|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
28.5.2008 15:42:40   
gigi1
Zvezdica glede na BHCG 390 verjetno samo enega. UZ mam na GK Lj.
A še nisi šla ležat?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 451
29.5.2008 8:01:35   
Anonimen
Držim vama pesti, punce!!!user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
29.5.2008 8:07:26   
barba
Dobrodošle vse nove user posted image !

Kepica - meni je tako žal zate in držim pesti, da bo v tretje vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem si vzela 2 dni dopusta in bom imela kar lepo podaljšan vikend. Komaj čakam ponedeljek, da grem na UZ, pa še mož si je zrihtal frej, da bo šel z mano.user posted image

Ful mi je čudn, ker nimam čisto nobenih slabosti več, tud kislo mi nč posebi ne paše. Itak sem skoz žejna in se prav nalivam z vodo. Edino kar je bi kar naprej spala, user posted image  nič se mi ne da in grozno sem utrujena.user posted image  Še sladoled mi ne sede, pa ga mam ful rada.

Naredite si lep dan in uživajte ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 453
29.5.2008 9:37:16   
Detece
Drage moje sonosečke pozdravljene!

Zdaj se Vam res dolgo nisem javila, ker nisem imela časa. danes pa sem tako kot barba vzela dopust, joj kako paše.
No tudi jaz se počutim presenetlčjivo dobro, v bistvu kot da nisem noseča - hvala bogu mi raste trebušček, da nisem preveč v skrbeh. kupila sem si že prv nosečniška oblačila, ker mi je res že vse hudo na tesno ali celo premalo.
Drugač pa imam danes ob 17 uri ponovno UZ. Komaj čakam, da vidim kako je kaj pikica zrastla v 3 tednih, prejšnjič je bila velika celih 1.8 mm user posted image user posted image .

Pozdravljene vse nove in velikouser posted image user posted image za kepico, hator..

lp

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 454
29.5.2008 9:49:01   
*m*o*j*c*a*
še js! user posted image user posted image to je moja prva nosečnost..PDP imam 3.1.2009! user posted image prvi pregled sem imela 5.5.vendar se takrat ni nič videlo, na drugega sem bila naročena 26.5. in moja pikica je bila velika celih 17 mm..user posted image upam, da bo vse v redu..
aja, stara pa sem 21..user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 455
29.5.2008 10:04:05   
marjetica84
mojca dobrodošla med januarčicami 2009!user posted image user posted image user posted image

Drugače pa komaj čakam... kaj? PETEK 30.5. jupi končo sem dočakala samo še natanko 24 ur me loči do pregleda user posted image user posted image user posted image . Saj ne morem verjet da sem morala kar 1 mesec čakat na ta pomemben dan. Ampak, sam da je jutr petek 30. maj user posted image user posted image user posted image .
Komaj čakam da vidim svojo pikico in njen user posted image  kako utripa in močno si želim da je vse vredu z mojo pikico user posted image . Joj sam enkrat še grem spat in potem je petek.user posted image user posted image  Komaj čakam ....

Želim vam lep sončen dan in zadržujte se raje v senci, veliko se smejte in božajte svoje bušijeuser posted image .  Ciao user posted image

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 456
29.5.2008 10:12:56   
gigi1
Anonimna hvala za spodbudo. Danes me nič ne špika. Upam, da bo tako tudi ostalo. Še nekaj dni pa bo vse jasno. Uz imam 2.6.

Barba super, da ni več slabosti. Tole o kislem je pa po mojem bolj fama. Supe, da si skoz žejna. veliko moramo piti!

Detece super, da se dobro počutiš. Kar tako naprej. Nove cunjce bomo pa res morale kupit user posted image . Jaz grem takoj po Uz v šoping.

Mojca dobrodošla in čestitke user posted image   user posted image  user posted image

Marjetica, jaz pa tolk komi čakam, da vidiš user posted image . Takoj sporoči! Mi bo potem lažje čakati do ponedeljka user posted image

(odgovor članu marjetica84)
Neposredna povezava do sporočila: 457
29.5.2008 10:54:29   
marjetica84
Gigi1 seveda ti bom sporočila kako bo na UZ in vse potrebno.

Zdejle sm ful jezna, k sem že tak vse napisala in se razpisala potem mi pa napiše sory zbrisano je. ****ti sm jeznauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 458
29.5.2008 10:59:59   
marjetica84
Manj kot 24 ur me loči do jutrišnjega pregledauser posted image user posted image .
Drgač sm pa za pol kilograma shujšala, ker če se le da ne jem zvečer.
Razpoloženje zelo niha včasih mi paše čokoladni sladoled, potem kislina mi skoz seka, slabost- včasih je drugič ne. Drgač pa moram obvezno po kosilu imeti počitek, tako da me nobeden ne moti in ravno včeraj mi nekdo zvoni in sploh nisem šla pogledat kdo je. In sem si rekla, zdajle je čas počitka in če me rabi ve kje me najde, pa sem naprej spala. user posted image  Ja tak je to.

Neposredna povezava do sporočila: 459
29.5.2008 11:02:39   
marjetica84
Sm zdej bolj na kratko napisala, da mi spet nebi zbrisal.

Želim vam veliko smeha, da boste čimbolj pozitivne, srečne, vesele nosečke.
In božajte svoje bušekeuser posted image .

Sedaj je pa čas za shopyng user posted image . se vidimo po oglasih user posted image ( mal mi seka, pppppppppšššššššššššš pa nobenim ne povedatuser posted image user posted image user posted image ) BYYYYYYYYYYYYY

Neposredna povezava do sporočila: 460
29.5.2008 11:04:15   
gigi1
Marjetka navadi se, da vedno skopiraš post preden ga potrdiš. Ko ti parkrat vse zgine ti kar pride v kri user posted image .

Se mi zdi, da smo vse približno na istem kar se počutja tiče. Slabosti so, pa niso, hrana paše, pa ne paše, razpoloženje niha... Popoldan pa verjetno vsem paše spat user posted image .

No js sem se pa že kar zredila. Mam velzga bušija in mi tud že kar precej v celulit na nogah seka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 461
29.5.2008 11:39:13   
marjetica84
Gigi1 res je, tak kot si napisala!
Ja koliko si se pa že zredila? Jst sm se tak 2,5kg in niha. Joj če se spomnem na začetku k sem jedla k user posted image  so šle kilce hitr gor. Sam pa vidim, če zvečer ne jem, pa če sem sama doma mi sploh ne paše in nč ne spomnem na hrano. sej to ni nč narobe če v enem dnevu ne namerno shujšaš pol kilce. Eh sej jo bom dans sigurn gor dobila, k se mi sladoleda lušta user posted image , pa to čokoladnega marsa mmmmm.
Ej gigi1 v katerm mesecu si?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 462
29.5.2008 12:20:02   
gigi1
Marjetica jaz sem danes napolnila 7 tednov in zakorakala v osmega. Pa ti?
Zredila sejm se kakšne 2 kilce, sam imam pa še od januarja 3 kile viška zaradi hormonov. Tko, da ttl imam 5 kil več od normale.
Ta nihanja dnevno kakšno kilco gor, dol je pa tudi od tekočine odvisno. kakšen dan bolj zadržuješ vodo, če kaj bolj slanega poješ, kakšen dan pa tudi bolj švicaš (zadnje dni sploh, k je tolk vroče) in grejo kilce dol. Nič ni nenavadnega. samo prav hujšati pa ne smeš. Ni treba jesti za dva, vseeno pa mora user posted image  dobiti vse kar potrebuje.

Neposredna povezava do sporočila: 463
29.5.2008 12:34:14   
nina166
Dan!

Mene pa ta vročina tako ubija. A še katero drugo? Se mi zdi da bi samo spala in nimam volje za nič.

Tudi jaz nimam nobenega nosečniškega znaka več. Par dni me je malo mučila slabost, potem sem imela par dni probleme s prebavo, zdaj pa me nič več ne muči razen utrujenosti. Tako da me že skrbi, da je kaj narobe, ker nimam nobenega znaka in mi ni nič več slabo.

mojca čestitke za user posted image user posted image , lepo nosečnost in zdravega user posted image

Ena me je spomila na sladoled in se mi ga je tako zluštalo...ga grem hitro malo pojest user posted image

Lep dan

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 464
29.5.2008 12:43:51   
kepica
Punce kako vas je lepo bratuser posted image Se veselim z vami in vam želim čudovito nosečnost, lepo zaobljene trebuščke in čim manj skrbi, januarja pa naj vas razveselijo vaše pikice, ki jih nosite pod srcem. Bom navijala za vas in vas še večkrat prišla pogledat, kako napredujete in se veselite. Upam, da bom takrat tudi jaz že s trebuščkomuser posted image
Želim vam čudovitih 8 mesecev user posted image
l

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 465
29.5.2008 12:51:12   
gigi1
Nina tale vročina je res hudič, kaj šele bo?. Še dobro, da smo zimske in nas vsaj zadnje mesece ne bo matrala. Fino je, da se dobro počutiš in ne kliči znakov v obliki slabosti. Naj ti bo vseh 9 mesecev tako lepih kot zadnjih nekaj dniuser posted image  

Kepica naša user posted image . Ti si prava borka in prepričana sem, da boš kmalu srečka user posted image . Lepo je, da nas prideš pogledat. Upam, da nam boš kmalu sporočila veselo novico

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 466
29.5.2008 12:55:31   
marjetica84
Hay Kepica! Lepo da si nas prišla pozdravit. Ali se morda spomneš 4 tedne nazaj ko sem rekla da imam 30. maja UZ. Moram ti povedat, da je pa zdaj to manj ko 24 ur. Kako sem vesela in upam, da je vse vredu z mojo pikicouser posted image .
Nosečkeuser posted image  meni danes tako seka, ful sem dobre volje, vesela, razganja me tak da meje že poslovni partner vprašal če je bil test +. Jaz pa  hihihihi ma ne vem še, je rekel tak si mi dobre volje in vem da nekaj prekrivaš, bom že zvedel kaj je. Uf, pol sva pa kr temo zamenjala, mal še bo moral na žalost počakat, da mu bom veselo novico lahko povedala.

Nina166 ko si rekla da nimaš več znakov in da te skrbi, aveš da jst tudi nimam dva dni tak posebnih znakov. Prej mi je blo od 6 tedna skoz slabo in na bruhanje mi je šlo, pa jst sm mogla kr naprej. Tak da razpoloženje ful niha. Sam zaradi tega ne more bit z našim pikicam nč narobe a ne?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 467
29.5.2008 13:00:23   
sasaana
H.ojla punce moje!
Kar en čas se vam nisem oglasla,ker sem imela težave z računalnikom.Moje počutje ni ravno za prehvalit-vseskozi sem full utrujena,Danes v službi pa se mi je celo zgodilo,da me je full tiščalo pri srcu.Ker delam v bolnici so mi seveda posneli EKG,ampak je bil vredu.Ne vem ali me moti ta vročina in hormonske spremembe ali kaj bi to lahko bilo.Ali pa je vse skupaj samo psihičnega izvora.Ker imam malo vez in poznanstev jih bom v tem primeru izkoristila in šla verjetno že jutri na predčasni Uz in ne bom čakala do 19.6.,ker me bo do takrat pobralo od skrbi ,če je vse o.k.Jaz močno upam da je in enako želim tudi vam!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 468
29.5.2008 13:04:24   
nina166
Kepica upam, da nam čimprej sporočiš veselo novico. Pa ne pozabit na nas, bomo držale pesti za tebe. Kako pa si drugače?

marjetica super da si tako dobre volje...kar tako naprej celih 8 mesecev, potem pa te bo tako user posted image  vsak dan razveseljeval.

Tudi če ni znakov je z našimi user posted image  vse vredu. Samo meni bi bilo boljše da bi bil kak...ker potem je vse bolj  resnično.

Tudi jaz komaj čakam, da v ponedeljek vidim pikico.

Punce, kaj že kaj gledate za vozički in opremo? Jaz nič, ker imam še vse od starejpega sina, mi je pa bilo v prvi nosečnosti to super in sem prečekirala vse reklame in kataloge...sem res ful uživala ob gledanju otroških stvari. No saj đše zdaj, samo zdaj vem, da samo gledam user posted image .

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Neposredna povezava do sporočila: 469
29.5.2008 13:07:58   
nina166
sasaana ti kar izkoristi vse veze, ki jih imaš. Prav da greš že jutri na uz, da boš pomirjena in da te ne bo več skrbelo. Sem prepričana, da je s tvojo pikico vse vredu in bom jutri držala pesti in mislila nate.

Slabo počutje pa je lahko tudo od vročine. Tudi jaz sem večkrat tako slabo počutim, vse mišice me bolijo, pa kar ležala bi in spala. Saj zdaj bo boljše, ko se bo baje malo ohladilo. Drži se!

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 470
29.5.2008 13:20:16   
marjetica84
Nina166 od jutri naprej ko bom dočakala svojo potrditev nosečnosti, bom začela gledat za opremo, pa za oblačila, sam veš ka itak še pa mam ful cajta. Pa dokler so mi še cotke prav bom še kr te nosila, ker v soboto začnem razkazovat svojega ponosnega bušijauser posted image user posted image user posted image , komaj čakam.
Hmmm veš ka zdej sm pa že jst mal lačna postala, pa še v trgovino bi mogla jet, sam kosilo imam pa že kuhano hvala bogu,njamsi.user posted image
Pa,pa ( seka-sam ne okrog govort)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 471
29.5.2008 14:08:47   
barba
Nina166 - jst sem prečekirala vse vozičke in sem ga že izbrala.user posted image  Sem pri prvi imela nov voziček, pa nam ni bil več všeč in smo ga prodali, tako da za naslednjega user posted image  spet kupujem voziček. Tud men je fajn cunje in opremo za male gledat in zbirat. Dons sem se lotila iskanja sobe za ta večjo žabo. To je šele fajn delo.user posted image

Sej to je, da v službi nimam gužve pa po netu šarim user posted image user posted image user posted image

Aja, pa na nogi so se mi glivice naredile menda od vročine user posted image  Halo, kaj bo poleti?

Men je tud fajn, da bo zadnje tromesečje pozimi. V tej vročini bit na koncu user posted image  je po mojem celo mučenje.

Joj, kdaj bo ponedeljek!

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 472
29.5.2008 16:03:55   
vita_kp
Pozdravljene!

Pa se vam pridružim še jaz. Prvi pregled že za mano (27.5), srček utripa, nismo pa čisto brez skrbi, ker se je pred tem pojavil rahel rjav izcedek, tako da čakamo do naslednjega pregleda (1.7), seveda polni optimizma.
Do takrat pa prepoved dviganja, napora, potovanja ... Še dobro da smo z dopustom cincali, tako da še nič ni rezervirano....
Ostalo: PDP 9.1.2009, 2 nosečnost, doma nam dneve lepša dvoletni bikec

Lep topel dan še naprej.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 473
29.5.2008 16:33:40   
uršika***
Jaz sem pa nosečka 7 tednov in imava že kupljen vozičekuser posted image user posted image
Sva šla čisto slučajno firbce past v Ariela, pa so imel razprodajo -70%, ker so zapirali trgovino.Vse je bilo izropano, ko sva prišla tam, pa sva imela srečo, ker ena gospa ni prišla po rezerviran voziček in sva ga seveda vzela midva, pa še lupinico sva vzela in za vse skupaj dala 134 eu.  Full sva happy, vem pa, da je čudno že tako zgodaj kupovat, ampak je bila priložnost res user posted image
Drugače je bil samo voziček 300eu, pa sva ga dobila za 90user posted image user posted image user posted image

Včeraj mi je bilo tako user posted image user posted image , da nisem niti do računalnika mogla pridet.
Pa dve kile so šle dol, ker mi ne paše jest nič sladkega, nič mesa,... saj to ni nič hudega aliuser posted image

(odgovor članu vita_kp)
Neposredna povezava do sporočila: 474
29.5.2008 16:38:58   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: hmm

uršika***user posted image user posted image bravo za user posted image ! Tudi jaz sem ga včeraj videlauser posted image user posted image user posted image , kako zelo sem se ga razveselilauser posted image . Dobila sem tudi cel kup napotnic in materinsko knjižico, v ponedeljek pa imava že šolo za starše. Zdaj pa gre zaresuser posted image . PDP mi je pa kar sestra naračunala in sicer 16. 1. 2009, naslednji pregled imam pa 24. 6. Sem se hotela že včeraj pohvalit, pa mi je bilo preveč user posted image , da bi lahko gledala v računalnik.

kepica in Hatoruser posted image user posted image user posted image , držita se.

Dobrodošla trebušolinka in čestitke! Želim ti čarobno user posted image .

Ja, veliko vsega sem tudi jaz dobila. Slabo mi je bilo pa tolk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ko sem čakala na vrsto za lab., da sem mislila, da bom kar user posted image . Potem me je pa moj dragi peljal nekaj pojest, ko sva čakala na izvide in je bilo boljše. Jaz imam pa pred tabo naslednji pregled- 18.6.

Ste ugotovile, da ni nobene tukaj, ki bi vodila naš seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?