ronja
|
khurde, možno tudi, da začutiš prej, če poznaš svoje telo, jaz sem obakrat ful hitro začutila, sem pa prej delala jogo, ampak tako, po svoje - lubi ji pravi "power joga", ker delam asana hitro in na ful , pri navadni umrem od dolgčasa , je prepočasi . No, zdaj ne delam nič, bom pa zdaj šla na tečaj za jogo za , če mi je glih to dovolila g. Je pa še hujše - upoštevajo dohodke iz leta 2006! Če bi vsaj gledali za lani! Pa že alni je bilo boljše kot letos, ampak leta 2006 je bilo pa neprimerljivo! Samo tistega denarja zdaj ni - s tistim denarjem sva se vselila v tole stanovanjce, torej ta denar je v elektriki, ki je napeljana, v zamenjanih ceveh,v hladilniku, štedilniku, pralnem stroju,... V tem, da si sploh lahko privoščiva čižote... Nisva ga šparala v poseben fond za jasli . Aja, sicer pa ja, po navadi res skoz neki pečem - zdaj fuuuul malo (glede na prej), ker pač veliko ne smem, ampak kadar sem "samska" - beri nenoseča, takrat iz našega stanovanja vedno diši . Sva oba bolj športna, pa tamala tudi, pa vse pokurimo, zdaj ko pa ne smem nič športat, sem pa dobila v 1 mesecu 4 kile! Tak da sva na istem , če se boš fino zredila v tej . a ti bi pa klepetala? pa ti nam kar kaj napiši, itak te vse ful rade beremo Super, da imaš Ronjo doma. vama itak nikoli ni dolgčas pa je res prav, da sta skupaj - en strošek manj - veš kako bo ena mamica vesela, ker je dobial prostor v vrtcu :) gre Ronja še 2x na dan spat? Kaj boš danes kuhala? jaz bom kar rižota z jurčki in zelenjavo. Je treba domačo zelenjavo pojesti. sonček, ja veš, da bi klepetala - ne zgodi se tak pogosto, da mi mala tako pridno spi... Hehe, veš, da vedno napišem take romane, ti pa še izzivaš, boš že vidla , hehe. Nene, dolgčas nama pa res ni, Ronja je tako zlato dete! Saj ne rečem, je zahtevna, ker se mora skoz nekaj dogajat, ampak tudi daje nazaj - je taka nasmejana punčka, boste videle, če se srečamo ali če pridete na obisk! Pa točno to sem tudi jaz rekla, zakaj bi nekdo drug ne imel mesta, če ga mi ne rabimo tako nujno. Čeprav bo sranje, če se slučajno kaj zalomi, ampak jaz računam, da bo z malecko vse ok. Predvsem pa se mi zdi, da je veliko manj možnosti, da se zalomi, če sem doma, kot če se matram z uvajanjem, sem se kar malo ustrašila, ko me je tak bolelo tam... Ronja 2x na dan spat, HAHAHAHAHA! Ta je pa dobra - no, če šteješ dan kot 24 ur potem ja - spat gre ponoči: okoli 9h zvečer, zbudi se nekaj pred 6to zjutraj, pa še kdaj vmes. POtem gre pa spat še enkrat tekom dneva, najrajši že zjutraj,okoli 8h-9h, pa pančka kake pol ure, urco in to je to. Se zgodi, da kdaj zadrema še za 10-15 min., sploh če gremo kam z avtom, ampak da bi pa ona 2x na dan spala po 2 uri, recimo, tega pa pri nas nikoli ni bilo. NIkoli ni veliko spala, že kot novorojenčica... Je po mamici , lubi pravi, da so moji geni očitno dominantni glede spanja, ker zgleda da bo Lejla ista... jaz pravim, da je treba še enkrat, dvakrat probat, da bova mela reprezentativen vzorec
|