ronja
|
Zakaj moramo bit tako nesrečne s temi taščami Zagrenijo ti življenje takrat, ko najmanj pričakuješ. uršika, odgovor je preprost: zato ker jih imamo rade, ker jim verjamemo, ko nekaj rečejo ali obljubijo in potem smo znova in znova razočarane, ko to ne drži... Vsaj zase vem, da zato. Nič, če te nek človek ves čas razočara, ga pač ne smeš več spustit tako blizu, ni druge. Jaz sem danes že boljše , ni mi vseeno, samo nisem več tako razočarana, pač vem, da takšna je in bo ostala in konec in da morava pač midva bit tista, ki bosta non stop bremzala, tako da je najboljše, da je nimam tako rada kot sem jo imela. Pri mami sem morala isto naredit, pa se zdaj boljše razumeva - prej mi je bilo non stop hudo, zdaj pa že vem, da ko nekaj obljubi, je to 50:50, da bo res... Pač včasih nimamo izbire - lahko pa izbiramo in vzgajamo svoje po svoje, to je pa glavno - saj s temi ljudmi živimo, s taščami pa (hvalabogu) ne... Aja, lubi se je takoj, ko sem mu povedala slišal z njo in ga je najprej vprašala, če se Ronji fejst vidi na nosku, ko je padla včeraj, ko sta bili sami na sprehodu, čim ji je pa hotel kaj rečt o tem - je začel, pa ga prekine sredi stavka, da zdaj pa mora nujno it, se poslovi in odloži telefon . Mislim, če to ni otročje (mimogrede je v penziji in NIKOLI se ji nikamor ne mudi it - to je tudi problem, da nima kaj počet in potem bi počela naše življenje...) - ampak to naredi vedno, ko se hoče kaj z njo zmenit, meni se zdi prav grdo. uršika Vilija kar mej, mi ni tako všeč ime , sploh mam pa punčko ... Je pa res, da smo v gl. dop. tu, ker so pop. doma, saj ne zameriš za zakasnitev pri odg., ne? Sicer pa - a ti se to hecaš, če se zavedamo, da smo ??? Hehe, ob slabostih 24/7 in brcanju, da mi kar trebuh premetava, skoraj ne morem odmislit tega dejstva, tudi če bi hotela . Sicer nimam prav dosti pojma o horoskopih, tudi jih v gl. ne berem, ampak je pa res, da se s kozorogeci pa jaz dobro razumem (sem bikica), moj oče je kozorog, pa sva si blizu, pa 3 od 5 najbojših prijateljev oz. prijateljic... Sem se bala, da bo mala slučajno prej prišla in bo dvojčica, ker z dvojčki pa res nimam dobrih izkušenj (moja mami in prvi fant in to mi je za to življenje dovolj , saj niso slabi, samo se res se ne ujamemo najbolj - enkrat tak, drugič drugače, jaz mam pa rada to, da lahko na nekaj/nekoga računaš - skoz ali pa nikoli...) No, pa je zelo počakala, da je čista . Ploha, mojca, mi2 sva skupaj 3x dlje - dobrih 9 let, torej. Še eno tako najdeta, pa naju ujamete vsi skupaj, hehe. Sva ziheraša, a ne? mojca, čestitam za prakso ! Boš videla, če si zdrava , se da svašta naredit (sem mislila, da to velja tudi če si bolana , pa sem se že 2. zmotla ). Držim pesti, da zveš, koga nosiš: ali ! Pa misli si, da te nehajo brcat, ko pridejo ven - nekaj časa so res bolj pri miru, ko pa začnejo, pa brcajo vedno bolj - vsaj Ronja! PS: ste kdaj srečale koga, ki je bil rojen na isti dan, v istem letu v isti bolnišnici? Jaz do zdaj samo enega.
|