|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
10.11.2008 12:51:25   
snikolina
Pozdravljene pikice, kako ste kaj? Jaz sem se fino naspala, končno!user posted image Pa zadnjič sem res malo demuckala še nakavču user posted image

V sredo imam pregled in upam, da bom svojega sinka spet vidla; menda mi bo enkrat v prihodnosti naredila spet UZ in upam, da v sredo. Me ful zanima koliko je velik, ker mam ogromnega bauhija. Ša vedno ne znam naložit slik, zato čakam, enega računalničarja, da pride in mi to zrihta. Upam, da pred januarjemuser posted image .

Konec tedna začnem s pranjem in likanjem cotk-se že ful veselim!! Me prav zanima kaj vse je v teh škatlah, ki sem jih dobila.

Vsem novim user posted image pošiljam lepe pozdrave in dobrodošlico, čestitke Hator in Mimi!

Midva bova s poroko počakala, kakšne dve leti, da bo sinek že malo večji.

Jutri pa spet materinska šola-upam, da ne bo spet zaspano.user posted image

Kakšne imate kaj občutke glede PDP-ja? Ali vam bližnji napovedujejo kdaj boste šle rodit? Meni vsi-glede na velikost trebuščka-napovedujejo porod okrog božičauser posted image . Po moje bodo kmalu začele padati še stave. user posted image

LP

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
10.11.2008 12:53:28   
srecnica
Ga bomo imele potem z otočki. Preden se ženske kaj zmenimo, bo trajalo:), ker ima že vsaka nekaj. Zdaj pa sploh ko so priprave na user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
10.11.2008 12:56:17   
snikolina
Sonček 1 srečanje je že bilo. V Ljubljani v Supernovi. Žal nas veliko ni moglo bit prisotnih. Pa tudi za v naprej, mene ne bo, ker je pa zdaj takšno vreme, da je z moje strani možno srečanje samo dopoldne, ker se ne maram vozit po temi. Pa se mi zdi, da večini ustreza popoldne. Tako, da res ne vem.

user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
10.11.2008 13:01:43   
sonček33
O snikolina  to sem pa zgrešila... ja jaz tudi na eno oko nič ne vidim, tako da vožnja ponoči ne pride v poštev. Mislim, da bo res nasl. srečanje v marcu nekje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
10.11.2008 13:01:45   
Zvezdica
Ojla snikolina :)

ti maš tud pregled v sredo, jast tudi in komaj čakam. Kje pa imaš G?

LP

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3430
10.11.2008 13:04:29   
štrukelček
srečnica dobrodošla user posted image user posted image user posted image

zvezdica, veliko dela te še čaka ampak kot praviš, če si strokovnjak erste klase, to zate ne bo problem user posted image .

ronja, tudi pri vas ste ful aktivni- user posted image user posted image user posted image za omaro!!!

sonček, krasna in praktična previjalna user posted image user posted image . pri nas imamo podobno, je bele barve.

drugače sem pa že cel vikend bolana. sm bla pr zdravnici pa pravi da naj uporablam samo zelišča.
a katera kej priporočauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3431
10.11.2008 13:04:37   
sonček33
jaz imam pa pregled nasl. četrtek. pomoje še zadnji UZ.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
10.11.2008 13:09:07   
srecnica
Pri meni so zelo različna mnenja. Midva nisva vprašala za spol, tako, da me prav zanima, katera napoved bo zmagalauser posted image  . Ja midva začneva jutri z materinsko šolo. Sestanek smo že imeli in je bila babca kar za štose; tako da upam da bo zanimivo. Pravijo da trebuh ni merilo za rodit. Kdaj imaš rok?

(odgovor članu srecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
10.11.2008 13:10:44   
ronja
Ne vem kaj kadi, ampak meni je tak facko, tako zadovoljen

hehe, potem je pa verjetno ganđica, ne zeliščni čiki (baje so zanič, ne vem, meni že navadni smrdijouser posted image ).
zvezdica, hehe, ne vem, če je res tok mal treba - se je kar matral cel popoldne do poznega večera s temuser posted image .

jaz pa ploho pogrešam, prej se je ful lepo javljala, zdaj pa nič. Pa ostale študentke?

niia, jaz sem za srečanje, veš da.

Ampak zdaj, ko nas berem, vidim, da ma Jerry (Seinfield) kar prav, ko pravi, da ima moški samo garažo in klet zase v stanovanju, vse ostalo je tako, kot žena hočeuser posted image . Mal pretirava, ampak res se me v te detajle vržemo, oni pa pač kimajo, kaj pa hočjouser posted image .

snikolina, meni so pri Ronji ČISTO VSI govorili, da bom prej rodila: od čistih neznancev na ulici, do babic v MŠ, pa seveda vsi sorodniki... Ker sem ful laufala okoli in bom gotovo sprožila porod. Ampak mala se ni dala motituser posted image . tak da zdaj sem lepo tašči rekla, da mam rok 21., mogoče nekje med 17 in 21., ampak v principu takrat, da bom lepo mela mir tiste zadnje dniuser posted image

hehe, štrukeljček, pri nas smo vedno aktivni (če že otrok ne smemo delat, lahko vsaj omare, heheuser posted image - no, saj postavljal jo je lubi, jaz sem samo ven znosila svoje zadeve...) Aja, ne vem, če že veš, mala Ronja se je sama od sebe odstavila - se spomniš, ko je v bolnici hotela bit non stop priklopljena?
Če si prehlajena, so se meni boljše od zelišč obnesli Bronhi bonboni - pa še boljši so!user posted image ne se smejat, res je pomagalo! Al pa kaki oni črni, kjer je gor dimnikarček, ki puca dimnik - ala grlo...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
10.11.2008 13:12:32   
snikolina
Zvezdicauser posted image pregled v MB, Zdr. dom Adolfa Drolca-G je Sabina Ozimič. Pa ti?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
10.11.2008 13:12:34   
sonček33
Ronja, bova kej kuhali?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
10.11.2008 13:23:19   
ronja
sonček, meni že vzhaja testo za en poseben kruhek - tak v obliki šopa pšeničnega klasja -  ga bom naredila za darilo eni gospe, ki mi je in še bo dala ostanke blaga (jaz, hrčkica, priznavam, da kopičim ostanke blaga in tu in tam kaj naredim iz njihuser posted image - no, saj konec koncev vse porabimuser posted image )
za kosilo pa še ne vem, maš kak predlog?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
10.11.2008 13:30:41   
sonček33
Ja ronja ti si itak vsestranska. Svaka čast.

Midva bova danes kr pico - naročila, kar je sicer redko, ker jo rajši sama naredim, amapk nimam ne šunke ne sira v štacuno se mi pa ne da.

Greva pa popoldne v nabavo, pa bi rada mal idej, da kupim kar za cel tedn fasnge, da ne bom vsak dan po dve stavri hodila.

En dan bo fižolova juhica + palačinke, pa svaljki+zrezki v gobovi omaki ...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
10.11.2008 13:40:09   
ronja
sonček, če nimaš šunke, lahko daš kirokoli salamo, tudi suho, ali pa svežo, ali panceto ali narezane hrenavke, če hočeš mesno, ali pa daš vložene inčune (pri naju obvezno vedno v hladilniku, lubi jih obožujeuser posted image ), če delaš morsko. Ja, sir pa res rabiš... Ampak lahko daš spet kateregakoli, tudi topljeni je ok, pa mocarela, brie, karkoli, če nimaš navadnega...
Midva sva se lih včeraj pogovarjala, kako nama je mala spremenila prehranjevalne navade - saj jemo še vedno iste stvari (imava rada veliko zelenjave in sadja), ampak recimo prej sva jedla juho mogoče 10 na leto, zdaj pa jo jeva po 3x na tedenuser posted image . tamala ma rada, pa na začetku itak ne morejo drugega jest, ker ne morejo grist... Pa se navadiš...
Jaz bi se rada spravila 1x spet naredit raviole, ampak mi nikakor ne uspe najt časa... Vedno je nekaj, kar je bolj važno...

Kakšne hranice te pa zanimajo? Sirovi vlivanci? Vroča lepljiva svinjska rebrca (to moj lubi obožuje)? Vaflji? Rotolio, ko so glih buče? Njoki s sirovo omako?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
10.11.2008 13:40:48   
crtka
Dobrodošle nove user posted image !

Ulla80 moj mali je tudi kašljal večinoma ponoči, pol pa sem mu zvečer, ko je šel spat dala zdraven posteljice lonec (na pol pokrit) z vročo vodo z meliso, meto in kamilico in se je stanje v parih nočeh izboljšalo, pa tudi mokro brisačo dam vsak večer na radiator.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 13:43:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3441
10.11.2008 14:27:25   
nina166
Dan čvekice!

Mi smo bili pa včeraj v živalskem vrtu. Zjutraj se jaz spomnim, da bi nekam šla in moja dva sta bila takoj zato. Smo se po zajtrku zrihtali in šli. Je mali tako užival...obožuje živali in bi šel vsak dan v zoo, če bi lahko. Pa še tako lepo vreme je bilo. Sem pa bila potem kar sesuta in sem zvečer zaspala na sedežni, sploh nisem slišala, kdaj sta se moja dva spravla spat.

štrukelček, kathy, srecnica dobrodošle!

Hator kako lepa novica. Čestitam user posted image  user posted image  user posted image . Želim ti čudovito nosečnost.

Zvezdica lep avatarček user posted image

sonček lepa sobica user posted image  user posted image

A pozna mogoče katera kozmetiko Mustela? Tudi jaz za Domna uporabljam zelo malo kozmetike. Za ritko samo hladilno mazilo iz lekarne, potem šampon za glavo umivat, poleti kremico za sončenje in pozimi kremico proti mrazu. To pa je vse. Se mi zdi, da s tem ko začneš že malega otroka mazat z nekimi kremami, da samo škoduješ njegovi koži.

Zdaj pa grem hitro kuhat. Mi pa bomo imeli danes pire krompir in bučke. Imam bučke za porabit, pa še radi imamo.

Jutri imam pa pregled, pa še kri mi bo vzela. UZ pa mi tako dela vsakič.

Lepo se imejte

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
10.11.2008 14:28:21   
Ploha
ojla čveke!!!!
Mislm ste pa aktivne zadnje čase, komaj folgam brat,...uglavnem kje naj začnem,...

VSE NOVE: DOBRODOŠLE
Hator: želim ti nosečnost brez problem in skrbi, uživaj!user posted image user posted image
Mima: tebi čestitam za poroko!!user posted image user posted image user posted image pa slikce so zelo lepe ti pa še bolj.user posted image

Ja Ronja: jaz sem pa tudi čist polno zaposlena: sej veš ko sem rekla za hišo, ki jo rihtava, no elektrika, voda, kanalizacija so že, user posted image veselo frajha, tko da računava da bo čez zimo vse ofrajhano pa potem drugo leto centralna in estrihi, je tako priden, da vse sam dela in se nama kar nebo odpira ko vidiva konec, ko bo hiša narejena, res da ne pred PDP-jam sam useen, gre zdnje čase tako hitro,...pa moj ati je obljubil novo kuhinjo ko bo fertik tko da u bistvu opremo imava že vso samo hiše še ni! Do takrat bom pa že zdržala. DRgač pa tudi študiram na veliko, zdej v roku enga mesca se mi kažejo 4 izpiti pa nekaj kolokvijev in seminarjev, tko da bi rada čim več nardila do prihoda novega člana.

Jaz pa pogrešam Hijacinto?????

Zdej pa ena je rekla, da imata z user posted image obletnico na božični večer,....midva tudi, samo ne vem pa katera je to rekla, mogoče URŠIKA??????

Niia: ja za srečanje sem pa vedno tko da mene vedno kar zravn štej,...user posted image , pa upam, da nas bo kaj več kot prejšnič,...tko da najboljš da kr datum rečeš pa se naprej menmo, ker če ne bo prej januar kle predn se bomo zmenle.

Midva bova sobo urejala konec decembra, v MŠ greva pa začetek decembra. Z opemo bova pa tudi veliko improvizirala tko da v kakšne velike stroške se ne bova podajala.

Aja Ronja, kam sta tisto omaro dala, a na isto mesto kjer je prej predalnik stal al kako drugač??? Pa itak sam da si zadovoljna z nakupom. Kaj pa ustvarjaš rada, ko si omenila, da neki ustavrjaš, ker jst sm tud taka,...sam vrjetno nimam tok reči kot ti,..jest ful rada na steklo rišem, pa origami pa take stvari.
Sonček: zeloooo dobra izbira barv v sobici!!

Mam pa eno vrpašanje: kako je s popkom, kdaj se, če sploh se tko ven obrne,...ne znam povedat, ampak sej vesete kaj???!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
10.11.2008 15:46:58   
uršika***
Živijo čveke!!!

Ploha: ja, midva imava obletnico na božični večeruser posted image . Osma je letos na vrsti, drugače imava pa še eno obletnico- poroke. To je bilo pa 30.06.2007.
Ja super!!! Potem je pa božič tudi tvoj najljubši dan v letu-oz. božični večeruser posted image
Glede popka: moj je že tko hecen. Ven je izbočen. Zakaj je to????
Aja, pa danes zjutraj mi je priteklo malo mlekca iz zize- ko sem se zbudila sem bila na boku in sem jo najbrž nekak stisnila s komolcem in je bil na pižami flekec od mlekcauser posted image user posted image user posted image  Sem bila tako vesela. Saj ne vem zakaj, ampak fino se mi je zdelouser posted image user posted image user posted image

Nina lepo, da ste uživali zadnje sončne žarke v ZOO- baje da bo v četrtek sneguser posted image

Ronja seveda se morajo naši dragi možički sprijaznit s tem, da lahko po svoje opremljajo samo garažo in ostale kletne prostore, kamor ponavadi ne zaide nobena druga človeška nogauser posted image . Rajši si sploh ne predstavljam kako bi bilo opremljeno najino stanovanje, če bi projekt opremljanja vodil moj dragi. Zato nas pa imajo, da povemo svoje želje, oni pa potem to naredijo in nam želje uresničijouser posted image . Malo za šalo, malo pa zares.

Srečnica dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image

Štrukeljček: čajčka pij, mandarinke jej pa kot je že Ronja napisala kakšne fajn močne bombone si kupi- meni najbolj pomagajo Hals- črni- se mi zdi, ta ti še možgane spucajouser posted image

Zvezdica in Snikolina- tudi jaz grem na pregled v sredouser posted image user posted image user posted image . Komaj čakam in upam, da bo sedaj pa res povedal kdo se skriva v bušiju, ker mam že poln kufer tega, da ne vemuser posted image

Občutek glede PDP-ja : ne vem. upam samo, da bom vedela kdaj je tapravi čas in da ne bom letela v bolnico z lažnimi popadki in vsa paničnauser posted image  Mislim pa, da bo to enkrat ponoči in kakšen dan pred PDP-jem. bomo videl. kmaluuser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
10.11.2008 18:15:21   
pikapoka2
Zakaj imam tudi jaz občutek, da bom rodila ponoči? user posted image
In tudi meni glede na to, da imam tako velikega bušija vsi govorijo, da bom prej rodila! Da mi bo user posted image  že božiček prineseluser posted image  Jaz se s tem ne obremenjujem, ko bo pa bo, tako ali tako še čisto malo...user posted image user posted image

Men se popek ni izbočil, imam pa čisto ravnega, ni luknice ven, ne notuser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
10.11.2008 18:19:04   
pikapoka2
Aja, januarja bo pa res veselo! Komaj čakam! user posted image   Glede na to, da nas je 60, madonca, to bo vsaki dan na sporedu lepa novička! user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
10.11.2008 18:46:18   
nina166
Mima res si bila zelo lepa nevesta user posted image  user posted image

Ploha pri vas pa ste pridni ni kaj. user posted image  user posted image  user posted image  za hišo in za tvojega, ki tako pridno dela. Pa želim ti, da narediš vse izpite, ki jih še greš delat pred januarjem.
Meni se je popek že zdaj ven obrnil...tak čudno zgleda user posted image  user posted image . Je pa to odvisno od tega kako velik trebuh imaš. Če imaš malega se ti mogoče sploh ne bo. Jaz imam na gromozanskega in se mi je že nekaj časa nazaj to naredilo.

uršika ko bo čas za odhod v poronišnico boš sigurno vedela. Mene je začelo 10 dni pred PDP ponoči špikat v trebuhu. OB enih ponoči...me je tako po malo, sem šla na wc, pa mazaj zaspala, pa sem se čez čas spet zbudila. Potem sva pa z mojim okoli 5-ih zjutraj štela minute med tem špikanjem in je bilo točno na 5 min. Sem kar napakirala in sva šla v porodnišnico. Itak sem mislila, da ni to še nič in me bodo nagnali nazaj domov in mi rekli, da paničarim. Potem pa me je g pregledal in rekel, da sem odprta že 4cm in sem šla kar v porodno. Ob 6 sem prišla v porodno, malo čez 9 pa se je rodil moj mišek...je šlo kar hitro. Sem se pa tudi jaz celo nosečnost bala, da ne bom vedela, kdaj morem it. Tako da se ti nič ne boj...ko bo čas, boš sigurno vedela.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
10.11.2008 19:33:21   
Anonimen
ploha, men se popek še od prejšnje nosečnosti ni vrnil v normalno stanjeuser posted image tko da ti težko rečem kdaj se izboči....ni pa nujno da se sploh, to je tko kt z uno črto - ene jo majo, ene pa neuser posted image

uršika brezskrbi da boš vedla, ko bo šlo za resuser posted image mene je to tolk skrbelo, če bom sploh vedla, da je treba it rodituser posted image uf, pa še kolk sm vedlauser posted image

men se je pa dons čist utrgalouser posted image user posted image gruntam, če sem se slučajno kej v glavo udarla, sam se ne spomnim ( sej, mogoč sem tud spomin zgubilauser posted image user posted image ) namreč vse sm spucala dans...ves prah, pa posesala, pomila po tleh, kopalnco, hladilnik ( da ne govorim kaj vse se je našlo notriuser posted image za določene stvari nisem bla ziher da ne grizejo...) u glavnemuser posted image to mi ni nič podobno, sej prov mi je, zdej me pa vse boli kuser posted image kolki, trebuhuser posted image res svinjsko, no....tko da je res zguba s tem pucanjem...no, sej kmalu tak ne bom spetuser posted image

Ula je sicer ok, samo bo še ta teden doma, k nos ma pa še zmeri zamašen, v vrtcu ji ga ne bo noben pucal, zato bo kar doma, da se še to pošlihta, drgač bo tak spet čez dva dni bolanauser posted image pa še zmeri se šum sliši na srčkuuser posted image bomo vidl kaj bo iz tega...

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3448
10.11.2008 21:05:43   
Zvezdica
Mima, sem pogledala tvoje fotkeuser posted image
Prav zares čedna nosečka si in lepa nevesticauser posted image

Snikolina, sem mislial da si iz LJ. Jast imam pri dr. Kolarjevi, komaj čakam, da vidim kaj bo rekla in me okregala zaradi kguser posted image

Nina, kje maš pa ti g, v LJ?

Plohca, ste tud vi pridne vidim. Lepo, kar v miru. Jast se moram namenit en dan po štacunah,. oz kar v H&M in okaisi, kupit malemu cotke. Tko, da bo vsaj za 1. mesec pripravljenouser posted image

Za potem ni panike, kupiš in dokupiš kar manjka. AMpak za ta prvi m moram res vse pripravituser posted image

Pikapoka, jast sem rodila ponoči, je blo kar fajnuser posted image user posted image user posted image . Sam je bla tisti dan gužva za popenit.

Kar se tiče strahu, da ne veš kdaj, vam lahko povem tole: ne boste zgrešile. Edino tega me je bilo strah v 1. nosečnostiuser posted image . Ampak ko pride cajt vešuser posted image Bomo pa tukaj in takrat več na forumu A NE? in bomo lahko tipkale vsak popadekuser posted image

Tako, vas pozdravljam, grem k mojmu uživat. Se beremo in pišemo lateruser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
10.11.2008 21:07:44   
Zvezdica
ulla, si ti v redu?!?!? Pucašuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

No, mal smeha mora bit.

A mali se sliši šum? Navijam da bo vse ok. poročaj ok?

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?