|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
19.5.2008 13:24:59   
nina166
Dušk@ saj sem imela CB...bomo vidli kaj bo danes user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Dušk@)
Neposredna povezava do sporočila: 301
19.5.2008 13:43:01   
Detece
Joj nosečke kar dežujejo user posted image user posted image user posted image  in dobrodošle.
Jaz sem drugače dobro, slabo mi je večinoma ob večerih, bruham še ne (mogoče niti ne bom). Opazila sem, da sem hvala bogu izgubila tudi malo apetita in nisem več non - stop lačna.
naslednji pregled imam ponovno naslednji četrtek in komaj čakam.
Me pa zanima kako je s kepico? se je videla pikica????

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 302
19.5.2008 13:50:56   
mars.2903
Lep pozdrav!

Tudi mi čakamo naš paketek v januarju 09. G mi je nosečnost potrdil, pregled  imam pa v četrtek. Najina pikica je velika že 14,4 mm. Pravi korenjak. Počutim se odlično, razen težav s prsmi. Tudi jaz sem taki revež kot ti, in imam že sedaj košarico 75D. Če bodo samo ti problemi bom zelo vesela. To je moja prva nosečnost in upam, da bo tako lepa, kot se je začela.user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 303
19.5.2008 14:05:33   
*m*t*
zdravo januarčice!

tudi jaz se vam pridružujem! sem danes zjutraj zagedala +. res sem srečna!user posted image user posted image user posted image
samo nekaj me matra, nekaj dni imam rjav izcedek in danes ko sem klicala G mi je rekla, naj do četrtka počivam in če ne bo bolje, jo naj takrat ponovno pokličem. res me je strah, ker je to moja prva nosečnost in nimam nobenih izkušenj,... drugače imam pa prvi pregled 19.6., po mojih izračnih je pdp nekje okoli 24.1., stara sem 23 let.
upam na najbolje in tudi drugim nosečkam želim mirnih in lepihuser posted image

(odgovor članu mars.2903)
Neposredna povezava do sporočila: 304
19.5.2008 14:16:10   
hmm
user posted image Dobrodošle nove user posted image , super, vedno več nas jeuser posted image .

kepica kje si, mislimo nate?user posted image

Jaz sem imela danes UZ in vrečka lepo raste, plodeka pa žal še nismo videli, tako da čisto potolažena še nisem, ko imaš enkrat abrazijo zaradi prazne vrečke, nisi nikoli več miren. Nov UZ imam 27. maja, do takrat me bo pa tako pobralo od skrbi. A treba je bit pozitiven, kajne?user posted image Od znakov imam pa samo težave s prsmi (a bolj zaradi bolečin kot velikostiuser posted image ), pa slabost. Aja, pa lulat grem kar pogosto. Slabosti še ni in upam, da je ne bo.

nina166, čimprej sporoči veselo novičko!

*m*t*, res počivaj, mogoče se bo izcedek umiril, tako kot se je meni (moram zdaj nekam trkat). Če se ti bo pa poslabšalo ali pa boš dobila krče, pa nič ne čakaj, ampak pojdi zvečer kar na ginekološkega v bolnico, tam te bodo takoj pregledali. Držim pesti, da bo vse v reduuser posted image .

(odgovor članu mars.2903)
Neposredna povezava do sporočila: 305
19.5.2008 16:23:18   
uršika***
Jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nove nosečkice so prišle!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke bodoče mamice!!!
Kje je Kepica? Upam, da je vse v reduuser posted image user posted image

Jaz sem pa danes hvalabogu dokaj polna energije in se mi ne spi non stop. Prejšnji teden nisem bila za nikamoruser posted image user posted image user posted image user posted image
LP

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 306
19.5.2008 17:19:30   
nina166
Evo sem zdajle naredila test in je bil +++++. Sem zelo vesela in malo tudi presenečena, ker nama je uspelo že v prvo. Tako da bi se vam pridružila pri nosečniškem klepetu, če me vzamete zraven user posted image   Po svojih izračunih imam rok 22.1.2009. Stara sem 25, doma pa imamo že malega korenjaka, starega skoraj 2 leti.

Moje počutje je tako tako...pogosto me malo zvija v trebuhu, skozi cel dan mi je po malem slabo...bruhala še tudi nisem in upam, da ne bom. Pa tudi če bom, samo da bo pikica lepo rastla in da bo zdrava. Sem pa kar precej utrujena, samo sem bila že v prvi nosečnosti, tako da bo zdaj očitno enako user posted image

*m*t* rjav izcedek navadno ni nevaren, med vgnezditvijo zarodka lahko pride tudi do rahle krvavitve. Tako da boš videla da bo vse vredu, ti kar lepo počivaj pa bo

hmm držim pesti, da se na naslednjem pregledu vidi pikica. Ti pa verjamem da te skrbi. Jaz nisem imela takih problemov pa me je v prvi nosečnosti skoz nekaj skrbelo.

Evo toliko za zdaj...uživajte nosečke user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 307
19.5.2008 17:29:23   
barbž
Barba:
pol se bova pa midve lohk še srečale KR. Kerga G pa imaš? Jst mam Urha in pregled 2.6.. Res težko čakam ta dan.

Jest mam Handžarja. UZ mam pa 29.5. pa tud čist komi čakam. Res si želim, da bilo vse v redu.Mogoč se pa res še kdaj srečava;)

(odgovor članu Dušk@)
Neposredna povezava do sporočila: 308
19.5.2008 18:09:53   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: barbž

Ursika:
Sem opazila Barbž, da imava midve iste podatke- zadnjo M in starost, samo pregled imam jaz en teden pred tabo- upam, da se bo srček že videl
Potem pa januarja veselo skupaj v porodnišnico

Ja, sm tud jst opazila, da sva zelo blizu. Fino, ane? Mogoče greva pa res skupi v porodnišnico. Čeprav se jaz kar bojim takole govorit glede na slabe izkušnje dosedaj. Držim pesti, da se ti bo na pregledu že kaj videlo, čeprav je res mal zgodaj, samo vseeno. Mogoče boš pa že videla kaj konkretnega. Od kod pa prihajaš? Jaz sem z zgornje Gorenjske in tole je že moja 4. nosečnost. Ginekologa mam pa v Kranju.

Potem pa ne bova skupaj v porodnišnici. Jaz sem iz Krškega in bom šla v Novo mesto - če bo vse šlo po načrtu seveda.

NINA čestitke in dobrodošla - več kot nas je, bolj luštno bouser posted image user posted image
in več bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu barbž)
Neposredna povezava do sporočila: 309
19.5.2008 19:47:22   
African queen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

user posted image

JANUAR  2009

PDP             
Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                    spol

user posted image  01.01.09    
jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )     29         1 pregled 19.05.08   koper
metkica23       (1user posted image ,0 user posted image )       28         1.pregled 02.06.08
detece             (1user posted image , 0 user posted image )     25         1. pregled 08.05.08  štajerska

user posted image  04.01.09   
 rosancy           (1 user posted image , 0 user posted image )     22        1. pregled 20.05.08
marjetica          (1user posted image ,0user posted image )                   1. pregled 30.05.08

user posted image  05.01.09    
ac                 (2 user posted image , 1 user posted image )          35        1. pregled  21.05.08

user posted image  06.01.09    
kepica        (3 user posted image , 1user posted image ,1user posted image )  27       1 pregled  14.05.08  kranj - okolica
kinokija           (2 user posted image , 1user posted image )                    1. pregled
mavrica            (1user posted image ,0user posted image =          29       1. pregled 19.5.08
sasa78            (3 user posted image , 2user posted image )         29       2 pregled 2.6.08  novo mesto

user posted image  08.01.09   
oljica                (1user posted image , 0user posted image )          28       1. pregled 27.05.08  gorenjska
african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )        32       2. pregled 9.6.08   gana

user posted image  09.01.09    
nia                    (1user posted image ,0user posted image )           25       1.pregled 22.05.08   lj
magor               (5user posted image ,4user posted image )             ?          1.pregled 19.5

user posted image   12.01.09
petra88             (1user posted image ,0user posted image )                        1. pregled 6.6.08

user posted image   10.01.09
dotika                (2user posted image ,0user posted image )          28       1. pregled 2.6.08   Novo mesto

user posted image    12.1.09
dušk@                (1user posted image ,0user posted image )             ?         1.pregled 9.6

user posted image   15.1.09

hmm                  (3user posted image ,2user posted image )                ?             2.pregled 19.5

user posted image     16.01.09
barba                 (2user posted image ,1user posted image )            27        1. pregled             Šenčur

user posted image   17.1.09

via_2                 (2user posted image ,1user posted image )                 32        1.pregled 18.6

user posted image    18.01.09
uršika***           (1user posted image ,0user posted image )          24       1. pregled
barbž                  (1user posted image ,0 user posted image )         24       1 pregled  29.05.2008

user posted image  22.1.09

nina166                (2user posted image ,1user posted image )             25        1.pregled ?

user posted image  24.1.09

*m*t*                    (1user posted image ,0user posted image )               23          1.pregled 19.6

Dobrodošli na seznamu !!!!

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ema82 user posted image   user posted image
hator user posted image user posted image

user posted image          

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 310
19.5.2008 19:58:19   
African queen
Ojla user posted image !

Čestitke vsem novim user posted image !!Nas je kar veliko že user posted image user posted image user posted image

Sem vas kar jaz dodala na seznam,ker ne vem kaj je z našo sašo.mars2903,tebe pa prosim,če napišeš še kakšen podatek,ker ne vem pod kateri datum naj te dam!in vse ostale,če napišate manjkajoče podatke.hvala!

kepica,sem pričakovala že kakšno novičko..upam,da je vse v redu in da se boš kmalu oglasilauser posted image user posted image

*m*t*,upam,da bo izcedek kmalu izginil,kar lepo počivaj,mogoče je res samo vgnezditvena user posted image user posted image user posted image

hmm,drži se, sem prepričana,da boš na naslednjem UZ videla malo pikico user posted image user posted image user posted image

Punce,jaz pa sem tolk utrujena...skor celo soboto sem prespala,včeraj je bilo malo boljše..danes sem šla v službo,a čisto brez energije...upam,da bo kmalu boljše.

Držite se in pobožajte bušije.LP

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
19.5.2008 21:21:16   
kepica
Hojla punce. Sem se vam hotela oglasit že dopolne, pa sem imela tako noro gužvo v službi, da nisem utegnila. Ko pa sem prišla domov, sem pa do sedajle pekla pecivo, da ga jutri nesem v službo, ker se za eno leto postaramuser posted image
No, v glavnem. Vesela novička user posted image Danes smo le našli našo malo pikico, sicer samo gestacijsko vrečko brez utripa, ker je še čisto prezgodaj za utrip in vse kaže, da sem zelo zelo pozno zanosila, kar pomeni, da sem noseča skoraj pol manj, ko sem naračunala oz. po izračunu ZM. V ponedeljek imam spet UZ in upam, da bomo takrat že videli srček. Sem pa zelo pomirjena in me skoraj ni več strah in niti ne mislim več na to, da kaj ne bi bilo ok. Je pa tole stanje veliko boljše, kot tisto v sredo, ko so mi rekli, da imam prazno maternicouser posted image V glavnem, z možem sva presrečna. Ne morem vam opisat sreče, ko sem na ekranu zagledala malo pikico in komaj čakam, da jo spet vidimuser posted image Upam samo, da bo tokrat močna in da bo zdržala do konca.

Se vam pa vsem lepo zahvaljujem za vašo skrb in da ste tako močno držale pesti. Hvala vam, se je res splačalo.user posted image Čestitam pa vsem novim nosečkam in jim želim lepo in brezskrbno nosečnost.
Vesela sem, da bom lahko še naprej z vami tukaj klepetala.
Lep večer vam želim, se kmalu spet tipkamouser posted image pa pobožajte vaše buhijeuser posted image

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 312
19.5.2008 21:28:53   
ac
Kepicauser posted image

Meni je pa zadnje dni grozno slabo user posted image , se komaj odvlečem v službo... Pa komaj čakam pregled v sredo!

Lahko noč vsem!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 313
19.5.2008 22:09:03   
hmm
kepica, to pa je super novička! Tokrat bo vse v redu, boš videlauser posted image .

nina166, jupi! Čestitke!
Africa queen, kako si pa ti pridnauser posted image , super seznamček si naredila. Lahko mi pa že kar napišeš 3. pregled 27. 5.

Hvala vsem za pozitivne misliuser posted image , sigurno bodo pomagaleuser posted image .

Vidim pa, da že neumnosti pišem, sem namreč rekla, da mi je slabo, slabo mi pa niuser posted image . Torej, vrti se mi, slabo mi pa ni. A saj jutri bo morda že drugače.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 314
20.5.2008 7:43:11   
barba
Dobrodošle vse nove user posted image  in čestitke.

Men je ob popoldnevih tok grozno slabo.user posted image user posted image user posted image  Včeraj sem se komaj iz službe domov pripeljala. pol sem šla pa malo na zrak, pa ni blo bistvene spremembe.user posted image  Ampak ni vrag, da mi je blo danes še zjutraj slabo.user posted image
Ta nosečnost je 300% drugačna od prve. Te slabosti me čist podrejo.

Šibam v trgovino po vložene šampinjone al pa kej druzga kislega. Pol mi prav malo odleže.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 315
20.5.2008 9:28:13   
sasaana
user posted image user posted image user posted image ojla-pozdravljene vse bodoče mamice v letu 2009!

Jaz sem za svoje ++++++ izvedela šele včeraj in sem presrečna.Hkrati pa tudi malo zmedena,ker sem imela ZM 15.3. ,potem pa sem sredi aprila krvavela dva dni in zdaj sploh ne vem kam naj se uvrstim -najbrž med januarčice?????Drugače pa imam jutri tako že ginekologa,da mi razjasni moje dvome.

vsem skupaj želim lepo nosečnost

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 316
20.5.2008 9:45:26   
*dotika*
Bravo me januarkeuser posted image , koliko nas je že. Očitno se nam bo dostim leto 2009 začelo zelo uspešno.

Moji znaki se spreminjajo iz dneva v dan. Še najmanj očitno so se mi povečala prsa. Povečanje opazi samo mojuser posted image . Bruhala še nisem, slabost se mi pojavlja na trenutke, ampak šele popoldne. Zjutraj sem kot rožica.
Bolečine, kot so šikanje oz. trganje pa kakšen dan so, kakšen dan pa sploh ne. Se katera prepozna v teh znakih?

Dnevi do 1. pregleda pa se vlečejo in vlečejo...
Do takrat pa se s pisanjem lahko samo ponavljam...

lp

(odgovor članu sasaana)
Neposredna povezava do sporočila: 317
20.5.2008 9:47:49   
nina166
Dober dan noseške!

Hvala vsem za lepe želje.

kepica res dobre novičke user posted image ...kar tako naprej. V ponedeljek pa lepo zrihtaj pri ginekologu. Boš videla da bo vse ok.

barba tudi meni v prvi nosečnosti ni bilo tako slabo...mogoče enih dvakrat zjutraj, to pa je bilo vse. Zdaj pa mi je kar pogosto-dopoldan, popoldan, včeraj dolgo nisem mogla zaspat, ker mi je bilo grozno slabo kakor sem se v postelji premaknila. Pa te 3 mesece bomo že zdržale, potem pa upam, da slabosti ne bo več user posted image

sasaana pozdravljena in čestitke. Lepo nosečnosti ti želim in zdravega user posted image . Tudi jaz sem za nosečnosti izvedela včeraj, čeprav se mi je že prej zdelo malo sumljivo user posted image
Pa še to: če si maja krvavela komaj malo, potem si res januarčica user posted image

Jaz sem govorila do predkratkim, da boma imela vse otroke rojene poleti, tako kot je starejši user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa bo eden poleti in eden pozimi.

Lep dan vam želim in uživajte

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sasaana)
Neposredna povezava do sporočila: 318
20.5.2008 9:49:58   
nina166
sasaana pri tebi sem narobe prebrala, da si imela zadnjo M aprila. Če si jo imela marca in si aprila samo malo krvavela, si po moje decembrčica. Drugače pa ti bo tako g točno povedala.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 319
20.5.2008 9:56:31   
sasaana
Jutri mi bo ginekolog razložil mojo  zmedeno " situacijo" in upam da bo vse o.k.!!!!!!!!!
Drugače pa vam nisem še povedala da je to moja 2.nosečnost in da imam doma že prekrasno 9-letno sončico!user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 320
20.5.2008 11:15:27   
marjetica84
Vsem novim user posted image iskrene čestitke in dobrodošle med januarčice 2009.

Kepica iskrene česitke zelo sem vesela zate in za tvojo pikico, sedaj bova pa skupaj januarčice 2009. Jupi!!!

Drugače se pa razpoloženje menjava, rahla slabost skozi ves dan, apetit se mi je zmanjšal, drgač mi pa kisle stvari ne pašejo zelo, tak da solata za kosilo ostaja , zelo mi paše hladna voda. Danes za zajtrk sem jedla čokolado s keksom, ful mi je zapasala, hecno.  Povejte mi ali je pametno ležati na trebuhu? Men zadnje čase ne paše več spati na trebuhu.
Joj še sam 10 dni do pregleda, komaj čakam.
Lepo se imejte, velik se smejte in božajte svoje bušije. Byuser posted image

(odgovor članu sasaana)
Neposredna povezava do sporočila: 321
20.5.2008 12:01:12   
Detece
Kepica zelo sem vesela zate. Kako bi pa bilo če bi izgubili tebe, ki si bila prvauser posted image .

(odgovor članu marjetica84)
Neposredna povezava do sporočila: 322
20.5.2008 15:15:30   
Dušk@
Nina čestitke....user posted image user posted image user posted image user posted image a ni čudovit trenutek ko vidiš en velik +

LP Duška

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 323
20.5.2008 16:17:45   
via_2
kepica user posted image

jaz se pa danes odlično počutim! o slabosti ne duha ne sluha. upam, da se mi ostale pridružite...

(odgovor članu Dušk@)
Neposredna povezava do sporočila: 324
20.5.2008 19:08:34   
magor
Hojla še z moje strani!

Včeraj sem imela pregled, pa se je videla le vrečka in sem noseča manj kot po izostanku M. Tako kot četrtič. Je pa nosečnost v maternici in to je najpomembnejše. Naslednji pregled imam 11.6., ko bo vse kristalno jasno, koliko smo že veliki in ostalo. PDP bom verjetno morala popraviti, a to bom sporočila kasneje.

African queen - na seznem lahko dodaš mojo starost 35.

Kepica - midve sva skoraj na istem. Vse bo še ok. 

Moji nosečnostni znaki: manjše vrtoglavice( zelo nizek pritisk), zjutraj malo slabo, lulat me tišči, utrujenost. Klasika, nič posebnega.

Vsem novim user posted image  izrekam veselo dobrodošlico, obilo veselja ob spremljanju naraščajočega trebuščka in čim manj težav. Božajte bušije!

Nočka!

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

(odgovor članu via_2)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?