|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
12.11.2008 15:12:49   
Ploha
mojca: ej fulllll dobro za kolokvije in seminarske user posted image user posted image user posted image
pa res je že "velikan" tvoj sonček, mene tudi zanima kolk je težka, upam da mi na pregledu naslednji teden mal popuka,...

krtexx: dobrodošla!!!!

vrtnica: jaz bom vzela kar denar, ker večino že imava

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
12.11.2008 15:31:18   
snikolina
Pozdravljene punce, jaz sem danes s pregleda. Je vse v redu, lepo se srček sliši. naslednji pregled našega fantka bo 3.12. in takrat bo tudi UZ. Komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi midva bova vzela denar, namesto paketa, ker že vse skoraj imava. Neke malenkosti bomo še v decembru nakupili in to je to.

Moram pa povedat, da če bi meni prestavili na 15.12. bi me taka panika, da je joj!!user posted image user posted image Ker se za to leto nič ne pripravljam. In še prvi je-nimam pojma kaj me čaka. Saša bo dobila zgodnje božično darilo-to je super. Čestitam.

Včeraj v materinski šoli bi lahko videla filmček o porodu-mislim, da je bil prizor zadnjega iztisa (ne vem točno) in sem se kar lepo dvignila in odkorakala. Sploh se nisem mogla pripravit do gledanja. Moj se mi je smejal še cel večer. Kaj češ, če ne gre, ne gre.

Grem počivat-od celodnevnega pohajkovanja so mi otekle noge-čez par ur pa še v materinsko šolo.

PAPA

< Sporočilo je popravil snikolina -- 12.11.2008 15:32:17 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 15:39:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3503
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 15:40:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3504
12.11.2008 15:59:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

dannnnnnn evo mene s pregleda!!!!

Moram rečt da vas zapuščak ker mali prehiteva za cele 2-3 tedne!, velik je 45 cm in težak 2400g. Rok 15.12.  Danes sem dobila že napotnico za not user posted image user posted image user posted image , za vsak slučaj!!! Je pa razkazal svoje premoženje - ga ma čist po očiju user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image   ja naš Anže je pa kar korenjak - pa velik !!!!

In ve? kako ste? Vidm da he kar neki novih članic - DOBRODOŠLE

AQ- gre kmalu na avijon za slo!!! Menda ma tud ona premaknjen rok na december - sej bo sama povedala kaj in kako.
Kam se pa vam mudi?user posted image user posted image user posted image Zgleda bi radi vaši otročički praznovali božične praznike z družinouser posted image user posted image user posted image so že zdaj znajdljivi,kaj šele bo...user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
12.11.2008 16:08:22   
Zvezdica
Raport

Danes je bil fantastičen pregled, čakala sem 5 min in sem bila takoj na vrsti.
Moja G me itak vedno da na UZ, pogledava koliko sem se zredila in naredi in je modro tiho, jast pa še bolj modro tiho

Mal počvekava, me da na UZ in glej, prva stvar ki jo vidim je lulček   Potem ga meri, pregleduje in prbije da po teh merah tehta 1900g in meri kolikor pač meri, ker se je zvijal in skrival in ga pač nisva zmerili. Aja, pa obrnil se je in sem vsa srečna. Jap z glavco navzdol je in je to tako fajn. Ker Liam se je obrnil točno en teden pred porodom in to pač ni fajn, če se ti začne slabe 4 kg velik otrok vrtet po trebuhu

Tako, fertik sem bila en dva tri, voda ok, kri fantastična, teža kritična ampak kot sem rekla, dokler je vse ok, je moja zdravnica čist zadovoljna.
Aja, pritisk sem imela nizek, 55/90 ampak tega sem tud že vajena tko da to ej to.

Naslednji pregled imam 10.12. 2008 ob 12.15

Zdaj grem pa brat za nazaj.

i belive i can fly....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
12.11.2008 16:10:59   
Zvezdica
Na hitro še tole, NIIA slikam se skoz v foto tivoli...še vedno so zakon, na UE ni nikol gužve, sploh dopoldne, osebno dobiš v roku treh štirih dni.

MIMA, izi mobili imajo prostore pod emporiumom, vednar so dragi in ne toliko kvalitetni kolikor svoje delo cenijo seveda.

Moram po mužiča. Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
12.11.2008 16:11:32   
sonček33
Zvezdica, a to je že ekstra velik? Ker ti si samo tri dni pred mano, pa jaz ne vem, če je naš že tako velik. No, je pa res, da je bil tvoj medo že od začetka zelo priden kar se teže tiče, kajne=

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
12.11.2008 16:26:13   
ronja
A u izi mobili majo previjalke samo u mengšu al povsod a kera kej ve?

Mi2 sva kupila v Lj. BTCju, v hali D, pod Emporiumom majo svojo prodajalno.

Vzela bova seveda denar, ker itak mava stvari še od Ronje. Kdaj ga dobiva, mi niti ni tako važno, samo da prideuser posted image .

mima, pogovori se s svojim možem - on je bil tu vedno doma in njegovi so sorodniki in naj bi on postavil meje... Ti pa se ne smeš bat pogovorit z njim - pa saj on je tvoj lubi!

niia, za te uradniške zadeve sva isti - meni se tudi ne da, zato se pa ne poročava, heheuser posted image .

Jaz sem pa nekaj bolana - mam že 3 dni drisko, pa čisto sem hin... Na srečo je danes lubi ostal doma, ker se je včeraj prehladil na terenu (je bil cel dan mokeruser posted image )...

Neposredna povezava do sporočila: 3509
12.11.2008 16:43:10   
VRTNICA84
Snikolina
Tudi jaz grem danes v materinsko šolo v Mb porodnišnici. Jaz pa sem včeraj gledala do konca film in ti lahko povem, da ni blo tak grozno kot govorijo. Ker moja sestrična, ki je hdla en mesec pred mano me je full strašla. Samo ni blo tak hudo. Sem misla, da bo kaj bolj hudega.

Kak se ti zdi naša materinska šola?

Prosim vas za nasvet.  Moja tašča je drugače full ok. Ampak nevem kak ji naj dopovem, da ne maram vtikovanja v najin odnos. Ker se drži par mesecev pol pa kar pozabi in nadaljuje z svojimi idejami. Pa sma mele o tem že veliko pogovor in sem ji to jasno povedala. Ampak nič ne zaleže. Nevem več kaj naj naredim.  Pa ji pove tudi moj, ampak se naredi kot da je gluha.  Vse skupaj mi že krepko preseda.  Kaj naj naredim?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 16:54:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3511
12.11.2008 20:02:23   
Anonimen
mima okol tega pa nč ne imej slabe vesti, valjda je razlika med prej, k je bil tvoj sam, pa ni imel svojga gospodinjstva in med zdej, ko ima družino. to MORA bit vsem jasno, tu se ne gre za nobeno razdiranje, pravico imate do zasebnosti, do miru, da se pedenate po svoje. to taprvo ti sebi vcepi v glavo in bodi mirna okol tega, pol pa še možeku, če mu slučajno ni jasno. pa verjetno mu je, samo razmišlja ne o temuser posted image ker on že pač cel lajf tam živi in stvari so kakor so.ker če se to ne boste pomenli in stvari postavli na svoje mesto, se bosta tko največ vidva kregala, kar pe je škoda, a ni? ostali bodo mogoč res malo zamerili, samo bodo odmerili tudiuser posted image pa res je težko nekaj prenašati dalj časa, pol pa kr naenkrat zahtevat da se to neha. pa te čudno gledajo, kaj ti je kar naenkrat, noben pa ne pomisli, da se je pa mogoče to nabiralo nekaj časa.tak da kr pogumnouser posted image
pa tud to, od koga je kaj oz. ni, nima nobene veze.

snikolina men pa ni problem gledat poroda na posnetkuuser posted image samo da bi pa z ogledalom gledala kako jaz rojevamuser posted image kot to nekatere počnejo, bi me pa verjetno koncuser posted image

vrtnica
glede tašče ti težko kaj pametnega svetujemuser posted image to očitno pride v paketu - ko postaneš tašča, se ti sluh in dojemanje in spomin poslabšajo za 300%user posted image vztrajaj pa grdo glej zraven, kaj češ...

od paketa bom pa jst tud kar denar, one stvari notri so mi bolj tko, pa itak nič ne rabim, razen denarja sevedauser posted image

kok se je pa moj krempl mali (beri Ula) dons trešču v rob omareuser posted image ma ubitačno buško na čelu, pa skoz se je tam božala pa stokala zravn kok je boga bogauser posted image revčk mali....sam problem je, k ona misli da je nek neverjetni đejms, pa seveda še niti slučajno niuser posted image in pol take zganja, da dol padeš, pa se valjda vsa obbuta in potolčeuser posted image nimaš kaj, si bo že pršla goruser posted image upam vsaj...

kaka ideja kje ji naj kupim kake fajne, tople škornjčke za zimouser posted image tiste k maste mulčke...

Neposredna povezava do sporočila: 3512
12.11.2008 20:45:22   
ronja
Sem misla, da bo kaj bolj hudega.

hehe, za gledat sploh ni hudouser posted image . Boli pa res salamensko!

vrtnica, vsakič znova povedat, pa če čisto nič ne zaleže, potem mora on kdaj pa kdaj zaropotat, kaj več ti pa ne vem svetovat...

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
12.11.2008 21:13:42   
snikolina
Zdravo. Najedla sem se pravih dalmatinskih bio mandarin. Njami, ful so dobre in sladke. Domače.

No, Vrtnica, materinska se mi je danes zdela super-tale babica je bila odlična. Zanimive stvari je povedala. Drugače pa bi predavanja do zdaj lahko BP prespala. Naj ti povem, da mi je znanka rekla, da ko mi bodo rekli, da porod boli, naj tega ne verjamem, ker temu ni tako. Včeraj in danes pa v MŠ povdarek na bolečinah, hahaha. Kako pa se tebi zdi?

Drug teden bomo/bodo gledali celoten potek poroda. Ni šans, da si to ogledam. Enostavno ne prenesem pogleda na kri in podobne zadeve. Le kaj bo z mano, ko pride moj čas?user posted image user posted image user posted image
Ula ti si korajžna, bravo. Men je slabo že, ko mi kri vzamejo, prag bolečine je fuuuul nizek.

Vrtnica kar se tiče tašče: men se ne bi dalo nonstop ponavljat in bi verjetno slej ko prej popizdila. Probej s čist drugačno taktiko, pogruntaj kaj jo nervira in ji lepo živce paraj. Potem, ko bo že čisto na koncu, pa ji povej, da se ti tako počutiš, ko se ona vtika v vajin odnos. Tole je samo ideja, drugače pa: pravijo, da starega konja je težko naučiti novih for. Mene verjetno to čaka pri novorojenčku. JUPIII user posted image user posted image Vso srečo ti želim.

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3514
12.11.2008 21:17:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Naj ti povem, da mi je znanka rekla, da ko mi bodo rekli, da porod boli, naj tega ne verjamem, ker temu ni tako. Včeraj in danes pa v MŠ povdarek na bolečinah, hahaha. Kako pa se tebi zdi?

ne ga srat, ti tole znanko bolj z rezervo jemljiuser posted image sej ne da te strašim, sam pomoje je stokrat hujš, če greš rodit prepričana da ne boli, pa te tam pol doleti realnostuser posted image kt pa da greš v porodno z zavestjo da bohpomagaj boliuser posted image
valjda gre ven težje kot notriuser posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3515
12.11.2008 21:24:48   
snikolina
Hahaha Ula, pa saj ji ne verjamem, 1000% sem, da me bo bolelo tako hudo, da se ne bom mogla niti dret. Samo naj mine hitro, pa bo, a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
12.11.2008 21:35:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Hahaha Ula, pa saj ji ne verjamem, 1000% sem, da me bo bolelo tako hudo, da se ne bom mogla niti dret. Samo naj mine hitro, pa bo, a ne?user posted image user posted image

Thats d spirituser posted image

joj, se spomnem, k sem hodla na ctg, pa smo sedele tam in čakale in poslušale, k so se drle tam v porodni k zverineuser posted image smo ble čist trde, pa vem da sem študirala, a se je treba tolk dret resuser posted image zdej lohk rečem sam - o ja, se je....user posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3517
13.11.2008 8:03:23   
VRTNICA84
Dobro jutro!

Danes spet meni pripada ta čast, da vas prva pozdravim. Ter vam skuham eno dobro kavico ali čajček, kar želite.user posted image

Snikolina meni je bla ta babica tudi full ok. Tudi meni je to full čudno, da so skozi povdarjale kako močna bolečina je. Drugače pa mi je ta babica bila full ok. Smo se še vsaj malo nasmejali zraven. Ni bila skozi tista tuga.
Meni je drugače materinska šola še kar zanimiva. Mogoče , ker se prvič srečujem z tem.  Ti si že šla gledat porodno sobo?

Glede tašče pa vam odkrito povem, da nevem kaj naj naredim. Njej zaleže pogovor za 6 mesecev, pol pa izgubi spomin. Samo meni je full tečno vsakih 6 mesecev znova tečnarit kaj smo se dogovorili. Zgleda, da imajo tašče res slabe spomine, kar se teh stvari tiče. Pol pa če ji, kar koli rečeš pa se naredi tak bogo. Ter se sprašuje kaj je ona kriva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
13.11.2008 8:10:31   
VRTNICA84

Kavica   

[/link]

čaj

[link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=Tod25wCLmE6yL2HZcD60McC4rY%252F0isRa2yQL7eNepZ4n4TyM9P4XSWev%252BZ7oyGTR&resulturl=Tod25wCLmE6yL2HZcD60McC4rY%252F0isRa2yQL7eNepZ4n4TyM9P4XSWev%252BZ7oyGTR&refurl=Tod25wCLmE6yL2HZcD60McC4rY%252F0isRavCUcnOEFC5EIVFc19w7GeA%253D%253D&q=slika+%C4%8Daj&contenttype=image%2Fjpeg&o=20]

Neposredna povezava do sporočila: 3519
13.11.2008 9:01:17   
_kathy_
jutrooo!evo glih sm se napapala in priletela na forum...user posted image Snikolina, jst tud ne prenašam krvi.vedno ko sm mogla kri dat, me je blo noro strah, roke so se mi tresle, slabo mi je blo...za ****...zdj pa morm usak mesec dat kri in tegame je na začetku nosečnosti blo srah.zdj pa stisnem zobe, pa si mislim:"Za mojo štručko vse!!!"user posted image user posted image ...vse se navadiš in zdj mi je že ok to - rutina. am jst pa ful pogosto na Reality gledam porodne zgodbe, kk rojevajo...ojoj, se tud tk derejo, da si mislim: "Kaj to taaak boli??Se bom jst mogla tud tak dret?"...no, to bomo še vidli.user posted image ...drugače pa naš ati gleda to ful rad, pa po mailu je krožu en film - potek carskega reza.jao, tega jst nism gledala, bi me blo še bolj strah.ampak njem pa to nič ni.seveda, ker mu ne bo treba rodit, komaj pa čaka poroda.sam mi je obljubil, da bo on potiskal.heheuser posted image user posted image user posted image drgače sm pa brala, da je boljše, če te ni strah samega poroda, da je potem porod "lažji".seveda pa itak vsaka ve, da ni glih mačji kašelj...ja res je, da not gre lažje kot pa ven.user posted image user posted image še nimam izkušenj s tem, kak gre ven...sam pa vem da je tko.loluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3520
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 10:20:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu _kathy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3521
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 10:36:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3522
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 10:43:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3523
13.11.2008 11:07:42   
sonček33
Mima ti pa resno računaš, da bom mal prej rodila, kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 3524
13.11.2008 11:09:11   
sonček33
Ronja, kako si?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?