|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
10.11.2008 21:24:35   
Ploha
nina: hvala, upam, da mi ratajo vsi!

Ulla: ja potem takem popek rabi kar nekaj časa, da pride  v prvotno stanje al kako. No meni se ni ven izbočil, pa mislim, da se mi ne bo, ja tisto črto po trebuhu pa imam,...

uršika;
ja res je to najleši dan v letu, a vidva sta pa že daleč, pri osmi obletnici, no midva bova imela letos 3.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
10.11.2008 21:34:23   
Anonimen
zvezdica a ne nouser posted image user posted image user posted image ćist noro, sej pravim, ziher me je kej hudga doletelouser posted image user posted image sam brez skrbi,me je že čist minlouser posted image

ploha, jst mislim da če ti ga do zdaj ni pritisnilo ven, vprašanje, če ti ga bouser posted image lahko pa tud...meni ga je tak čudnouser posted image že v prvi nosečnosti, sam zgornji del tak štrli ven, kt ena strehica jeuser posted image , tud po porodu mi ni šel nazajuser posted image no, saj je res da tud trebuh ni bil tak kot pred nosečnostjo ( takrat sem mela 64 obseg in lep, raven trebuščekuser posted image ) ampak kr nekiuser posted image bomo vidli kaj bo zdej. no, jst pa črte nimam.

sedim tule pa ne morm vstatuser posted image čakam da v.d. mož pride in mi pomaga vsatatuser posted image pa ne vem kaj bom, če se Ula slučajn zbudiuser posted image

pop.izdla bomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3452
10.11.2008 21:38:34   
Anonimen
evo, kak trebuhuser posted image pri Uli, 2 dni čez rok je toleuser posted image popek se mal vidi...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
10.11.2008 22:43:07   
Zvezdica
Ulla kok si bla fejst user posted image

Jast sem bila prvič in zdaj sem kot 100litrski sod...zatekam pa itaq tko, da če me pikneš začnem škropit k hidrant.
za crkntuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 22:48:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3455
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 23:10:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3456
11.11.2008 9:26:08   
VRTNICA84
Dobro jutro!!!

Najprej en čajček ali kavica, kar vam najbolj paše.user posted image
Po dolgem času se vam malo javim. Sedaj že kar en čas nisem nič napisala, ker enostavno ni bilo časa.
Pozdravljene vse, ki ste na novo z nami.
Mima čestitke tudi tebi za poroko.user posted image user posted image user posted image user posted image . Midva tudi razmišljava o poroki decembra. Ampak v krogu najdražjih, brez kakeršnega koli pompa. Kaj sta se dolgo odločala za ta korak? Kaj vse moreš uredit za poroko? Mi lahko prosim malo razložiš.

Kaj počnete lepega? Mi pridno obiskujemo materinsko šolo. Jutri gremo dat kri, da vidimo če se je izboljšala in uredit stvari na csd. Ter pišemo popravke diplome.

Neposredna povezava do sporočila: 3457
11.11.2008 10:31:28   
ronja
hehe, niia, itak da mu je všeč, če greš sama v trgovino, saj noben ni ravno najbolj navdušen nad šopingomuser posted image Midva mava to 1x na 14 dni, pa gre, takrat smo vsi skup in je to nek naš ritual in je fajnuser posted image Vmes pa res redko, če glih kaj zmanjka - danes bom šla po mleko in plenice, da mamo za vsak slučaj - sem zadnjič ugotovila, da ni več nobenih (tiste, ki je lubi mislil, da so, so se izkazale, da so za dojenčke 3-6 kg, ki sem jih zadnjič dobila od prijateljice za Lejlouser posted image )

Včeraj sem naredila kar testenine (valovite rezance natančnejeuser posted image ) ala putanesca - z domačimi paradižniki, njamsi, pa še 1-2-3 je narejeno! Potem sem pa zvečer naredila še ene druge kruhke, da je mel lubi danes za na teren.

Ronja se mi smeji iz druge strani mize, zmazala je že jogurt (to sem jo jaz pitala), zdaj pa SAMA je kruhek - sem naredila take male, da jih komot sama je. Uživa ob glasbi, pleše in se smeje, kaj so luškani! No, zdaj je pa še eno veliko klobaso naredila v kahlico! Super puncauser posted image

ploha, držim pesti za vajino hišo, da bi bila čimprej fertig! Pa držim pesti za izpite! Zdaj maš motivacijo, stisni, kolikor se le da - če ti je kaj v navdih, da se ful - jaz sem enkrat naredila 4 izpite v 2 dneh (j*** ga, če so bili pa tako roki, sem pa hotela vse naredit junija...)
Ja, omara je tam, kjer je bil predalnik (ta se je preselil v klet - z vsebino vreduser posted image , saj zdaj pri teh malih cmokih itak nimam kaj dosti časa ustvarjat...) Jaz rada delam uprabne stvari, vse mogoče, čisto vse me zanima: risanje na karkoli (na majce, na porcelan, steklo, svilo...), ful rada mam Fimo in razne gline, samo za to zdaj res ni časa - ne moreš kar na sredi pustit, ko maš svinjske roke, pa še zasuši se vmes, rada kaj sešijem, rada probavam nove tehnike, rada mam tudi papir, blago, ma vse, čisto prevečuser posted image
popek  se meni prvič ni ven obrnil, zdaj pa se je v bistvu sploščil. Prejšnjič se je hitro vse normaliziralo, je bil spet bolj ali manj kot prej, pa čeprav sem imela na koncu kar ogromen trebuščekuser posted image : Ampak sem hitro prišla nazaj na svoje kile in potem ni bilo več ničesar, kar bi ga raztegovalo... Tudi črto sem dobila čisto na koncu (zdaj je tudi še nimam) in je tudi hitro izginila - pa niti ni bila tako močna, na morju (smo šli točno 6 tednov po porodu) recimo ni nihče vedel, da sem rodila!user posted image Jaz sem videla, da mam še malo večji buši, pa do konca morja (dobrih 14 dni), je bilo tudi to že tako kot po navadi. Tako da brez skrbi, se stvari hitro pošlihtajo. Točno 2 meseca po porodu sem recimo šla na prijateljičino poroko v hlačah, ki so mi zelo po telesu in sem jih čisto normalno nosila in se počutila čisto udobno... (hvalabogu, ker nisem imela nobene alternative, kaj bi drugega lahko obleklauser posted image za na poroko...)

Midva sicer božiča ne praznujeva, ampak letos ga bova, ker bo ravno 3 tedne pred porodomuser posted image . Sicer je pa to tudi Newtnov rd, pa bom mogoče kaj z jabolki naredilauser posted image .

uršika, kar navadi se, hehe, dokler se ponudba ne bo uskladila s povpraševanjem, boš čisto mokra ponoči - jaz sem zmočila svojo pižamo, lubijevo majco, v kateri spi in seveda celo rjuho prvi mesec, dva pri Ronji... Po navadi vedno on mene zmoči, kadar je vroče, ker se pač bolj poti, zdaj pa sem mu končno lahko vrnilauser posted image . Držim  pesti, da zveš, a ma tvoje malo bitje lulčka al lukikouser posted image .
Aja, glede popadkov, dokler zelo zelo fejst ne boli, se ti čisto nič ne mudi it kamorkoliuser posted image . KO pa začne res ornk bolet, bi pa itak šla v bolnico - če ne bi bila noseča - tako boš pač šla v porodnišnico.

Rajši si sploh ne predstavljam kako bi bilo opremljeno najino stanovanje, če bi projekt opremljanja vodil moj dragi.

Midva bi po moje še vedno mela stvari v škatlahuser posted image ...

ulla, pa se je tudi v tebi očitno le zbudil gnezditveni nagonuser posted image A šum se še vedno sliši pri user posted image ? Pri Ulli ga ni, ne? če te kaj potolaži, pri ronji so ga slišali prvi dan po porodu in so mi jo zato vzeli in dali na intenzivno, pa se je izkazalo, da ni bilo nič. Ne vem, če je to kaka tolažba, ampak samo da veš, da obstaja možnost, da se samo porihta...

Madona, ste se vse vrgle v nakupovanje, pranje, pripravljanje cotk! Meni se še nič ne mudi s tem - enkrat decembra... Prej morava itak še sobo zrihtat, da jih bo sploh kam datuser posted image Pa vse je povezano: če čem naredit plac v sobi, moram porabit blago, če čem porabit blago, moram šivat, če čem šivat, moram naredit plac na mizi, če čem naredit plac na mizim moram pospravit omaro in stvari iz predalnika v predsobi... Skratka - bojo cotke še počakaleuser posted image , pa ma, da ne pride pred januarjemuser posted image .

Meni se pa zdi Ullin trebuh čisto normalen za tik pred porodom - ne vem, a same velikobušne poznam, ampak tudi moj ni bil nič manjši...

Neposredna povezava do sporočila: 3458
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 10:38:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu VRTNICA84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3459
11.11.2008 10:40:21   
ronja
Mima v ZD, kamor hodim, ful komplicirajo s to glukozo - moraš prit ob 7h - pa tudi če bi bil ob 8h še tešč, ne, to je pa že drugo, mora bit ob 7huser posted image Kr neki!
Ma, ne jezi se svakinjo, saj ti ni treba živet z njo. Zmanjšaj stike, saj ti ni treba zanjo kuhat. Se bosta že z mami sami zmenili - če obema paše, pa naj ji mama kuha... vsak po svoje, z jezo ne boš tu po moje nič dosegla. ni ti treba nič delat zanjo, vendar pa tudi nimaš pravice posegat v njihove odnose, pa kolikokoli se tebi že zdijo bolani. Enim se pač ne da kuhat, nekdo drug pa to rad počne - fajn, če se najdejo skupaj...

Sem začela že maja kupovat. :)

hehe, takrat sem jaz lih zvedla, da sem nosečauser posted image , kje je še kupovanjeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3460
11.11.2008 10:44:20   
Anonimen
daaanuser posted image

sicer sem čisto za en drek spala, ker me je taaak vse bolelo, samo sem se odločla da to ignoriram in sem čisto dobre voljeuser posted image lubi pride mal prej iz službe, gremo v šoping, sej se mi ne da, sovražim trgovineuser posted image samo je treba, hladilnik je čisto prazen, sploh zdej, k sem ga spucala in zmetala stran, kar je pač za stranuser posted image pa Uli je treba eno jaknco al bundo kupit, neki pač, u glavne, že kr vidim da bo šlo ohoho gnarjauser posted image

Ronja pri Uli se sliši šum, so že po rojstvu rekli, pol pri enem letu je v razvojni rekla da je izzvenel, no zdej se ga pa spet slišuser posted image bomo vidli...

dons na brzino kuham testenine s tuno pa solato, včeraj sem pa krvavice pekla pa kislo zelje in ajdove žgance zravenuser posted image pa ne se preveč zgražatuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3461
11.11.2008 11:23:19   
nina166
Dan!

Jaz sem s pregleda. Vse je ok, mala je ful brcala, tako da je še g rekla, kako je živa. Na hitro mi je naredila uz, dala sem kri. Pritisk imam pa 90/53. Koliko ga imate pa druge? Meni se zdi to malo nizko, ona pa pravi, da je vredu.

Pregled imam spet 9.12., vmes pa še kontrolo uz pri Cerarju.

Do sedaj sem se zredila za slabih 8kg.

ullla če boš pogruntala kam si se zaletela, mi prosim sporoči, da se še jaz zaletim not. Mogoče bo mene tudi primlo do pospravljanja user posted image  Lepa nosečka si bila prvič...verjamem, da si sedaj tudi. Sem imela pa jaz isto velik trebuh ali še bolj. Sem bolj mala in mi je prišel še bolj do izraza. Bo pa tokrat nekaj podobnega...že sedaj imam takega ko bi bila noseča 9 mescev user posted image

mima hvala za kavico. Izgleda božanska. Pa ne sekiraj se za žlahto...si bodo še porihtali tako da jim bo pasalo. Brez veze, da se ti obremenjuješ s tem, ker ne bo nič boljše.

Zvezdica jaz mam g v blizu mojega kraja (saj ne boš vedla tudi če ti povem...zabačeno selo). Hodim pa še na kontrole k prim Cerarju v lj...samo on ni moj osebni g.

Kaj res nobena ne pozna kozmetike Mustela?

Zdaj pa grem obračunavat plače. Lepo se imejte!

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
11.11.2008 11:30:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

. Pritisk imam pa 90/53. Koliko ga imate pa druge? Meni se zdi to malo nizko, ona pa pravi, da je vredu.

jst ga mam tu nekje, je tud zmeri zadovoljna, da je to superuser posted image ker visok pritisk v nosečnosti je nevaren, tko da definitivno boljš nizekuser posted image

kam sem se ruknla, še ne vem, me je pa tko norost že spustilauser posted image tko da ne se zaletavat z glavo kam, sej se ne splačauser posted image

mustelo jst sicer poznam, mam za ritko eno kremco, je super, pa zase za noge eno, pa je bolj tko, krema pačuser posted image
naj bi blo fajn, sam jst tko mal kozmetike uporabljam, da nisem kaj ekstra kupovala, pa je lohk še tok fajn, če ne rabiš, pač ne rabišuser posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 3463
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 11:47:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3464
11.11.2008 12:07:20   
sonček33
Mima zdrži še malo...kamlu boš imela svojo kuhinjo in kopalnico in boš SVOBODNA

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3465
11.11.2008 14:24:00   
Ploha
mima: ja jaz imam tud črto nad popkom in pod popkom, samo o tem, da bi to pomenil fantek pa dvomim, jaz naj bi imela punco,...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
11.11.2008 14:37:22   
uršika***
Mima: grozno se sliši tole  s tvojo svakinjo. Če jo njena mamica podpira v tem, da je cele dni brez dela, pa da ji ona streže od spredaj in zadaj, kuha za njih in ne vem kaj še vse- tega tebi ni treba. Še malo, pa boste na svojem. Imela boš pa tudi ključe od stanovanja in kadar vas ne bo doma, enostavno zakleneš in je problem rešen. Si bo pa gospa morala kupit svoj računalnik, pa fotoaparat. Če je pa tvojem možekuuser posted image  to normalno, da se ona vozi z njegovim avtomin mu ga ne tanka- to je pa očitno tako navajen že od nekdaj. Vem kako je, če je veliko ljudi v hiši- pri nas je tudi tako. Imam še stare starše, moji starši, brat in midva z možekom. Ampak smo vsak za sebe. Samo distanco postavi že takoj na začetku in zamera gor ali dol- to je tvoje življenje in tvoja družinica. Ne rabiš pa nobenih prisklednikov, da jim boš sužnja.
Kdaj dobita wc pa kuhinjo?????

Vrtnica- glede poroke sploh ni nič zakomplicirano. Jaz sem najprej kar poklicala na občino in vprašala, kako je  s tem, kako dolgo moraš čakat,.... vse ti lepo razložijo in nama je rekla, da bi lahko že čez 14 dni bila poroka- decembra boš imela pa še več terminov prostih, ker ni takšnega navala kot spomladi in poleti. Ti kar pokliči ali pa pojdita kar tam vprašat. Določi se termin, poveš kater priimek bosta imela, plačaš(pri nas je bilo 7.000 sit), potem pa ko imaš datum greš pa lahko še v cerkev rezervirat- če želiš seveda.
Je pa ta cerkvena poroka men tako hecna- v bistvu si že poročen na matičnem uradu, vsi ti že tam čestitajo, potem pa snameš prstan, ga nazaj pospraviš v škatlico in greš jovo na novo se še enkrat poročituser posted image  Tam ti pa še vsi enkrat čestitajouser posted image user posted image user posted image  Sem bila sigurna, da bom herpes dobila od vsega tistega lupčkanja in objemanjauser posted image user posted image user posted image
Ulla lepga bušija si imelauser posted image . Moj je že zdaj takšen, pa ima še 2 meseca časa da še zrasteuser posted image

Grem nazaj v kuhinjo- pečem sadno tortouser posted image
A bi jo katera?????user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
11.11.2008 15:39:52   
VRTNICA84
Hvala za nasvete!

uršika*** bi jo z veseljem pojedla. Sem zelo sladko sneda, sej ni čudno da se toliko redim.user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa je mene tašča razjezla. Vtikuje se v vse, kar je sploh ne briga. Ter bo iz enega sušilnega stroja celo štalo naredla. Sama pa ga ne bi šla kupit. Samo komandirala bi kakšen mora bit in kakšen ne. Joj kak sem jezna!!!!!!!! Pol pa še je moj tak pametten zraven, ker se boji da se bo mamici zameril!!

Sej drugače ni slaba ženska samo pri teh stvareh pa sma vsaka na svojem bregu!!!!!!!!!!!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
11.11.2008 15:45:05   
petra88
Hojlari tudi z moje strani!
Maonca zadnje čase me tako baše cajt.. Da vam najprej povem kaj je novega pri meni.. včeraj sem imela pregled, šla sem že na ctg (sem bla kot en lolek tam, mal sem se še delala, da sem več izvedela kaj in kako). sem pa zjutraj prej kot sem se štimala opazila da mam na hrbtu en veeeelik kolobar - od klopa.. ja, odlično, pa ravno zdej.. tako da sta me potem 2 ginekologa tam pregledavala in hmmm, mhhm,, aha... mene seveda zečelo že skrbet, ma potem je rekel da naj se ne bojim, da ni nič takega, da naj grem k osebni zdravnici in mi bo dala antibiotik. Tako, da zdaj ga še pit ne morem ker sem na antibiotikih user posted image user posted image Naslednjič mam pa baje UZ, ijeeeej komaj čakam. aja za seznamček, če bo niia kaj urejala.. naslednjič mam 8.12. pregled.

Meni je pa popek zelo hitro pogledal ven. Enkrat v 4mesecu je že cel gledal ven. in mi je prav smešno videt nosečko ki popka nima obrnjenega ven, ker nisem navajena user posted image una črta se mi je pa tud naredila. In sedaj se je že začelo vsesplošno ugibanje kaj bo.. Na začetku so vsi pravli da bo fantek, sedaj pa mi jih je kar nekaj reklo da mam trebuh za punčko... zdej pa res že tud mene firbec matra, upam da se bo decembra videlo, da bo dal/a noge narazen in bomo končno razjasnili vse dvome user posted image

Mimi čestitke za poroko! Zdej vidim, da nas je kar nekaj, ki smo se poročile letos in to v ožjem krogu družine. Tudi mi2 sva se avgusta, sredi tedna, bilo nas je pa natanko 6, in noben do takrat ni vedel, razen naju in prič. Tudi starši so izvedeli kasneje. Oba sva taka tipa, da nama kakšna velika praznovanja ne pašejo, rajši v manjšem številu. in je bilo tako lepo, še lepo vreme, sonček.. aja, pa samo civilno sva se poročila. ja postopek je pa tak, mi2 sva šla najprej tja, kjer sva se mislila poročit, tam sva se vse zmenila, potem šla na matični urad potrdit datum, izbrat priimek in se podpisat. potem sva še parkrat šla tja kamor sva se poročila, da smo se zmenili še par stvari in to je bilo to.

uršika, ne mi delat skomine s torto, sem sedaj v 3min zmazala ta malo milko z rozinami mnjamsi...
nekaj sem še mislila napisat pa sem pozabila. bom pa ko se spomenm.

Neposredna povezava do sporočila: 3469
11.11.2008 15:47:47   
ronja
ulla, držim pesti za Ullo in za user posted image , da bosta user posted image super delala in nič šumela! No, vsaj ne do pubertet, ko jima bo kak fant zašumel pri srčkuuser posted image .

nina, to je čisto normalen pritisk za user posted image . če hočeš mojega: 72/45 zadnjič pri fotruuser posted image . Pred pregledom mam navadno več, ker sem navadno mal živčna, če je vse ok al pa hitimuser posted image , pa šibam po stopnicah prej. Zdaj bi bil pa verjetno še nižji, ker me kar mede - nisem veliko spala danes, sva gledala Razočarane gospodinje do pol dvehuser posted image , zjutraj je pa šel lubi na teren...

Midve sva bili zdaj zunaj, sva bili nekaj zmenjeni in sem čiiiiisto crknjena! Pa še tamala sploh ne zaspi - v avtu je zaspala, potem sem jo morala pa zbudit, ker je ne morem nest po stopnicah gor in zdaj je vsa živahna. Sem ji dala še eno kosilo, pa upala, da bo ratala malo zaspana - je sita, previta, vodo ima itak skoz... No, jo grem probat uspavat, da bi vsaj za pol urce zaspala (danes še ni nič)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 17:29:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3471
11.11.2008 18:49:12   
Zvezdica
Ojla user posted image

ne morem brat za nazaj, ker sem čisto crknjena. Mal po diagonali sem počekirala, glih tok da sem na tekočemuser posted image

Mima, sam teb pa kar moram pisat, glej, če sta v njihovi hiši je to zdaj tudi tvoja hiša in če boš hotla zaklenit ZAKLENI. Ker red mora bit. In ko bodo oni začutili, da te ni strah nič rečt oz ko pokažeš svojo moč bo drugačeuser posted image . Vem, lahko govorit, težje naredit. Sem dala točno to skoz, ampak potem sem le naučila tasta, da prej opozori da prihaja na obisk, ker sorry, če se men zahoče bit naga, bom naga in če uleti bo situacija precej hecnauser posted image Kar se tašče tiče je vedno prej potrkala, ampak ....
Vsekakor smo zdaj čisto na svojem, lastno stanovanje je ZAKONuser posted image Sicer sva do vratu zakreditirana ampak imam duševni miruser posted image

Aja, petra, enka kolegica je imela klopa tud dober mesec pred porodom pa je HB vse ok. Zdaj ej že rodila in je vse ok.
Kje si ga pa staknila za vraga in to na hrbtu?

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3472
11.11.2008 19:27:08   
uršika***
Mima ne bodi hecna!!! Zakja nebi mogla zaklenit vajinega stanovanja? Seveda ga lahko, razen če hočeš, da ti vse "prešnofajo" tačas ko tebe ne bo doma. Notri imaš svoje osebne stvari in res ni treba, da vsi v hiši vedo kje np. skrivata kondomeuser posted image . Sploh pa , če je fant malo prizadet, kaj pa veš- enkrat ti bo nekaj zmanjkalo ali pa bilo razbito, drugič nekaj drugega, tega ti pa res ni treba. Ko sta doma naj pridejo na obisk, ko pa vaju ni, pa nimajo kaj iskat v vajinem stanovanju. Sta ga vidva opremila in kupila vse potrebno. Najbrž zato, da bosta imela svoj mir, ne pa, da vama bodo not hodili vsi po vrsti  v kontrolo in štrene mešat.
Verjamem, da jih imaš rada in tvoj mož jih ima tudi rad. Je pa nekaj res- manj kot vidiš človeka- sploh žlahto- bolj jih imaš raduser posted image .
Saj se boste videli, brez skrbi. Tudi ti boš mogoče kdaj kaj potrebovala od njih, oni od tebe,...
Mi imamo tako dogovorjeno, da imamo ob nedeljah kosilo skupaj. Enkrat kuham jaz in pridejo k nama na kosilo, enkrat kuha mami in gremo k njej na kosilo. Itak pa da se vidimo vsak dan, čeprav imava svoj vhod- sploh zdaj, ko jih skrbi za mene, pa me mami pride pogledat, če kaj rabim, če sem ok.
Še 1 mesec Mima, pa bo lažjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Se veselim skupaj s tabouser posted image

Petra drugič pa kupi tavelko Milko, ne pa tamalouser posted image user posted image user posted image  da boš lahko jedla vsaj 5 minut.
A se še kateri zdi, da je Milka zdaj manjša, kot je bila prej????? Ali sem samo jaz preveč požrešna
Pa neke čudne okuse imajo: feferoni, lubenica, pa še nekaj drugih čudnih za čokoladouser posted image

A katera ve kaj o intrauterini sistem s hormoni????? IUS se reče drugače? Kontracepcija- jaz že razmišljam o tem, da bo treba kmalu nekaj spet ukrenit- pa Ronja ti že veš, da nisem ljubitelj kondomovuser posted image
Je pa kombinacija materničnega vložka in tabletk. To stvarco ti vstavijo not lahko že po 6 tednih po porodu, je čist majhna in deluje 5 let. Notri v njem je pa hormon, ki se sprošča vsak dan v zelo majhnih količinah- podobno kot tabletke, ampak manjša količina- lahko se ga uporablja tudi med dojenjem.
Grem jutri k G, pa ga bom o tem še povprašala, pa če katero zanima lahko še potem jutri kaj več napišem o tem.
A ima katera že izkušnje s to stvarjo????
Se grem stuširat, potem pa Kmetijo gledat- sem tako vesela ko vidim še bolj neumne ljudi, kot sem jazuser posted image user posted image user posted image
papa- se tipkamo jutri po pregledu- pa pesti držte, da bo dala bebika noge narazenuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
11.11.2008 19:51:15   
_kathy_
Heeej!ja Uršika*** mene zanima ...ja a ni to ta zaščita ko bi naj kao se ti pol leta hormoni uravnovešal in lhk pol leta kravaviš? Jst tud že o tem razmišlam ka bomo pol nardil...zdj je tk fajn...user posted image ... ja jst tud nism pristaš kondomov, tk da se bomo mogl u drugo stran obrnat.user posted image sporoči, ko kaj zveš, ok?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3474
11.11.2008 21:42:24   
Ploha
ne jaz pa ne bom tega uporabila, me pa zanima kako je navadnimi hormonskimi kontracepcijskimi tabletkami po porodu v času dojenja, ali obstajajo kakšne, ker tudi jaz nisem za kondome, zaščitena bom pa verjetno kratek čas.

Uršika: jaz tud kmetijo gledam, tole od neumnosti se pa zeloooooo strinjam,....user posted image

Mima: ti pa stanovanje kar takoj zakleni, saj veš bolje prva zamera kot zadnja. Če se takoj pokaže kako in kaj ni tako hudo, ker če to pol pou leta delajo pol jim pa enkrat zakleneš imajo nosove do tal in še dlje,...

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?