|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
4.6.2008 11:06:14   
barba
marjetica84 - za tavečjo imem knjigo/album Mali jaz, samo se je zdej ne dobi več. V bistvu notri popaš slike UZ, slike trebuha, datume pregledov v nosečnosti, potem pa naprej bolj podrobno do otrokovega prvega RD in pol bistvene dogodke in RD do 6 leta starosti.

Za drugega user posted image  sem pa naročila tole knjigico/album: https://www.juliadoria.com/default.cfm?Jezik=Sl&Kat=040101&Artikel=2214 ki je zlo podoben zgoraj opisani knjigici.

Če pa hočeš imeti vse po tednih zapisano je fajn pisati dnevnik, kar nekatere mamice zelo prakticirajo. Jaz za pisanje dnevnika enostavno nimam časa. Sem poskusila v prvi user posted image pisat, pa mi ni lih zneslo.

Uživajte .... jst grem na malicouser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu marjetica84)
Neposredna povezava do sporočila: 551
4.6.2008 11:17:40   
marjetica84
Barba najlepša hvala in dober tek ti želim!user posted image

By

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 552
4.6.2008 12:49:58   
Anonimen
Mene pa zanima, če grejo očki z vami na NS? Moj bi rad šel, pa ne vem če lahko. Pa za spol boste vprašale. Midva sploh ne veva ali bi ali ne, ker je tudi tisto presenečenje izredno lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 553
4.6.2008 13:51:39   
nina166
nia* očka lahko gre zraven na NS. Ko sem šla jaz na NS pri prvem, je bil moj seveda zraven. Tudi pri vseh ostalih, ki so bile v čakalnici so bili očetje zraven in so šli tudi zraven not. Sicer pa ti dela ultrazvok skozi trebuh in ne vaginalno, tako da ni nobene panike. Za spol pa kolikor vem se na NS še ne vidi, saj nama je takrat rekla, da je prekmalu. Jaz sem kasneje vprašala in bom tudi v tej nosečnosti. Vidva pa se morata sama odločit ali bi rada vedla, ali se bosta pustila presenetit user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
4.6.2008 15:46:47   
petra88
Živjo!
Ko že ravno govorimo o očkih, mene pa zanima, če lahko grejo že na 1. pregled zraven (tud not h ginekologu) al morjo počakat na kasnejši uz?
Še 2 dni me loči od 1.pregleda.. aaaaaa, sej nism nič živčna user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 555
4.6.2008 19:47:18   
Anonimen
Gigi1...upam, da je s tabo vse OK!!!

Neposredna povezava do sporočila: 556
5.6.2008 7:39:09   
drdra
petra88  - očka gre lahko vedno zraven. Razen če bi morda kateri G imel pri tem zadržke, vendar za takega še nisem slišala. Pri nekaterih gredo očetje vedno zraven. Lahko je zraven ves pregled lahko pa user posted image pove da ga ima vsabo in ga pokličejo samo na UZ. Pri NS pa imam enako izkušnjo, vseuser posted image so prišle z očki.

Jaz sem tudi v prvi nosečnosti želela vedeti spol - na pregovarjanje z mojim user posted image , vendar sva skrivnost obdržala zase in je bil presenečenje za vse ostale. Prav tako nisva govorila o imenih. Tudi tokrat bom naredila isto.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 557
5.6.2008 9:15:02   
strumf
halo punce. tokrat se vam pridružim tudi jaz. tokrat je to moja prva user posted image in sem zelo navdušena. prvi pregled je že mimo. naslednji me čaka 18.6. predviden datum je 11.1.2009 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sedaj tudi doma že starši vejo, ki so pa čisto navdušeni. z objavo ostalim pa bova še malo počakala, mislim da do drugega pregleda, razen če se mi ne bo že kaj malo preveč poznalo.

fajn boditeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drdra)
Neposredna povezava do sporočila: 558
5.6.2008 9:22:00   
barba
Drage moje,
jst sem pa včeri v službi zaradi takega spleta okoliščin povedala za nosečnost. Šefi so bli ful veseli, mi čestitali in objemali.user posted image  Sem stala sredi pisarne in sam gledala kaj jim dogaja.user posted image  Sploh nisem pričakovala take reakcije. Menda imamo kar 3 iz firme januarja rok, zaposlenih nas je pa 27.user posted image user posted image  To bo še zanimiv.

Drgač pa ja, na UZ lahko gre vedno očka zravenuser posted image , na gin. pregled pa navadno ne. Vsaj v KR je tako. Z mano bo šel, saj je tudi v prvi nosečnosti hodil.

Mal sem že pozabila kako je na prvi posvetovalnici. Ti naredi gin. pregled? To vem, da morem dat kri in vodo, pa tehtanje, ostalega se pa res na spomnim.

Uživajte ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu drdra)
Neposredna povezava do sporočila: 559
5.6.2008 15:34:01   
ANEJ01
danes sem bila na 1.pregledu.sem v 6.tednu plod pa je menda velik 2mm in je velik   šele za 4 tedne.G je videla okoli ploda nekakšno tekočino,plodu pa še ni bil srček.rekla je da bom verjetno prišlo samo do splava.kontrolo imam 11.6. in takrat bomo videli,trenutno sem pa na bolniški.upam,da bo z mojim user posted image vse vredu,ker si ga ful želima,če ne pa v nove boje.upam,da bo sreča na moji strani.

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 560
5.6.2008 16:34:36   
Anonimen
Pri nosečnosti v začetku, torej 4 tedne, ploda še ni. Samo se vidi gestacijska vrečka in ta je pri tebi verjetno velika samo 2 mm. Nosečnost 5 tednov je GV velika 1 cm do 2 cm. Ploda še ni videti ali pa se nekaj naznanja, kar z gotovostjo ne morejo potrditi.

(odgovor članu ANEJ01)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
5.6.2008 18:31:57   
nina166

user posted image

JANUAR  2009

PDP             
Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                    spol

user posted image    1.1.09    
jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )      29         2. pregled:                     koper
metkica23        (1user posted image , 0 user posted image )      28         2. pregled:
detece             (1user posted image , 0 user posted image )      25         2. pregled:                    štajerska

user posted image    3.1.09
*m*o*j*c*a     (  user posted image ,   user posted image )     21           3. pregled:

user posted image    4.1.09   
rosancy            (1 user posted image , 0 user posted image )      22         2. pregled:
marjetica84      (1 user posted image , 0 user posted image )                   2. pregled: 25.7. in 30.6. NS

user posted image    5.1.09    
ac                     (2 user posted image , 1 user posted image )          35       2. pregled:

user posted image    6.1.09    
kinokija            (2 user posted image , 1 user posted image )                     1. pregled:
mavrica            (1user posted image , 0 user posted image )          29        2. pregled: 6.6.         Lj-okolica
sasa78            (3 user posted image , 2 user posted image )         29        3. pregled:                Novo mesto

user posted image    8.1.09   
OLjica              (1user posted image , 0 user posted image )          28   2. pregled: 26.6. in 30.6.NS  gorenjska
african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )         32       2. pregled: 9.6. in 3.7. NS     gana

user posted image    9.1.09    
nia                    (1 user posted image , 0 user posted image )         25       2. pregled: 26.6. in 23.6.NS      lj
magor               (5 user posted image , 4 user posted image )         35       2. pregled: 11.6.
vita_kp             (2 user posted image , 1 user posted image )                    2. pregled: 1.7.

user posted image    10.1.09
dotika                (2 user posted image , 0 user posted image )        28       2. pregled: 9.6.       Novo mesto

user posted image    11.1.09
strumf              (1 user posted image , 0 user posted image )                      2. pregled: 18.6.

user posted image   12.1.09
petra88             (1 user posted image , 0 user posted image )                     1. pregled: 6.6.
dušk@               (1 user posted image , 0 user posted image )             ?      1. pregled: 9.6.
tadeja 81          (  user posted imageuser posted image )                         2. pregled: 4.7.

user posted image    14.1.09
gigi1                   (1 user posted image , 0 user posted image )                     3. pregled:

user posted image    15.1.09
barba                 (2 user posted image , 1user posted image )           27       2. pregled: 11.7. NS     Šenčur

user posted image    16.1.09
hmm                   (3 user posted image , 2 user posted image )                     3. pregled: 24.6.

user posted image   17.1.09
via_2                 (2 user posted image , 1 user posted image )           32       1. pregled: 18.6

user posted image    19.1.09
limona               (2 user posted image , 1 user posted image )                       2. pregled: 17.6.

user posted image  20.1.09

uršika***           (1 user posted image , 0 user posted image )          24         2. pregled: 18.6.
trebušolinka       (  user posted image ,   user posted image )                         1. pregled: 11.6.
barbž                 (1 user posted image , 0 user posted image )           24        2. pregled: 

user posted image    22.1.09
nina166              (2 user posted image ,1 user posted image )          25         2. pregled: 30.6.

user posted image   24.1.09
*m*t*                    (1 user posted image , 0 user posted image )        23        2. pregled:
Zvezdica                (  user posted image ,    user posted image )        30         1. pregled: 12.6.       Ljubljana

user posted image    27.1.09
drdra                    (  user posted image , 1 user posted image )                       1. pregled: 1.7.

user posted image   28.1.09
anej01                   (2 user posted image , 1 user posted image )                     2. pregled: 11.6.

Dobrodošli na seznamu !!!!

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ema82 user posted image   user posted image
hator user posted image user posted image
 kepica user posted image  user posted image
sasaana user posted image  user posted image

user posted image                

< Sporočilo je popravil nina166 -- 5.6.2008 18:33:07 >

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 562
5.6.2008 18:44:47   
nina166
Pozdravljene nosečke!

Dobrodošle nove nosečke user posted image  user posted image  user posted image

Tudi jaz pogrešam gigi1 in pa *dotiko*. Če prav vem imata obe pregled v ponedeljek. Punci držim pesti, da bo vse vredu user posted image

gigi1 kaj pa je pokazal BHCG v sredo?

barba user posted image  user posted image  user posted image  za tvoje šefe user posted image

anej01 držim pesti zate, da bo z pikico vse vredu. Tudi jaz imam podobne težave. Na prvem uz se pikica še ni videla, čeprav bi po zadnji m mogla bit noseča skoraj 7 tednov. Je rekla, da druge meritve ustrezajo 5 tednom in da je prepričana, da se bo pikica pojavila in da me nima kaj skrbet. In da sem očitno kasneje zanosila, kar bi bilo čisto možno ker sem imala m dolgo kar 11 dni. Me pa tudi skrbi in ne vem kako bom zdržala cel mesec do naslednjega pregleda.

Zdaj pa sem pojedla jagode in grem malo počivat...lepo se imejte

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 563
5.6.2008 19:51:11   
s***a
No, pozdravljene nosečke. Da še jaz pridem na seznam user posted image  Sem 1.user posted image , še nič otročkov, stara 28 let. Na 1. pregledu sem bila 28.5. in sedaj čakam na izvide (in močno upam, da sem toxo že prebolela, ker imam doma eno muciko). Rok pa imam 8.1.2009.
Morda se ne bom veliko oglašala, vas pa spremljam user posted image

Čestitke vsem in pa čim manj slabosti (jaz trkam...nobene nevšečnosti, razen malo polnejše prsi, za kar pa je že zadnji cajt, da se napolnijo user posted image ).

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 564
5.6.2008 22:50:48   
sasaana
Pozdravljene!

Jaz sem vas prišla samo malo pokukat,kako kaj napredujete!Upam,da je vse vredu z vami in držim pesti za vse vas,ki še čakate ,da na UZ zagledate svoje pikice!Jaz sem včeraj dala skozi čiščenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image in počasi prihajam k sebi!
Res močno držim pesti za vse vas----------vse do januarja!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu s***a)
Neposredna povezava do sporočila: 565
6.6.2008 9:29:48   
*m*o*j*c*a*
nina166..pri meni je bilo čisto podobno, kot je pri tebi..zadnjo user posted image sem imela 8.marca in pri 1.pregledu mi je najprej rekla, da bi po menstr. morala biti noseča nekje 8 tednov, ko pa je opravila pregled, pa je rekla da je vse drugače..zaznala sicer je nosečnost, vendar se ni nič videlo..rekla je, da je pač prišlo kasneje do zanositve..tako sem bila na prvem pregledu noseča komaj 5 tednov..no in na drugem pregledu je že veselo bil user posted image moje pikice..user posted image user posted image user posted image
upam, da bo tudi pri tebi tako in močno držim pesti zate..user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 566
6.6.2008 9:43:55   
*dotika*
Včeraj zgodaj zjutraj sem začela močno krvaveti, ob 12.30 je bilo za mano že čiščenje. Ponavlja se mi ista zgodba. Pa da vidimo, če drži pregovor, da gre v tretje rado...

Držite se punce, bom preverjala, kako napredujete. SREČNO!

lp

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 567
6.6.2008 10:46:07   
nina166
*dotika* iskreno mi je žal zate in za tvojo pikico. Drži se in upam, da boš čimprej spet zagledala + user posted image  user posted image  user posted image
A bi mi lahko povedala kako je že bilo pri tebi, da je prišlo do tega. Ker meni se na prvem pregledu tudi ni videla pikica, pa me močno skrbi, da se meni tudi ne bi kaj takega zgodilo.

*m*o*j*c*a* si mi polepšala dan s tvojim postom. Začnem kar bolj pozitivno razmišljat, ko preberem da je dejansko možno, da se pikica na naslednjem pregledu pojavi. Ker me ob tem ko jih je že toliko imalo podobne probleme kot jaz pa smo mogle it potem na čiščenje pošteno skrbi. Čez koliko časa pa si imela 2. pregled? Meni ga je dala čez en mesec.

sasaana user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Drži se in da bi čimprej zagledala +

s***a user posted image  user posted image  user posted image  za nosečnost in držim pesti, da bodo izvidi vredu. Pa dobrodošla med nami.

Lep deževni dan user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 568
6.6.2008 10:58:17   
*dotika*
nina 166, na prvem pregledu pred desetimi dnevi se je videla samo vrečka (12mm). Potem sem v sredo rahlo krvavela, ampka samo, ko sem se na WC-ju obrisala s papirjem sem zasledila kri. V četrtek zgodaj zjutraj pa se zbudim čist krvava, kar teklo je iz mene. To je to. Na UZ pred čiščenjem je bila še vedno vrečka prazna. Že drugič letos...
nina 166, verjamem, da se tebi pikica že bo videla. Resnično ti to želim!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 569
6.6.2008 11:04:33   
*m*o*j*c*a*
nina..1.pregled sem imela 5.5. takrat se še ni nič videlo, no naslednjega sem imela pa 26.5. in sem bila noseča 8t1d..takrat pa sem že lahko videla obris svoje pikice in bitje srčka..
boš videla, da bo tudi pri tebi tako..user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 570
6.6.2008 13:26:33   
Petri_
Pozdravljene vse januarčiceuser posted image ,
tudi jast bi serada dodala na seznam user posted image , sem prvič user posted image  in je zame še vse novo... še nise niti prav dojela....user posted image ...ampak sem fulll srečnauser posted image ...in za zdal nimam še nobenih težav. Na prvem pregledu sem bila v torek in je rekla gin., da je vse ok, samo da nisem v 8 tednu, ampak v 6i n pol, srček se je že videluser posted image . za vse ostale držim pesti, da bo vse vredu.

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 571
6.6.2008 14:00:40   
gigi1
Dotika najprej tebi user posted image user posted image user posted image . Res mi je hudo, da moraš to ponovno preživljat. Tko kot si rekla v tretje gre rado. Navijam in upam, da se bova kdaj kje s strebuščkom srečale.

Nina pri tebi bo vse ok boš vidla, samo malo kasneje si zanosila kot misliš.

Nina, anonimna in sve druge punce hvala vam za skrb. Pri meni je sigurno narobe. Že v sredo je BHCG padel iz 11.400 na 10.200. Sem že takrat vedela, da je zelo slabo.
Danes sem bila ponovno na UZ Gv je sicer zrasla na 14mm in je bila not vidna ena pikica, ampak res slabo kaže. So mi rekli, da naj pridem v ponedeljek še 1x na UZ (tešča!) in so mi že dali napotnico za čiščenje. Upanja skoraj več ni, ne vem pa zakaj se to dete heca z mano in noče pokazat kaj je na stvari. Raje bi vidla, če bi mi že danes naredili abrazijo. Pri meni pa zaenkrat niti kapljice izcedka ali krvi.
Tako punce v ponedeljek se bom ponovno javila. Vem, da s slabimi novicami, vendar vas bom hodila gledat in navijat za vaše otročke.

sasaana hudo mi je zate in zase in za dotiko, in vse ki so morale to dati skozi. Ampak gremo v nove borbe!

Vse nove deklice. Čestitam in vam želim prelepih 7-8 mesecev. lepo se cartite in božajte svoje bušije.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Petri_)
Neposredna povezava do sporočila: 572
6.6.2008 14:03:42   
gigi1
Anej tudi zate sem prepričana, da je vse ok. Če se že vidi plodek je vse ok. Pri meni v 8em tednu še ni bilo ploda videti. Po mojem si lahko mirna in počakaš na naslednji UZ, ko se bo srček že videl. Stiskam pestke.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 573
6.6.2008 18:28:47   
strumf
halo punce. zelo mi je hudo ko prebiram vaše zgodbe user posted image user posted image , tako, da sem tudi jaz sedaj malo v skrbeh, ker nikoli ne veš.

bila sicer sem na pregledu, kjer je G rekla da je vse ok, ter da sem 6 tednov noseča. sedaj pa moram čakati vse do 18.6, da ugotovim, če je res vse ok.

držim pesti za vse nosečke user posted image user posted image user posted image user posted image , da zagledate tiste pikice in da ne bo potrebno na čiščenje.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 574
7.6.2008 9:05:48   
drdra
Žal mi je za user posted image nesrečke in držim pesti za naslednjič
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem uspešno preživla prvi dan službe. Imela sestanek s šefico in jo pustila da mi razloži kakšni so plani, ker me je res zanimalo ... no in plani so mi dokaj pisani na kožo, nekaj kar bi mi dalo veliko izkušenj, znanja, užitkov in tudi fajn bi bili za napisat na CV za novo službo .... in če nebi bila nosečka bi imela ful motivacije za delo in bi bila orng zagnana ... zdaj pa ne da nisem, vendar so plani drugi, bolj kratkoročni, bolj dolgočasni ... tako je, zdaj se bomo pač raje veselili še enega otročka Sem se kar malo zjokala ko sem ji povedala user posted image  user posted image Menda se je v meni nabrala napetost in ko sem izustila njej se je sprostila. Kako je sprejela ? ... tako tako, tako pač je je rekla in bodimo racionalni in se temu prilagodimo ...

< Sporočilo je popravil drdra -- 7.6.2008 9:06:15 >

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?