stopko. Mirno rokco! A boš ti tud pod narkozo za punkcijo?

Rubin ti pa tud mirno rokco dans zvečer. Sej dans pa lahk še kakšen taprav pirček rukneš. čez par dni boš tko k me na vseh možnih prohibicijah user posted image . Aja glede narkoze v LJU je tako, da na GK nimajo možnosti v teh prostorih, kjer opravljajo punkcije in Et. Lab je zraven, ni pa sobe za reanimacijo, ki po standardih mora biti, če delajo totalno anestezijo. vsaj tko so nam na seminarju povedali. Sej GK je res nujno potrebna obnove. Zgoraj so že neki lani obnavljali sobe. Spodaj pa še nič.

Dejzika si nas pa pustila cel dan čakat na bolj obsežno poročilo. Res se dogaja. A tvoj pa kar brez izpita okol hod? Matr, ste pa res sami športniki v familiji user posted image . Tebe je pa res po nagi riti za šeškat (glede bolniške - sem glihkar ugotovila, k tole že dolg pišem)

Marjetka cvetka Dejzika se je zmotila. Nisem bila tista, ki je čakala na user posted image . Men je ta hudič zmeri prehiteval. Enim baje pomaga aspirin. Men je pa zmer pritekla po kozarčku/dveh Chiantija. No, pa sem si spet skomine nardila user posted image

Vijolica pismu, dobra si. Medne je pa teh stvari strah k hudič križa. 1 x v Gardalandu me je moj prepričal, da grem na un krožniik, ker to kao nč ni. Se mi je cel življenje pred očmi odvrtel. Borila sem se z omedlevico, ker sem cvikala, da bom če skup padem, tud vn padla. Slab mi je blo in... No gledala sem skoz v svoje noge in jamrala "kaj mi je blo tega treba". Kričat sploh nisem mogla. Sem mojga skor užgala k sem mal k seb pršla. Najprej sem itak rabla pol ure, da sem shodila po tem šoku.

Zvezdica kje si? kako si?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
26.5.2008 19:14:21   
gigi1
Ups Miškulinke še ni. To pa zih neki pomenuser posted image .

Pa Gretko tud pogrešam.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
26.5.2008 19:17:42   
sapi
Arneja jaz sem ok polna pričakovanja ... midva že kar računava na marec, ko bo najina pikica z nama ... ni kaj orto optimista user posted image  ... če ne bi bile borke ne bi prišle tako daleč a ne ....
Pikovit sem danes dobila vso potrebno municijo tako, da jutri začnem ... juuuuupi začelo se je .... upam, da ti uredijo tvojo nogo in ni kaj hujšega ...
Mismis nič živčna samo polna pričakovanja, spet user posted image .... 10.06. pa imam prvi UZ ....
WP lepo, da si se javila ... si bila pogrešana ni kaj ... kaj vse moški v svojo korist ne najdejo user posted image  ...
kajsica je bilo za pogledat ... ja, ja se imamo za kaj sliniti user posted image ...
krtexx seveda se te spomnimo ... imaš pa res kalvarijo ... kako pa tvoja pikica upam, da je ok ... ti le lepo počivaj in pazi nase ....
hedviga tudi jaz sem bila danes pred UZ sem šla po špikice ... torej sva se mogoče gledali in ne poznali user posted image ... lepo, lepo torej greš na naslednjo dozo ... pa plodne špikice ...
DaisyE torej sta Janica i Ivica potrjeno pri tebi ... upam, da si ok ....
Rubin super za stopko ...
mala81 saj bo te bodo že poštimali ...
sonček33 kar dve posteljici bosta potrebni jeeeeeee ...
marjetka cvetka pozdravček tu prei nas ... ti pa ne morem odgovoriti ... najbolje, da vprašaš tvojega G ...
vijolica30 to pa je nora varianta ... punca ti si kar duška daj ...
gigi1 pozdravček ... kako si ...

sapi

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
26.5.2008 19:18:50   
DaisyE
Ja gigi pol pa res ne vem kaj sem zamiksala. A nisi bla ti ful cajta na suprefactu? Mah skleroza me daje, pa še pod stresom sem zaradi današnjih dogodkov. Kao. user posted image user posted image user posted image  Športna familija? user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat so samo fragmentirani otroc športni.

Ja, ma Rubin kar prav. Po moje morš res naredit tako kot ti paše. Jaz vem, da bi doma samo premlevala vse možno, našla ne vem kolk razlogov zakaj se pri nama še nikol ni prijelo, pol bi zamorila sebe, našga, moje starše, njegove starše,.... Si predstavljaš, kako bi se to širilo. In na koncu bi ugotovila, da sem noseča, se pa noben več ne bi hotel družit z mano. user posted image  To pa ne gre.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
26.5.2008 19:19:44   
Abra
Julija, super za folikelčke user posted image dobro si stopko zapiči user posted image

Daisy, mu bom pa še za to eno brco dala user posted image zdej ga Rešu lahko zatožiš, pa boš spet malo v prednosti user posted image Kaj se to pravi, da dec nima izpita? Ga bo mogu čimprej delat, da bo Ivico in Janico na treninge vozu, da ne bi slučajno pozabil, je tata tisti, ki otroke tera. user posted image Ampak pri vaju je očitno obratno, si ti prevzelo vlogo in jih že kar vgnezdila. To se mi dopade, zdaj nimata druzga k rast.

Marjetka cvetka, dobrodošla user posted image za tečko včasih pomaga rdeč vinček, kot ti je že Gigi napisala, pa velik user posted image še jaz dodajam user posted image

Vijolica jaz tut nisem več za take zadeve, od enga 14. leta dalje user posted image user posted image če nam pa že misliš reko naštimat, naj bo taka, da nam ne obarva bikink user posted image

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
26.5.2008 19:20:35   
DaisyE
Sapi uspešen štart. Prav je, da si tolk optimistična (pa glih jaz to rečem user posted image ). Marca boste trije. user posted image user posted image user posted image   Al pa štirje.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 26.5.2008 19:22:02 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
26.5.2008 19:22:46   
Abra
Sapi user posted image user posted image super, pa se ti je spet začelo. Ko zdaj pogledaš, se je čas kar hito obrnil, kajne? Marec bo pa prav super mesec za otročke user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
26.5.2008 19:25:27   
DaisyE
Jaz bom pa zdaj čisto zmešana, ko sma dve marjetki. user posted image user posted image user posted image

Abra, naš je na komot. Se pusti vozit okol. Kar se tega tiče, kdo hlače nosi pri bajti, je pa itak jasno. Vsak od naju si svoje misli. user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
26.5.2008 19:32:59   
gigi1
Sapi user posted image  user posted image  user posted image  za začetek špike. Upam, da boš zvečer to počela ob pirčku. Js sm zjutri ob kavi. No, mam srečo, da se mi roke niso tresle. Razen , ko sem si prvič menopur dala. So me tiste silne flaške čist šokirale.
Hvala, dobro sem, trebušček kar vzhaja, joški pa zjutri tolk bolijo, da se moram kar za njih držat ko grem prvič na WC. So že tolk obteženi, da jih kar k zemljici vleče user posted image .

Pikovitka kje si. Upam, da je res zvin in so te poštimali. Oglasi se.

Dejzika nisi se zmotla glede dolgega jemanja Suprefacta. Je blo kar ene 24 dni, če se prav spomnim (evo ga že pozabljam te stvari user posted image . boste vidle, ve boste tud, ko bo plusek user posted image ) Sam user posted image  sem dobila pravočasno. Men je ena moja frnikolca ostala, zato je blo treba podaljševat.

Abra vidim, da pri teb pomanjkanje vinčka in user posted image že tud mal trka na vrata user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
26.5.2008 19:34:44   
Abra
Jaz bom morala bit tut bolj pazljiva, k ti včasih rečem marjetka user posted image zdaj samo še Daisy al pa Dejzi user posted image
Kdo je pr vas taglaven je meni tut jasno, sej kje je pa drgač? user posted image Čeprav včasih blefiramo user posted image
Še to sem ti prej hotla reči, Reš velikrat reče, da bi bla prec noseča z darovano celico od kake, ki že ima otroka ... ne vem, zakaj pol tudi kake take ne morejo zanosit ... Kadar mu ne gre, mora neki tazga ven butnt in tut on se fejst ponavlja, meni, tebi pa še kateri. Meni grejo take skoz eno uho not, skoz drugo ven. Ti imaaš čist dobre celice, drugače jih ne bi imela tolko, če pozabimo na zdejšnji p. Samo zarodki morjo voljo dobit, za to si pa tokrat že tut poskrbela. user posted image Evo, tut jaz sem imela zdaj 4. et! V četro gre rado.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
26.5.2008 19:36:16   
Abra
Gigi, jaz sem že mal ohladila user posted image user posted image je bla pred dnevi kriza user posted image zdej me špika, pa lahko pozabim user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
26.5.2008 19:42:36   
gigi1
Abra, a buskopan ni nič pomagal? Res probaj na 8 ur.
Sej, tvoj bo pa tud hotu met pisno od Reša, da se te lahk lot. Ah, pri men bo tale abstinenca verjetno še kar trajala. Sem kar zajček glede tega. Če mi bojo rekli, da raje ne, potem ne bom. zato pa vnaprej tolk cvilim.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
26.5.2008 19:46:14   
vijolica30
oh dejzika hvala gre, mislm da tale booster ne bi dobr deu tvojim pikicam, ni šans, prepovedano, lahko pa prideš v lj.btc navijat za naju ane gigi user posted image user posted image user posted image , pa še abro bomo prepričaluser posted image ....hecam se abra, ti tud ne smeš, bo pa sapi tud pršla anede da boš?

pismo res bi se lahko dobile, nekatere ste se že vidle, samo jest sem glih takrat odpadla user posted image

kdaj bo spet srečanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
26.5.2008 19:48:39   
Abra
Sej ni take krize, mal pa moram čutit, da se mi dogaja user posted image Je bil moj bolj trmast, maš kar prav, da bo hotu od Reša potrdilo user posted image Meni se je vedno zdelo do testa, pol pa slobodno user posted image zdej pa pravi, dejmo počakat do uz. V takih situacijah vidim, kolko ga je zadnjič prizadelo, čeprav ni tok pokazal. Si kar ne upa, da ne bi kej zajebali..

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
26.5.2008 20:02:00   
gigi1
Ja saj. moj itak skoz neki govori, da kolk sva stara, pa da je to še tolk bolj rizično. Vem pa, da ga srbi, kakšna bom, če se kaj zalomi. Moški to bolj v seb tiščijo, pa mal bolj so previdni. Sam, men bi se pa strgal če bi bila skoz tih. Mojmu je androlog reku, da bom kljub vsej stimulaciji pridelala 1 max 2 celici, pa sem jih 10. Men je dr. Vogler reku, da mam 5% šans, da zanosim, pa sem. No, ne smem hvalit dneva pred večerom. Sej bom potrpela dokler bo pač treba. Se pa trenutno tud čist nič seksi ne počutim user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?