ronja
|
Včeraj sva pa midva šla v šoping - sicer nič strašnega, na žalost - šla sva po laptop, pa so tega na akciji že razprodali . Tak da sem še kar na temle starem s****, ki non stop zeza... Sva pa šla potem še v Pikapolonico in kupila par lesenih igračk za Ronjo in nekaj plastičnih krožničkov z medvedkom Puje, ki se ne razbijejo, seveda tudi za Ronjo. Za Lejlo pa še vedno nič, no, saj je še čas, pa veliko imam od Ronje... nina, imaš podobno previjalko kot mi, samo da je naša bila precej cenejša , je pa tudi cela lesena, stabilna, s 4 predali (3 bolj plitvi in en zelo globok), tako da lahko čisto vse, kar Ronja rabi not zložim, tudi kolesarsko čelado in kengurujčka. Res pa mala ni ravno neka modna kraljica, ki bi imela 5 kubikov cotk . Ne bi je zamenjala nikoli in nikdar, ker na to res lahko postaviš tudi večjega otroka, pa ne bo dol padla (seveda moraš bit zraven). nina, s to tvojo teorijo o obračajočih se dojenčkih pa se g., s katerimi sem govorila, niso strinjali. Da bi se obračali na glavo in potem nazaj gor se baje ne dogaja prav pogosto, se pa premikajo. Lahko pa se še obrne, vendar je to vsak teden manj verjetno, ker je vedno manj prostora, na koncu se pa sploh ne morejo več. So pa brce in bokse po celem trebuhu, ker se pač lahko precej raztegnejo in ker boksajo z vsemi okončinami. Včeraj sem naredila tisto cvetačno juho in ko smo se vrnili iz trgovine sem mali naredila še grisek z medom in banano, je ful jedla . Sem imela kar malo slabo vest, kaka mama sem, da ne naredim poštenega kosila, ampak se je lubiju mudilo na en rojstni dan od kolega, pa še po ta laptop sva hotela in smo ga kar preskočili... niia, ne vem, kako se reče tem krčem, so pa baje normalni. Pij magnezij, pomaga, jaz sem ga morala celo , obakrat... Jaz se danes tudi nisem naspala, sem se čisto zbudila ponoči, ko je lubi napisal sms, da je pozabil ključe in sem potem čakala, da pride (prišel od pol dveh) in potem nisem mogla zaspat nazaj nekje do petih, pol šestih... Mi je bilo celo noč tako slabo, da nisem mogla zaspat . Sem nekje brala, da je najtežje vzgajati otroke, ki takoj pogruntajo stvari, samo imaš pa na koncu, ko jih že "vzgojiš", z njimi največje veselje. Če ne drugače, ti vedno nekaj pripravijo, imaš življenje polno presenečenj, pa ti ni dolgčas, edino živce je treba mal odklopit. Hehe, khurde, prav imaš! Saj mam rajši brihtnega otroka, itak - ne rečem pa, da je to vedno najbolj praktično . Ampak se tolažim, da bomo meli manj dela z njo, ko bo v šoli, hehe . Očitno pa tvoji mački pač niso bili okuženi! Jaz sem bila pa paf, da sem to že prebolela - ker sem alergična na mačjo dlako že od 7 leta dalje in se od takrat mačkam ne smem niti približat... Res pa je, da sem jih pred tem na veliko cartala... Zdaj pa ne smem več . No, ampak prebolela pa sem . najki, ne samo do poroda, še kar nekaj časa potem ti ne dovolijo, če dojiš - sem imela napotnico za izruvanje 8 že predno sem z Ronjo zanosila - zadnjič, ko sem imela m., sem si ravno šla zobe slikat in potem me je posalal na ruvanje, pa sem naredila test , predno bi se naročila in ker je bil +, je stvar odpadla... Potem sem jo spraševala, kdaj lahko grem, je rekla, da pred porodom itak ni šans, pa potem po porodu tudi ne, dokler polno dojim, pa še kak mesec zraven. Tako sem šla 9. mesec po porodu spet k zobozdravnici, mi napiše napotnico, se že hočem naročit, pa spet ... Tak da sem spet zapikana za dobro leto... Potem bom pa res počakala, da mi dajo vse tele 8ke ven, pa da naredim poizkuse, potem se pa lahko spet kaj zmenimo Ja, saj kadar samo zaboli, se jaz nič ne sekiram, samo tole v čet. je bilo pa noro: nisem mogla nič in to več ko 2 uri, nisem se mogla zravnat, nisem mogla normalno hodit, nič... Pa fuul je bolelo. Saj ko sem bila z Ronjo, je tudi kdaj zabolelo, ampak ne pa takole. To je pač očitno od tistega hematoma - verjetno je nekakšna brazgotina na sluznici in pač boli, če ravno tja zbrca...
|