|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
30.5.2008 15:20:16   
uršika***
Hej Sassana! Kje se potikaš? ti je kaj slabouser posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 501
30.5.2008 15:48:01   
via_2
živjo,
da se še jaz pofočkam. zavidam tistim, ki ste že imele pregled, jaz ga imam šele 18.6., do takrat pa je cela večnost.
v enem svojih prejšnjih postov sem napisala, da ne bi mogla brez kave, no sedaj pa ne morem več piti kave. popolnoma se mi je uprla - eno jutro mi je bilo tako user posted image  slabo... posledica je, da sem popoldan že tako zaspana, da bi lahko kar v službi za mizo zaspala.

no, kar pišite, kako je bilo na pregledu, da si malo krajšam čas do svojega pregeda.

grem malo zadremat...

Neposredna povezava do sporočila: 502
30.5.2008 17:44:39   
Zvezdica
Ojla

Za punco, ki seznamček ureja, imam user posted image user posted image , torej se moj pdp drastično spremeni.
Lahko me pustite na 21. (24 ni prav - sem se zoila, ker sem iVFovka)

Aja, prvi pregled (ta prav) imam v četrtek 12.6. ob 12ih. Najprej sem imela naročenega v ponedeljek, 2.6, vendar sem imela neke krvavitve, pa sem bila pri Rešku, zdaj je vse ok. Tako, da 12.6 vidim spet moja dva user posted image user posted image .

Gigi...kje si?

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 30.5.2008 17:47:44 >

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 503
30.5.2008 17:54:57   
petra88
Da se še jaz oglasim po dolgem času.. Sicer vas redno spremljam, sam k pisanu se pa kar ne morem spraviti. Sej bo bolš..
Jaz pa čakam na pregled 6. 6. - to je že čez dober teden - user posted image me prav zanima, kaj bodo dobrega povedali user posted image
Pri meni so slabosti (hvala bogu) počasi minile, nisem vedela kaj naj s sabo user posted image user posted image , zdaj bomo pa vidli kaj pride na vrsto user posted image
Tko na kratko.. Se še kaj oglasim, fajn se mejte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 504
30.5.2008 18:07:45   
sasaana
Drage moje!
Danes imam sicer dopust,sem pa imela 100 stvari za zrihtat,tako da sem bila cel dan leteča.Počutim se danes dobro-zaenkrat še.Hvala vsem za spodbudne besede.Res ste zlate.Zdajle grem pod tuš-ob 19.h pa imam UZ-pa se potem še slišimo-upam,da z dobrimi novicami.

Na slišanje!!!!!!!!

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 505
30.5.2008 18:24:54   
nina166
vita_kp tudi jaz imam na srečo zlatega (bodočega) možeka, samo sem dopoldan z malim sama doma in se dviganju ne morem izognit

via_2 saj boš dočakala pregled, boš videla kako hitro bo minilo do 18.

Zvezdica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image  user posted image ...veš da ti malo zavidam user posted image . Jaz sem si veno želela dvojčke, ker so mi tako cartkani, potem sem pa dobila enega in sem videla da je že z enim zelo veliko dela user posted image , kaj šele z dvema.

sasaana držim pesti, da bo na pregledu vse kot mora biti. Sem prepričana, da nas boš razveselila z dobrimi novicami. Eno user posted image za srečo

Tudi jaz se morem it uredit, imam namreč sestanek za krst. V nedeljo gre ena mala punčka h krstu in jaz bom njena botrica...sem prav ponosna na to, čeprav me je krepko udarilo po žepu user posted image

Lepo se imejte...še pridem danes pokukat, da vidim kako bo zrihtala sasaana

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sasaana)
Neposredna povezava do sporočila: 506
30.5.2008 18:54:36   
Zvezdica
Nina...uh ja že z enim je veliko dela, kaj šele z dvema :)
Jast mam tud že enga fanta doma, bomo videli kako bo, ko nas bo toliko več.

Susaana, vse bo ok. Držim pestiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 507
30.5.2008 19:14:14   
gigi1
Sasaana držimo pestke. vse bo dobro, boš vidla.

Zvezdica tuki sem. Si me pogrešala?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 508
30.5.2008 19:39:46   
Anonimen
Jaz imam ponovni pregled 26.6., NS pa 23.6. Danes greva z dragim ven, malce na svež zrak. Zvezdica čestitam za dvojčke. Lepo se imejte.

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
30.5.2008 20:26:59   
sasaana
Drage moje----------slabe novice!
Vrečka je že zrasla ampak je na žalost še vedno prazna!V ponedeljek imam še enkrat UZ če se po čudežu kaj pojavi,če pa ne pa bom mogla iti na čiščenje.Ne znam vam opisati kako se trenutno počutim.

Lepo spite!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
30.5.2008 20:57:47   
bastian111
Sasaana,upam ,da bo vse vredu!Koliko si pa nosča,mogoče si kasneje zanosila? Držim pesti za tebe ,ti pa probaj za vikent uživati in odmisliti malo današnjo novico! Srečno

(odgovor članu sasaana)
Neposredna povezava do sporočila: 511
30.5.2008 20:58:22   
*dotika*
Sasaana, samo ne obupat.

Sem gledala na seznam, pa te nisem našla. Koliko pa si noseča? Koliko je bila vrečka velika?

Drži se!

lp

(odgovor članu sasaana)
Neposredna povezava do sporočila: 512
30.5.2008 21:02:15   
sasaana
Vrečka je v enem tednu zrasla iz enega na dva cm.Noseča pa naj bi bila 6 tednov in par dni

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 513
30.5.2008 21:17:06   
nina166
Sasaana kot so ti že druge napisale NE OBUPAT. Vse punce tu gor bomo močno držale pesti zate, da bo v ponedeljek vse vredu. Drži se! user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sasaana)
Neposredna povezava do sporočila: 514
31.5.2008 6:34:51   
gigi1
Sasaana pejd na kakšen izlet, napolni si dneve do ponedeljka, da čimhitreje minejo. Ne obupat. Če GV raste je vseeno dober znak. Držim pesti in mislim nate user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 515
31.5.2008 18:10:17   
uršika***
Sassana držimo pesti, da se ti pikica pokaže v ponedeljek in da boš videla srčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pikepoke za v ponedeljek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 516
31.5.2008 21:50:02   
magor
Susaana - držim pesti za tvojouser posted image , ostani optimistična do konca. Tudi jaz sem imela pri hčerki kalvarijo zaradi povišane nuhalne, potem čakala na rezultate amnio, dva meseca sem mislila, da tega deteca ne bom nikoli videla. Res stiskam pesti, da boš videlauser posted image . Do takrat pa user posted image user posted image user posted image user posted image  še z moje strani.

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

Neposredna povezava do sporočila: 517
1.6.2008 9:57:46   
kepica
sasaana držim pesti zate in tvojo pikico. Vem, kaj preživljaš. Upam, da jutri zagledate plodek. Bom mislila nate in držala pesti. En objemček zateuser posted image

(odgovor članu magor)
Neposredna povezava do sporočila: 518
1.6.2008 14:21:12   
drdra
sasaana - upanje obstaja, 6t je in še je čas, tako da se drži do jutri. Za primer ... moja sošolka je imela naročeno čiščenje, ko so ji v bolnici pred posegom preventivno naredili še en UZ in ugotovili so da srček bije.

Pozdravljene user posted image ,

predvčerajšnjim sem naredila test in očitno se vam bom pridružila v pričakovanju. Doma imam že eno zvezdico, ki bo naslednji teden stara 1leto in očitno bo januarja še bratec ali sestrica. Nepričakovano a pač, tako se je zgodilo.
Naslednji teden grem v službo in kar slabo mi rata ko pomislim .... a naj šefici takoj povem, da sem spet noseča ? al naj v sebi tiščim do 12t ? ...
Zaenkrat še nisem prišla k sebi glede tega šoka. Po izračunih imam rok 27.1.09, na pregled pa tudi še nisem naročena ker sem šele test naredila.
Razen pogrešane M in večerne zgodnje utrujenosti drugih znakov nosečnosti nimam user posted image

< Sporočilo je popravil drdra -- 1.6.2008 14:26:11 >

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 519
1.6.2008 15:00:11   
Anonimen
Pozdravljena drdra, čestitke za user posted image . Jaz tudi še ne vem ali naj povem v službi, nekako še ne bi. Imamo pa čez dva tedna organizirano izobraževanje v Beogradu, kjer pa vem da se bo pilo...pa še z avtobusom gremo, pa ne vem ali naj grem. Za vse, ki vas čakajo še UZ user posted image .

(odgovor članu drdra)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
1.6.2008 18:50:29   
sasaana
Drage moje!
Res ste zlate -vse po vrsti.Čeprav se sploh ne poznamo,čutim,da držite z mano in ste iskrene v svoji podpori.Tudi jaz si jutri želim spodbudnih besed od moje G.Ta dva dni sem se res popolnoma odklopila,bila sem celo v cirkusu,čeprav me nekje v notranjosti vseskozi gloda črviček,ki mi ne pusti,da bi se popolnoma sprostila,čeprav se vsi okrog mene full trudijo.V delčku svojega srčka pa sem pripravljena tudi na najhujše,čeprav upanje ostaja do zadnjega.Res vam iskrena hvala za vse spodbudne besede-jutri pa se vam javim z novicami.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam,da z veselimi.

Božajte svoje bušije in čimmanj nosečniških težav!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
2.6.2008 9:28:45   
sasaana
Pozdravljene!
Vidim,da se najbrž vse spite ali pa uživate v prekrasnem sončnem jutru.Za mano pa je že težko jutro.Bila sem namreč pri G kjer ni prišlo do nobenih sprememb,tako da sem v sredo naročena na čiščenje.Še enkrat vsem najlepša hvala za vse spodbudne besede.Obljubim vam.da vas bom še naprej občasno spremljala in držala pesti za vas,da vam naslednjih 7 ali 8 mesecev hitro mine in da vam to obdobje ostane v najlepšem spominu v življenju.

(odgovor članu sasaana)
Neposredna povezava do sporočila: 522
2.6.2008 10:15:25   
barba
sasaana - ne obupaj in držim pesti, da vama spet čim prej uspe user posted image

Jaz sem danes prvič videla svoje drugo user posted image . Srček veselo bije! Detece je veliko 6 mm. user posted image  Noseča sem 7t4d in rok imam po novem 15.1.2009.
Naslednji UZ - nuhalno imam pa 11.7.. Spet se mi bo vleklo do takrat.user posted image  Potem pa na dopust.user posted image

V glavnem uživajte v user posted image  s čim manj slabostmi.user posted image  

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sasaana)
Neposredna povezava do sporočila: 523
2.6.2008 11:14:15   
gigi1
Sasaana žal mi je, da te je to doletelo. user posted image
Bojim se, da mene isto čaka. Danes sem bola na UZ. GV je velika 1,3 cm. Ni pa videti v njej nobene pikice, samo neke senčke. Glede na to, da sem IVFovka se pri datumu ne morejo zmotiti. Danes naj bi bilo 7t3d. Naročili so me čez 1 teden. Pravijo, da je možno, da se zelo počasi razvija in obstaja še majhno upanje.

Barba bravo za user posted image

Pozdravčke vsem

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 524
2.6.2008 11:42:51   
bastian111
Joj pa tako sem upala da bo vse ok. Nič se ne sekiraj in se lepo pozdravi! Sama sem šla dva krat skozi to in vem kako je. Želim Vama ,da bosta čim prej zagledala nasledjiuser posted image user posted image .!LP

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?