Majchi
|
Rogljiček, tole ti je pa Ančka tko dobr napisala, da nimam kaj dodat. Najboljš se je probat pogovort, ampak dostikrat to ne zaleže, vsaj pri mojmu ne. Tist moment me kao razume, večinoma imam monolog, on nič ne komentira, v glavnem z njim kregat se je kot da bi se s steno pogovarjal. To me tok jezi! Sem pa, ko sem bila z Lano noseča, v 8.mesecu totalno ponorela. Ven sicer ni toliko hodil, ampak čist sem imela dovolj ignoriranja, žlehtnobe, nesramnosti, nepozornosti, jokanja,...in sem ga nagnala! Sicer ni hotel it, ampak ko je videl, da mislim smrtno resno in da sem pripravljena sama rodit in živet z Lano, ga je to streznilo. Zadnji mesec nosečnosti je bil potem tako kot bi moral bit vedno v življenju. Moj zaključek takrat je bil, da se je bal odgovornosti in neznanega, da je malo bežal pred vsem skupaj,... Rabil je očitno, da sem ga pretresla, in potem, ko je bil pred veliko odločitvijo, je izbral pravo pot. Ampak to je bil moj zadnji adut in velik rizik... Prej pa je blo velik neuspešnega pogovarjanja, prošenj, itd. Lahko da tudi Dez malo beži pred vsem skupaj. Pa ne mislim pred odgovornostjo, ampak bolj v smislu, da si je oddahnil, ker je tebi boljše in sedaj sprošča ventile, pač na svoj in na moški način. Ti tipi so včasih štorasti za popeezdit in delujejo na nek svoj način. Ne vem no, jaz tud ne bi takoj na varanje pomislila. Razen, če su tukaj še kakšni drugi znaki. Kako pa se odzove, če mu omeniš, da ti je hudo, če ga ni doma? Aja, pa še to. Kot ti je že Ančka rekla, tale RR je res taka kurnica, da glava boli. Babe kokodakajo vsevprek in dobesedno prežijo na kakšno novo in za njih zanimivo temo, nad katero se naslajajo in ob kateri se same potem boljš počutijo. In vedno, ampak res vedno se vse debate, ki imajo več kot 6 strani s fightom končajo. Včasih sem še kaj spremljala, ampak ko sem tole ugotovila, se mi tud brat ni več dalo. Naučila sem se od RR-ja samo ta dobro potegnit, in to so majčice, sem pa tja kakšen pameten nasvet v zvezi z vzgojo ali prehrano in that´s it! Ostalega pa se izogibam. Močno upam, da se ti vse skupaj čimprej uredi, ker je pa tole res zadnje sranje, ki ga zdaj rabiš.
< Sporočilo je popravil Majchi -- 27.12.2009 22:03:34 >
|