Anonimen
|
mima okol tega pa nč ne imej slabe vesti, valjda je razlika med prej, k je bil tvoj sam, pa ni imel svojga gospodinjstva in med zdej, ko ima družino. to MORA bit vsem jasno, tu se ne gre za nobeno razdiranje, pravico imate do zasebnosti, do miru, da se pedenate po svoje. to taprvo ti sebi vcepi v glavo in bodi mirna okol tega, pol pa še možeku, če mu slučajno ni jasno. pa verjetno mu je, samo razmišlja ne o tem ker on že pač cel lajf tam živi in stvari so kakor so.ker če se to ne boste pomenli in stvari postavli na svoje mesto, se bosta tko največ vidva kregala, kar pe je škoda, a ni? ostali bodo mogoč res malo zamerili, samo bodo odmerili tudi pa res je težko nekaj prenašati dalj časa, pol pa kr naenkrat zahtevat da se to neha. pa te čudno gledajo, kaj ti je kar naenkrat, noben pa ne pomisli, da se je pa mogoče to nabiralo nekaj časa.tak da kr pogumno pa tud to, od koga je kaj oz. ni, nima nobene veze. snikolina men pa ni problem gledat poroda na posnetku samo da bi pa z ogledalom gledala kako jaz rojevam kot to nekatere počnejo, bi me pa verjetno konc vrtnica glede tašče ti težko kaj pametnega svetujem to očitno pride v paketu - ko postaneš tašča, se ti sluh in dojemanje in spomin poslabšajo za 300% vztrajaj pa grdo glej zraven, kaj češ... od paketa bom pa jst tud kar denar, one stvari notri so mi bolj tko, pa itak nič ne rabim, razen denarja seveda kok se je pa moj krempl mali (beri Ula) dons trešču v rob omare ma ubitačno buško na čelu, pa skoz se je tam božala pa stokala zravn kok je boga boga revčk mali....sam problem je, k ona misli da je nek neverjetni đejms, pa seveda še niti slučajno ni in pol take zganja, da dol padeš, pa se valjda vsa obbuta in potolče nimaš kaj, si bo že pršla gor upam vsaj... kaka ideja kje ji naj kupim kake fajne, tople škornjčke za zimo tiste k maste mulčke...
|