|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
3.9.2008 18:08:11   
Zvezdica
Ojla

danes sem se potepala in sem vas zelo pogrešala :) Odločitev za voz je padla, več kasneje.
Sicer pa nisem slabe volje punce, sam sem na trenutke tko občutljiva. user posted image Si grem že kar malo na živceuser posted image
Imam zlatega user posted image možeka, da me sploh prenaša.

Naklamfale ste nekaj strani, tako da vas grem brat, vrtnica tebi pa polagam na srce, da če se spregleda tvoje vprašanje ga postavi še enkrat. In če boš malo več sodelovala na forumu boš usput veliko zvedla. Menim, da večina punc, no jast vem da grem prebrat vse od tam kjer sem ostala, če je potrebno odgovorimo, če je že kaka odgovorila je neumnost 3x pisat. Naša tema je brez balasta, tako da več časa si vzami za nas pa se boš morda tudi med nami našla. Kaj praviš? user posted image

Ok grem brat.

i belive i can fly....

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
3.9.2008 18:11:15   
Zvezdica
Kar se pa teh medvedkov tiče, če uporabljaš mozillo, žal ne boš nalepila nobenega medvedka.
Če uporabljaš explorer pa jauser posted image Če imaš maca, pa greš prek safarija tudi pozabi.

navaden link, kot je recimo spletna stran pa daš copy paste pa bouser posted image , torej copy na link, pa pste v post.

Že berem:)

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
3.9.2008 18:43:37   
ronja
vrtnica, kdaj je morfologija smo tudi že ful debatirale - med 20 in 25 tednom, ene mamo prej, ker mamo tudi rok prej.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
3.9.2008 19:34:46   
uršika***
Živijo čvekice!!!!!!!!!!!

Ne vem, če ste kaj videle na TV, ampak v našem ZD v Krškem je bil požar. Grozno. Sedaj je zaprt in upam samo, da se bo naslednji teden odprl, ker imam jaz pregled v sredo!!!!!!!!! Kar meša se mi ob misli, da ne bom videla našeka malega pikeca in da  ne bom končno izvedela kdo je user posted image aliuser posted image
Držite pesti, da  bodo vse uredili in začeli delat.

Glede teh oblik trebuha in ostalih vraž, kot np: koža nosečnice, kaj ti paše jest, nihanje z verižico in podobne bedarije so tudi nekje na rr- ju, pa ne vem točno kje. Vem samo, da sem to temo že nekje brala. Grem malo poiskat.
Drugače pa meni vse kaže na fantka-tudi nihanje z verižico.
Če katera ne ve, kako to gre bom kar napisala.
Imeti morate tanko zlato verižico brez obeska. nekdo naj jo prime v roko, obriše in raztegnjeno naravna na žilo na zapestju. Nato jo počasi spusti na žilo v  klobčič. Nato malo počaka in počasi z mirno roko verižico dvigne nad žilo. Če verižica niha v smeri gor dol pomeni lulčka, če pa v krogu pa šiškico.
Pri meni je šla gor dol, upam pa, da vam bom lahko v sredo povedala, če je kaj resnice v temuser posted image  in če bo res Alen.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 1829
3.9.2008 20:05:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Imam eno vprašanje: Ali se izmikate uporabi čistil zdaj ko ste noseče?

jaz se temu izmikam tud ko nisem nosečauser posted image user posted image user posted image

no, če pustim hec na strani, za neka agresivna čistila tko nisem, na kraj pameti mi ne pade tud da bi uporabla kaj antibakterijskega, odkar pa Ula puza okoli, pa recimo po tleh samo z vročo vodo pomivam, ker nonstop liže tla, pa mi je bolj sprejemljivo, da poliže "svinjarijo", kt pa ostanke čistil.

tak. sej se mi ne da nevemkaj pisat, sem čist hinuser posted image grem ležatuser posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
4.9.2008 7:49:59   
VRTNICA84
Dobro jutro!

Glede teh vraž vam povem, da sama ničesar ne verjamem.
Ker ena mi je vrgla zrno kave in sedaj trdi, da bo punčka. En kolega pa je gledal v neko razpredelnico, ki sem jo sama videla tudi na ringaraji. Ter mi kaže na fanteka.

Meni osebno pa je čisto vseeno kaj bo.

Kaj že imate izbrana imena? Ker osebno imam imena zbrana. Pa me malo iz firbca zanima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
4.9.2008 8:54:30   
ronja
uršika, držim pesti! Pa saj tudi če bo ZD še razsut, vas bodo gotovo premestili in naredili preglede kje drugje, za več kot par dni se ti po moje ne more zamaknit v nobenem primeru.
Kar se vraž tiče, so meni VSI narobe napovedali, edino kitajski koledarček je pa obakrat zadel - je pa to verjetno sreča

Tla tudi midva pomivava s toplo vodo, hodnik včasih z navadnim čistilom za posodo, pa potem greva čez s toplo vodo. Se pa neverjetno hitro zapacajo! Zdaj ej user posted image na počitnicah pri njegovih, VSAK ljubi dan pometem celo stanovanje, pa je še kar svinjsko ves čas... Pomivat trenutno ne smem, to sem že ugotovila, ker me res začne svinjsko bolet, če nosim tisto okoli, metla je lažja. Edino mala mi ne pusti - vsakič hoče ona met metlo - si mislim, ti kar mej, hehe, čez par let mi bo to samo prav prišlouser posted image

vrtnica, midva imava ime, rabiva itak samo enega, hehe. Sicer pa že vse tu vejo, kako je ime najinima punčkamauser posted image . Ti si si že izbrala?

Neposredna povezava do sporočila: 1832
4.9.2008 9:57:08   
VRTNICA84
Ja midva z user posted image  sva že zbrala imena. Če bo punčka bo Ana. Če bo pa fantek bo pa Urban.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
4.9.2008 10:02:40   
Ploha
če bo punca bo Meta, če bo fant bo Jaka, na NS so nama napovedali punco, zdj pa čakam drug teden ko imam morfologijo, če še drži al je kej spremembe,..

Vrtnica: na katerem faxu je to?

Neposredna povezava do sporočila: 1834
4.9.2008 10:04:13   
Zvezdica
jutro

Jast sem imela izbrano ime za punčkouser posted image , pa bo očitno fantek, tak da zdaj ga kličemo kar mucek, medvedek...
Pojma nimamuser posted image
Sicer je tamal tulil naj bo Jaka, ma meni je Patrik všeč. Pa tud mojemu, tko da bo verjetno kar patrik. Ampak do januarja je še doooooooolgo.

Lejla, ana, Urban ja...so zelo lepa imena. Bi imela veliko otrok, če bi jim hotla dat imena k so mi všeč. Vsaj dvajsetuser posted image

Kar se čistil tiče, enkratna 3 mesece razkužim, drugače pa bio čistila in za pomivanje H2o. Vroča voda in para. Otrok rabi bakterije in ne sterilnega okolja.

Tako, moram pomit hodnik, je moja vrsta. user posted image . Vas berem kasneje.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1835
4.9.2008 10:18:19   
VRTNICA84
Ronja; To je faks v Mariboru. Višješolski program, ki traja dve leti. Samo jaz sem eno leto malo zabluzla. Pol mi je na srečo šlo vse super skozi. Zdaj pri diplomi pa se mi ne lubi sedet poleg. Morem pa do decembra naredit, ker mam odobreno dispozicijo. Sej drugače je zanimivo. Samo od kar sem user posted image  me zanimajo bolj druge stvari, kot pa diploma.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
4.9.2008 10:19:51   
Hijacinta
Živjo vsem po dolgem času. Berem vas sicer kar redno, moram pa rečt, da se prav strinjam z Vrtnico. Sem ene parkrat poskušala kaj vprašat pa ni bilo nobenega interesa. Sej razumem da če bolj sodeluješ se potem bolje razumeš in bolj čvekaš med sabo. Jaz imam žal tako službo da dostikrat nimam časa sodelovati, čeprav potem vse preberem. Je lušno kaj novega izvedet, sploh ker je to moj prvi user posted image  in sem bolj nova na tem področju. No če se boste pa dobile, pa z veseljem pridem zraven, če me boste hotele user posted image

Ploha jaz imam tudi drug teden morfologijo in glede na to da imava PDP zelo skupaj me zanima če že čutiš brcike? Jaz žal še ne, komaj čakam, do takrat pa zelo prav pride Angel Sound user posted image

Lep pozdravček vsem

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
4.9.2008 10:49:20   
snikolina
VRTNICA tudi pri nama bo ANA, če bo punčka. Za fantka pa še nimava izbranega imena. Upava, da se bo na morfologiji pokazalo ali je punčka ali fantek. To bo v soboto, 13.9. Pa mi je čudno, da je sobota, non stop tja klicarim, pa mi noben ne dvigne slušalke. Potemtakem bo že držalo. Aha, pa mami gre z mano, ker mojega ni. Ful je navdušena, da bo prisotna, saj njen cajt UZ-ja ni bilo. Pa še prva bo videla spol. Super, a ne??
RONJA gledala sem po netu kako se ti slingi naredijo, se mi kar dopade ideja. Kje pa lahko kupim obročke? Aja, pa brce že kar v redu čutim, tudi na trebuščku se včasih pozna izboklinica, ampak na hitro. Sem pa res okrogla kot žogica. user posted image user posted image user posted image
NINA jaz normalno pomivam s čistili, le da imam vedno rokavice gor. No, 1x sem pozabila, user posted image ...
Tako punce, danes relaxiram, lepo se imejte in božajte bušije.

Neposredna povezava do sporočila: 1838
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 10:50:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hijacinta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1839
4.9.2008 10:52:40   
OLjica
živjo punce

jst mam pa danes morfologijo in komaj čakam, upam da bo vse v redu. drgač mi mamo tud izbrana imena, če bo punčka bo Julija, fantek pa Filip.

pišem vam..

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1840
4.9.2008 10:55:11   
snikolina
OHHHH, Julija, fenomenalno!!! Jst sem tudi hotela imeti Julijo pa se mojmu ni dopadlo. Super, čestitam!!!

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
4.9.2008 11:06:25   
Hijacinta
Najina bo tudi Julija če bo punčka, za fantka pa še nimamo imena

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
4.9.2008 11:11:39   
ronja
hijacinta, kadar katera vpraša kaj, kar je že bilo odgovorjeno par strani nazaj, verjetno res spustimo, ker pač mislimo, da je stvar adakta. Jaz tudi na začetku nisem bila dosti tu gori, pa so me punce kar lepo sprejeleuser posted image kljub temu. Zdaj se me pa otrest ne morejo, ko mi ne pustijo nič drugega kot počivat in čas zabijatuser posted image ...

sinkolina, če najdeš, kje se kupijo obroči za sling, se še jaz priporočam. Testirane samo na netu. Jaz sem jih naredila iz lesenih, ki jih je kolega stestiral za moč na eni taki napravi, samo se ne obnesejo dobro, ker so premajhni. Tak da - keep looking, pa še meni povejuser posted image .

uganite, koga mam v naročju!!!user posted image

niia, najino kužiko, mešanko med mešanci, velikost kokr španjela, tudi dlaka dolga nekak kot pri kokru. Se kar precej ujame vanjo, sploh v tiste šapice, ker ima res ko ene copatke spodaj iz dlake...
Joj, to je pa res grozno maščevanje - da ti v bistvu vzame možnost met otroke... Najboljše da daš v takem primeru še nekaj jajčec oplodit z naključnimi darovanimi spermiji, ziher je ziheruser posted image . no, saj me verjetno tega ne bomo rabile, razen zvezdice, ki boš morala še enrkat čez to za punčko, neuser posted image ?

oljica, držim pesti za morfologijo! Meni je ime Filip ful všeč, samo lubi ni preveč navdušen, se mu zdi hecno, meni je pa ravno to všeč  - ma, ne moreš bit jezen na Filipauser posted image . Je tako dobrovoljno ime, pa še tista kobilica pri čebelici Maji je res klasa! Julija je pa tudi lepo. Moja je pa rojena julijauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1843
4.9.2008 11:17:27   
Zvezdica
Niia, ja h20, jast ga v bistvu uporabljam za ploščice, se pa kar dobro obnese na parketu. Kak parket pa imaš?
Jast imam kuhinjo in hodnik cca 25m v ploščicah, ostalo pa parket. IN je super. Sicer se ne posuši tako hitro kot pravijo ampak imaš pospravljeno hitro. n fajn je ker res ne rabiš čistil.

Ojlica, držim pesti za morfologijouser posted image user posted image user posted image Sporoči.

Hijacinta, vidim, da ste kar sem napisala glede sodelovanja prej kt nasvet kot kritiko vzele. Glej, vsem se je že zgodilo da so kaj vprašale pa niso dobile odgovora, ker včasih pade 5 postov na enkrat pa se spregleda. narediš copi paste pa postavi vprašanje še enkrat, p ne bo nobena huda. pač, želiš odgovor in jast raje vidim 3x napisan post pa da damo odg kot da se spregleda in je pol katera žalostna, da smo jo spregledale.

Se strinjate?
Tukaj smo zato, da ćvekamo in si pomagamo.

LP Zvezdica

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 11:36:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1845
4.9.2008 11:47:09   
ronja
Ojla, mala je zaspala, zdaj bi vam pa malo jamrala, če lahko! Vas v naprej opozarjam, da bo jamranje!

Torej: tašča. Evo, zdaj vas je itak pol nehalo bratuser posted image , za pogumne in neustrašne pa gremo naprej. Jaz mam rada svojo taščo, rada se tudi kdaj vidim z njo, ampak meni je 1x na teden maksimum! Vsekakor mi 3x na teden ni več niti pod razno sprejemljivo in mi nikoli ne bo, razen če dobim kak ornk šus v glavo, da ne bom več pri sebi in bom delala svega i svašta čudnih stvari. Če pa bom samo fizično poškodovana, pa si upam trdit, da se to ne bo zgodilo...
No, smo šli v torek k njej na kosilo, kot sem napisala, da bo malo videla svojo vnučko. Potem smo se zmenili še za v sredo (včeraj), da pride tamalo ven odpeljat, ker bo Aljaž cel dan na terenu (mam v mislih, kaj je boljše Ronjo, pa ok, bom z njo še več, da bo mala šla na zrak). No in potem me včeraj pop. pokliče, da je "pomotoma" odnesla Ronjino flaško, pa da jo lahko prinese nazaj. Ji povem,da ni problema, da imamo še 2 flaški, sploh pa zna ronja pit tudi iz kozarca. Ok - do danes zjutraj. Mi piše sms, da bo zdaj prišla vrnit Ronjino flaško in klobuček (je mela očitno v rezervi še nekaj, ker je vedela, da flaša ne bo dost, pa je še klobuk odnesla...) POtem sem se morala na hitrco zmenit z bratovo punco, da pride brat sproti po tiste stvari, da sem ji lahko takoj napisala, da bo on prišel tisto vzet, pa da naj ne hodi (ker sicer bi prišla - če samo rečem, da ne rabimo zadeve, ne bo dovolj!)
Vem, zdaj boste mislile, da sem paranoična, pa da gotovo ne jemlje teh stvari nalašč... Mogoče ne zavestno , ampak samo podzavestno (čeprav tudi to vedno bolj dvomim). Namreč moja tašča NIKOLI ne pozabi NOBENE STVARI! Nikoli še ni pozabila dat računa, jopce,... karkoli. Samo Ronjine zadeve vedno čudežno romajo k njej v torbico... Pa nikoli ni to nobena igračka, vedno stvari, ki jih mala res rabi. KO je mela en par čeveljčkov, je pozabla vrnit čeveljčke, recimo... Ma, ne vem, meni se to ne zdi več naključje, ker se ponavlja vedno bolj in vedno z več stvarmi...

Ok, malo sem se morala spraznit, ampak res mi tole izsiljevanje z svim i svačim najeda živce! In ne kliče lubija, kje pa! Ker ve, da bi bil on proti in bi rekle, da se bo on po službi pri njiju ustavil po zadeve. Zato kliče mene, da kar pride...

Ma, žalostna sem
user posted image ! Ker sem si še včeraj rekla, no, pa saj ni tako grozno, saj se mamo čisto ok skupaj in sem jo spustila malo bližje, da sem jo spet mela malo bolj rada... POtem me pa spet boli. Na živce mi gre, da moram bit neprijazna, ker sem rada prijazna. Ampak ne smem bit, če hočem, da bo ona sploh kdaj spokala od naju... Če jo povabim po sprehodu na igranje s tamalo (jest in pit itak nič noče), potem ostane tu do večera - brez zajebancije - dokler Ronja ne zaspi, ona ne gre! Ni bilo enkrat, je reprezentativen vzorec, brez skrbiuser posted image ...

Ne vem, kaj naj naredim - vsi pravijo, da se bo že navadila, ampak če se v 1 letu ni... Meni je pa smotano takole ves čas nekaj šmuglat - če rečeva ne, je ne pa pika! To  je spoštovanje do tvojih odraslih otrok... Ne vem, punce, predlagajte mi kaj, prosim!
Naj ji napišem pismo (ne vem, če bi ga bila pripraljena razumet)?
Naj ji lubi prepove me klicat (to je malo otročje, se mi zdi,nočem met slabih odnosov, ampak tole izsiljevanje mi pa res gre do živega...)?
Naj omejimo stike in se striktno držimo 1x na teden po možnosti še določen dan? Da se navadi, kot se morajo otroci navadit, da grejo v vrtec?
Kako naj ji dopoveva, da smo svoja družinica in naj nas pusti pri miru?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
4.9.2008 11:58:25   
Ploha
Hijacinta: ne jst jih še ne čutim, jih pa komaj čakam, ja še dobro, da imamo angelsoundsuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
4.9.2008 12:00:09   
Ploha
drgač pa hijacinta in brtnica sem imela sama enak občutek, ker sem se res pozno pridružila januarčicam, ampak sm se mal posilla, ker mi je RR res ušeč in sem zares hotla sodelovat, zdaj pa je situacija čist v redu.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
4.9.2008 12:03:49   
Ploha
Ronja: te popolnoma razumem (iz lastnih izkušenj), samo midva nimava otrok (še) v igri so pa zato drugi problemi, samo nasveta pametnega pa nimam,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
4.9.2008 12:13:27   
ronja
ploha, moje sožalje. Če pogruntaš neko rešitev, se priporočam! Meni je najhujše to, da jo imam rada - in potem me prizadane! Pa vedno nasedem in mislim, pa saj je v redu človek, pa jo imam rada, pa jo spustim malo bližje, pa spet isto - ponudiš prst, pa vzame roko, pa srce, pa še vse, kar se zraven drži... Meni je hudo, res!

Saj probavam s humorjem jemat to situacijo, samo mi je vedno manj smešna... Lubija ne upa klicat, ker ve, da bo proti, tak da kar meni pošlje sms, da pride. ne vem, kaj ji moram tudi jaz sama povedat, da naj nas pusti pri miru? Do zdaj sva mela zmenjeno, da vsak porihta svoje starše...

Se vam opravičujem, ampak lubi je na nekem sestanku ali pa v laboratoriju in ga ni na gtalku, pa ne morem njemu jamrat... In ker ne najdem rešitve, razmišljam in razmišljam - to po navadi delam, dokler ne najdem rešitve...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Šola za starše
Michonne RR

Ali ste v nosečnosti obiskovale šolo za starše?

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!