ronja
|
Razmišljam da bi mi prav pasala ena tista s spenjenim mlekom, ki je doma ni mogoče narediti. niia, je mogoče, garantiram, samo moraš met tisti mali penilček mleka ali pa paropihec. Z obojim pride fina pena, verjemi, ker jaz sem nora na spenjeno mleko in si tudi kakav tako naredim s to penico na vrh. Lučke sva našla v Slovenijalesu, jih imajo ogromno. uršika, mislim, da ta košara ni ista - tista na vozičku je glomazna in precej težka - težko ravno prenašaš otroka sem pa tja v njej, vsaj če si tako bolj malo bitje... Glede košare se strinjam, kupovala je tudi jaz ne bi in ne bom, ker nimava 100E za tak hec... Ampak če se jo da naredit precej ceneje, pa mam že večino blaga doma podedovanega, hehe... hehe, boljše plini kot pa bruhanje mima, trenutno se ohlajajo tufahije, hehe. Nadev imam tudi že zmešam, samo še napolnim in dekoriram . Sem naredila tako zdravo varianto, ki se ne valja v sladkornem sirupu, itak nama je tako bolj všeč. Zakaj pa zadnji mesec ne bi več smela bit sama v avtu? to prvič slišim? Zaradi mogočega prezgodnjega poroda? No, pa saj je vedno še kdo na cesti, pa pomahaš, en bo že ustavil... Ne vem, jaz se nisem sekirala prvič, pa se tudi zdaj ne bom. bom pa mela mobi sabo, da lahko rešilca pokličem, če bo kriza. NIsi smotana, jaz tudi ne pustim, da bi kdo drug naše cote pral. Bom že porihtala svojo družinico, saj nisem sama, pa tudi vse se plača, jaz pa ne mislim s svojimi otroci plačevat - se mi to ne zdi plačilno sredstvo... Verjetno se ti je želodček skrčil, pa se zato nič več ne rediš. Saj je prav, da ga upoštevaš, če ti dobro hoče... Ker tale jetra so res hudič, ne rabiš še kakih problemov po porodu... Midve z Ronjo sva pa šli včeraj prvič po tejle krvavitvi sami na sprehod!!! Mala je sama hodila po stopnicah dol, jaz sem jo samo držala za rokice, pa je kar šlo. Sicer me svinjsko boli, ko sem pripognjena dol, ampak je verjetno vseeno boljše, kot če jo nesem, to sem videla, da res ne smem, me je vsakič potem še par dni bolelo. Danes je pa boljše. No, potem sva šli nasproti očiju in gor jo je seveda on nesel. Danes bova ponovili vajo, ona je tako rada zunaj, pa dež je čisto nič ne moti, še rada ga ima! PO isti ceni imajo kvalitetne tetra plenice v Tosami, če gre katera kdaj mimo. moje so po letu uporabe kot nove, res! Potiskane sem pa videla v BC in v Mulerju, pa v tosami jih tudi po novem imajo, mi je zadnjič prijateljica dala prospekt, ker živi tam blizu, pa gre dostikrat mimo in me je spraševala o teh pralnih plenicah (zdaj majo tudi take ala racmanke tudi tam). No, grem bit pridna, predno se mala zbudi!
|