|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
29.5.2008 16:43:49   
magor
Ku -ku, punce!

Kako čas hiti!

Draga kepica - user posted image user posted image user posted image , tukaj so objemčki še z moje strani. lahko si ponosna, da s tako dobro držiš. To je značaj prave borke. user posted image user posted image user posted image

*dotika*- tebi se dogaja isto kot meni. Moja vrečka je bila prejšnji ponedeljek velika 12mm. Zdaj imam pregled 11.6. vse je pod kontrolo.

Dobrodošle vse nove srečke user posted image .

Moje počutje je ok, glede na to, da se mi v vrtcu ful dogaja, pa potem doma še 4 sončki, ja, zvečer sem utrujena, sicer pa vedno malo jem in veliko pijem, tako, da mi ni slabo. Hvala bogu.
Upam, da vas bom lahko sproti spremljala, ker se mi pogosto ne da zvečer brati po računalniku. Sorči, saj bo bolje.

Božajte bušije in bodite optimistične.

Za vseuser posted image pa: čuvajte naše sončke, nikoli vas ne bomo pozabile. Poljubčke vsem.

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

(odgovor članu vita_kp)
Neposredna povezava do sporočila: 476
29.5.2008 19:58:23   
Anonimen
Živjo punce. Tudi jaz veselo uživam, danes sem šla po eno oblekco za poletje in nosečniški nedrček, moji me kar tiščijo. Vročina pa tudi ni fajn. Čestitke vsem novim user posted image .

(odgovor članu magor)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
29.5.2008 20:05:00   
Detece
Danes sem spet videla detece, je že pravi korenjak, velik 20,3 mm. srček je bil in to zelo hitro in močno, sem ga poslušala.

Upam, da boste tudi ostale hitro videle svoje dete in da vam do takrat čim prej mine.

lep večer!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
29.5.2008 21:07:08   
trebušolinka
Helo user posted image !

Sama še sicer čakam na 1. pregled (imam ga šele čez 2 tedna) in sem po eni strani še vedno v dvomih, če je vse ok, po drugi strani imam pa že prav velik buši. Drugače sem bila vedno bolj suhe sorte in se mi že zdaj pozna trebuh. Sem pa v 7 t. Kaj šele bo user posted image  Me bo razneslo user posted image  

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 479
30.5.2008 6:27:58   
gigi1
Dobro jutro dekleta

Sasaana dobro opravi danes! Vse bo Ok, boš vidla. Verjetno je samo stres.

Marjetica bo pa danes srčka vodla user posted image  user posted image  user posted image

Nina ponedeljek je tudi vse bližje. Tudi jaz komaj čakam user posted image

Vita dobrodošla in čestitke za user posted image !

Uršika ti si faca, jaz pa do UZ še nič ne upam kupovat.

Detece user posted image  user posted image  user posted image  za korenjaka.

Trebušolinka jaz te razumem. Sem tudi bolj suhe sorte, zdej mam pa velzga bušija in tud mišlenke so se že začele delat user posted image . Pa sem včeraj napolnila 7 t. in stopila v 8. t. Pravijo, da se suhice veliko bolj zredimo v prvih mesecih. Upam, da se bo pol malo ustavilo. Res je kar čudno gledat kolk hiter se telo spreminja. Pa saj je vseeno, sam da je s pikicami vse Ok.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu trebušolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
30.5.2008 7:09:01   
nana35
Jaz vas vsake toliko moram prit pogledat,upam,da niste hude,ampak ker ste ravno januarčice pa me smo bile tudi letošnje,tako da se malo spomnim,kako smo začele...

Vsem skupaj želim lepo nosečnost in veliko lepih trenutkov,pa čimmanj nosečniških težav.Lepo klepetajte!

:))

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 481
30.5.2008 8:05:41   
nina166

user posted image

JANUAR  2009

PDP             
Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                    spol

user posted image   1.1.09    
jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )     29          2. pregled:                koper
metkica23       (1user posted image ,0 user posted image )       28         1. pregled: 02.06.08
detece             (1user posted image , 0 user posted image )     25         2. pregled:                štajerska

user posted image  3.1.09

*m*o*j*c*a    (  user posted image ,   user posted image )        21           2. pregled: 26.5.

user posted image  04.01.09   
rosancy            (1 user posted image , 0 user posted image )     22          2. pregled:
marjetica          (1user posted image ,0user posted image )                      1. pregled: 30.05.08

user posted image  05.01.09    
ac                 (2 user posted image , 1 user posted image )          35        2. pregled:

user posted image  06.01.09    
kinokija           (2 user posted image , 1user posted image )                     1. pregled:
mavrica            (1user posted image ,0user posted image  )          29       2. pregled: 6.6.         Lj-okolica
sasa78            (3 user posted image , 2user posted image )         29        2. pregled: 2.6.        novo mesto

user posted image  08.01.09   
oljica                (1user posted image , 0user posted image )          28       2. pregled: 26.6.        gorenjska
african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )        32       2. pregled: 9.6. in 3.7. NS     gana

user posted image  09.01.09    
nia                    (1user posted image ,0user posted image )           25       2. pregled:                    lj
magor               (5user posted image ,4user posted image )           35       2. pregled: 11.6.
vita_kp             (2user posted image , 1user posted image )                     2. pregled: 1.7.

user posted image   10.01.09
dotika                (2user posted image ,0user posted image )          28       2. pregled: 9.6.   Novo mesto

user posted image    12.1.09
petra88             (1user posted image ,0user posted image )                      1. pregled: 6.6.
dušk@               (1user posted image ,0user posted image )             ?       1. pregled: 9.6.

user posted image   14.01.09
gigi1                   (1user posted image ,0user posted image )                     1. pregled: 2.6.

user posted image     16.01.09
barba                 (2user posted image ,1user posted image )            27      1. pregled: 2.6.             Šenčur
hmm                   (3user posted image , 2user posted image )                     3. pregled: 24.6.

user posted image   17.1.09

via_2                 (2user posted image ,1user posted image )             32       1. pregled: 18.6

user posted image    18.01.09
barbž                  (1user posted image ,0 user posted image )           24       2. pregled:

user posted image  20.1.09

uršika***           (1user posted image , 0user posted image )            24         2. pregled: 18.6.
trebušolinka       (  user posted image ,   user posted image )                         1. pregled: 11.6.

user posted image  22.1.09

nina166                (2user posted image ,1user posted image )          25         1. pregled: 2.6.

user posted image  24.1.09

*m*t*                    (1user posted image ,0user posted image )         23          2. pregled:
Zvezdica                (  user posted image ,    user posted image )       30          1. pregled: 2.6.       Ljubljana

user posted image   28.1.09
anej01                  (2user posted image ,1user posted image )                        1. pregled: 5.6.

Dobrodošli na seznamu !!!!

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ema82 user posted image   user posted image
hator user posted image user posted image
 kepica user posted image  user posted image

user posted image              

< Sporočilo je popravil nina166 -- 30.5.2008 8:12:10 >

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 482
30.5.2008 8:07:47   
barbž
Ojla punce. Moram povedat, da smo tum mi slišal srčka včeraj. Noseči smo 6t2d, pikica je pa velika pol cm. Joj, kok sem bla vesela user posted image , no itak sm še... hihi. Od veselja me kar mal trga... hihi. Mam pa spet kontrolo pa taprav pregled - kri, vodo...-čez 2 tedna spet. Drugače mi je pa res kar dost slabo in to bolj čez dan, zjutraj ni take krize, ker sem sveža :-) Moram prov pazit, kaj jem in kuham, ker mi določena hrana že smrdi, brez da jo že pripravim. Pa ful čudn mi je, ker se ta moj okus spreminja iz dneva v dan.
A ste ve že povedale komu za nosečnost? Midva sva povedala samo njegovi sestrični, k je medicinka pa smo ful prjatli, tko da se vsaj z njo lahko pogovarjam o tem. Ostalim bova pa po naslednjem pregledu, sej je ful težko zdržat, sam se mi ne ljub poslušat non stop enih izjav, kao da nič ne smem pa a res ne bi šla raj ležat pa tiste ta pametne... Poleg tega jim bo pa še tisti strah zdej na začetku prišparan, ker moje pa njegove zdej ful skrbi, k se nama je že 3krat tko nardil...
Uff sm se razpisala. No pridne bodte pa se še kej tipkamo...  

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 483
30.5.2008 8:09:42   
barbž
Aja pa še PDP je verjetno 20.1.09.

(odgovor članu barbž)
Neposredna povezava do sporočila: 484
30.5.2008 8:13:39   
nina166
Jutro punce!

Jaz sem malo dopolnila seznam...upam, da sasa78 ne bo jezna user posted image

Danes pa je pregled dočakala marjetica...držim pesti
Enako držim pesti za sasaano...te pričakujem z lepimi novicami

barbž user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za tako dobre novice in za tvojo pikico

Grem delat user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 485
30.5.2008 8:28:29   
gigi1
Nana lepo, da si nas prišla pogledat. Pridi še kaj, bomo rable kakšen nasvet. Četitke za 5m tvoji mali žabici user posted image

Nina zelo si pridna.

Barbž user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image .  Midva sva povedala le najbližjim prijateljem. Sva rekla, da ne bova nič preveč govorila, do Uz. Je pa hecno, da me je že najmanj 10 ljudi v zadnjih 3eh tednih vprašalo, če sem noseča. A mi na čelu piše al kaj??

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 486
30.5.2008 10:08:44   
Detece
No da se Vam malo potožim in pošinfam.

Skoraj ne morem verjeti, da se v zdravstvu kaj takega dogaja....
Naj prvo povem, da imam z zdravstvom slabe izkušnje, saj sem pri 23 letih izgubila en jajčnik, zaradi tega ker me zdravniki niso resno jemali in me splih niso pregledali...
Kot drugo imam službo iz katere ne morem kar tako skočiti vmes na pregled in tam čakati 3 ure, da pridem na vrsto,....itd...zato hodim k privat ginekologu, ki se mi posveti, vzame čas in nikoli ne vzame več kot 20 minut mojega časa...
No in včeraj mi je napisal priporočilo za stalež, ki ga moram nesti k svoji zdravnici...Danes jih kličem ene 50 minut v eno, preden se mi je kdo oglasil...bila sem živčna kot ne vem kaj...kot da mam cajt eno uro na telefinu viset, da me naročijo,....user posted image . No in potem po 50tih minutah oglasi sestra, kateri razložim, da hodim k privat...itd...in si drzne me nadret, da če mislim, da je to pametno, da zakaj hodim privat itd, in da je to neodgovorno......in to zelo arogantno...fak ej...najrajši bi ji skočla za vrat če bi bila tam....

no hotla sem vam to povedat, da mi je malo lažje....

Svašta.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 487
30.5.2008 10:57:14   
vita_kp
Pozdravljene!

Midva sva staršem že povedala, so pa itak že sumli, tako da ni blo glih 100% presenečenje, saj sem jaz zadnjih 14 dni bleda kot zid in sploh popoldan zeloooo utrujena, pa še slabo mi je zraven. Če me spomin ne vara, v prvo ni blo tako hudo, se je proti večeru pojavila slabost, sem bruhala, pol pa sem bla zopet kot rožca.
Zdaj pa se mi zdi da mi slabo ves čas, ko pa postanem lačna, je pa hudo, pol pa se moram silit jest, ker mi vse smrdi. Se pa pozna na kilcah .... -3 (super, če pomislim da sem jih po prvi nosečnosti pridelala +15....).

Hja, tudi jaz sem bila v prvo obsedena z vozički, sem vse preštudirala, zdaj pa ne bo nič s tem veseljem - sem v prvo preveč dobro zbrala, in je voziček po 2 letih uporabe (intenzivne) še kot nov, če seveda ne upoštevam da je usran od peska, blata, čokolade. Se mi ga ne da več dnevno pucat. Bo že čas za generalno.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 488
30.5.2008 11:13:35   
nina166
Detece ti kar pošimfaj in pojamraj, saj zato smo tu. Kaj pa se dogaja v zdravstvu pa sama predobro vem, sem imela zelo bolano sestro, ki je bila kar nekaj mesecev po bolnicah in imajo nekateri res tako katastrofalen odnos, da človek ne more verjet.

Jaz sem povedala že moji mami, ker je vedela, da mi zamuja m in me je potem vprašala in sem ji povedala. Drugače pa ne ve nobeden drug, boma verjetno povedala po prvem pregledu domačim, ostalim pa ko bom noseča 3 mesece, da je največji riziko mimo. Ja za najin sin že ve in bo tako on ščebljal, ko je še premali, da bi vedel, da ne sme povedat user posted image

vita_kp koliko pa je star tvoj prvorojenec oz. prvorojenka?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu vita_kp)
Neposredna povezava do sporočila: 489
30.5.2008 11:57:08   
vita_kp
Moj mali mišek je imel v tem mesecu 2 leti.
Me je pa včeraj presenetil z izjavo " Mamica imas veike joske"....? Hja če je on opazu, pol je verjetno še kdo drug...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 490
30.5.2008 13:58:42   
marjetica84
Hay! Pa sem dočakala svoj srečni dolgočakajoči dan! Končno!user posted image
Noseča sem 8t5d, plodek je velik 22mm in user posted image  je utripal, joj kok sem veselauser posted image . Kar ne morem verjet, sedaj pa resnično verjamem da sem noseča. user posted image  Vse je vredu, plodek je v maternici, sicer se še bolj slabo vidi, ampak sem videla da utripa srček, potem mi je pokazala glavico in ritkico. user posted image
Punce jaz vam ne morem povedat, kak sem srečna, vesela da mi ful seka od sreče.
Danes sem dobila vse potrebno materinsko knjižico, vse napotke, morala sem v laboratorij dat kri in urin.

Naslednji pregled imam čez 8 tednov (spet bom čakalauser posted image ) in sicer 25.7. user posted image
Danes sem se že naročila na nuhalno dr. Strahovi in sem dobila datum, ne boste verjele 30.6. (spet na 30., ej vse imam na 30. -prvi dan zadnje menstruacije, potem danes prvi pregled, no sedaj še pa nuhalno. Pa še rojstni dan imam na 30., tak da mislim da je moja srečna številka)user posted image user posted image user posted image

Kaj vam naj še povem?  Ful sem srečna in komaj čakam da bom lahko povedala srečno novico svojim domačim. Sem ging. vprašala če je vse vredu in če lahko veselo novico povem? Je pa rekla, kaj a še niste, ja dobra ste da ste tak dolg zdržala. Tak da nevem če bom za kolege in poslovne partnerje čakala do 3 meseca, zaradi tega ker si bodo drugače sami prišli gor, ker se mi že malo pozna, ker sem suha. Zato od danes naprej punce moramo biti pozitivne, vesele, srečne, nasmejane in boste videle da z našimi pikicami ne bo nič narobe in bodo popolnoma zdrave.

(odgovor članu vita_kp)
Neposredna povezava do sporočila: 491
30.5.2008 14:06:13   
marjetica84
Zato vam želim lep dan, velik se smejte, bodite srečne pa naj vas potolažim da ko boste v 8t5d da vam bo začelo sekatiuser posted image user posted image user posted image .

Punce hvala vam vsem za podporo in ki ste mi stale ob strani.

Gigi1 hvala ti ker si mislila name. Držim pesti za vaju in prosim če mi boš sporočila, kako je bilo.

Nina 166 hvala ti ker si mislila name. Tudi za vaju držim pesti in prosim, če mi boš sporočila kako je bilo.

Aja nekaj sem pa pozabila PDP 4.1.2009user posted image user posted image user posted image , ha ste vidle kak sem dobra, tak kot sem si sama izračunala.user posted image user posted image

Joj jst vam ne znam povedat kak sem srečna in vesela, pa sej še zdej ne morem verjet. Sam noseča sem pa in verjamem da bo moja pikica se rodila zdrava.user posted image user posted image

Lep pozdrav vesela, srečna nosečkauser posted image  - marjetica. By

(odgovor članu marjetica84)
Neposredna povezava do sporočila: 492
30.5.2008 14:07:09   
gigi1
user posted image  user posted image  user posted image  Bravo Marjetica. Sem komaj čakala, da se oglasiš. Supeeer! Zdej pa kar uživaj in naj te nič več ne skrbi.

Neposredna povezava do sporočila: 493
30.5.2008 14:10:32   
nina166
marjetica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Super novičke user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 494
30.5.2008 14:12:03   
nina166
vita_kp tvoj je približno enak kot moj in me zanima kako kaj prakticirate dvigovanje in ali zelo paziš, da ga ne dviguješ. Ker jaz ga še kar veliko dvigujem in nosim in me skrbi, da bi bilo zato kaj narobe.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 495
30.5.2008 14:14:48   
*m*o*j*c*a*
čestitke marjetica!! user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi jaz sem noseča 8t5d.. user posted image user posted image tudi jaz že razmišljam da bi povedala bližnjim, ker trebušček že kr mal raste..user posted image čeprav sem hotela povedati po nuhalni..ne vem, kako bi se odločila..user posted image

lep dan želim vsem! user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 496
30.5.2008 14:28:56   
marjetica84
Joj vse sem že napisala pa mi je spet vse zbrisaluser posted image , bom huda.

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 497
30.5.2008 14:29:43   
marjetica84
Gigi1, Nina 166 in Mojca hvala vam za čestitke.

Neposredna povezava do sporočila: 498
30.5.2008 14:30:31   
vita_kp
Nina166: Dviganje - ga ne prakticiramo, še posebno od pojava rjavega izcedka in prepovedi gin. Imam pa na srečo ZLATEGA (tako za nalašč z velikimi napisano) moža, ki  poskrbi za vse - ga dvigne na previjalno, v banjo oz tuš., ponoči sam on dežura, ker je pač brez veze, da jaz ustanem, ker bi pol ga itak on moral pridet dvignit s posteljice...
Sam sem ga že prej manj dvigala, ker sem imela probleme z ramo (od poroda naprej imam občasno hude bolečine v desni rami) in mi zaradi ukleščenega živca tud prsti drevenijo, tako da je tamali navajen in k meni niti ne sili.
Se pač cartava sede al pa leže in je Ok. Je pa itak zdaj bolj v "oči" fazi in pride mama bolj poredko na vrsto, ker seveda ona samo teži, omejuje in sploh ni tako zanimiva in "uštekana" kot seveda oči user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 499
30.5.2008 15:19:08   
uršika***
Marjetica tako sem vesela za tebe, ker vidim, da si ti vesela!!!!!!!!!!!!!! Ampak res se ti pozna, da si noro vesela, čeprav te ne vidim. Tebe bodo po mojem itak skužili, da si srečkauser posted image , brez da poveš, ker ti kar sije iz oči- čeprav te ne vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nina super, da si nam malo uredila seznam. Ne vem, kje se kaj potika naša Sasa78user posted image
Gigi1 kmalu bo 2.6.!!!!! Držimo pestke, da bo vse ok in da boš videla srčka
Trebušolinka potem si si pa izbrala pravo ime, če že imaš trebuščka. Pa si napihnjena ali je trebuh že trd? Ker jaz sem napihnjena user posted image user posted image , me prebava nekaj zafrkava. Še katero drugo?

Barbž in Trebušolinka- me tri se bomo skupaj trudile spravit naše pikice na svet : 20.1. Pa to je šele drugo leto- hvala bogu, me kar mal stisneuser posted image  ko se spomnim kaj nas čaka
Detece to ti je zdravstvo. In zakaj bi bilo slabše it k zasebnemu ginekologu user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim brez besed sem
Vita kp- a so ti že res tolk zrastle joške al kaj???? Moje so še kar iste ostale- še mogoč mal manjše so, ker sem 2kile shujšalauser posted image user posted image
Super pa, da te tvoj user posted image  tako čuva in skrbi za tebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vita_kp)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?