juniorka
|
Pozdravljene vse! Upam, da je bilo tudi pri ostalih uvajanje ok! Moram povedat, da je po manj kot 2 mesecih vrtca naš fant popolnoma drugačen. Pusti se požulit vsemu osebju v vrtcu ( če ni ene 15 folka, so pa tri igralnice), z ostalimi otroci se celo igra, ne pa prej, ko se je jokat začel, če se ga je ker dotaknil! Tako da mi ni žal za tiste funte! Sedaj ga bomo za cel dan vpisali, pa upam, da najdem službo, ker pol nam vrnejo 80% za vrtec, drugače bomo pa 500 funtom plačali... to je pa malo preveč, glede na to, da moj dela samo 24 ur na teden! Drugače smo pa okoli hodili čez vikend- soboto preživeli v Ikei- je še večja, kot v Grazu.. Sem nekaj malenkosti nakupila, kot vok za 3 funte, pa blazino za malega- si mi Eca dala idejo, pa postle za malega sva gledala, samo ne vem, kaj naj naredim! Sedaj ima 150cm krat 130 cm jogija, pa mi še zmeraj dol zleti- na blazino! Se ful obrača, kot urni kazalec- ne vem, a ne najde prave lege... tako da še ne upam postle kupit, ker bo verjetno takoj na tleh. Zaradi tega obračanja tudi kinderpeta ni trpel, takoj ko je prerastel 70cm in se zagozdil.. Ja očitno bo še nekaj časa jogi na tleh v igri! Oblačila... jaz mu tudi bodyja 92 iz C&A ne zapnem več, ima dolgi trup, noge pa krajše, tako da hlače so mu pa 86 še prav ( iz Hoferja, na gumico ala nosečniške), tukaj pa nosi cote od 18- 24 mesecev! Bambina- jaz imam isti problem...zvečer mu je vroče, mu dam na plenico tankega pajaca s stopali, pol ga pa, ko grem jaz spat, v spalko položim! Imam eno tanjšo, če je pa bolj hladno, pa debelejšo! Ko bo pa zima ( beri: kakšno stopinjo hladneje ), bo pa še body spodaj imel! To sem sprakticirala po različnih poskusih, ko mu je blo vroče, zjutraj cel mrzel, tudi pod plenico...zdaj je pa ok! Eca, ti pa le glej, da ti ne prinesem ene gore cunj v sušilca ! Ne vem, če je stroj čist zanič al posteljnina- moram satenasto nabavit- je bla zadnjič iz 60 na 6 funtov znižana, pa ne vem, zakaj je nisem kupila Sem pa na filtr tudi najprej pomislila, pa sem cel stroj prešraufala in obrnila, pa ga nisem najdla! Ta tehnika! No dečve, lepo delajte, nam, ki pa iščemo, pa da čimprej ugodno možnost zagledamo! Vsem, ki vas nisem komentirala- bom drugič! A ja, kaya- kolk majo tu lušnih stvari za punčke.... vse velikosti, ma, ogromno, cene so pa itak smešne! Saj za fante tudi, samo dost manj izbire, tako kot drugje! pozdravček
|