|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
28.10.2008 9:48:17   
sasa78
JAZ RAZMIŠLJAM  da bi začela skup zbirat in prat - pa se mi še ne da!!!

Bo boljš - ma jaz mam non stop trd trebuh, mali brca k za stavo, največkrat k ma moj roko na trebuhu.

Ej kako je pa kaj z user posted image user posted image ?  Mi še vedno nič user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
28.10.2008 10:25:04   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

A kera že pripravlja cotke za bebiko?

Jaz mislim kar začet prat pa rihtat? Še kera?

Jaz sem pred enimi 3 tedni dobila 3 škatle cotk. Nekaj je prišlo nazaj od starejšega sina, nekaj pa od moje sestrične, ki ima punčko. Zaenkrat še čaka v škatli, da malo preberem in operem. Bom pa verjetno to delala šele decembra. Čeprav me ima, da bi kar začela...grem pa večkrat gledat cotke user posted image  user posted image  Ti pa kar začni prat, če imaš tako željo. Saj januar bo hitro tu.

ronja tudi mene zadnje dneve boli...in sicer pod trebuhom. Verjetno se mi mišice nategujejo in maternica širi. Posebno če sedim in potem vstanem, se komaj zravnam. In pa včasih komaj hodim. Bo treba potrpet, saj nas potem čaka najlepše darilo.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
28.10.2008 10:29:18   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78
Ej kako je pa kaj z user posted image user posted image ?  Mi še vedno nič user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva v tej nosečnosti ful malo. Najprej sem imela močan izcedek in krvavela in si nisem upala. Zdaj pa sploh nimam želje...enostavno mi je minila vsa želja do seksa. Je bilo v prvi nosečnosti podobno, po porodu pa spet normalno. Očitno sodim med tiste nosečnice, ki jim želja po seksu med nosečnostjo čisto mine. Samo da me moj razume...boma pa pol nadoknadila user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
28.10.2008 12:55:17   
sonček33
Ojla punce!
Kako ste?

Kaj bo dobrega?
Midva sva šla danes naročit za košek pregrinjalo, odejico, jogi in rjuho. Pol sva se pa ustavila še v Kiku in je moj možek kupoval za dete oblekce...jaz sem se bolj ali manj samo pasla :)

Trebuh se mi zdi, postaja težak. Bog ve zakaj??user posted image Mali brca sto na uro.

Ronja, kaj kuhaš?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
28.10.2008 13:12:57   
uršika***
Dober dan.
Sem se ravno napapcala kot pujsauser posted image
Sem si zaželela jest kislo zelje in slan krompir - pa še seveda pečenico zraven in sem sedaj zadovoljna, kot da sem zadela na lotuuser posted image .

Jaz sem si že tudi cotke pripravila, etikete dol pobrala in jih dala na čakanje na lepše vreme. Da jih bom lahko lepo zunaj posušila. Pa sobico imam sestavljenouser posted image user posted image user posted image  Sonja od lip poljčane. Pa njegova sestrična nama je posodila še zibelko- lepo, belo, za prve meseceuser posted image user posted image . Sedaj pa kar gledam te lepe stvari in komaj čakam, da bo kdo spal v zibki ali posteljici. Je rekla moja mami, da imava tolk vsega, kot da bosta 2, ne pa samo 1.
Koliko posteljnine imate ve? Dva kompletka je najbrž kar treba imet???

Kako se pa vam zdi tista košara za prenašanje bebice, ki zgleda tako kot potovalka??? Se vam zdi praktična? Meni se zdi fino, sploh za pozimi, da ni treba stalno voziček s sabo vlačit- sploh, če je sneg, pa ga lepo daš v tisto potovalkouser posted image  in neseš s sabo. A je katera gledala to stvar? Ali jih imate že zraven vozičkov?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
28.10.2008 13:53:30   
ronja
Ronja, kaj kuhaš?

Špageti bologneze z domačim korenjem in zeleno (dobila od njegovih sorodnikov), paradižnikom iz najinega balkona in kupljenim mesom (žal noben sorodnik ne redi živali, razen kokoši, heheuser posted image ). Mala obožuje!

uršika, hehe, točno tako kosilo sem pa jaz z Ronjo enkrat tako bruhala, da sem si za vedno zapomnilauser posted image . Sem bila ful lačna, tašča je mela to skuhano, sem se najedla, potem pa samo - direkt v kopalnico, ne vem, če  je blo 5 min. not...
jaz sem posteljnino sama sešila in jo bom zdaj tudi, mam blago že kupljeno (ker bomo pač rabili vse dvojno, hehe, pa itak je druga posteljica večja, tak da bom naredila še eno odejo, pa še 3 posteljnine (eno za Lejlo, eno bo dobila Ronjino, pa Ronja bo dobila dve novi za v novo posteljco). Verjetno bom naredila še posteljnino in dekico za v zibko, Ronja je imela kar ene stare zadeve, zdaj bi pa rada še to naredila - pa še zavesice, da lahko kaj počneva zraven, kadar deteta spijo, pa predvsem, da ena druge ne motita...
ja, dva kompleta je čisto dovolj - Ronja ima en komplet vsega in pa posebej še rjuho in par dekic, ker je bilo do zdaj toplo, tak da več ni rabila (lani pozimi je bila pa tako še pri nama v zibki)... Ji pa moram nujno naredit še en kompletek, da bo lepo, ne pa neko čaranje s tistimi rjuhami... Sicer navadno v sob. ali ned. zjutraj operem in se čez dan že posuši ali pa dam v sušilca. tak da se da tudi z enim sfolgat, je pa seveda lažje, če imaš dva. je na moji "nujno" listi že nekaj časa, pa ne najdem časa, da bi sešila. Zdaj skoz prevajam, kadar imam kaj fraj. Upam, da bom ta teden fertig, ali pa vsaj naslednji... Pa da mam potem mir s tem in lahko delam druge stvari tisto urco, ko mala spi...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
28.10.2008 13:57:03   
ronja
Kako se pa vam zdi tista košara za prenašanje bebice, ki zgleda tako kot potovalka???

Praktična je gotovo, sploh ker lahko otročiča lepo not pustiš spančkat, če si na kakem obisku (moja tašča recimo ni pustila, da bi imeli dete na tleh (seveda na kupu dekic) in jo je potem skoz hotela imet v rokah med kosilom, pa navadno jo je kar odnesla v drugo sobo, kar je šlo nama na jetra - če jemo, jemo vsi in otrok bo zraven! Tako da bom zdaj to lepo elegantno rešila tako, da bom tako potovalko naredila - že vem kako, mam že vse premišljeno. Samo moja se bo dala zložit v tako torbico, da jo boš lahko nekam pospravil, kadar je ne rabiš...
Za prenašat je sicer sling boljši, ker je otrok bližje tebi in tudi lažje ga nosiš kot v eni roki. Ampak na kratke razdalje in za obiske je pa super. Da mu dajo mir ko spi, če ne drugega...

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 15:33:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3133
28.10.2008 16:54:33   
sonček33
niia - poglej si na www.zibka.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
28.10.2008 18:59:14   
uršika***
Imela bova košaro za voziček, lupinico in športni del.

Ja, mislim, da je to ista košara, kot jo imajo vozički- snemljiva. Samo  midva nimava takšnega vozička, ker sva dobila zadnjega v Arielu na -70% razprodaji. Sem že nekje pisala o temuser posted image
pa je po mojem res bolj praktično kam it s to košaro, kot pa z celim vozičkom v stanovanja rint, sploh pa pozimi, snegu, ko je vse mokro... V košari pa bebika lepo pančka in se udobno počuti- vsaj mislim si takouser posted image , pa ne narediš celega svinjaka z vozičkom v prtljažniku, stanovanju,..
A temu se reče travel cot??
Sem že nekaj iskala po netu, pa nisem veliko našla. Grem še enkrat poizkusit s travel cotuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
28.10.2008 19:01:55   
uršika***
Ronja- moje kosilo je lepo ostalo v notranjosti mojega bušija. Res pa me nekaj napihuje od zeljauser posted image user posted image user posted image
Še dobro, da sem samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3136
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 19:37:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3137
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 20:23:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3138
28.10.2008 20:51:09   
sonček33
niia  -midva sav danes naročila jogi za košek, rjuho za jogi, eno navadno rjuho, povštrček, odejo in pregrinjalo za košek ter baldahin in sva dala 120 €, pojma pa nimam kolk so posamezne stvari

Neposredna povezava do sporočila: 3139
29.10.2008 8:35:30   
nina166
Dobro jutro!

Ker sem prva vam postrežem s kavico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...kaj jo še sploh katera pije?

Vas je pa zelo lepo brat, ko tako lepo nakupujete opremo za dojenčka. Pri nas ni tega navdušenja, ker imamo praktično vse od Domna. Se pa spomnim kako lušno je bilo v prvi nosečnosti brskat po trgovinah in izbirat opremo. Tako da veliko užitkov ob nakupovanju.

Kaj pa boste danes delale?

< Sporočilo je popravil nina166 -- 29.10.2008 8:38:07 >

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
29.10.2008 8:40:34   
nina166
Sem ravno malo gledala slike od Domna ko je bil mali.

Evo ena še iz porodnišnice

user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
29.10.2008 9:35:29   
Zvezdica
morgen user posted image

Nina, HVALA za kavico, meni bi pasala ampak v družbiuser posted image

Jast pa veselo španciram po štacunah, ker zdaj začenjamo zaresuser posted image Liamu sem sobico izbrala, za malega mucka imamo že, cotke pa še pridejo na vrstouser posted image

Sem pa kupila v rutarju zadnjič 10pleničk tetra za 10€. Se mi zdi kar poceni. Zdaj bi pa rada tetra z vzorčki. Katera ve kje se to dobi?

Grem pospravit do konca, sem čist brez časauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 10:43:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3143
29.10.2008 10:57:58   
Zvezdica
niia, ja mislim da so zarobljene. Mam vse v škatli, bom potem sporočila:)

Kar se nabave tiče, bom nabavljala po obisku materinske šole, ker se mi zdi, da zdaj bi vsega preveč kupila, tam me bodo pa res opomnile kar nujno rabim.

Papa

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3144
29.10.2008 13:46:10   
ronja
Razmišljam da bi mi prav pasala ena tista s spenjenim mlekom, ki je doma ni mogoče narediti.

niia, je mogoče, garantiram, samo moraš met tisti mali penilček mleka ali pa paropihec. Z obojim pride fina pena, verjemi, ker jaz sem nora na spenjeno mleko in si tudi kakav tako naredim s to penico na vrh. Lučke sva našla v Slovenijalesu, jih imajo ogromno.

uršika, mislim, da ta košara ni ista - tista na vozičku je glomazna in precej težka - težko ravno prenašaš otroka sem pa tja v njej, vsaj če si tako bolj malo bitje... Glede košare se strinjam, kupovala je tudi jaz ne bi in ne bom, ker nimava 100E za tak hec... Ampak če se jo da naredit precej ceneje, pa mam že večino blaga doma podedovanega, hehe... hehe, boljše plini kot pa bruhanjeuser posted image

mima, trenutno se ohlajajo tufahije, hehe. Nadev imam tudi že zmešam, samo še napolnim in dekoriramuser posted image . Sem naredila tako zdravo varianto, ki se ne valja v sladkornem sirupu, itak nama je tako bolj všeč. Zakaj pa zadnji mesec ne bi več smela bit sama v avtu? to prvič slišim? Zaradi mogočega prezgodnjega poroda? No, pa saj je vedno še kdo na cesti, pa pomahaš, en bo že ustavil... Ne vem, jaz se nisem sekirala prvič, pa se tudi zdaj ne bom. bom pa mela mobi sabo, da lahko rešilca pokličem, če bo kriza.
NIsi smotana, jaz tudi ne pustim, da bi kdo drug naše cote pral. Bom že porihtala svojo družinico, saj nisem sama, pa tudi vse se plača, jaz pa ne mislim s svojimi otroci plačevat - se mi to ne zdi plačilno sredstvo...
Verjetno se ti je želodček skrčil, pa se zato nič več ne rediš. Saj je prav, da ga upoštevaš, če ti dobro hoče... Ker tale jetra so res hudič, ne rabiš še kakih problemov po porodu...

Midve z Ronjo sva pa šli včeraj prvič po tejle krvavitvi sami na sprehod!!!user posted image Mala je sama hodila po stopnicah dol, jaz sem jo samo držala za rokice, pa je kar šlo. Sicer me svinjsko boli, ko sem pripognjena dol, ampak je verjetno vseeno boljše, kot če jo nesem, to sem videla, da res ne smem, me je vsakič potem še par dni bolelo. Danes je pa boljše. No, potem sva šli nasproti očiju in gor jo je seveda on nesel. Danes bova ponovili vajo, ona je tako rada zunaj, pa dež je čisto nič ne moti, še rada ga ima!

PO isti ceni imajo kvalitetne tetra plenice v Tosami, če gre katera kdaj mimo. moje so po letu uporabe kot nove, res! Potiskane sem pa videla v BC in v Mulerju, pa v tosami jih tudi po novem imajo, mi je zadnjič prijateljica dala prospekt, ker živi tam blizu, pa gre dostikrat mimo in me je spraševala o teh pralnih plenicah (zdaj majo tudi take ala racmanke tudi tam).

No, grem bit pridna, predno se mala zbudi!

Neposredna povezava do sporočila: 3145
29.10.2008 16:19:34   
uršika***
Dan!!!

Sem bila malo po trgovinah- prvi november, pa drogerija, pa še ene zimske gležnarje sem si kupila. Sem najprej hotela imet tavisoke škornje z nizko peto, pa nisem mogla nobenega modela zapet- zadrge , ker sem spet čist zatečena. In sem se mogla sprijaznit z gležnarji. Pa važno, da so na zadrgo, da se lahko enostavno obuješ in sezuješ.

Nina- nakupovanje za prvega dojenčka je seveda zelo prijetno, po drugi strani pa tudi zeeeeeloooooooo opustošujoče za denarnicouser posted image user posted image user posted image - kar si pa najbrž sama ugotovila, ko ste kupovali za prvega lumpkauser posted image

Ta mesec dobimo vse potrebo za urejanje  paketov , a ne? Bo katera izbrala paket ali ste vse za dinarčke??

Ronja- ja, sem bolj malo bitjeuser posted image user posted image user posted image
Glede Tosame: a to je prav v tovarni ali kako? Je zraven prodajalna? Se splača???? Je že bila katera tam? Mene ful mika, da bi šla enkrat tja pogledat. Kaj vse pa lahko tam dobiš??

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
29.10.2008 16:33:39   
uršika***
Haha. Si bom kar sama odgovorila, kaj lahko dobiš v Tosami. Tukajle je njihova stran, če še katero zanimauser posted image
http://www.tosama.si/

Neposredna povezava do sporočila: 3147
29.10.2008 16:37:48   
pikapoka2
Pozdravljene!

Ponovno se malo oglašam. Najprej bi rada sporočila podatke za seznam, ker imam še čisto prazno. 2user posted image , 0user posted image    26 let, dobili bomo user posted image , naslednji pregled pa imam 6.11.08.
Lepo je brat, kako se pripravljate na user posted image . Jaz sem tudi že čisto "nora", sploh ker bo prvič. Stanovanje smo malo zrenovirali in nabavili novo pohištvo, za bejbija bomo pa zdaj počasi začeli. Prvo čakam da dobim stvari od dveh znank, potem pa ko bomo videli kaj manjka, pa še po trgovinah. Definitivno pa rabim še eno postelnjino za košarico, zato grem gledat zdaj link od Sončkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3148
29.10.2008 17:03:52   
barba
Ojla, po dolgem času!
Ste tok pridne s pisanjem, da sploh ne sledim več.

Dons sem imela spet posvetovalnico in nisem lih najbolj zadovoljna z rezultati. Začet bo treba jest železo. Mi je padlo od prejšnega pregleda iz 130 na 112.user posted image  Pa še ful ful nizek pritisk imam 103/65.user posted image  Samo spala bi in če se popoldne vležem spim celo popoldne in potem še celo noč.

Drugače imam pa naslednji pregled 27.11. in potem kmalu UZ v 34 t. Zdej sem pa 29 t. Tako hitro gre ta nosečnost.

Pri nas tudi veselo renoviramo sobo za mala dva. Čakamo še malarja, opremo pa dobimo čez dober mesec in pol. Vse to res zelo dobro suši denarnico.user posted image

Aja, tud jaz bom v kratkem uredila vse papirje za porodniško, ki jo nastopim 18.12.. Si bom potem v miru lahko vzela čas in zašila kaj za user posted image  ter pripravila vse potrebno. Otrok bo res hitro tukaj.user posted image  Za nabavit pa tud nimam več veliko, par cunj in to je to.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
29.10.2008 17:20:48   
Ploha
zvezdica: mislim, da imajo potiskane pleničke tudi v H&M.

uršika; jaz bom tudi šla v tosamo v nabavo, sicer verjetno konec novembra,...pa hvala za link, mi je prav prišel

Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?