ronja
|
Ojla, anonimna tu - zdaj sem že lahko ronja, bolj ali manj vsi bližnji vejo ali bodo izvedeli v kratkem (beri danes čez kako urco ). Mojega lubija sem presenetila takole, če katero zanima: a poznate tiste bodije na preklop - kjer je en del čez drugega, kot kakšen kimono? (mimogrede so zelo praktični, da ni treba čez glavo vlačit, veči8na otrok tega ne mara - moji je sicer to všeč, ampak za tele potrebe, je bil ta kot nalašč). No, vzela sem en tak njen bodi in na spodnjo plast napisala: "VELIKA SESTRA TE GLEDA" s flukiji za blago. Tako da se ni nič videlo, ko je bila oblečena. KO se je vrnil iz službenega potovanja, jo je lepo nahranil in ker sva se pogrešala, sva čvekala in se je vse to malo zavleklo (seveda sem računala na to in tudi na to, da se bo vmes mala polulala - jo imava namreč že nekaj časa brez pleničk - od 7,5 meseca in se super obnese). NO, potem mu rečem, lej, polulala se je, a jo boš ti preobleku? On seveda z veseljem, ker je par dni ni videl in potem gre in odpne bodi in ene dvakrat prebere, pa me pogleda, kako se mu režim, hehe . Je bil vesel, ja . Pričakoval pa ni tako, da bi vedel, da bo, ker sem imela do zdaj komaj 3 m. in precej daljši ciklus, tako da ni mel toliko evidence kot po navadi . Sicer sem bila danes na pregledu in sem v 9. tednu (8 tednov in 2 dni), velikost ploda 7,1 mm, PDP je 10.1., rodila bom v LJubljani, kot že prvič, če seveda ne pride kaj vmes... Zdaj mate vse podatke, ne? Ne vem, če kdo sestavlja statistiko, navadno jo delajo, zato napišem;) Kar se ostalega tiče: mi je slabo, seveda, ampak MANJ kot pri prejšnji nosečnosti - je pa res, da sem bila takrat skoz nekaj bolana, samo me nihče ni resno jemal, češ, da so to nosečniški znaki - pa seveda niso bili, ampak to so ugotovili po več kot pol leta pljučnice... Potem ko so to končno ugotovili in mi dali prava zdravila, sem tudi takrat precej manj bruhala. Upam, da zdaj ne fašem česa, delala bom itak manj, ker bom šla za 4 ure (mali bi se po moje sfrkalo, če bi šla iz 24 ur na dan skupaj na 9 ur odsotnosti...), pa probavam več spat in počivat, kar mi je nekako milo rečeno tuje (nikoli nisem veliko spala in še manj počivala, ampak res pa nočem , da se ponovi vaja iz prejšnje ). No, saj bicikliram še vedno kamorkoli pač grem, vozičkam tudi, 2x na teden plavanje, 1x na teden Francoščina... Tak da ni da bi čisto zabušavala Aja, kako je sprejela okolica? Večina zdravnikov me postrani gleda, češ da je prehitro, na srečo ta moja nova ginekologinja ne:) Starši (oboji) pravijo, da sem pogumna, mislijo pa verjetno, da neumna . Ampak so veseli
|