|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
16.5.2008 16:51:36   
hmm
Pozdravljene januarčice, danes se vam tudi jaz pridružujem v veselem pričakovanju novega letauser posted imageuser posted image sem sicer zagledala pred enim tednom, sem pa že imela zaplete, zato se prej nisem javila. V torek sem bila že na UZ zaradi krvavitve in ko moja g. ni našla vrečke, me je poslala na krvni test, ki sem ga delala v sredo, kjer je pokazalo, da imam hormona že veliko. Naredila mi je še en UZ in na moje nepopisno veselje našla vrečko veliko 4 mm. Danes sem spet imela krvni test in hsg lepo raste, krvavitev se mi je pa ob počivanju tudi ustavila, juhuhu. Je g. rekla, da kaže, da bo vse v reduuser posted image .

kepica, se me še spomniš od lani, ko sva skupaj ne pričakovali in potem na temi SS? Spet sva skupajuser posted image . In ta teden sem dala skozi podobno kot ti, v ponedeljek pa grem spet na UZ. Upam, da se bo videlo že kaj več. Bom držala pesti tudi za tebe, tokrat nama mora uspeti!

Aja, po mojih računicah imam rok 15. januarja, bo pa to moj tretji otrok (prvi je danes maturantuser posted image ).

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 276
16.5.2008 17:42:18   
uršika***
Čestitke Hmm še enkrat. Vem, da sem ti nekje danes že čestitala, pa boljše večkrat, kot nobenkratuser posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da bo s pikico vse v reduin da bo tvoja nosečnost mirna in čimmanj user posted image user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 277
16.5.2008 18:30:52   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: hmm

Pozdravljene januarčice, danes se vam tudi jaz pridružujem v veselem pričakovanju novega letauser posted imageuser posted image sem sicer zagledala pred enim tednom, sem pa že imela zaplete, zato se prej nisem javila. V torek sem bila že na UZ zaradi krvavitve in ko moja g. ni našla vrečke, me je poslala na krvni test, ki sem ga delala v sredo, kjer je pokazalo, da imam hormona že veliko. Naredila mi je še en UZ in na moje nepopisno veselje našla vrečko veliko 4 mm. Danes sem spet imela krvni test in hsg lepo raste, krvavitev se mi je pa ob počivanju tudi ustavila, juhuhu. Je g. rekla, da kaže, da bo vse v reduuser posted image .

kepica, se me še spomniš od lani, ko sva skupaj ne pričakovali in potem na temi SS? Spet sva skupajuser posted image . In ta teden sem dala skozi podobno kot ti, v ponedeljek pa grem spet na UZ. Upam, da se bo videlo že kaj več. Bom držala pesti tudi za tebe, tokrat nama mora uspeti!

Aja, po mojih računicah imam rok 15. januarja, bo pa to moj tretji otrok (prvi je danes maturantuser posted image ).

Hojla hmm seveda se te spomnim. Ja, spomin na lansko poletje je še vedno svež in boleč, zato sem še toliko bolj v strahu, da se vse skupaj ponovi. Kakorkoli računam, mi tedni ne grejo skupaj, ampak sestra pri G mi je rekla, da se hormoni zaradi stresa lahko zmešajo, jaz pa ravno menjam delovno mesto in sem že kakšen mesec non stop pod stresom, tko da upam, da je samo to.
Potem je ponedeljek za obe dan D. Upam, da se za obe dobro konča. Kdaj pa imaš UZ? Jaz ga imam ob 8h. Vem, da bom šla z velikim strahom tja. Že danes me kar zvije, če sem spomnim na ponedeljek. Upam, da najdejo najini pikici in da srečno prideva do januarja. Bom mislila nate in držala pestiuser posted image Želim ti kar se da miren vikend!

< Sporočilo je popravil kepica -- 16.5.2008 18:31:01 >

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 278
16.5.2008 18:36:10   
uršika***
Kako je življenje včasih kruto.user posted image user posted image
Nobena si ne zasluži, da mora že sedaj trepetati za svojega otročička, ko ga še sploh ni na svetu, kaj bo šele potemuser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 279
16.5.2008 18:53:17   
via_2
pozdravljene januarčice 2009!user posted image

ne morem verjeti, da sem med vami - vse se je zgodilo zelo hitro. v enem trenutku sva se z user posted image  pogovarjala o tem, da bi bilo lepo imeti dojenčka, naslednji mesec sta bili že dve črtici.

doma imam že 2,5 letno nagajivko, stara sem 32 let, pdp je po mojih izračunih nekje 17. jan., 1. pregled pa imam šele 18.06.

glede nosečniških znakov: popoldanska utrujenost, slabost je kakšen teden nazaj izginila.
nikomur še nisem povedala, razen seveda partnerju. verjetno bom počakala do 1. pregleda - če zdržim.

kepica, držim pesti zate in tvojo pikico!

veselim se čvekanja z vami!

LP
via

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 280
16.5.2008 19:02:42   
uršika***
Pozdravljena Via in čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu via_2)
Neposredna povezava do sporočila: 281
16.5.2008 19:55:42   
kepica
via-2 čestitkeuser posted image user posted image Želim ti lepo, mirno in brezskrbno nosečnost.

Neposredna povezava do sporočila: 282
16.5.2008 20:09:42   
magor
Ku-ku!
Še jaz se pofočkam. Test sem delala v torek in je pokazal user posted image . Po dobrem letu sem spet user posted image  in to že petič. Z možkom sva ful vesela. Doma imava že 3 user posted image ( 11, 7 in 4) ter user posted image  15 mesecev. Zaenkrat vse ok. PDP po mojih izračunih 9.1.08, 1. pregled imam 19.5. Upam, da bo vse ok.
Lp vsem user posted image  srečkam

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 283
16.5.2008 21:06:56   
African queen
Ojla user posted image !

Pri nas pa elektrika zmanjkuje,zato se nisem nič oglasila..

petra,via,hmm in magor čestitke za dve črtici user posted image user posted image user posted image user posted image in dobrodošle!!

hator,zelo mi je žal,da se je tako končalo user posted image user posted image drži se!!

kepica,sem zelo vesela,da je še upanje!!!močno držim pesti za ponedeljek!!user posted image user posted image

Jaz sem kar v redu,slabo mi je le,če imam prazen želodec,drugače je ok...utrujena in zaspana sem pa kar naprej!

saša,v prvi nosečnosti sem jedla sam sladko in je bil fant...v drugi mi je šlo kislo in je bil spet fant...torej ne vem,če tiste teorije držijo..sem pa slišala,da če full bruhaš rodiš punčko...punce,ki imate user posted image  ,a drži?

lahko noč..

(odgovor članu magor)
Neposredna povezava do sporočila: 284
17.5.2008 12:04:59   
kepica
Hojla punce
Kje pa ste danes? Vse spite?user posted image Jaz malo pospravljam in poskušam odmislit vse, kar se dogaja, čeprav mi ne uspeva najbolje. Tole mučno čakanje do ponedeljka, pa še zelo slab občutek imamuser posted image Se mi kar zdi, da me bodo v torek poslali na čiščenjeuser posted image Kakorkoli...naj čimprej mine čas do ponedeljka, da končno izvem, na čem sem.
Pobožajte vaše trebuščke in pazite na svoje pikiceuser posted image

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
17.5.2008 14:05:01   
magor
Hojla, januarskeuser posted image !

Danes sem zelo delavna - pospravljanje, kuhanje, perilo, posoda......

African queen - nima veze, kako je s slabostjo. Meni je bilo vsakič malo slabo, v bistvu, vsakič še manj, pa ima triuser posted image , potem pa eno luštkanouser posted image . Vse je odvisno od naših user posted image , tako to pač je.

Kepica - v četrto je bilo tudi pri meni na 1. UZ vidna samo plodna vrečka, čez par dni pa tudi že plodek. Prav gotovo gre za kasnejšo zanositev. Držim pesti!

Bravo vsem za user posted image ,user posted image .

Lep pozdravček

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 286
17.5.2008 17:00:13   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: magor

Ku-ku!
Še jaz se pofočkam. Test sem delala v torek in je pokazal user posted image . Po dobrem letu sem spet user posted image  in to že petič. Z možkom sva ful vesela. Doma imava že 3 user posted image ( 11, 7 in 4) ter user posted image  15 mesecev. Zaenkrat vse ok. PDP po mojih izračunih 9.1.08, 1. pregled imam 19.5. Upam, da bo vse ok.
Lp vsem user posted image  srečkam

Čestitke Magor!!!!

Fino, da imamo med sabo tako izkušeno nosečnico, kot si ti. Pripravi se na  na velikoooooo vprašanjuser posted image user posted image user posted image .  Mene najprej zanima, če te je vsako nosečnost špikalo v trebuhu - tako kot pred M -podobni krči?
Kdaj boš povedala svojim nadobudnežem, da boste dobili dojenčka??
UAUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Kako jim je ime?
Lep pozdravček in mirno user posted image  ti želim

(odgovor članu magor)
Neposredna povezava do sporočila: 287
18.5.2008 10:54:57   
*dotika*
Ojla vse sonosečke, kako ste?
Jaz sem imela tako naporen teden, da bom danes samo počivala, dragi mi je obljubil, da me bo peljal na kosilo. No, edino posesati moram, pasje dlake so nadležne. Samo, da bi vreme vzdržalo. Zdaj je kar pravšnje, oblačno, precej toplo in brez dežja.  

Včeraj zvečer me je tako bolelo, kot da bom vsak trenutek dobila menstruacijo. Ima katera kakšno podobno izkušnjo? Ni me špikalo, trgalo me je. Hvala bogu nobenega izcedka, pa recimo, da sem kar pomirjena.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 288
18.5.2008 13:32:05   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

Ojla vse sonosečke, kako ste?
Jaz sem imela tako naporen teden, da bom danes samo počivala, dragi mi je obljubil, da me bo peljal na kosilo. No, edino posesati moram, pasje dlake so nadležne. Samo, da bi vreme vzdržalo. Zdaj je kar pravšnje, oblačno, precej toplo in brez dežja.  

Včeraj zvečer me je tako bolelo, kot da bom vsak trenutek dobila menstruacijo. Ima katera kakšno podobno izkušnjo? Ni me špikalo, trgalo me je. Hvala bogu nobenega izcedka, pa recimo, da sem kar pomirjena.

lp

Jaz imam podobne bolečine - isto kot pred M. Je pa to baje raztezanje maternice. Zelo zoprna stvar.

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 289
18.5.2008 16:35:20   
kepica
Hojla punce
Še malo..pa bo vse jasno. S stahom čakam na jutrišnji dan. Ob 8h sem naročena. Psihično sem pripravljena na najslabše, vseeno pa upam, da se srček le prikažeuser posted image
Se vam oglasim jutri, ko se vrnem s pregleda.Vse vas lepo pozdravljam in držim pesti za vaše pikiceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 290
18.5.2008 17:14:08   
magor
Ku-ku!

Malo časa.
Dobrodošle vse nove user posted image !

uršika***- tudi sama imam malo bolečin kot pred M, sploh če veliko delam - sesam, hodim, stojim na mestu, me boli križ.

Ja, izkušenj je že kar precej, pa se še vedno najde kaj novega. Moji sončki so Matic 11, Maks 7, Mike 4 In Mija 1 leto. Luštno se imamo, ker nas je veliko. Prav nič nam ne manjka, otroci so navajeni deliti, čeprav se tudi skregajo. Kar gre, sva pa oba z možkom 100% udeležena pri vzgoji, kar je zelo dobro.
Otroci še ne vejo, ker čakam jutri že prvi pregled, potem pa bova kmalu povedala.

Božajte bušije, user posted image  srečke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 291
18.5.2008 18:05:27   
*dotika*
Kepica, držim pesti zate in tvojo pikicouser posted image .

Magor, tebi in tvojemu možeku pa res vsaka čast. Čestitke za novo pikico.

Bo pa kakšen tvoj nasvet res prav prišel.

lp

(odgovor članu magor)
Neposredna povezava do sporočila: 292
18.5.2008 20:09:07   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

Kepica, držim pesti zate in tvojo pikicouser posted image .

Magor, tebi in tvojemu možeku pa res vsaka čast. Čestitke za novo pikico.

Bo pa kakšen tvoj nasvet res prav prišel.

lp

Se podpišem po tole!

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 293
18.5.2008 20:41:43   
hmm
kepica, drži se jutri, bom mislila nate. Jaz imam UZ šele okoli 11-ih in me je kar strah. Veliko počivam, da ne bi spet začela krvavet, upam, da bo pomagalo in da jutri zagledam vsaj rumenjaček, če že srčeka ne.

magor, ti si pa res faca, pa mož seveda tudiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 294
19.5.2008 7:42:44   
Anonimen
Da to temo dvignemo na prvo stran....

Srečno danes punce na pregledu!!!

(odgovor članu hmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
19.5.2008 9:10:02   
barbž
Ursika:
Sem opazila Barbž, da imava midve iste podatke- zadnjo M in starost, samo pregled imam jaz en teden pred tabo- upam, da se bo srček že videl
Potem pa januarja veselo skupaj v porodnišnico

Ja, sm tud jst opazila, da sva zelo blizu. Fino, ane? Mogoče greva pa res skupi v porodnišnico. Čeprav se jaz kar bojim takole govorit glede na slabe izkušnje dosedaj. Držim pesti, da se ti bo na pregledu že kaj videlo, čeprav je res mal zgodaj, samo vseeno. Mogoče boš pa že videla kaj konkretnega. Od kod pa prihajaš? Jaz sem z zgornje Gorenjske in tole je že moja 4. nosečnost. Ginekologa mam pa v Kranju.

Neposredna povezava do sporočila: 296
19.5.2008 9:31:40   
Dušk@
Pozdravljene, januarčiče...

tudi jaz sem tista srečkauser posted image , ki sem zagledala veliki +. Sicer še nisem bila pri G, vendar po mojem izračunu imam rok nekje 12.1.09  Na prvi pregled sem naročena 9.6.

Najprej sem naredila test(ta najbolj poceni test,takrat kupila kar 2) prejšnjo nedeljo in ni pokazalo nič, ker sem čutila da sem noseča, sem šla kupiti še CB, ki je seveda pokazal zelo lep +, priznam sem bila kar v šoku od sreče. Ker sem želela potrditi ta plus, sem naredila še en test naslednje jutro, ki spet ni pokazal nič,spet v lekarno po CB, ki mi je spet potrdil  + ....zmešnjava na višku.

Prvo sem povedala samo mojemu, ki je bil kar precej zmeden in srečen od novičke, včeraj pa sva se odločila povedati še staršem(nisva več vzdržala)

Zaenkrat mi ni nič slabo, imam samo bolečine v spodnjem levem delu in upam da to ni nič dramatičnega.

Lp, Duška

< Sporočilo je popravil Dušk@ -- 19.5.2008 9:32:52 >

(odgovor članu barbž)
Neposredna povezava do sporočila: 297
19.5.2008 10:01:21   
barba
barbž - pol se bova pa midve lohk še srečale KR. Kerga G pa imaš? Jst mam Urha in pregled 2.6.. Res težko čakam ta dan.user posted image

Vsake toliko časa me pošteno špikne tko pri strani, pa vidim da nisem edina. Kot v prvi nosečnosti se mi zdaj spet pojavil ta grozen izcedek, beli tok in to kar precej.user posted image  To mi je res zoprno.

Držim pesti za vse user posted image  in dobrodošle nove.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Dušk@)
Neposredna povezava do sporočila: 298
19.5.2008 10:47:23   
nina166
Pozdravljene nosečke!

Malo vas prebiram. Sama še ne vem ali sem nosečka ali ne. En test sem že naredila pa je bil negativen, samo sem potem ugotovila, da sem ga delala prekmalu. Menstruacijam mi zdaj že kar nekaj dni zamuja, tako da danes naredim še en test. Držte pesti da zagledam +.

Lepo nosečnosti in uživajte 100 na uro  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 299
19.5.2008 11:12:40   
Dušk@
kupi raje CB, ker oni za 1,25 ni ravno zanesljiv, saj pri meni ni bil....

lp

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?