|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
21.1.2009 8:01:17   
dodi
Jutro!

Hvala Putka za skrb...a gremo danes v taveliko nabavo...pa žal popoldan,ker drugače bi te začopatila... user posted image user posted image
Če pa boš imela kdaj čas,pa si itak dobrodošla...pa druge tudi,če se bo katera potepala po naših krajih ali šla smučat na smučišče Cerknop...tam nekje sem jaz...tako da...dobrodošle...

Naši frajli sta več v luftu kot na tleh....obvladata vse vrste plezalne veščine...ni omare na katero nebi zlezli... user posted image user posted image ...pa še novo pogruntavščino sta včeraj odkrili...v kopalnici na škatlo za umazane cunje in v lijaku odpret vodo in se MOČITTTTTTTT!!!!!!!! Juhuhu...veselica... user posted image user posted image user posted image

Vrata moram imeti zakllenjena,drugače jo gospodična Vilma takoj popiha po stopnicah v spodnji štuk....Vida pa je postala ekspert v prevračanju prevalov...celo stoja ji rata,če se malo nasloni na steno....vsak zna več vragolij...
Govorita...ja no....malo...kregati pa se že znata...čeprav med seboj nimata kakšnih bojev...se imata radi,se lupčkata in objemata...ostali pa jih tudi pokasirajo... user posted image user posted image

Nič šibam...cunje čakajo...meni se pa nič ne da...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
21.1.2009 20:23:47   
BAMBINA_
Ojla, ojla!
Mi smo bili včeraj pri alergologu zaradi reakcije, ki jo je imel jeseni po 2. cepljenju. Vse kaže, da alergije ni. Sicer so možne še kakšne zapoznele reakcije. Ampak to je čisto minimalna možnost.
No naš mali še tudi ne sestavlja stavkov, razen npr. "Ati ni." ipd. Ampak obvlada pa res ful veliko besed. Tudi že precej daljših (npr. antilopa user posted image , netopir, kombajn user posted image (Lex, če se ne motim je vaš Alex bil lani za pusta kombajn. Sem se spomnila nanj, ko je naš mali tako očarano gledal ta stroj v knjigi)
Petrazg, juniorka user posted image user posted image user posted image bravo za veliko posteljo. Pa fenomenalne face sta vajina korenjačka. Juniorka, jaz se tudi pofočkam za date, ko prideš.

Aja, pa za pusta sem že danes kupila enega pajaca-zajčka user posted image Če se pa nisem mogla upreti.. hehe.

Čau!

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
21.1.2009 20:48:49   
BAMBINA_
O petra a, da te pozdravim, ker vidim, da si ravno gor user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
23.1.2009 15:02:01   
Eca
Hej!

Kje ste vse? Vse polno zaposleneuser posted image ?

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
23.1.2009 15:05:44   
juniorka
jaz sem tu?
kako ste, otroci že zdravi?
jaz sem bolna, pa moram v službo...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
23.1.2009 18:29:46   
kjava
Sam tok se javim, da povem, da Montignaca zganjam, pa sem tečna ko user posted image , ker ne smem sladkarij.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
23.1.2009 20:35:59   
Eca
Hej!

Jaz spet diham.....otroka sta za silo zdrava in sva jih danes popoldan odpeljala k mojim staršem na počitnice. Občudujem moja starša, ki nista ravno več v letih, da si jih tako želita, kljub naporu in da jih pedinata od spredaj in zadaj. Če bom jaz taka babica, mi lahko sinova kar spomenik postavitauser posted image .

Dorian je končno uspel spraviti skupaj 2 besede.....mama ne, ata ne. To ima zelo "globok" pomen. Pomeni namreč, da se ati in mami ne smeta stiskatuser posted image . Mogoče ima fobija, da bi še enega user posted image naročili in ne bi več bilo prostora za njegauser posted image .

Mark mi je pa danes rekel v avtu (težil je, da mu moram na poti kupiti štručko s sirom) da sem zmešana in kasneje, ko ni bilo nobene reakcije (sem bila čisto v šoku) je ponovil, da sem "čisto zmešana". Saj nisem vedela ali naj se smejem, ali jezim ali kaj naj.....

Bom morala kako slikico gor nalepit, da vidite naša dva lumpa!

Kjava - držim pesti, da ti uspe. Meni je uspelo v 4 mesecih 7 kg in se počutim krasno. Sicer sem se morala "nagraditi" z novo garderobo ampak glavni je občutek, da se v svoji koži krasno počutim. In prvič v življenju si lahko na rit navlečem kavbojke z nizkim pasom in mi lamp ne visi preko in moja tazadnja ni kot balonuser posted image .

Juniorka - imaš z.s.

Babmina, PEtrazg - a se bomo videli kaj?

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
24.1.2009 9:59:23   
Majchi
Sam, da nadaljujem zgodbo o pašteti. Lana je ta teden vsak dan za večerjo jedla pašteto. In danes zjutraj je iz hladilnika izbrala PAŠTETOuser posted image ! Ampak, ko bi ve videle te nasmeh...user posted image

Kjava, tud jaz mal jem po Montiju, pol pa 2 tedna bluzim, pa spet mal, pa spet bluzim... Kje je tista volja iz porodniške, ko sem se 2 meseca lepo držala, zgubila 7 kg in bila vsa srečnauser posted image ?
Fitness imam plačan od septembra!!!, pa tud 1x še nisem šlauser posted image . Tok se mi ne da! Pa točno vem, da moram it samo 1x, pa bo vse ok, ta začaran krog bo razbit, ker vem, da se bom super počutila in bom hotla še it. Ampak z mano ni nič.

Eca, bravo za tvoje kile!!! Saj vem, da je bilo to tudi zaradi živcev in bolezni, pa vseeno, vsaj ena pozitivna stran tega.
Ob stresu tudi jaz izgubljam, npr. ob ljubezenskih težavah (ko sva se z bivšim razšla), če se z mojim hudo skregava, ipd. Da bi bil kdorkoli od nas hudo bolan ali v bolnici, pa se k sreči še ni zgodilo. Zarad službe sem sicer skoz v stresu, ampak očitno ne v dovolj hudem, da bi šla kakšna kila dol.

Putka, svaka ti čast še za magistrsko! Jaz razmišljam, da moram še 2.letnik naredit+magistrsko, pa se mi toook ne da... Ne vem, kdaj bo to na vrsti. Ob taki službi in majhnem otroku že ne, želja ni tako močnauser posted image .

Drug teden gremo pa službeno v Kranjsko Goro za 3 dni. Poleg seminarja imamo prvi večer organizirano sankanje, drugi večer pa nočno smukouser posted image . To bo še lušno... 

Uživajte v vikendu! Mi ne bomo nič posebnega delali.
Čao

< Sporočilo je popravil Majchi -- 24.1.2009 10:01:08 >

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
24.1.2009 13:19:03   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

O petra a, da te pozdravim, ker vidim, da si ravno gor user posted image

čau, Bambina...sem šla očitno prehitro dol

mi2 sva šli pa včeraj po mesecu in pol spet ven na sprehod...uuu, kako paše

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
24.1.2009 15:04:08   
kjava
Hej!
Eca, bravo, to mora bit res fajn filing, ko se ti pri oblekah pozna, da si shujšala. Men moj vedno, ko se kake diete lotim, pravi, naj samo več migam pa bo. Samo kaj mi nuca, če migam, ko se pa pol nažrem do daske.

Majchi, mogoče bi blo fajn, da še kako prijateljico naštimaš, da bi šla s tabo na fitnes, pa bosta eno drugo v rit suvali.

Eca, Majchi in Putka, ve ki poznate to montignacovo metodo, a mislite, da bo ok, če 1 mesec izvajam 1. stopnjo, pol pa grem na drugo, da se bom lahko včasih tud pregrešila user posted image ? Grozna sem, samo na to mislim, kdaj bom lahko kaj sladkega pojedla user posted image

Putka, oglasi se kdaj še pri meni, če boš šla tu čez, zdaj sem doma.

Danes imamo občni zbor gasilcev in sem zapisnikar, moram najt kakšen zvežčič, da bom pisala not.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
24.1.2009 15:05:44   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Aja, pa za pusta sem že danes kupila enega pajaca-zajčka user posted image Če se pa nisem mogla upreti.. hehe.

Jest sem enkrat Andreju kupila za zajčka. Mi je tud ful lušten, mislim, da bo letos Eriki že prav.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
24.1.2009 15:16:18   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Katja obožuje Gavrilovič pašteto in hrenovke (ampak kupim telečje ali konjske, imajo vsaj okus).

Majo ja, zanič user posted image
Naša pa še vedno vsako jutro hoče čokolino, sicer pa kak dan super je, vse po vrsti, kak dan pa nič. Pa zelenjave ne mara več, jo frca z žlice.

Aja, Eca, najbrž je bla Eri prva brez dude, ker jo je že okol 7. meseca skenslala.

A vi vaše malčke še pitate? Naša sploh ne pusti, vse sama je.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
24.1.2009 16:21:06   
Eca
Hej!

Kjava- jaz sicer nisem neki stručko za Montija, samo jaz sem se držala ves čas 2.stopnje, prva je prekruta zame in so kile kar šle dol. Od začetka bolj počasi, po pol kile na teden, potem drugi, tretji mesec pa se nisem več tehtala, samo pri oblačenju so vse hlače dol padle. Tudi zdaj se ne držim 100% Montija, se vedno kaj pregrešim, pa so kile tu nekje, nihajo kilo gor, kilo dol. Če bi se pa držala 1.stopnje bi pa sigurno še kakšno kilo do 2, mogoče 3 šla dol. Malo špeheca sem si morala pustiti, da me greje user posted image . Sladkarije....niso prepovedane. Jaz veliko pojem Granceralle ali nekaj takega kekse, pa Hoferjevo čokolado 70%, pa polnozrnate palačinke z domačo marmeladouser posted image ......Upam, da sem kaj pomagala s sladicouser posted image .
Aja, pa štrudl iz jabolk iz polnozrnatega ali pirinega listnatega testauser posted image . Verjetno pa bodo še kakšne strokovnjakinje kaj dodale.

Tak, zdaj pa letimuser posted image user posted image user posted image user posted image , pride ena sodelavko po mene in greva na pijačouser posted image (user posted image sploh se ne spomnim, kdaj sem nazadnje šla ven na pijačo s komuser posted image )

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
24.1.2009 18:29:03   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Eca
pa polnozrnate palačinke z domačo marmeladouser posted image ......Upam, da sem kaj pomagala s sladicouser posted image .
Aja, pa štrudl iz jabolk iz polnozrnatega ali pirinega listnatega testauser posted image .

Eca, Eca, kako to narediš? Rešila me boš, če zaupaš recept. Palačinke? Vedno, ampak res vedno, si jih zaželim glih takrat, ko hujšamuser posted image . Pa tist štrudel se tud fajn sliši. Ampak kaj pa mleka in jajca? A tega ne daš noter?

Drugače pa, uživaj na pjačkiuser posted image .

Kjava, jaz sem se takrat držala 1. stopnje, sem pa tja sem se pa pregrešila. Pa sem v 2 mesecih izgubila 7 kg. Kadarkoli začnem jest po Montignacu, mene želja po sladkarijah načeloma mine. Verjetno res zaradi te glikemije, ki je v bistvu ni. Vmes se pa vseeno tolažim z Grancereale piškoti in 70% čokolado(kot Eca). Včasih vseen paše. Aja, pa velikrat sem si naredila tisto čokoladno torto po Montiju, ki sem jo jedla ene 3 dni. Pa neke čokoladno-sadne mousse kreme... V bistvu ful dobr.

Zdele grem pa kebab pojest, sem mojga poslalauser posted image .

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
24.1.2009 18:29:58   
Majchi
Aja, dude pa Lana sploh nikol ni imelauser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
24.1.2009 19:13:20   
Eca
Hej!

Evo mene s pijačeuser posted image . Je pasalo......sem izvedela, da je sodelavka user posted image in sem jaz menda zdaj bolj srečna kot onauser posted image .

Majči - polnozrnate palačinke: naredim jih kot klasične palačinke - jajca, mleko, polnozrnata moka, cimet. Zmešam testo in spečem. Sicer ne vem če so čisto po montijuuser posted image Štrudl: kupim polnozrnato testo za štrudl (spar) ali pirino testo za štrudl (hofer avstrija) in naložim z naribanimi jabolki, potresem s cimetom in nato še potresem z nagrobo nasekljanimi orehi in zvijem. Pred peko namažem z jajčko ali kislo smetanouser posted image . Tudi tole ne vem če je čisto po Montiju, samo meni od teh dobrot ni nobena kila šla goruser posted image . Po moje bi šlo tudi z manj mastno skuto, s koščki orehov ali dodatki jajca, cimeta in muškatnega oreščkauser posted image (tega ne prakticiram, ker moji ne jedo omenjenih sestavin). Drugače pa po moje pride v poštev tudi kakšen biskvit z ponozrnato moko in pravo čokolado, brez cukra seveda.

Evo, če sem kateri pomagala, bom zelo vesela.

Lp, -Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
24.1.2009 20:36:13   
felicia
ojla

kolk vse neki hujšate, men se pa ne da jaz bi bolj telovadila pa se mi spet ne da.

Ja naš Uroš ima pa dudo takoooooooooo rad!

Smo bili danes zunaj na sprehodu kljub parim kapljicam in mrzlemu zraku - smo mal luftali!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
24.1.2009 21:39:49   
kaya2007
eca, a lahko malo bolj natančno tale recept za štrudel-ga nisem še nikoli delala, ampak zdaj, ko se izogibam sladkemu, bi mi pa res pasal user posted image  a je boljše pirino testo ali polnozrnata moka?
pa kakšen je okus palačink s polnozrnato moko?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
25.1.2009 10:35:12   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kjava
Majchi, mogoče bi blo fajn, da še kako prijateljico naštimaš, da bi šla s tabo na fitnes, pa bosta eno drugo v rit suvali.

Kjava, imam 2 super prijateljici, obe lušni, fejst in suhi, ki me skoz ganjata, pa nič ne pomaga. Se jima samo nasmehnem... Smo se skupaj vpisale in obe redno hodita, jaz bom pa očitno šla šele, ko bom res sama hotla.
Se mi je pa dons sanjalo o tebi, da ste imeli eno gasilsko parado in si na čelu tega sprevoda ti z eno trobento paradiralauser posted image user posted image user posted image user posted image . Vidiš Kjava, še v sanjah me nasmeješuser posted image .

Kaya, tud jaz še nisem štrudla delalauser posted image . Pa potice tud ne, kruh pa samo v avtomatu. Katastrofa, ne?

Bambina, kdaj pa je letos pust? Saj imaš prav, da si mu že kupila kostum. Mi bomo zgleda spet zadnji dan letali, pa brezvezne ostanke pobirali. Moram se letos prej spravit v to. Kok bojo lušniuser posted image !

Eca, hvala za recepteuser posted image . O tem sem že tud sama razmišljala, ampak mislim, da ni čist po Montiju, zato se nisem nikol lotila. Ampak zdaj pa bom.

Aja, pa mogoče še ena ideja. Obstaja tudi polnozrnato vlečeno testo, ki ga lahko napolnite s kakšno dobro zelenjavno zadevo (špinača, česen, šampinjoni, ipd.), naredite zvitke ali žepke in spečete v pečici. Imam kupljeno, naredila pa še nisemuser posted image . Tisto testo sem mogla potem v skrinjo dat, spet nič z mano.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
25.1.2009 10:53:20   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Kjava,
Se mi je pa dons sanjalo o tebi, da ste imeli eno gasilsko parado in si na čelu tega sprevoda ti z eno trobento paradiralauser posted image user posted image user posted image user posted image . Vidiš Kjava, še v sanjah me nasmeješuser posted image .

user posted image user posted image user posted image hehhe
Majchi za datum pusta nimam pojma. 1x februarja bo.. Hehehe.
Juniorka user posted image user posted image čimprej se pozdravi!
Feliška mi tudi v vsakem vremenu prakticiramo sprehode. Je tolk fajn zdaj, ko mi da rokico in greva lepo pešake na spehod, pa komentira vsako stvar:" Kombi. Dingdong (cerkev user posted image ) kamni, voda..

Griša je bil pa včeraj pri frizerju. Boga frizerka, smo ji popstrili dan, saj se je ful jokal.. Ampak, je bila pa ekpertna, saj ga zrihtala v slabih 10 minutah. Je komentirala, da še v življenju ni videla tako majhnega otroka, s takimi gostimi in močnimi lasmi. No, takoj po tem pa smo se srečali z eno ful luštnooo nosečnico user posted image
Ja, pa tolk sem vesela, ker se mi je po dolgem času javila naša majčica Babygirl. user posted image user posted image
Hujšanje.. eh, preveč rada jem. Se mi je že malo začelo poznati. user posted image Je že šla kakšna kilca gor. Ampak se ne obremnjujem, saj (pre)hitro tudi dol letijo, takoj, ko je kakšno bolj napeto obdobje.

Nič, lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
25.1.2009 11:35:06   
felicia
Evo malo novejših sličic

user posted image

Uroš hrani Puhija

user posted image

to je skupaj z mamico pred spanjem

user posted image

sneg sneg

user posted image

pa še enkrat sneg

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
25.1.2009 16:14:56   
Eca
Hej!

Se vidi da sem brez otrok, pa stalno tu težim user posted image .

Majči - kje si kupila pa tisto testo? A se slučajno spomneš proizvajalca?

Feliška - na sliki kjer si svojim sončkom imaš pa enake zokne kot jazuser posted image . So fajni ne? Pa stari tudi (moji imajo okoli 10 letuser posted image ).

Bambina - čuj ti suhica.....ti se pa lahko zrediš za par kil, pa se ti nič ne bo videlouser posted image . A se bomo kaj dobili? Nič s Petro ne trzatauser posted image Naš Dorian pa reče ko vidi cerkev: bim-bam. S tvojo Grišo v duetu bi bilo zanimivo slišatuser posted image din bim don bamuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Eh, mi že grejo neumnosti po glavi. Grem nazaj delat za šolo.

Aja pust je v času zimskih počitnic, 24.2., torek normalno.

Kaj bomo pa mi letos za pustauser posted image ?

Eca brez dece

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
25.1.2009 16:40:20   
kaya2007
hej eca, hvala za recepte! upam, da bom zbrala moči in se jih lotila user posted image  zadnje čase nisem preveč razpoložena za kuharijo...
sem bila pa pridna in na fitnesu-sem spet čisto crknjena. 2 dni nisem šla, pa se mi zdi, da se mi takoj pozna, se kar razširim user posted image  moram spet malo bolj na prehrano pazit...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
25.1.2009 20:08:43   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

user posted image user posted image user posted image
Ojoj! To je bla bolj nočna mora, kot pa smešno user posted image user posted image user posted image
Majchi, ti ga pa res pihneš user posted image

Kok ste prijazne s temi recepti user posted image  Problem je le, ker meni zadeve, ki imajo samo polnozrnato moko, niso všeč. Sem dala enkrat v palačinke samo en del PZ moke, ostalo pa belo, pa mi niso ble dobre user posted image . Mogoče bom pa malo potrpela. Jutri si bom probala narest PZ žemljice, pol jih bom pa na debelo namazala z nesladkano marmelado, da bo šlo dol.

Grancereale piškoti-super! To pa je ok. Razen, če so kaki taki k jih še nisem, ker jih je več sort, pa da mi ti, ki so dovoljeni ne bojo dobri user posted image

Drugač pa jest pojem ogromno mesa, tud mastnega, svinjskega. Sicer zraven samo zelenjavo, pa ne vem, a je to ok? Vem, da ni preveč, samo glede n to, da ne rabim velik kil dol dat...

Mater, zdej pa neham težit s tem mojim hujšanjem, sej sem huj kot Oprah.

Feliška, luštne slikice user posted image

A sem že povedala, da sem Eriko vpisala v vrtec za september? Upam, da bom takrat že šiht iskala. Da mi bo Majchi lahko rekla dr. kjava user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
25.1.2009 20:11:04   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Eca brez dece

user posted image  Paše, kaj?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?