|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
2.6.2008 12:13:48   
drdra
sasaana - resnično mi je žal user posted image user posted image user posted image user posted image
Usmerita energijo in najdita veselje v novem poskusu user posted image user posted image user posted image
gigi1 - upam da bo pri vas vse ok

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 526
2.6.2008 12:50:30   
marjetica84
Sasaana zelo mi je žal za tvojo pikico, tako da nimam beseduser posted image user posted image . Upam, da boš kmalu zanosila in držim pesti zate.

Gigi1 držim pesti zate in za tvojo user posted image , da bo vse vredu. Želim ti veliko sreče in da bo vse vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 527
2.6.2008 12:51:11   
drdra
Jaz sem se naročila pri G na 1. pregled in ga imam šele 1.7. Kar malo pozno. Takrat bom noseča dobrih 10t.

(odgovor članu drdra)
Neposredna povezava do sporočila: 528
2.6.2008 13:15:24   
kepica
sasaana  zelo mi je žal za tvojo pikicouser posted image   Dvakrat sem dala to skozi in vem, kako je hudo. Ampak, za tolažbo. Po prvi M lahko ponovno poskusita in držim pesti, da se ti kmalu pokaže user posted image Pridi k nam med julijke, se bomo skupaj borile, da čim prej zagledamo user posted image Jutri bo en teden od kar so vzeli mojo pikico. Ni mi lahko, ampak misel na to, da se lahko že čez dober mesec zgodi, da bom spet user posted image me drži pokonci in mi daje novo upanje. Sasaana, drži se in ne obupajuser posted image user posted image user posted image

gigi1
držim pesti za tvojo pikico. Ne morem verjet, koliko punc trepeta za svoje pikice.Držim pesti, da se ti dobro iztečeuser posted image
Vse bomo enkrat dočakale naše male pikice. Verjemimo v to, da bo to naslednje letouser posted image

Lep, sončen dan vam želim

(odgovor članu drdra)
Neposredna povezava do sporočila: 529
2.6.2008 13:32:12   
gigi1
Drage moje 100x hvala za spodbudne besede. Nisem se še vdala v usodo. Stiskam pestke za vse vas. Sarasan in Kepica mislim na vaju user posted image  in res upam, da vama drug mesec rata. Če z mojo pikico ni Ok se vama naslednji mesec ne bom mogla pridružit. Naslednji postopek imam lahko najprej septembra, se pravi da plusek lahko pričakujem šele oktobra.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 530
2.6.2008 13:37:37   
marjetica84
Jaz sem se naročila pri G na 1. pregled in ga imam šele 1.7. Kar malo pozno. Takrat bom noseča dobrih 10t.

drdra jaz mislim, da je bolj da imaš 1.pregled šele v 9. oz 10. tednu. Jaz sem tudi morala čakati en mesec na 1 pregled in sem mnenja da je bolje da je šele takrat, ker takrat se že malo več vidi in ti lažje potrdijo nosečnost in če je plod v maternici. Saj bo boš videla, da bo kar na enkrat tukaj 1. julij. Držim pesti!

Danes imajo  pregled Nina166, sasa 78, zvezdica, metkica 23 in barba - držim pesti za vaše pikiceuser posted image .
Sporočite, kako je bilo na pregledu.

Veselo novico sva domačim povedala v petek zvečer in so bili zelo veseli. V soboto sva še veselo novico povedala svojim prijateljim na pikniku in sva kar izkoristila priložnost in jim povedala. Nevem zakaj bi skrivala svojo srečo, če jo lahko delim svojimi najdražjimi. Vsi so zelo veseli za nas 3, ker sedaj pa nisva več sama, je treba že kr ahtat, kaj govoriva ker pikica presluškujeuser posted image .

Želim vem lep sončen dan, veliko smeha, sreče in bodite pozitivne, pa saj veste pa naj vam seka, ker je to zdravo. By srečke user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 531
2.6.2008 14:14:38   
Detece
user posted image user posted image user posted image user posted image saasana!

Neposredna povezava do sporočila: 532
2.6.2008 15:19:13   
gigi1
Sasaana oprosti sem se zatipkala in te prekrstila v sarasan. Prosim ne zameri, danes res nisem čisto svoja user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 533
2.6.2008 16:58:14   
nina166
Pozdravljene nosečke!

Jaz sem imela danes prvi pregled. In sem zdaj žalostna. Mi je naredila ultrazvok, pa se pikica ne vidi. Mi je rekla, da zgleda, da sem zanosila malo kasneje in da še nisem toliko noseča. Zmerila je jajčni beljak (mislim, da je rekla tako, kaj pa je to pa nimam pojma) in da ustreza velikosti 5 tednov. Sem rekla, da če je normalo, da se še nič ne vidi, pa je rekla, da ni nič takega. Sem jo vprašala, kolikšna je verjetnost, da se pikica sploh ne pojavi, pa je rekla, da se tudi to včasih zgodi, vendar imam jaz druge strukture takšne, ki nakazujejo na to, da se bo pikica pojavila. In da me nima kaj skrbet. Dobila sem že materinsko, pregled imam pa spet 30.6. Do takrat pa me bo pobralo od skrbi.

drdra pozdravljena in  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za nosečnost. Želim ti čimmmanj nosečniških težavic in čimveč užitkov.

sasaana iskreno mi je žal zate in za tvojo pikico. Zdaj vem, kako si se počutila, ko si čakala. Naj te tolaži to, da bosta s tvojim kamlu spet lahko začela delat user posted image  in želim ti da čimprej zagledaš plusek...ko ga boš nam pridi povedat veselo novico. Drži se user posted image  user posted image  user posted image

barba user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za srčeka...zdaj pa skrbi stran in uživaj

gigi1 držim pesti zate, da se pikica pojavi. Očitno preživljava isto.

Danes zvečer ali jutri bom uredila seznam in dopisala nove preglede...ker sase očitno ni nikjer

Lep preostanek dneva in božajte svoje bušije

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 534
2.6.2008 17:30:55   
*dotika*
Nina 166, gigi 1 in jaz smo na istem. Jaz moram še en teden počakat, menda se bo takrat že videla pikica v vrečkici. Sicer se mi bo ponovila zgodba izpred treh, štirih mesecev.

Ja, tudi meni je G rekel, da sem verjetno kasneje zanosila. Tudi to je možno, verjetno sem imela ovulacijo kasneje kot običajno pred abrazijo.

lp

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 535
2.6.2008 17:56:48   
trebušolinka
Tistim, ki ste že dale pregled čez, prav zavidam. Jaz sem še vedno v negotovostiuser posted image in čakam do 11.6. kaj se bo videlo. Zaradi tega si niti še ne upam komu povedat, čeprav me mogoče že kdo gleda v moj trebuhuser posted image . Pač rečem, da sem se malo zredila.

Me pa vsake toliko napadejo hormoni in se cmerimuser posted image za vsako malenkost, ki me vrže iz tira. Upam, da to ne bo trajalo večno , ker ni ravno v moji navadi. In potem se počutim tako osamljena in nesrečna kot da bo konec sveta. A ima še katera takšne probleme ali res vse razganja od srečeuser posted image ?

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 536
2.6.2008 19:00:26   
Dušk@
Pozdravljene, po dolgem času se spet oglašam. Hja tudi jaz še nisem dočakala prvega pregleda, se mi zdi da je cela večnost do 9.6., čeprav je to naslednji teden. Od jutri naprej sem v staležu, saj ob večerih močno kašljam in me trebuh ful boli. Zdravnica je rekla, naj se malo odpočijem in potem spet na delo.

Danes je prvič da mi je kar precej slabo, pa še omotična sem ful, tak da pazim kako vstanem.

Mi2 sva povedala staršem, mojemu šefu, ki me lepo pazi, 3 sodelavke so pa same opazile, zato nisem mogla zanikat ko so me vprašale ali sem nosečka.

S pozdravi, Dušk@

(odgovor članu trebušolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 537
2.6.2008 19:55:44   
Limona
Pozdravljene!

Že kar nekaj časa vas berem in res mislim na vse vas, ki ste izgubile svoje pikice v teh tednih user posted image . Ravno zaradi tega sem se odločila, da sem šla na samoplačniški pregled, da sem se prepričala kako in kaj. Pregled sem imela 29.5 v 7 tednu, pikica je bila velika 8 mm, user posted image se je že videl, naslednji pregled imam pri svoji ginekologinji 17.6. in spet komaj čakam.
To bo moj drugi otrok, doma že imam 3 in pol letnico, ki že komaj čaka. Torej datum poroda je 19.1.2009.
Punce ne ubupat, držim pesti, da vam bo naslednjič uspelo user posted image .

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu Dušk@)
Neposredna povezava do sporočila: 538
3.6.2008 6:09:07   
gigi1
Dotika, Nina stiskam pestke za vaju in upam, da je res pri vama prišlo kasneje do zanositve. pri meni te dileme ni. Lahko upam le na to, da se je pikica nekoliko kasneje ugnezdila in da se nekoliko bolj počasi razvija. Moja GV ustreza velikosti 6t, noseča sem pa 7t3d...No, vseeno upam.
Včeraj sem šla naredit BHCG in je 11.400. V sredo grem še 1x. Pravijo, da če se podvoji je vse OK in detece lepo napreduje. Moram pa rečt, da je že ta prvi kar lep in upam, da bo vseeno Ok. Mi je kar malo lažje zaradi tega.

Držita se, naj vama čim hitreje mine čas do naslednjega pregleda.

Vsem novim puncam čestitke in mirno in lepo nosečnost.

(odgovor članu Limona)
Neposredna povezava do sporočila: 539
3.6.2008 8:33:39   
barbž
Tistim, ki ste izvedele, da vam tokrat še ni usojeno, želim, da vam čim prej bo! Je treba bit kar optimističen glede tega. Tud zase probam tako gledat, sicer je blo zaenkrat vse OK, samo pri men se nikol ne ve, v 1. nosečnosti sem šele v 12. tednu izvedela, da je pikici že v 9. tednu nehal biti srček.
Me pa kar malo skrbi, ker se mi občasno precej vrti, ker mam nizek pritisk. Samo itak se verjetno nič ne da naredit glede tega, ane? A ima mogoče še katera ta problem?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 540
3.6.2008 8:58:21   
gigi1
Barbž tudi jaz imam isti problem. Mi je G zadnjič rekla, da je to za nosečnost dobro in lahko kakšno kavo spijem. Edina prava pomoč je sedaj, da spiješ eno kavo, lahko tudi 2 na dan in piješ veliko tekočine. Najmanj 2, če se le da 3 l na dan. Pa pazi, da skoz piješ. Najmanj 2 dcl na uro. Drugače, če nisi noseča, pa kri po žilah požene tudi kakšen kozarček žganja. Sam to zdej ne pride v poštev.
Žal mi je za to kar se ti je zgodilo user posted image . Kaj so ti pa rekli? A obstaja kakšna razlaga zakaj je srček nehal bit v 9em tednu?

(odgovor članu barbž)
Neposredna povezava do sporočila: 541
3.6.2008 10:33:58   
OLjica
Resnično mi je žal za vse tiste ki ste izgubile svoje pikiceuser posted image user posted image

Barbž, tudi mene zanima ali obstaja kakšna razlaga, zakaj srček neha biti v 9t???
Jaz sm v 10 t, pregled mam šele 24.6, malo me skrbi.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 542
3.6.2008 12:01:31   
drdra
Razlage zakaj neha biti srček žal skoraj nikoli ni. Moji znanki se je to zgodilo pred kratkim, srček je nehal biti v 38t in kolikor vem tudi obdukcija ni pokazala razloga user posted image user posted image Tudi taki nesrečni primeri se zgodijo, žal. Na srečo so zelo redki in nima smisla, da se sekiramo in obremenjujemo v naprej za nekaj kar se po vsej verjetnosti niti ne bo zgodilo.Smo ljudje, jasno da imamo občutke in strahove. Tudi mene zaskrbi vsake kvatro kaj se dogaja, saj nimam prav čisto nobenega nobenega znaka nosečnosti, kot da ne bi bila. Saj vem da to ni nič narobe in da je še dobro da je tako, vendar me sem in tja prešine, da morda le ni vse kot bi moralo bit.
Moja prvorojenka bo imela pojutrišnjem 1leto, v  petek pa je moj prvi delovni dan - koristim še star dopust. Zdi se mi fer da šefici takoj povem kako in kaj, čeprav ostalim še nisva razkrila. Po drugi strani pa se mi zdi neumno govorit dokler še niti 1. pregleda nisem imela da bi videla če je sploh vse ok. Ga imam pa šele čez 1m do takrat pa vseeno ne mislim čakat.

Oljica, res imaš razmeroma pozno 1 pregled. Nisem sledila vsem pogovorom pa bi vseeno opozorila če si se že naročila na nuhalno svetlino.

< Sporočilo je popravil drdra -- 3.6.2008 12:04:28 >

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 543
3.6.2008 12:26:25   
nina166

user posted image

JANUAR  2009

PDP             
Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                    spol

user posted image    1.1.09    
jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )      29         2. pregled:                     koper
metkica23        (1user posted image , 0 user posted image )      28         1. pregled: 02.06.08
detece             (1user posted image , 0 user posted image )      25         2. pregled:                    štajerska

user posted image    3.1.09
*m*o*j*c*a     (  user posted image ,   user posted image )     21          2. pregled: 26.5.

user posted image    4.1.09   
rosancy            (1 user posted image , 0 user posted image )      22          2. pregled:
marjetica84      (1 user posted image , 0 user posted image )                    2. pregled: 25.7. in 30.6. NS

user posted image    5.1.09    
ac                     (2 user posted image , 1 user posted image )          35        2. pregled:

user posted image    6.1.09    
kinokija            (2 user posted image , 1 user posted image )                     1. pregled:
mavrica            (1user posted image , 0 user posted image )          29        2. pregled: 6.6.         Lj-okolica
sasa78            (3 user posted image , 2 user posted image )         29        2. pregled: 2.6.       Novo mesto

user posted image    8.1.09   
oljica                (1user posted image , 0 user posted image )          28       2. pregled: 26.6.           gorenjska
african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )         32       2. pregled: 9.6. in 3.7. NS     gana

user posted image    9.1.09    
nia                    (1 user posted image , 0 user posted image )         25       2. pregled: 26.6. in 23.6.NS      lj
magor               (5 user posted image , 4 user posted image )         35       2. pregled: 11.6.
vita_kp             (2 user posted image , 1 user posted image )                    2. pregled: 1.7.

user posted image    10.1.09
dotika                (2 user posted image , 0 user posted image )        28       2. pregled: 9.6.       Novo mesto

user posted image   12.1.09
petra88             (1 user posted image , 0 user posted image )                     1. pregled: 6.6.
dušk@               (1 user posted image , 0 user posted image )             ?      1. pregled: 9.6.

user posted image    14.1.09
gigi1                   (1 user posted image , 0 user posted image )                     1. pregled: 2.6.

user posted image    15.1.09
barba                 (2 user posted image , 1user posted image )           27       2. pregled: 11.7. NS     Šenčur

user posted image    16.1.09
hmm                   (3 user posted image , 2 user posted image )                     3. pregled: 24.6.

user posted image   17.1.09
via_2                 (2 user posted image , 1 user posted image )           32       1. pregled: 18.6

user posted image    19.1.09
limona               (2 user posted image , 1 user posted image )                       2. pregled: 17.6.

user posted image  20.1.09

uršika***           (1 user posted image , 0 user posted image )          24        2. pregled: 18.6.
trebušolinka       (  user posted image ,   user posted image )                      1. pregled: 11.6.
barbž                 (1 user posted image , 0 user posted image )           24        2. pregled: 

user posted image    22.1.09
nina166              (2 user posted image ,1 user posted image )          25         2. pregled: 30.6.

user posted image   24.1.09
*m*t*                    (1 user posted image , 0 user posted image )        23        2. pregled:
Zvezdica                (  user posted image ,    user posted image )        30        1. pregled: 12.6.       Ljubljana

user posted image    27.1.09
drdra                    (  user posted image , 1 user posted image )                       1. pregled: 1.7.

user posted image   28.1.09
anej01                   (2 user posted image , 1 user posted image )                     1. pregled: 5.6.

Dobrodošli na seznamu !!!!

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ema82 user posted image   user posted image
hator user posted image user posted image
 kepica user posted image  user posted image

user posted image               

< Sporočilo je popravil nina166 -- 3.6.2008 12:28:35 >

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 544
3.6.2008 12:29:18   
nina166

Jaz sem malo uredila seznam...za napake se opravičujemuser posted image ...prosim, če mi sporočite, da jih popravim. Zvezdica sporoči tvoj pravi PDP.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 545
3.6.2008 14:16:11   
OLjica
drdra,to bo moj drugi pregled, 30.6 sem pa naročena na nuhalno svetlino.

glede razlage maš pa prov, nikoli ne veš.user posted image

pozdravček

(odgovor članu drdra)
Neposredna povezava do sporočila: 546
3.6.2008 18:55:14   
tadeja81
živjo punce!
naj se vam še jaz pridružim.danes sem imela prvi pregled in sem noseča po velikosti ploda 6t3d, po menstri pa 8t3d.srček je bil, tako da upam, da bo vse ok.pdp pa mi je postavila 12.1.09 in 26.1.09.verjetno bo nekje vmes.naslednji pregled pa imam 4.7.09.

lepo se imejte

tadeja

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 547
4.6.2008 7:29:50   
barba
Dobro jutro!

Dobrodošle nove nosečkeuser posted image  Nas je že kar veliko, ane.user posted image

Se mi zdi, da sem pred časom pisala, da so slabosti izginili. Ja verjetno! Včeraj popoldne in zvečer sem bla čist zelena in slabo user posted image user posted image user posted image  za znort. Moj me je sam hodil sprašvet, če bo in če mi je kej odleglo. Še hujše mi je blo prejšni dan, ko sem likala. user posted image

Dons ponoči še na trebuhu nisem mogla spat. Itak smo imel nevihto, tko da sem se vrtela lih celo noč. Sej zredila se nisem še čisto nič, samo tak napihnjen občutek mam. Pri prvi se mi je ful hitro poznalo, da sem user posted image .

Sem pa mogla v pon. za mojo malo user posted image  kupit ropotuljico. Še knjigico moram, da bom lahko sproti vpisovala stvari tako kot sem jih za tavečjo.

Grem delat, pa se mi tolk ne da ...

< Sporočilo je popravil barba -- 4.6.2008 7:32:23 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 548
4.6.2008 9:04:47   
barbž
Ja zarad pritiska sem tud jaz že slišala tole s kavo, samo ta ti ga baje samo za kratek čas dvigne, pol ti ga pa še bolj zniža pa tud men kava zdej neverjetno smrdi in spijem največ 1 na dan. Žganje pa ja... :-) Ta bi bla dobra, noseča pa vsa zapita..hihi Sam drgač pa tko vem, k so kšne žurke, mi res paše kkšen kozarček al pa dva al pa tri, no..user posted image

Zakaj srček neha bit oziroma zakaj plod odmre, ne vejo. Najverjetneje je al kakšna hujša okužba al pa pač naključna napaka pri oploditvi. Mah pri men je blo že vsega po malem, tko da smo se že 3krat veselil in bli pol čist na dnu, no, najbolj prvič. Eh, jest tko pravim, boljš da se veseliš, tud če še nisi zihr kako bo, ker če gre kaj narobe si pol že itak preveč žalosten, tako da ne preveč skrbet... Raje se lepo imejmo in uživajmo v lepem in sladkem pričakovanju..ane?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 549
4.6.2008 10:38:17   
marjetica84
Barba zanima me kako je naslov te knjigice, da lahko od 1.tedna nosečnosti začneš vpisovat zanimivosti in dogodke?
Zahvaljujem se ti že v naprej.

Lep pozdrav user posted image

(odgovor članu barbž)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?