|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
27.12.2009 11:53:02   
rogljicek
Dobro jutro punce.
Sem na RR-ju odprla temo kako pogosto grejo vasi moski ven zurat, na pijace,...itd in sem dobila podobne odgovore 2-3x na leto.
Dez je zacel v zadnjem casu precej ven hodit, 1x na teden do jutra in potem 1x na kako pijaco, pa me je zacel precej motit, verjetno tud zarad tega, ker sem sama nemobilna in me mal depresija in osamljenost nacenjata. Torej, vecina RR-jevk je odgovorila, da je velika moznost, da me vara, v kar jaz dvomim.
Edini realen odgovor sem dobila od nase Bambine.-Veseli december, jaz dodajam se krizo srednjih let in zeljo po plesu.
No, kaj ve pravite?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
27.12.2009 19:14:35   
ancka1
Rogljiček, glede na to, da si trenutno v zelo občutljivem stanju, je itak najboljša varianta, da se z Dezom pogovorita. Verjamem, da te trenutno to moti (bi mene v tvoji situaciji tudi), ampak če se to dogaja res v tem mesecu, gre to sigurno res pripisati VD (alias veselemu decembru), kot ti je napisala že BAMBINA. Kar se pa tiče ostalih komentarjev, bi pa jaz predlagala, da se za tovrstne nasvete in komentarje sploh ne obračaš na RR, ker se mi zdi, da punce tukaj prav, kot mrhovinarji, čakajo, da lahko sprostijo svoje frustracije in besedno napadajo nekoga, ki se zateče po manjši nasvet, tolažbico. Se mi zdi, da je na koncu tisti osebe le še težje. Najlažje je s tujim k.u.r.c.e.m po koprivah mlatit. user posted image Vsi pa radi kdaj to počnemo.
Jaz sem sicer kar pristaš tega, da gresta sem in tja partnerja/zakonca posebej ven, pa pri meni to sploh ne laufa. Mojemu ni nikamor za iti, če bi pa jaz kam šla mu pa tudi ni najbolj prav. Kot, da nisva 24/7 skupaj. user posted image Tako, da nam nikoli ni čisto prav. user posted image
Jaz ti še enkrat predlagam, da se pomenita o situaciji. Ampak ti toplo priporočam diplomatski pristop in ne napad, da se ne bo počutil ogroženega. Poskusi varianto, da se on vživi v tvojo kožo in vso kalvarijo, ki jo že lep čas prestajaš in naj ti ISKRENO odgovori, če bi odsotnost najdražje osebe pozitivno ali negativno vplivala na njegovo psiho in počutje. Sprejmita kakšen kompromis, da bo volk sit in koza cela. Vem, da je v teoriji vse lažje kot v praksi, pa vseeno, poskusiti le ni greh.
VSE DOBRO TI ŽELIM IN UPAM, DA USPEŠNO REŠITA ZAGATO.

p.s. Iz svoje izkušnje ti pa lahko povem, če čutiš, da te napada neka oblika depresije ipd, full pomaga avtogeni trening, dihalne vaje, dobra knjiga (polna pozitivnih misli). Sem pred kratkim hodila na psihoterapijo, ker sem čutila de sem na robu živčnega zloma (brez heca) zaradi moje družinske pozicije. Če te kaj več zanima mi pa lahko pošlješ tudi ZS.

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
27.12.2009 22:01:09   
Majchi
Rogljiček, tole ti je pa Ančka tko dobr napisala, da nimam kaj dodat. Najboljš se je probat pogovort, ampak dostikrat to ne zaleže, vsaj pri mojmu ne. Tist moment me kao razume, večinoma imam monolog, on nič ne komentira, v glavnem z njim kregat se je kot da bi se s steno pogovarjal. To me tok jezi!
Sem pa, ko sem bila z Lano noseča, v 8.mesecu totalno ponorela. Ven sicer ni toliko hodil, ampak čist sem imela dovolj ignoriranja, žlehtnobe, nesramnosti, nepozornosti, jokanja,...in sem ga nagnala! Sicer ni hotel it, ampak ko je videl, da mislim smrtno resno in da sem pripravljena sama rodit in živet z Lano, ga je to streznilo. Zadnji mesec nosečnosti je bil potem tako kot bi moral bit vedno v življenju.
Moj zaključek takrat je bil, da se je bal odgovornosti in neznanega, da je malo bežal pred vsem skupaj,... Rabil je očitno, da sem ga pretresla, in potem, ko je bil pred veliko odločitvijo, je izbral pravo pot. Ampak to je bil moj zadnji adut in velik rizik... Prej pa je blo velik neuspešnega pogovarjanja, prošenj, itd.

Lahko da tudi Dez malo beži pred vsem skupaj. Pa ne mislim pred odgovornostjo, ampak bolj v smislu, da si je oddahnil, ker je tebi boljše in sedaj sprošča ventile, pač na svoj in na moški način. Ti tipi so včasih štorasti za popeezdit in delujejo na nek svoj način. Ne vem no, jaz tud ne bi takoj na varanje pomislila. Razen, če su tukaj še kakšni drugi znaki. Kako pa se odzove, če mu omeniš, da ti je hudo, če ga ni doma?

Aja, pa še to. Kot ti je že Ančka rekla, tale RR je res taka kurnica, da glava boli. Babe kokodakajo vsevprek in dobesedno prežijo na kakšno novo in za njih zanimivo temo, nad katero se naslajajo in ob kateri se same potem boljš počutijo. In vedno, ampak res vedno se vse debate, ki imajo več kot 6 strani s fightom končajo. Včasih sem še kaj spremljala, ampak ko sem tole ugotovila, se mi tud brat ni več dalo. Naučila sem se od RR-ja samo ta dobro potegnit, in to so majčice, sem pa tja kakšen pameten nasvet v zvezi z vzgojo ali prehrano in that´s it! Ostalega pa se izogibam.

Močno upam, da se ti vse skupaj čimprej uredi, ker je pa tole res zadnje sranje, ki ga zdaj rabiš.

< Sporočilo je popravil Majchi -- 27.12.2009 22:03:34 >

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
28.12.2009 10:53:14   
felicia
ojla

o ste se razpisale pa sej je prav.

Najprej hvala bambina za kompliment. user posted image

rogljicek - se strinjam z napisanim od ancke in majchi kot tudi s tem, da je ta RR res včasih pravi kurnik. Jaz kar malo gledam kaj vse napišejo, pa kakšno svojo pametno tudi gor vržem pol pa sam berem. Dejstvo je, da te RR-evke ne poznajo in je težko dobiti kakšen pameten nasvet glede osebnih in intimnih stvari, saj človek najbolje ve kakšen je sam, v kakšnih odnosih z družino, partnerjem, tako, da ostali lahko neki bluzijo in dejansko naredijo samo še večjo škodo. Sama pa se moraš odločiti oz. sama najbolje veš kako in kaj ukrepati, narediti, da bo za tebe in tvoje najboljše.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
28.12.2009 11:01:55   
Putka
Hej!

Lepo po vrsti..

ČESTITKE ZA BINETA!!user posted image user posted image

Še dobro da fante delata, zanje je fajn če so veliki, za punčke pa ravno 190 ni fajn vlikostuser posted image

Dodi, luštni in številčni ste, pa vseeno bi lahko bili bolj zgovorni. Jaz imam samo dve, pa bi ena čez drugo govorili, res imata lepo vzgojene otroke. Saj v velikih družinah drugače ne gre, si nam lahko vsem v vzgled. A ste že v novi hiši, tole?

Rogljiček, če si cel dan doma, potem grem jaz že sebi malo na živce, pa dec me še tolk bolj moti. Ponavadi ženske malo pretiravamo, ampak tili odgovori na RR.. Pa kdo hodi 2x letno žurat, no še jaz grem večkrat..  Tudi pride sem pa tja obdobje, ko se paše malo znoret.. Mene bi pri vsem tem edino motilo, da po celi noči spi cel dan...

Petrazg, sem kar nekaj časa rabila, da sem pogruntala katera majčiča Urška ima Vito... Se niže nekaj časa javial.

Majchi
, fajn da si me zadnjič vseeno preovorila, je bilo prav luštno, sem šla prehitro naprej.. Do naslednjič

Feliška, dobro se s trebuhom držiš!

Aja, tokrat se je za praznike mene gripa lotila user posted image , vročina, bolečine v mišicah... Res si nisem tako predstavljala lenarjenja čez dopust.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
28.12.2009 11:07:42   
Putka
Par slikc, iste kt na Facebooku, ker shrani.si ne dela..
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
28.12.2009 18:35:18   
juniorka
rogljicek, te prav dobro razumem... moj je imel tako obdobje, ko sem bila z Nelom noseca in ni prav nic fajn. Je imel tud kolega, sem mu tudi rekla enkrat, ce je gej..itd. pa je minilo, tukaj se 1x ni sel ven. Je pa tudi res, da je malo tezje razumet nase moske, ki so bili drugace vzgojeni in se ne gre kr tko fajn pogovorit, ko ene rrjevke pravijo. Jaz se na tvojem mestu ne bi obremenjevala s tem, rekla bi mu, naj uziva zdejle, ker pol, ko pa novo clanico dobite, pa pricakujes od njega malo drugacno obnasanje.
Sem jaz tudi eno temo pred par meseci odprla, pa sem dobila tudi take odgovore, kot da imajo vse zlata razmerja. Pa je pomoje redko, da cisto vse 100% stima, od ukvarjanja z otroci, hisnih opravil, denarja, izletov, izhodov... Tako, da raje poglej pozitivne stvari trenutno, nad izhodi pa se ne obremenjuj, dokler ne postanejo moteci in zacnejo vplivati na druzinsko zivljenje. Ti pa kaksno dobro knjigo v roke, al pa dnevnik pisi, zna dost pomagat, pa zlij svoja obcutja in misli vanj( ne po slouser posted image ), pa mu mogoce pol enkrat pokazes, ker si verjetno(kot moski) ne zna predstavljat, kako se pocutis.
No, upam, da se je danes vse lepo odvilo in da bo preostanek nosecnosti lepsi! Objemcek!

bambina- se danes nisem cist ok, sem bla obiskovalka wcja, me je tako zvijalo po trebuhu, da groza. Zdaj upam, da se mi mleko zacne normalno producirat, ker se mi je kr zmanjsalo, ko nisem jedla.
Lepo se imejte in lepo praznujte, ker me verjeto ne bo vec gor, imamo vrtec zaprt pa sem polno zaposlenauser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
29.12.2009 8:11:40   
kjava
Ojla punce!
Končno so mi spet zrihtali ta računalnik, zadnje cajte mam skoz neke težave z njim, pa sem bla čist odrezana od sveta user posted image
Rožica mi je pa sporočila za Bineta, tko da sem bla vsaj s tem na tekočem, Draga Rožica, čestitke še enkrat! user posted image

Rogljiček, si bla včeraj na cerklaži? Uf, mislim, da ne more bit to ravno prijetno, kaj? Vsekakor ti želim, da bi se težave umirile in da bi lepo do konca zdržala. Glede Deza pa kaj vem. Se mi tud zdi in upam, da je to prehodno. Mogoče je bil do zdaj preveč priden, pa se mu je pri 40-ih malo utrgalo. Vem pa , kok je to sranje, k se z decom ne moreš normalno pogovorit. user posted image Vso srečo tudi tu!

Eca, lepo slišat, da je Dorian končno v malo daljšem obdobju zdravja! Kar tako naprej. Moram rečt, da se tud Erika zelo dobro drži. Ona sicer ni bla kaj posebej bolna, le z nosa je teklo brez prekinitve, da sem mislila, da bo celo zimo trajalo. Pa je sedaj zaenkrat ok. Ponoči jo precej oblečem, ker se odkrije, pa jo zebe-tko da ma pod pižamo še eno majčko in žabe. Mogoče to nuca.

Jaz mam tud ta teden oba doma, ker sem tud sama frej. Za božič smo bli doma, za silvestrovo bomo tud. Pridejo moji starši in brat z družino na večerjo.
Pa spet sam dež napovedujejo user posted image In ful toplo. Kera beda! Saj snega ne maram prav pretirano, ampak mraz bi pa moral bit.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
29.12.2009 10:37:10   
felicia
ojla

kjava - a ti si že zaposlena, si našla službo? Kje pa, če ni top secret

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
29.12.2009 13:04:09   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

ojla

kjava - a ti si že zaposlena, si našla službo? Kje pa, če ni top secret

Eh ne, kaj čem zdej za dva mesca na šiht hodit. Občasno grem še v ambulanto delat, če me nucajo.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
29.12.2009 21:58:32   
ancka1
user posted image

user posted image

Evo naš korenjak in pa današnji izdelki...malo za sline cedit. user posted image Full so mi dobro ratali, sem kar mal ponosna nase. user posted image

Vidim, da spet malo zatišja tu gor...

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
30.12.2009 9:23:15   
felicia
ja ancka sam jaz sem tukaj redna user posted image

naš mali je zdaj ko je videl slike rekel dej mi pujso pepo za gledat, dejmi jo user posted image

kjava - sem čisto pozabila, da si ti tudi nosečka. Ah ja moja pozabljivost!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
30.12.2009 10:32:21   
kjava
O, Ančka, lepi piškoti! Pa dobri zihr tud user posted image Jaz jih mam še od Miklavža tok da jih ne bo treba nič pečt, pač pa gruntam kak jedilnik bi mela na silvestrovo in na novo leto. Kaki predlogi? Ej, kaya, ti boš mela celga vraga, sem vidla na kuhanju. A to boš vse sama pripravljala? Pri nas vsekakor ne bo kake eksotike, ampak obvezno svinjina, ker mora bit za novo leto baje prašič na mizi. Ribica bo, pa še ne vem na kak način.

Feliša, upam da vsaj rodit ne boš pozabila it user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
30.12.2009 10:55:01   
felicia
ja pri nas bo pa lih letos kar nekaj piščančjega, čeprav baje naj ne bi imeli na silvestrovo nič kurjega na mizi.

kjava - ja upam, da ne pozabim iti rodit, če ne me bo pa mali vragec spomnuuser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
30.12.2009 12:59:53   
tejč
rogljiček,
res je tako, kot pravijo, ni fer, da se zdajle še s tem ukvarjaš! Kot da ne bi imela drugih skrbi...Jaz bi pa mojega (v takem primeru) pršraufala, pogovorila bi se z njim in mu čim bolj spretno in podrobno orisala situacijo, ki jo prestajaš. Prepričana sem, da se bo zamislil in ti nudil oporo v teh trenutkih. Veseli december gor ali dol, naj se raje pripravlja na veseli maj- takrat boš pa RES potrebovala nekoga ob sebi. Veš, majčice niso do muh. To ti lahko povem iz lastne prakseuser posted image ; smo vse tri majske!

Ančka, kaki lepii piškotki, iii.

Feliška, koko si lušna v črtastem puloverčku, res!

Babnce, imejte se lepo v teh dneh-mene danes tako glava boli, res ne vem, zakaj... Drugače pa mi je lepo s puncama-malo pečemo, kuhamo, pospravljamo, se sprehajamo, gremo drsat, v trgovino,...nič posebnega, pa vendarle tako nepopisljivo lepo ob dveh malih navihanih buckah.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
30.12.2009 14:36:45   
tejč
V večeru tihem pridna roka nežno gladko nit prepleta,
čudovite vzorce splete, polne sanj in domišljije, kot da nit življenja vije.

Dobre želje združi v zvezde,
srečo v sonce oblikuje,
nato po robu bele čipke - cvetove upanja nasuje.

Tako ljubeče naj usoda stke vam dneve v novem letu.
Skrbno trenutke naj izbira,
previdno naj poti ubira.
Želimo
MI 4.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
31.12.2009 17:45:15   
felicia
Drage moje majčice želim vam veliko uspeha, zdravja in sreče v novem 2010 in da se vam izpolnijo tiste male skrite želje katere lahko prerastejo tudi v velike!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
31.12.2009 23:36:35   
petra a
srečno in zdravo v novem letu...nosečkam pa hiter in lahek poroduser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
31.12.2009 23:37:29   
petra a
anči-lepi piškoti...naša je tud hotla pujso pepo gledat k je vidla fotkouser posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
1.1.2010 10:08:32   
dodi
Ob koncu leta čas vladar nakloni vsakomur kak dar;
nekomu da ljubezen pravo, spet drugemu življenje zdravo.
Na kupe evrov kdo dobi, med, mleko komu se cedi.
Številnim podari uspeh, vsem pa veselja zvrhan meh.
Če jaz imela bi besedo, vse to bi stresla v vašo skledo.

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
1.1.2010 13:16:48   
Majchi
Drage majčice!

Vsem skupaj želim srečno Novo leto 2010! Naj se vam vse želje uresničijo!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
1.1.2010 13:25:01   
Majchi
Anči, super piškotki! Tole ti je pa vzel cel dan, a?

Kako ste kaj silvestrovale? Mi se nismo tok s futrom ukvarjal, smo imeli tatarca in pršut, jaz sem še tiste Kjavine kifeljce nardila, kolegica pa Rafaelote in tunin namaz. Bili smo pa 4 odrasli, 2 majhna hudiča (Lana in Lan) in en priden dojenček. Šele mal čez 23 zvečer nam je ratal, da so vsi zaspal po sobah in smo bejbifone naštimal, da smo se mi lahko mal sprostiluser posted image . Čist fajn!

IZVIRNO SPOROČILO: tejč
Drugače pa mi je lepo s puncama-malo pečemo, kuhamo, pospravljamo, se sprehajamo, gremo drsat, v trgovino,...nič posebnega, pa vendarle tako nepopisljivo lepo ob dveh malih navihanih buckah.user posted image

Tejč, tole je pa tko lepo napisano! Jaz tud glih v teh malih družinskih opravilih, ki jih skupaj delamo, najbolj uživam. To mi je naravnost sanjsko!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
1.1.2010 16:13:05   
ancka1
SREČN'GA PA ZDRAV'GA!!!!

Majchi, za cel dan peke pa nimam volje. Tole je bilo za 3 večerne urice, vse skupaj. Jaz sem se pa za silvestrovo ravno v kuho vrgla. Sem full nobel večerjo pripravila. Aperitiv, predjed s pripadajočo kapljico, glavno jed + odlično vino, sladica. Sem šla še v Butlers-a kupit ta velike kvadratne krožnike itd itd. Se mi je ravno ljubilo pač. user posted image
Sicer smo bili pa kar sami. Tevž je šel eno uro kasneje spat v upanju, da bo tudi eno uro kasneje vstal, je pa na koncu vstal še uro prej, kot ponavadi. user posted image Vstal je pa moj možek in sem jaz spala do 9.30. user posted image
Nič posebnega sicer. Relativno penzionersko. user posted image

A ste vse tako skrokane, da se nobena nič ne javi....

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
1.1.2010 18:23:44   
juniorka
ne, jaz nisem skrokana, se nisem alkohola probala...
VSE NAJNAJ V TEM LETU...vsem majcicam in druzinam.
ANCI, super piskoti, poslji, ce kaj ostaneuser posted image

Jaz sem pa ceraj tako dobro rizoto nardila, da sva se z mojim skor tepla za ostankeuser posted image pa cokoladno roladico sem si privoscila, pa upam, da mala ne bo imela reakcije, da se jih bom lahko najedlauser posted image
Danes smo meli pa raco in pecen krompir. Nic posebnega, pa dobro.
Sem hotla ven z malo, pa ni nad nulo prlezla temperatura, da smo bli kar not... in to je zdaj ze skor cel teden, da sem samo not, mi gre ze na zivceuser posted image .
Uzivajte v vikendu, moj gre ze delat jutri, ni praznik tukaj, jaz pa ponedeljek cakamuser posted image !

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
1.1.2010 19:50:17   
Putka
SREČNO NOVO LETO!!!

Začelo se je z virozo, Katja spetuser posted image .. Jaz sem pa tudi zgleda gripo prebolela (diagnozo sem si sama postavila, tako da ni čist zihr..), 5 dni dopusta sem bila bolj za en drek... En dan v ZOO, en dan drsat, pa je Katja bolna. JEJ!

Naj bo zdravo, prijazno in karseda veselo. Sploh novim (že in še) mamicam in vašim malim štručkam..

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?