|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
26.5.2008 15:21:59   
womanpolice
Sonček33 hvala za tko lepe pohvale... Se ti ne zdi, da malce pretiravaš? Sicer mi moj pravi, da mi full manjka samozavesti, ampak jst se full "bad" počutm, odkar sm dala nekaj kilogramčkov gor na postopku...  In nikakor ne spravim volje skupaj, da bi šla na shujševalno...

No, je pa res, da tisti fantje, ki jih ustavim, vidm, da me sicer full tko gledajo, ampak, ker sm "menda" full zajebana, ne upajo nč rečt. Če pa že kdo me vpraša, če imam fanta, odgovorim NE,.. in je že mal vesel... potem pa nadaljujem: "IMAM ZAROČENCA!" user posted image user posted image user posted image

Sonček33 tud ti si simpatična punca in resnično me veseli, da sva se spoznali.. Ampak a si videla reakcijo, ko sm te vprašala. Tista, ki je sedela desno od tebe, ko je slišala forum, se je zelo nasmejala... user posted image user posted image user posted image
In še enkrat čestitke... Resnično ti želim lepo nosečnost. Čuvaj se.

KAJŠICA... Ja bila sm za 5 minut gor, potem pa sm se jst tud šla user posted image in bilo je norooooooooooooooooooooooooo.........................

GIGI1... ja, se je mudilo... glej vrstico zgoraj user posted image user posted image user posted image

lp, se slišmo kaj zvečer...grem v LJ, potem pa na fešto, imajo 3 sodelavci 30 letnico...

lp

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
26.5.2008 15:46:04   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Nosečnost potrjena. Beta hormon 2418. 

Dvojna nosečnost potrjenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
26.5.2008 15:47:33   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit, kaj je zdaj s tvojo tačko?
Kaj bolje?

Nič boljeuser posted image me pride sedaj dragi iskat in pelje ne urgencouser posted image Se beremo kasneje.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
26.5.2008 16:24:49   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit, kaj je zdaj s tvojo tačko?
Kaj bolje?

Nič boljeuser posted image me pride sedaj dragi iskat in pelje ne urgencouser posted image Se beremo kasneje.

dobro opravi!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
26.5.2008 16:43:08   
arneja
Ajaj, bejbe, kaj vas je pa danes metalo user posted image ? A zato se je vreme poslabšalo user posted image ? Meni je čisto ravno od kod je katera, vse se borimo na enak način za enak cilj. In nobeni od nas ni lahko, tako da zares ne rabimo še kregarij. Čeprav, veste kaj se jaz vedno sprašujem: a je Mismis Mismis ali Mišmiš in ali je Kajsica Kajsica ali Kajšica user posted image ? Ker šumnike imata na tastaturi, tako da to res ni čisto jasno user posted image . Brez zamere, da ne bi še katera po meni skočila, moram že tako eno bejbo "prenašat" user posted image .

Dejzi, ti pa v tistega pred sabo butnila? Porkadijo, da ni mogel hitreje peljati. Upam, da ni bilo večje škode. In da zdajle vseeno bolj uživaš ob misli, da imaš Ivico in Janico pri sebi kot pa o tem trku user posted image . Kdaj bomo pa štorijo o menjavi žarnice slišale user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
26.5.2008 16:45:13   
Abra

user posted image user posted image user posted image jaz se kar pridružujem ostalim, da sta to kar user posted image user posted image
v soboto je bla polovička, pa še vedno ful user posted image user posted image user posted image

mala, ti imaš pa tut smolo, sploh še nisem slišala za kej podobnega user posted image da si suprefaktom pridelala celice, ko bi pravzaprav moral spraviti jajčnike na nulo. Ma važno, da si v dobrih rokah!

Pikovit, kar pejt na urgenco. Jaz sem si enkrat na morju zvila gleženj in nisem imela kam it zdravniku, pa še vedno ni ok. Sem imela kasneje sicer fizioterapijo, gleženj pa ni več, kar je bil. Včasih kar zateče. Je mogoče bolje imet kak teden gips, da si fajn pozdraviš. Držim pesti!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
26.5.2008 16:56:19   
arneja
Zdaj grem pa lepo po vrsti:

Abra, jaz sem pa te dni še jedla E-vitol user posted image . Upam, da ga nisem kaj preveč pobiksala. Bom od zdaj naprej samo še Q-encim in Tifol. Vpliv stopke traja 10 dni od punkcije naprej šteto ali od dneva stopke? Komaj čakam, da se kaj začne dogajati user posted image .

Pija, četudi bi imeli malega Oliverčka, bi bila jaz čisto srečna user posted image . Sem že zadnjič hotela Dejzi napisati, da zdaj smo pa ja odrasle in po vizualnosti ne ločujemo več ljudi. Jaz imam Dejzi prav rada user posted image . Me figo briga, če ima kakšen kg preveč user posted image . Saj ga imam jaz tudi, pa sem čisto ok user posted image . In kakršnokoli bo moje detece, bo moj cukrček user posted image . Ja, za morje sem vam napisala, da bova šla, pa ste očitno pozabile user posted image . Tisti papirnati policaj je bil pa hud, ja user posted image . Se je moj tudi hudo ustrašil user posted image .

Dajamaja, kako si user posted image ? Si se že vrgla v športanje? Ti si tako zelo pridna, jaz sem, kar se tega tiče, bolj lene sorte.

Pikovitek, veš, da sem presrečna user posted image . Pa saj boš ti tudi kmalu, najprej kot nevestica, potem pa še kot mamica user posted image . Upam, da s tvojo nogo ni hujšega user posted image . Za Čarno bi pa tudi jaz rada, da se kaj oglasi. Se tako zelo spomnim, kako smo zanjo navijale user posted image .

Pija, srebrnih čeveljcev je pa se mi zdi na kupe. Čeprav, ker jih ne potrebujem, ne gledam prav zelo. Verjamem pa, da če boš malo bolj pogledala, da jih boš hitro našla. Mi je pa všeč, da si si izbrala srebrno barvo za kombinacijo user posted image .

Zvezdica, upam, da si se zdaj spočila user posted image . Kaj ste pa danes spet vse v želodčke spravili user posted image ?

Kajsica, super, da te tečka na zafrkava več user posted image . Se pravi še trije tedni minejo, pa bodo eskimčki pri tebi user posted image .

Jaz se zdaj tudi vedno na WP spomnim, ko kakšno policajko vidim user posted image .

Gigica, moja Lučka mora biti mali sonček, ko je pa tako zelo zaželjena user posted image . Bi jo zdajle šla kar z UZ pogledat, koliko je že kaj zrastla user posted image . Fuzbalerji so pa meni tudi precej seksi user posted image . Moj gleda tekmo, jaz pa tipe, pa ne vem, kateri bolj zagnano gleda user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 26.5.2008 16:59:06 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
26.5.2008 17:17:13   
arneja
Gigi, nič se opravičevat zaradi Željkove podobnosti s fuzbalerjem, ker hvala bogu, da imamo različne okuse, sicer bi se vse za enim tipom podile user posted image . Samo se je tudi on preoblačil, koliko se jaz spomnim: je bil v svetli pa temni obleki. Je bila pa res nekam ozka, ker sem si mislila, evo, pa so še fantje na hlače na korenčka navalili user posted image .

Kajsica, ampak za unim tipom od Rebeke bi pa tudi jaz tekla, četudi bi že ti laufala za njim user posted image .

Haha, Dejzi, prepozno prebrala tvoj nasvet: Lučka že dojela, da likarija navadno na punce pade user posted image . Joj, kaj bi dala, da bi svojo pikico zares lahko videla, kako danes izgleda user posted image . Hvala za jutranjo fotostimulacijo, zlata si user posted image . Sem si že zračunala, da se bo gnezditi začela jutri ali v sredo user posted image .

Krtekxx, kaj je zdaj s tabo? Si ok? In tvoja pikica? Ja, ta hiperca se mora resno vzeti. Je prav, da si napisala vse to.

Amelia, hvala user posted image . Jaz sem vedno tako vesela, ko se ti spomniš na nas user posted image . In kako kaj vidva? Že veste ali bosta vidva ali vidve user posted image ? Je bila tvoja pikica tudi pravilne oblike?

Gigi, ampak ko je bila pa frocek, je bil pa Kahn po mojem pravi srček user posted image . Fabio pa mene ne gane tako zelo z dolgimi laski. Daj tisto pohujšljivo slikco gor butni, da se bomo malo slinile user posted image . Jaz tudi zdaj že celih šest dni nisem slončkala, ajaj user posted image .

Pija, lahko moj cukrček kar Oliver ostane user posted image . Evo, pa imamo ime še za fuzbalerčka user posted image .

Hedviga, upam, da se danes izkažeš kot super barmenka. Bomo držale pesti zate user posted image .

Dejzi, samo štiri zrele od 7-h celic - je Reš kaj komentiral? Res ne vem, zakaj ne more tistega Cetrotrida nam dati. No, pri meni verjetno ne bi nič pomagal, pri tebi pa bi. Kaj pa to pomeni, da je celica fragmentirana user posted image ? Ma. Reš pa ne more iz svoje kože - lahko bi se zadržal in ne dajal negativnih komentarjev. Se pravi imaš test res dva dni za mano? Čeprav meni se to res kar malo zgodaj zdi. Me že kar zdajle malo strah postane, ko pomislim, da bo prišel čas za test. No, samo da ga M slučajno ne prehiti. Upam, da ti je počitek dobro del. Glej, otročka bosta lepo pri tebi ostala, ti ju pa lepo čuvaj, prav user posted image ? Komaj čakam, da še kaj napišeš user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
26.5.2008 17:20:11   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pija, četudi bi imeli malega Oliverčka, bi bila jaz čisto srečna user posted image . Sem že zadnjič hotela Dejzi napisati, da zdaj smo pa ja odrasle in po vizualnosti ne ločujemo več ljudi. Jaz imam Dejzi prav rada user posted image . Me figo briga, če ima kakšen kg preveč user posted image . Saj ga imam jaz tudi, pa sem čisto ok user posted image . In kakršnokoli bo moje detece, bo moj cukrček user posted image .

Arnejči a sem jaz kaj tolk čudn napisala, da mešaš zraven Daisy in kilograme? Jaz sem sam hotla napisat da mi Oliver vizuelno pač ni tip, pa da bo tvoj otroček cuker. Jaz nikakor nikoli ne ločujem ljudi po vizuelnosti ali kilogramih, saj tudi sama nisem popolna, daleč od tam. Sem čist šokirana, moram prav post najdt svoj user posted image

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 26.5.2008 17:28:30 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
26.5.2008 17:20:43   
julija30
Pozdravček

Moji foliklčki so dovolj veliki, tako da danes pade stopka user posted image , v sredo pa punkcija.
Rubin bova lahko klepetali v sobi, po punciji. Jupi.
Foliklčki so dovolj veliki. Pa še celo gnezdo jih je.
Sem danes srečala ena našo klepetalkico, toda ne bo z nami na punciji v sredo, ker še mora jutri na en UZ.

Komaj že čakam srede, da preštejejo moja jajčka in opravijo user posted image  v epruvetki, še bolj pa čakam na user posted image .
Lep preostanek dneva

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
26.5.2008 17:21:08   
arneja
Sonček, očitno ti bosta čez slabih devet mesecev zares dva sončka posvetila user posted image user posted image . Super vrednost betaHCG-ja user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
26.5.2008 17:23:19   
arneja
Ne, ne, Pija, hotela sem napisati, da mi je čisto vseeno četudi bi moj otročiček kot Kahn izgledal user posted image . Ker bo moj mali cukrček takšen ali drugačen user posted image . Ti si zame super punca, daleč od tega, da bi sploh pomislila, da ljudi po zunanjosti ločuješ user posted image . Za Dejzi sem napisala, ker vem, da se punca brez zveze obremenjuje s kakšnim odvečnim kilogramčkom. Me vse tukaj gor jo imamo zelo rade, ni res user posted image ?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
26.5.2008 17:24:07   
Pija76
Julija naj fajn pade še stopka, pol pa veliko kvalitetnih celic!

Sonček madoniš dvojna mama! Super, to boš kar grande mama! Lepo grej pikici! Ej boste pa se 4 ženil, pa folk še vedu ne bo user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
26.5.2008 17:27:07   
Pija76
Arnejči hvala, hvala! Matr tko si napisala, da sem res mislila, da sem kaj  zmedeno med šihtom napisala! Itak da bo to najlepši otrok na svetu, vsaj toliko časa dokler ne dobi bratca ali sestrice, potem bosta / bodo pa pač vsi najlepši.Daisy je zelo simpatična punca, kakšna je vizuelno ne vem, upam da jo kdaj spoznam, me pa prav mal briga a ma 5 kg preveč al pa premal!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
26.5.2008 17:27:32   
arneja
Julija, super, da so foliklčki že dovolj veliki. Zdaj se bo pa začelo zares user posted image .

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
26.5.2008 17:30:44   
arneja
Pija, si dobro napisala, da bo Oliverček/Lučka najlepši otročiček dokler bratca ali sestrice ne dobi user posted image . Veš, da toliko se pa že poznamo četudi samo preko besed na ekranu, da točno vemo, česa nekdo ne bi nikoli napisal/mislil, ni res user posted image ?

Zdaj vas pa z Lučko/Oliverjem zapuščava user posted image . Zvečer pa prideva še malo pokukat gor user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
26.5.2008 18:00:34   
Rubin.

Jeeeeee!!!!!!!!!! Kar dvojna sreča, to pa mora biti feeling. Je pa kar veliko dvojčov to leto user posted image .

Malo za lušte:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
26.5.2008 18:05:07   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: julija30

Pozdravček

Moji foliklčki so dovolj veliki, tako da danes pade stopka user posted image , v sredo pa punkcija.
Rubin bova lahko klepetali v sobi, po punciji. Jupi.

To pa je novica dneva! Super!!! Si mi polepšala dan user posted image . Torej ne bom rabila knjige zraven user posted image .
Se vidiva v sredo user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 26.5.2008 18:08:46 >

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
26.5.2008 18:06:37   
marjetka cvetka
pozdravljene upajoče, trepetalke, nosečke,...
ma toliko časa vas že berem, pa se tolažim, pa upam z vami, da sem prebrodila že svojo "zasvojenost" z mislijo na user posted image , z mislijo na tale forum - pa ta dotični! Dobro vam gre!
Se mi zdi kar fer, da se še jaz predstavim, čeprav vas spremljam iz zaledja. Najprej podatki za mismis - ponavljam 1. ICSI postopek pri Rešu in upam, da nama tokrat uspe priti do konca. Reš mi je zopet zmešal koktejl iz Suprefact-a in Menogon-a, samo mislim, da je tokrat moje tele udarilo nek drug tempo - user posted image  mi zamuja že 15 dni - to pomeni, da sem že 3 tedne na S!!!! Aja, pa da ne boste mislile, da sem noseča - nope, sem naredila že 3 teste - kot najhujš najstnica user posted image  
Če ima katera nasvet, kako naj M prepričam, da končno pride, naj mi javi, saj obljubim, da jo bom (M) potem celo leto pstila na miru.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
26.5.2008 18:13:30   
DaisyE
Oj pupe moje, kako znate vi mene potolažit in v dobro voljo spravit. user posted image

Hedi, tale izraz - kareraste pikice je pa svetski. Sem se tolk režala. Bom jih lovila po Krvavcu, mah še na Vitranc jih grem lovit, če bo treba. user posted image user posted image user posted image  Sam da bojo.

Zvezdica, kako počutje? Kaj bolše, al ti je še slabo?

Abri, moj si sicer zasluži brco v rit in to kar pogosto, ampak tokrat je pa izjemoma nedolžen. user posted image user posted image user posted image  Verjela ali ne, nima izpita. user posted image  Bi me lahko samo na belanco naložu in z biciklom kam odpelu. No, saj, kaj pa veš, mogoče bi blo pa to Janici in Ivici všeč, ko sta bolj športne narave. Saj res, mogoče je pa ta fragmentacija posledica športnih poškodb. user posted image user posted image user posted image  Si pa tako lepo napisala, da sem kuj boljše volje.

Gigi, žarnica mu je usekala, takoj ko je hotu luč prižgat. Pol se je malo matral, ampak je na koncu obupal in vse opravil ob soju stropnih svetilk. user posted image user posted image user posted image  Po ETju sta se pa s Čedotom lotila popravila, pa še Merlo je prišel, pol so pa družno ugibali kaj naj. Mislim, da so se zedinili, da je najbolje vzdrževalca poklicat. Še so pametni dedci na svetu. user posted image user posted image user posted image

Dajamaja, nič nisi bogokletna, je blo res bolj na izi nagaženje. Mojmu avtu se komaj kaj pozna, ma malo bojnih ran, unmu revežu sem pa odbijač speštala. Pa obema so šli živci, ampak sva bla oba kulturna in smo se fino zmenli. Vsaj dileme ni blo, kdo je kriv. Sem se odločila, da maš kar prav. Zdaj jih je tolk pribilo v maternico, da se še gnezdit ne rabita. user posted image user posted image user posted image  Mami za vse poskrbi, če deca noče.  Mi je pa v čast, da si disciplinsko za moje purgere riskirala. user posted image user posted image user posted image

Rubin, tole je moj 4 IVF, rezultatsko najslabši do zdaj, pol sem pa malo črnogleda. Ampak je pa tolk fino prebrat, ko nekdo kaj takega napiše. Si mi kar dvignila moralo. Uspešno stopko. user posted image  Si jo daš sama?

Mlinčka, hvala za kofi. Vedno paše.

Ja mismis, če se purgerji primejo, bodo imeli kompletno smučarsko opremo še preden bodo shodili. Od malega je treba začet. user posted image user posted image user posted image

Kajsica si me klicala, pa nisem slišala, ker sem bla v horizontali, pol sem pa v ZD po bolniško šibala, tako da ni blo časa. Če si me hotla potolažit, se ti iz srca zahvaljujem, če je pa kaj nujnega mi pa kar napiš, pa te pokličem nazaj. Saj veš, da sem jaz bolj leve sorte pri teh telefonijadah. Ne bit huda name.

Arnejči, a si že pokonc? Kaj pravi Lučka? A se ma namen jutri ugnezdit? Mater mam jaz zate en dober občutek. Ne vem točno, kaj pomeni, da je celica fragmentirana, ampak vem da ni ok. Pri hudi fragmentaciji gre pač vse v maloro. Reško je moje rezultate komentirala tako kot vedno - da nisem plodna. Mi je razložil, da z donorsko jajčno celico bi takoj zanosila, ampak, da imamo za to še čas. Sem ga malo debelo gledala, pol je pa reku, da pri meni ni kaj izbirat, ker je tako malo celic, pri našmu je pa veliiikooo za izbirat, pol se pa nisem več sekirala, ker vidim, da je spet malo pomiksal pojme. Očitno ga je žarnica iztirila. user posted image user posted image user posted image

Mala81, upam, da bo naslednji UZ ok in da boste štartali. Si mislim, da ni nič hudga, ampak se ti pa verjetno že kar vleče... Je pa tale dr. Vlaisavljevič definitivno eden najboljših na področju IVF.

Pikovitek, upam, da z nogo ne bo kaj hudega narobe. Bom nehala sr_at, če ti tako praviš. Prav maš, Hrvati se ne dajo. Pa ne pozabit povedat, kako bo z nogo.

Bravo sonček!!!! user posted image user posted image  Tole si pa zaslužiš. Svet je res poln lepih rožic tete pehte. user posted image user posted image user posted image

Julija čestitke za stopko. user posted image  Vprašam isto kot Rubin - si jo daš sama?

Ledenka in pija hvala za navijanje. Pija z arnejo sta me pa zdaj toliko prehvalile, da sploh ne bom upala z vama na kafe, ker ne bom mogla tega standarda dosečt. user posted image user posted image user posted image  Kar se pa kil tiče, se pa jaz ne sekiram. Če me bo kdo kdaj po tem sodil, se pač meni ni treba ubadat z njim. Jih mam že od nekdaj preveč, pa sem že vsega hudga navajena. Tolk govorim o njih pa zato, da se bom počasi psihično pripravila kakšno dol dat. Pa ne zato, da bom boljše zgledala (tist itak že zdaj zgledam user posted image ), ampak zato, da se bom boljše počutila in zato, da preverim Reševo tezo o kilah.

Kar se tiče pa tega, da navijamo za Slovenijo, vas moram pa malo dopolnit. Jaz po novem navijam še za purgere. Nekako so mi prirasli k srcu. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep večer vam želim. Tudi tistim, ki sem jih pozabila omenit.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
26.5.2008 18:18:02   
DaisyE
O marjetka cvetka, zdaj sva pa dve marjetki. To bo luštno. Za user posted image  ne vem, ampak slej kot prej mora prit. Če te skrbi pa Reškota poklič, pa vprašaj kaj ti je storiti. Mislim pa, da nimaš kaj ekstra. Se mi zdi, da je mela gigi podoben primer, ampak ti bo sama lažje razložila, ko pride.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
26.5.2008 18:24:01   
Rubin.
Rubin, tole je moj 4 IVF, rezultatsko najslabši do zdaj, pol sem pa malo črnogleda. Ampak je pa tolk fino prebrat, ko nekdo kaj takega napiše. Si mi kar dvignila moralo. Uspešno stopko. Si jo daš sama?

Jes, danes ob pol desetih zvečer, če boš še pokonci (nosečke so namreč rade utrujene user posted image ), lahko pomisliš name user posted image .

Pa če bo šlo tako naprej, bom konec drugega tedena spet lepla dvojčke user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
26.5.2008 18:24:55   
mala81
 dejzi res se mi že vleče ja. Bi po "načrtu" že mogla prejšnji četrtek pričet z gonalom, pa še sigurno ne bo nič do ponedeljka, samo diphereline šibam. Pa dobro, sem še vseeno malo optimist, da se bo na koncu vse lepo izšlo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
26.5.2008 18:26:03   
mala81
rubin, da je ne boš mimo vsekala user posted image  user posted image .

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
26.5.2008 18:28:08   
mala81
julija30 do kdaj si bila danes v ambulanti? Jaz sem prišla 12.45 nazaj, saj sem takrat dobila izvide

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?