kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm Pozdravljene januarčice, danes se vam tudi jaz pridružujem v veselem pričakovanju novega leta . sem sicer zagledala pred enim tednom, sem pa že imela zaplete, zato se prej nisem javila. V torek sem bila že na UZ zaradi krvavitve in ko moja g. ni našla vrečke, me je poslala na krvni test, ki sem ga delala v sredo, kjer je pokazalo, da imam hormona že veliko. Naredila mi je še en UZ in na moje nepopisno veselje našla vrečko veliko 4 mm. Danes sem spet imela krvni test in hsg lepo raste, krvavitev se mi je pa ob počivanju tudi ustavila, juhuhu. Je g. rekla, da kaže, da bo vse v redu . kepica, se me še spomniš od lani, ko sva skupaj ne pričakovali in potem na temi SS? Spet sva skupaj . In ta teden sem dala skozi podobno kot ti, v ponedeljek pa grem spet na UZ. Upam, da se bo videlo že kaj več. Bom držala pesti tudi za tebe, tokrat nama mora uspeti! Aja, po mojih računicah imam rok 15. januarja, bo pa to moj tretji otrok (prvi je danes maturant ). Hojla hmm seveda se te spomnim. Ja, spomin na lansko poletje je še vedno svež in boleč, zato sem še toliko bolj v strahu, da se vse skupaj ponovi. Kakorkoli računam, mi tedni ne grejo skupaj, ampak sestra pri G mi je rekla, da se hormoni zaradi stresa lahko zmešajo, jaz pa ravno menjam delovno mesto in sem že kakšen mesec non stop pod stresom, tko da upam, da je samo to. Potem je ponedeljek za obe dan D. Upam, da se za obe dobro konča. Kdaj pa imaš UZ? Jaz ga imam ob 8h. Vem, da bom šla z velikim strahom tja. Že danes me kar zvije, če sem spomnim na ponedeljek. Upam, da najdejo najini pikici in da srečno prideva do januarja. Bom mislila nate in držala pesti Želim ti kar se da miren vikend!
< Sporočilo je popravil kepica -- 16.5.2008 18:31:01 >
|