ronja
|
Ne vem kaj kadi, ampak meni je tak facko, tako zadovoljen hehe, potem je pa verjetno ganđica, ne zeliščni čiki (baje so zanič, ne vem, meni že navadni smrdijo ). zvezdica, hehe, ne vem, če je res tok mal treba - se je kar matral cel popoldne do poznega večera s tem . jaz pa ploho pogrešam, prej se je ful lepo javljala, zdaj pa nič. Pa ostale študentke? niia, jaz sem za srečanje, veš da. Ampak zdaj, ko nas berem, vidim, da ma Jerry (Seinfield) kar prav, ko pravi, da ima moški samo garažo in klet zase v stanovanju, vse ostalo je tako, kot žena hoče . Mal pretirava, ampak res se me v te detajle vržemo, oni pa pač kimajo, kaj pa hočjo . snikolina, meni so pri Ronji ČISTO VSI govorili, da bom prej rodila: od čistih neznancev na ulici, do babic v MŠ, pa seveda vsi sorodniki... Ker sem ful laufala okoli in bom gotovo sprožila porod. Ampak mala se ni dala motit . tak da zdaj sem lepo tašči rekla, da mam rok 21., mogoče nekje med 17 in 21., ampak v principu takrat, da bom lepo mela mir tiste zadnje dni hehe, štrukeljček, pri nas smo vedno aktivni (če že otrok ne smemo delat, lahko vsaj omare, hehe - no, saj postavljal jo je lubi, jaz sem samo ven znosila svoje zadeve...) Aja, ne vem, če že veš, mala Ronja se je sama od sebe odstavila - se spomniš, ko je v bolnici hotela bit non stop priklopljena? Če si prehlajena, so se meni boljše od zelišč obnesli Bronhi bonboni - pa še boljši so! ne se smejat, res je pomagalo! Al pa kaki oni črni, kjer je gor dimnikarček, ki puca dimnik - ala grlo...
|