ronja
|
Pravite, da snegec pada, pri nas pa nisem videla še nobene snežinke Pridi v Lj., pri nas pada toliko, da je tudi Ronja pogruntala in zdaj mi vsa navdušena kaže snežinke skozi okno! A kuhinjska miza praviš da bo aktualna - kaj pa če bo Ronja ravno žejna, pa bo prišla v kuhinjo, pa bo rekla: ati kaj pa delaš z mamico Hehe, Ronja bo spala še v otroški posteljici, ne more ven, če je midva ne vzameva . če se bo pa začela premetavat al pa jokcat, potem bo pa verjetno konec akcije, vsaj tak je bilo do zdaj... POtme pa otroka potolažit pa uspavat, pa jovo na novo - včasih tut 5x - se ti zna en seks razvlečt na celo noč . Moja tašča sicer rada kuha in peče, tak da lih tega je ni bilo treba učit, kako se biskvit naredi, čeprav je precej stvari, ki so jo presenetile, ko sem ji povedala... Alia pa je recimo začela uporabljat začimbe po par letih najine hoje . Prej samo sol in poper, zdaj se pa še kar kaj najde, ni glih tako kot pri meni (jaz sem res usekana na začimbe), ampak jih uporablja recim ovsaj 5 . Sicer pa ona rada peče kekse in štrudle, ki jih moj lubi nima preveč rad - saj sem verjetno že pisala o tem - potem pa se jaz tega nikoli ne podstopim delat, ker imam pač v mislih, da tega nima tako rad... Ampak je hec, ker moje kekse ma pa ful rad - itak, če pa dam not čokolado, al pa kremo al pa vsaj marmelado... Midva ne marava suhih peciv in zadev, njegovadva pa to najbolj... Pa štrudel tudi jaz naredim tak, da so ga sama jabolka in je ful sočno - tak štrudel potem tudi pri nas izgine 1-2-3. Se je lubi včeraj smejal, smo ga zmazali cel pleh v enem popoldnevu! Zvečer ni bilo več niti pikice! ko ga pa njegova mami da, se pa dostikrat poriva sem pa tja - ampak ona dela take malo bolj suhe variante, da not še skuto, ampak tako vse skup bolj suho pride, ne vem, kaj naredi, da je tako... Ni imela pa nikoli nič proti meni ali najini zvezi, se mi zdi, da sem ji čisto ok. Ve, da bom dobro poskrbela za njene vnučke in za njenega sina. jaz sem ista, vsa srečna, če grem malo ven... . Najbolj mi je grozno zaradi Ronje, ker bi lahko bili dop. zunaj, pa mala je takooooo zeloooo rada zunaj... in mam skoz slabo vest. Hkrati si pa ne upam kar it...
|