Anonimen
|
Ojla, punce! Še jaz se vam bom kot vse kaže pridružila... Ne mi zamerit, da sem še anonimna, ampak trenutno sem to povedala samo svoji 10 mesečni punčki, ki itak še čisto nič ne razume (ali pač, saj se je strašno lepo nasmejala ), lubi je na službeni poti in se vrne v petek in si moram zmislit nek super krasen način, da mu povem (vsekakor pa ne bi rada, da bi kdo drug vedel pred njim), z babicami in ostalimi bomo pa še malo počakali;) Ja, sva si želela še eno tako hitro (no, ali pa enega, ampak zdaj, ko sva videla, kako so punčke fajn, bi mela kar same punčke - oba ). NO, dozdevalo se mi je malo že v pon., v tor. zelo, včeraj sem bila že 99%, ker mi je bilo slabo za znoret (prvič tudi), danes sem pa naredila test - močni, ko da bi ju s flukijem pobarval... Aja, nisem sicer čisto ziher, kdaj naj bi tole bitjece prišlo na svet, ker sem mela do zdaj samo 2 m. in to precej narazen (na 43 dni), ker še fest dojim, ampak približno se mi zdi po teh izračunih, da bi moralo to bit nekak konec januarja... Torej: me vzamete? Če ne bo prav, bom pa pohlevno popokala šila in kopita, ok?;) Aja, nič bat, dojenčki niso tak bavbav, kot vsi pravijo. Samo cukajo pa res Evo, tole bo moj podpisek, dokler se ne "razkrinkam"
|