|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
9.10.2008 21:52:17   
tejč
Iwa,user posted image user posted image user posted image user posted image , žalostno, žalostno, žalostno. Jaz tolikokrat mislim na našo Piko (teto), se ji je zgodilo isto.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držte se, usoda pa res niti malo ne izbira, kajne, kako nefer!!!

Cappy, hello!!!! Bravo Lani!

Lančika od Majchi, ti trma mala, hahahahaha, imam eno dobro prijateljico zate.user posted image MAša še tudi občasno pride k nama, ker jaz res ne morem, ampak RES ne morem petkrat na noč vstat in jo držat za rokco in da ona kriči in stoji v posteljci in se dere, kot da gre za stavo, kdo bo zbudil cel blokovski kompleks v Kamniku,...user posted image MAdona, včasih bi vzela radirko in zbrisala take noči. Ker pol sem res tečna in vs aneprespana. Jo čoknem med naju v postlo in spi kot polh, jaz pa drsam z vsem hrbtom po mrzli steni.user posted image

Ajde, šibam odgovarjat eni mamci na mejl, ki mi piše celo litanijco, imam govorilno urouser posted image .
čau

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
10.10.2008 12:48:51   
juniorka
Mi smo z dopusta, res super vreme... Sicer Nelu malo grlo nagaja, od klime, k ni navajen takih sprememb, zunaj vroce, not hladno, ampak ni panike, je v vrtcu, je zacel s celim dnevom.
Jaz sem v knjiznici, ker nimamo neta, spet nekaj urejajo, upam, da bo danes zrihtano in bom lahko kaj vec napisala, pa kake slikce nalimala.
Vsem bolanckom pa cimprejsnjo ozdravitev.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
10.10.2008 18:42:54   
felicia
sam da ne pademo na drugo stran vam mal na hit pišem.

v ponedeljek gre Uroš v vrtec, pa upam da za dalj časa kot za en teden, pa da ne bomo spet kej pokasirali.

Drugač so pa tako lepi dnevi da jih je treba izkoristit komi čakam jutri kam bi šli hmmmmmmmmm?

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
10.10.2008 20:25:18   
BAMBINA_
ko lepi dnevi da jih je treba izkoristit komi čakam jutri kam bi šli hmmmmmmmmm?

Na morje user posted image Mi gremo v nedeljo.

Izgubljene se vračajo user posted image user posted image WB Iwa, Cappy, tejč!! Iwa iskreno sožalje. Res žalostno. Če ti ni hudo o tem pisati, kakšnega raka pa je imel, da je bolezen tako hitro napredovala?
Čestitke Cappijini Lani za samostojno hojo user posted image
tejč, jaz te še vedno veselo pričakujem na našem koncu user posted image

Griša je zdaj OK, samo rahlo zatrdlino še ima. Ga pa zato zobki tooolk matrajo, tako, da ga imam tudi vsako noč pri sebi. Pa sej se je luštno mal stisnat.
Ja Majchi, trmice so tile naši malčki. Našemu je zdaj vse NE, karkoli ga vprašaš. NE NE NE. Razen za jest. Tisto je pa še vedno JA, ko ga vprašaš, če bo jedel user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
10.10.2008 21:36:26   
petrazg
Ojla babike moje...

Da se vam še jaz na hitro javim. Danes sem po dolgem času doma za računalnikom, ker ga imam že v službi čez glavo, zvečer se pa rajš pred tv vržem in lenarim na veliko ... No dons sem sama in se mi po dolgem času ne spi, ker je šel moj ven in imam še poseben mir ...

No , ko na hitro preletim kaj vse pišete (nekatere ste res pridne, da vse sfolgate) vidim, da smo kar vsi v podobnem obdobju. Tudi mi se zbujamo ponoči, včasih s histeričnim jokom , včasih se igramo, včasih smo samo žejni... Od kar smo v vrtcu ga nekaj daje in se skoraj vsako noč zbudi... Vrtec drugače super prenašamo, smo pohvaljeni, tudi "govorno" smo full napredovali, vzgojiteljici bi lahko samo iskali tako super sta, skratka hvala bogu, da smo se odločili za vrtec.

Odločbe še tudi mi nismo dobili, jo čakamo. Me zanima koliko bo...

Vsem pohvale za lepe slikce prekrasnih otročičkov, Ančki sem pa tudi jst fauš za tako sanjski dopust...

Gremo pa v nedeljo pogledat žirafice, pa malega levčka...

Pridne bodite

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
10.10.2008 21:38:57   
petrazg
Bambina uživajte na dopustu user posted image user posted image user posted image ...

Juniorka - no naj ti čimprej zrihtajo računalnik, da se klikava user posted image

Iwa - sem brez besed. user posted image To je že tretji primer v tem letu, ko je rak vzel ćloveka prej kot v mesecu... Groza...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
11.10.2008 8:38:38   
Putka
No, še jaz končno...

Lepo da ste se javile, izgubljene majčice, Iwa in Cappy (saj nisem pozabila nate, sem te na VSM vabila, pa kaj ko si spet imela nek izgovor user posted image )

Tejč, jaz sem čisto za, da se dobimo kaj konec meseca. Pa tako da feliški ustreza, mora nujno prit ker imam njeno knjigo Montija že več kot eno letouser posted image . Kolk je Maška blond, je kar precej majčkov čez pletje čsito posvetlilo!

Ja, magisterij moram napisat, je mentorica rekla, pa se komaj za maile na računalnik spravim. Ker so taki lep dnevi, gremo po vrtcu takoj ven, še doma ne utegnem pospravit, kdaj pa kdaj v stroj umazane cunje zmetat..

Iwa, sožalje za izgubo prijateljauser posted image

Moram pa povedat, da je najin prijatelj prejšnji teden izvedel, da je premagal zelo agresivno obliko limfoma (star 22 let, diagnozo postavili ene 4 mesece nazaj), ker je tudi že precej slabo kazalo..

Evo, KAtja se baše s kostanjem na kostanjčkovem pikniku v vrtcu. Je tudi super dobri vzgojiteljici dobila, so se zelo fajn ujeli in jo ves čas hvalijouser posted image .

user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
11.10.2008 19:51:03   
iwa
Hvala vsem za sožalja res! Ja še vedno nam je vse to skupaj kr neki. Drugače ga je pa (pač nekaj podrobnosti, je ena spraševala) napadel rak na jetrih, čeprov so pol na koncu rekli da se sploh ne ve kje se je začel.....user posted image Enkrat marca ga je bolela rama pa so rekli da gre za neko poškodbo in da ga bodo če se ne umiri pregledali čez par mesecevuser posted image user posted image user posted image pol je blo vse kul, vmes se je končno zelooooo srečno zaljubil in potem ga je avgusta sam zvilo in.... No toliko o tem.

zej pa bl vesele reči....

Ne una plaža ni v baški, težko bi jo odkrile, to je plaža na Braču pač ena bolj neobljudena varianta... Tja sm z mojimi starši hodila jest ko sm bla stara 8 mesecev in potem nadaljna leta vse do vojne, in mal nostalgično zej še mi tja hodimo, tauhamo čudovite reči, ati moj se že od nekdaj ljubiteljsko na zrak potaplja do 20m tako da vedno iščemo take nekonvencionalne lokacije (Lastovo, Kornati,....) Bolj smo robinzoni.
Še neki slikc
user posted image

user posted image

user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
12.10.2008 19:59:42   
Majchi
Sem glih kar cel roman napisala, pa me je ven vrglo user posted image . Sem tok jezna, da ne morem zdele še enkrat napisat. Grem likat.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
12.10.2008 20:44:27   
felicia
sam povem vam smo bili na morju v Kopru je mali tako užival ob vodi na kamenčkih pa fantastično vreme je bilo user posted image

jutri pa delovni dan ah ja

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
12.10.2008 22:01:11   
petrinja
hi hi, tudi jaz sem bila na morjuuser posted image , ampak sem bila v mestu rož. aaaaaaaaaaaaaah je bilo finooooooooooooooo. tak sonček...

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
13.10.2008 8:22:08   
petrazg
Dobro jutro moje dama...

Včeraj je bil pa res en lep dan... Smo se imeli prav fino, malo smo se igrali v Tivoliju... Pa do živalskega vrta smo se zapeljali ,  je bila gneča user posted image user posted image user posted image za vstopnice do ceste, pa smo se kar naprej odpeljali... Bomo šli pa enkrat med tednom...

No, lep začetek tedna , pa velikooo uspešnih potez v službah.....

papa

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
13.10.2008 8:55:34   
Cappy96
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

No, še jaz končno...

Lepo da ste se javile, izgubljene majčice, Iwa in Cappy (saj nisem pozabila nate, sem te na VSM vabila, pa kaj ko si spet imela nek izgovor user posted image )

Vem, Putka, da nisi pozabila user posted image ! Samo je bil pa izgovor res prijeten- uživanje v Zadru (običajno sva imele kakšnega dohtarja)...... Moram še jst kakšno slikco poiskat.
Midve z Lano bova sami za vikend 25., 26.10. Mogoče pa takrat kakšna kavica pade!

Mi smo šli pa žirafe enkrat med tednom po službi pogledat, pa se je po četrti tudi kar fejst gužva naredila.

iwa, čudovita plaža! Prava paša za oči, sploh zdajle, k tole meglo gledam.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
13.10.2008 19:25:01   
felicia
evo tako smo se lepo imeli na morju

user posted image  

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
13.10.2008 19:33:14   
Eca
Hej!

Samo toliko se javim, da veste, da sem še živa.....diham, migam preveč....

Zdaj pa letim nazaj v kopalnico po tavečjega, ki se kopauser posted image oz. poplavlja kopalnico.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
13.10.2008 20:32:13   
BAMBINA_
petrazg še tebi lep pozdravček. Kot, da bi se zmenile, tiste, ki se redkeje javljate, da boste hkrati malo pokukale na RR user posted image
Mi smo bili včeraj tudi v Portorožu. Petrinja, da nisva slučajno kaj druga mimo druge hodili user posted image Ampak smo imeli ful lepo vreme, tako, da smo za razliko od Uroša bili vsi v kratkih rokavih (pa spodnjo majico spodaj). Je bilo 26° C.
Jaz sem tudi za kofe user posted image user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
13.10.2008 21:09:07   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Ampak smo imeli ful lepo vreme, tako, da smo za razliko od Uroša bili vsi v kratkih rokavih (pa spodnjo majico spodaj). Je bilo 26° C.

No jaz sem pa kljub poletni vročini bila kar v dolgih rokavih pa še brezrokavnik čez, je vseeno jesen. So pa eni bili tudi toliko pogumni so se šli kopat.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
13.10.2008 21:37:55   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Ampak smo imeli ful lepo vreme, tako, da smo za razliko od Uroša bili vsi v kratkih rokavih (pa spodnjo majico spodaj). Je bilo 26° C.

No jaz sem pa kljub poletni vročini bila kar v dolgih rokavih pa še brezrokavnik čez, je vseeno jesen. So pa eni bili tudi toliko pogumni so se šli kopat.

Npr. Mare user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
14.10.2008 19:28:50   
Eca
Kje ste? A vse polno zaposlene?

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
14.10.2008 22:20:39   
petrinja
feliška tole verjetno leti nate, ker si ekspert: v vrtcu sem že dobila položnico za plačat, odločbe pa še kar nikjer. kako je sedaj s tem, ali moram kam poklicat, ali še kar čakat, ali kaj????user posted image

drugače pa WELCOME BACK Cappy in Iwa, in ofkors Tejčuser posted image . kok so že veliki naši malčki, kaj?
zdej pa samo še čakam, katera bo oznanila da ponovno pričakujeuser posted image user posted image . pol se bo pa itak spet toooook pisalouser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
16.10.2008 7:12:28   
petra a
no prav, pri nas pričakujemouser posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
16.10.2008 9:49:41   
felicia
petrinja- pokliči v vrtec računovodkinjo in jo vpraši kako je s položnico drugače pa odločbe že prihajajo mi smo jo včeraj dobili.

petra a- kaj pa vi pričakujete sneg?user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
16.10.2008 15:39:18   
Eca
Felicia - če sem jaz prav razumela čakajo na user posted image .

Petra a - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , lepo nosečnost in zdravega user posted image . Koliko tednov si že srečka user posted image ?

No, še katera na kaj čaka? Mi smo recimo odločbo dobili danes. user posted image pa ne čakamo, jim imamo dovoljuser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
16.10.2008 22:07:53   
felicia
eca- sej vem kaj je hotla rečt sam neki ji ne vrjamem, sem mislila, da se šaliuser posted image  Pa ti kako napreduje iskanje službe?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
17.10.2008 16:19:36   
Eca
Felicia - služba trenutno nič.....ampak danes je zunaj razpis za tisto službo, ki jo čakam že od avgusta. Pa še pogoje so čisto za mene pripravili, tako da....

Punce držite pesti za meneuser posted image . Moram zdaj prošnjo spesnit, pa poslat in od četrtka dalje čakam, da me pokličejo, če sem prišla v ožji izbor (vprašanje kdo se bo vse prijavil in ustrezal). Delo bi naj nastopila s 1.11., no, če mi uspe dobiti službo.

Se še javim kaj1

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.