|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
3.10.2008 12:46:46   
ronja
AQ, po moje nimaš ameb, ker potem bi bolj jamralauser posted image : tam ne moreš zdržat pol ure brez wcja, blato je temno zeleno do črno in ima zelo čuden vonj. Pa boli kar precej v črevesju, že na dotik ful, tak da dvomim, da je to to. Aja, pa nama je bilo tudi ful slabo, oba z lubijem sva bruhala ko vidri, vsak dan večkrat (sva mela oba tole),... Če pa te skrbi, je pa vseeno boljše, da greš k zdravniku, kar splošnemu, saj bo o tem verjetno več vedel kot g.

Meni je pa danes spet slabo za umret in čim se uležem na tla k tamali, mi ona takoj plazi po trebuhu in je še hujše, če se pa usedem za mizo, se pa jočeuser posted image kaj naj? Sitna je, ker ni dovolj spala, ko jo je tisti poštar zbudiluser posted image , zaspat pa ne more. Smrk! POl mal kombiniram, pa mal nasrka Lejla, mal Ronja - sem mislila, da bom mela te dileme šele po porodu, pa jih mam že pol nosečnostiuser posted image Grlo me p amanj boliuser posted image .

Aja, glede porodnišnic, o vsaki je kaj dobrega in kaj slabega, pa tudi majo ljudje različne dneve. A sem vam povedala, da me je zadnič sprejela ista babica kot pri Ronji. Pa je bila pri Ronji vsa pasja, me je kar nadirala, čeprav nisem nič narobe naredila, samo nisem bila še ful odprta (kako pa naj vem, kok semuser posted image ), pač prišla sem rodit, kaj pa naj s popadki na 1 minuto?user posted image No, zdaj je bila pa čisto prijazna do mene - tak da - jaz sem optimistkauser posted image .

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
3.10.2008 12:49:15   
nina166
Ojla!

Povejte mi ali si ve med nosečnostjo barvate lase? Jaz sem danes naročena pri frizerju in sem že res potrebna novih pramenov. Nekateri govorijo da to v nosečnosti ni škodljivo, nekateri pa pravijo da je. In zdaj ne vem, kaj naj naredim.

saša očitno je res večina moških takih, da sploh ne vidijo da je kaj razmetano. Tudi moj je tak. Mu rečem, da morem posesat in pobrisat pa mi reče da še pa ni treba, da še ni dolgo nazaj ko sem. Pa mu rečem, da sem nazadnje pred enem tednu, on pa da to se dela na 14 dni, da vsak teden je čisto preveč. Mi je pa vseeno bolj všeč, da je tak, kot pa da bi videl vsak prahec in da bi moglo bit vse v nulo pospravljeno drugače pa bi težil. Tudi taki tipi obstajajo.

petra super, da imaš že vse za dojenčka. Jaz pa še čakam na cotke. Sem jih posodila sestrični, zdaj pa čakam da mi jih vrne.
Kaj pa če bi si zobozdravnika prestavila in šla raje na predavanja o porodu?

vrtnica lepo se imej na rojstnem dnevu. Pri nas je tudi slabo vreme. Ful veter piha, občasno pa se še malo dež ulije.

ronja diplome ne bom mogla napisat pred porodom...s tem sem se že sprijaznila. Bom jo pa začela in potem dokončala. Sicer pa upam, da bo Daša tudi tako pridna kot je bil Domen...potem ne bo problema s pisanjem. Do poletja bo že...lepa tolažba, a ne?

petra brez problema oblečeš punčko v kak moder bodi ali hlačke. Jaz bom tudi veliko oblekic porabila od starejšega sina. Ne bom nič komplicirala, ker itak hitro prerastejo.

Vsem ki ste prehlajene, bruhate, imate drisko ali kaj podobnega želim, da se čimprej pozdravite user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
3.10.2008 14:07:51   
sasa78
madona je mrzlo - pa še padat je začelo!!!!

To mi pa ni všeč! user posted image user posted image user posted image   Kako je pa kaj pri vas?

ULLA - groza no! Pozdravi se in upam da ti bo kmalu bolje - pa eno user posted image  za pomoč!!!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
3.10.2008 14:10:07   
sasa78
saša očitno je res večina moških takih, da sploh ne vidijo da je kaj razmetano. Tudi moj je tak. Mu rečem, da morem posesat in pobrisat pa mi reče da še pa ni treba, da še ni dolgo nazaj ko sem. Pa mu rečem, da sem nazadnje pred enem tednu, on pa da to se dela na 14 dni, da vsak teden je čisto preveč. Mi je pa vseeno bolj všeč, da je tak, kot pa da bi videl vsak prahec in da bi moglo bit vse v nulo pospravljeno drugače pa bi težil. Tudi taki tipi obstajajo.

moj je sesal v soboto, pa bo spet treba. Ma bom un sesalec kupila k sam sesa - ga bodo imeli na sejmu v LJ v novembru - 500EUr gor ali dol. Posesano pa bo le! 

Baje je ful dober sosedovi ga majo pa res fino posesa - pa še sam se hodi filat - sam spraznit ga je treba - jaz mam pa itak vse v enem štuku tako da bo prišel kar prav.

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
3.10.2008 14:11:14   
sasa78

LEP VIKEND VAM ŽELIM!!!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
3.10.2008 14:32:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

LEP VIKEND VAM ŽELIM!!!!
ma kje si zdajuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 18:56:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m333)
  Neposredna povezava do sporočila: 2682
3.10.2008 19:10:22   
sonček33
Mima - ojla
jah občutljivost - mislim, da je prisotna kar pri vseh nas... sicer mene bolj vsake tolko zagrabi, me ne drži skoz

itak sem pofirbcala album...pa ne kaže, da si pridobila toliko kg. pri katerem jezeru si to slikana?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 19:20:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2684
3.10.2008 19:49:39   
Ploha
uršap: ja študiram, agronomijo - kmetijstvo na bitehniški f., kaj pa ti??

Neposredna povezava do sporočila: 2685
3.10.2008 20:53:53   
sonček33
Ja, madona Mima, sej na uni slikci te pa nič ni. Ma pazi se zaradi zdravja, drgač pa ful dobr zgledaš.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
3.10.2008 21:39:16   
Ploha
ej user posted image ! kako je zdaj s tistim srečanjem, a to še velja?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
4.10.2008 8:17:15   
sonček33
Jutro, punce!
Danes vam pa jaz skuham kavo. Sicer ne znam tako vizualno privlačne, ampak bo tale tudi ok.user posted image
Pa še vpr - a si privoščite kakšno skodelico kave na teden, sploh?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
4.10.2008 9:34:46   
Detece
Jutro user posted image !

Hvala za kavico, je pa to edina (virtualna), ki jo pijem v nosečnosti trenutno. Ko sem bila v službi sem tu in tam kak požirek s sodelavkami spila, drugač pa doma nikoli. Sva z user posted image  navajena na čaj zjutraj in zvečer.

Joj ste se razpisale. Nisem vsega natančno prebrala, ker nimam veliko časa, sem pa bežno preletela.
Mima 83 samo prej si bila pa res preveč suha, Podhranjena. Zdaj si čisto ok in se nič ne sekiraj.

Ko gledam te vaše slikice s trebuški, pa res ugotavljam kako majhnega imam jaz v primerjavi z vami. Sama sem v 28 tednu in imam full manjšega od vas. No sej bom zdaj en dan tudi jaz kakšno slikico prilimala v album. Prav slabo vest imam, ker se nič ne slikam in dokum entiram svojega bušija. Bom se zdaj malo bolj potrudila.

Grem pa zdaj pečt torto za jutri ko imamo en športni dogodek in bo naš sosed že 16tič državni prvak. Pa mu moram torto spečt. pa naslednji teden babici, ki ima rojstni dan. Tako da mislim, da sem se v nosečnosti kar v slačičarstvo preusmerila. No sej mi je fajn, ko me prosijo, ker tako vem da naredim res dobro. user posted image

Želim Vam lepo soboto in nedeljo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 9:37:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2690
4.10.2008 10:00:12   
Ploha
niia: kolk pa stane zdej tista previjalna???

Glede datuma je pa men useen, nimam takih obveznosti še, tako da se lahko ostalim prilagajam,...

Neposredna povezava do sporočila: 2691
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 10:08:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
4.10.2008 10:21:34   
Detece
Niia super za previjalno. user posted image user posted image
Evo meni se 1. biskvit že peče. Kako to misliš Niia kakšna bo?? Odlična!!!user posted image user posted image  (malo se hecam). Bo pa čokoladno sadna (višnje).

Jaz sem pa zdaj že malo žalostna, ker sem skoraj vse že za user posted image  kupila, pa zdaj nimam skoraj kaj več. Pa tako luštno je te stvari kupovat. Ne bi pa rada pretiravala, se mi zdi škoda denarja.

A se vam tudi zdi, da ta nosečnost tako hitro teče da joj. Jaz sem zdaj že v zadnjem trimesečju. OMG. Še malo pa bomo rodile  punce. Meni se zdi full hitro. Po eni strani komaj čakam, da vidim svojega user posted image , po drugi pa me je malo prpa. Niti ne toliko poroda, kot totalne spremembe življenja. No pa poroda tudi malo.user posted image user posted image

Zakaj pa nobena ne odpre 2. dela čveka? A ni takšna navada da se po 100tih straneh odpre nov čvek??
To čast bi skoraj lahko Ronja prevzela, ki je najbolj zaslužna za toliko strani. Večina ostalih je bolj lenih kar se pisanja tiče, z mano vred.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2693
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 10:24:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 2694
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 10:26:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
4.10.2008 11:00:20   
Ploha
detece: pomoje da se pri 200 straneh odpre 2 del, nism pa sigurna.

Imam pa iste "strahove" kot ti, tako glede poroda, kot novega načina življenja.

Mima: glede barv, hm...oranžna naj bi pasal k vijolični, ker sta komplementarni barvi, sta si nasprotni, samo je vijolčna zelo temna, tko da to poj ne, mogočne več odtenkov oranžne, svetlo oranžna in živo oranžna. To bi blo men ušeč. Pa še oranžna je men najlepša.

Neposredna povezava do sporočila: 2696
4.10.2008 11:04:27   
ronja
ploha, jaz sem za srečanje - kraj smo rekle Tivoli, lahko pa tudi kje drugje, za datum pa mislim, da še ni bilo nič rečeno.

sonček, jaz kave že prej nisem pila, razen izjemoma kadar sem imela kake izpite in sem se dolgo v noč oz. v jutro učila, pa še takrat v gl. kar brezkofeinsko, pa mi je bila dovolj, sem lahko delala do 6h zjutrajuser posted image . Sem bolj občutljiva na te razne substance, ker jih nisem navajena (tako po kavi grem takoj na wc in sem ful budna, pravega čaja si sploh ne upam, ker sem ga 1x probala, pa mi je user posted image skor iz prsnega koša skočilo, po zelenem čaju mi je pritisk tako padel, da sem kar skup lezla, po pol deci šampanjca se mi je pa cela soba vrtela, enkrat sem plesala v Palmi in jim je crknilo zračenje in sem bila čisto počena od travce, ki so jo kadili zadaj - čeprav ne na plesišču, kjer sem bila jaz in čeprav sem plesala ob okencu, kjer je pritekal svež zrak, se mi je ful smejalo in čisto čuden občutek je bil, pri narkozi sem bila čisto zadeta, se mi je ful dogajalo, glasba, pa mavrica, pa še pa još... - mene pač res vsaka stvar butne... tak da jaz nisem za te substanceuser posted image ). Že po coca coli sem budna... Naredim pa poleti dostikrat ledeno kavo - ampak zase brezkofeinsko, itak na splošno, zdaj, ko pa dojim pa sploh.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
4.10.2008 11:59:22   
ronja
Kar se datuma tiče, nismo še nič izrecno rekle, so pa punce predlagale petek popoldne.

detece
, a ti si tudi družinska tortopekica? Jaz tudi, sem ravno zadnjič enkrat računala, koliko tort spečem na leto, pa če bi pekla samo za rojstne dneve... Pa vsako leto je kakšna več (letos še en nečak, drugo leto naša punči,...), hehe. No, sem prišla nekak, da samo teh fensi tort naredim nekje vsaj 1-2 na mesec,  potem so pa še take domače, pa za ekstra dogodke, ki se tudi vedno najdejo... torej spečem verjetno čez 50user posted image na letouser posted image ??? (mi 3-je, potem lubijeva starša(2), njegov brat z družino (torej zdaj 4 vsi skup), moja starša(2), eventuelno še njuna partnerja(2) z otroki (2), moja sestra in brat in njegova punca (3), prijatelji (****, nimam pojma, , se pa najde po moje vsak mesec kakšen, sploh pa decembra, recimo vsaj 5-10 vse skupaj), potem so tu prazniki: torta za moje za novo leto, za njegove za novo leto, 2 torti za družinsko praznovanje s širšo lubijevo družino (sem jaz zadolžena za torte), pa seveda za naju novoletna torta in za Jula (21.12) Julovo drevo, to je 6 tort samo za novo leto... Pa seveda pust, valenitnovo, gregorjevo, najina obletnica selitve, velika noč, noč čarovnic,... Vedno kak razlog se najdeuser posted image

Za bušija se pa ne sekiraj, jaz ga v 1. nosečnosti nisem mela nič zelo doglo, potem je pa kar lepo zrasel, še zadnji teden!

Če katera kdaj vidi na kaki akciji dodatni sedež za na voziček ali pa ročno prsno črpalko, se priporočam! Sicer zgleda, da se bo naša mala počasi odstavila, ni več tako nora na dojenje, malo je še ta prehlad pripomogel, ko težko sesa, ker ma nosek zabasan... pa skoraj nič več ne povleče, samo še boža prsi in jih tika in se smeji zraven. No, super, če se bo sama odstavila, to sem si najbolj želela, da bi se sama - ko bo njej pasalo.

jaz poleg pralnih uporabljam kar Mulerjeve plenice in so čisto ok. Res pa so za novorojenčke prevelike, ampak saj so hitro dovolj veliki. zdaj je tako v gl. brez.

detece, meni se nosečnost bolj vleče kot ne, že prva se mi je - mi je pa šibalo potem, hehe. nosečnosti so pa res nekaj, kar bi z veseljem preskočila, če bi se dalo... Amapak zaenkrat je to edini način, da narediš otročka, hehe.

mima, čestitam za prenehanje kajenja!user posted image Glej, da ne boš potem spet začela, kaj bi se 2x odvajala, če ni trebauser posted image . Pa za otroke je tudi boljše, če nihče zraven ne kadi...
Glede barv ti pa za začetek predlagam kaj bolj mirnega, da ti bo dete lažje spalo, preveč živih barv na začetku je lahko malo dražilno in potem težje zaspijo. sicer verjetno ne bo tak problem, ker bojo januarčki in bo tema že ob 4huser posted image . Poleti pa zna to igrat vlogo. Samo ne dat kake res fejst kontrastne barve. Tako "strokovnjaki" - sem ravno zadnjič na seminarju poslušala o barvah in njihovem vplivu na dojenčkeuser posted image .

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
4.10.2008 16:03:39   
uršika***
Dan

Niia: Kar se tiče odprtja druge strani januarčic - mislim da je pri 200 strani, nisem 100%.
Mima: Moja prijateljica ima zraven oranžne v eni sobi nežno vijolično-skor roza(lahko, da je pa tudi ti dve barvi kaj pomešala, ke je frizerkauser posted image ), pa izgleda fenomenalno. Zraven ima pa še zavese, ki se lepo ujemajo. Ali pa seveda več različnih oddtenkov oranžne in rumene barve. Najino stanovanje je opremljeno z detajli (luči, zavese, in ostale drobnarije) v rumeno oranžni barvi in je učinek super- poživi stanovanje. Tako, da bi ti tudi oranžno- rumeno priporočala- to sta dve tako živahni lepi barvi, polni optimizma-ravno prav za bebicouser posted image

Vidim, da ti ni dolgčas in da vas je polna hiša. Ne pusti se preveč izkoriščati. Daj jim vedeti, da bosta imela sedaj ti in tvoj dragi svojo dužino, za katero boš skrbela, ne pa, da boš kuhala še za 7 drugih ljudi zraven.Pazi na sebe.
Detece: ja, meni tudi hitro teče- sem mislila, da mi sedaj ne bo, ko sem doma, pa je tempo še hitrejši, se mi zdi.

Zdaj grem pa hitro Monte pojest, se mi zdi, da mi je cukr paduuser posted image
To se mi dogaja skor vsako urouser posted image
A vam tudi?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
4.10.2008 19:32:07   
uršika***
Nina, jaz si lase barvam. Brez pomislekov.

Sem pa šla preverit kdaj se odpre drugi del: odpre se z 200 strani. Sem počekirala pri februarčicah in imajo že na novi temi 40 strani napisanihuser posted image user posted image  te pa so taprave čvekeuser posted image

Kje ste pa ve? Spet ni nikjer nobene. Moj dragi pa ima ta vikend inventuro in sem sama domauser posted image .
user posted image
evo ena slikca mojga bušija.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?