ronja
|
nina, midva nisva opazila nobene razlike med oreški in praškom - so madeži, ki ostanejo po obojem in so madeži, ki grejo vedno dol, večinoma gre vse bolj ali manj dol. Res nisem ful picajzel glede tega, ampak se mi zdi, da nismo ravno čisto zaflekani (razen od sproti, to pa Ronja poskrbi, da imava vedno kak flek kje, hehe, takoj po zajtrku ). hehe, nina, jaz tipkam z 10 prsti in mi gre res zelo hitro, približno tako hitro, kot misliš - oz. oblikuješ stavke, tako da samo tipkam brrrr - pa gre. Lubi se vedno čudi, kako lahko tako hitro tipkam, ampak če tipkaš slepo na 10 prstov, gre res hitro. Pa navadno je res tak, da delam par stvari hkrati - recimo kuham juhico za tamalo, zraven jo malo polupčkam, pa tipkam tole, hehe. khurde, hvala za želje, jaz tudi upam, ker je tole res ubijalsko - nikoli ne vem, ali bom ravnokar bruhala... Groza! Po eni strani ne bi nič jedla, da ne bi mela kaj bruhat, po drugi mi je pa potem še bolj slabo in potem nekaj jem, pa mi ne paše, pa grrrr . Jaz bi tudi kostanj! No zdajle trenutno mi je za vso hrano vseeno, ampak na splošno ga pa obožujem! Pri nas ga navadno tast in tašča ful rada nabirata, tak da ga tam vedno dobimo v tem letnem času, ampak zdaj ga očitno še ni, ker zadnjič ni bilo nič kostanja. No, pa naslednjič;) petra, hehe, naše noči so kratke ne glede na to, ali je vikend ali ne . To dolača Ronja, ki nima pojma, da se v sobotah in nedeljah dlje spi - ji probava razložit, pa se kad butasto dela Meni lulat ponoči niti ni problem it, navadno niti ne rabim, so pa obdobja, ko je obvezno. Ampak bolj mi gre na jetra, ko se zbudim od same slabosti - to jepa res grozno! ulla, moja mami je pa drug ekstrem: že nas je vedno premalo oblačila, ko sem bila starejša mi celo ni pustila, da bi se jeseni bolj oblekla, če me je zeblo, češ da kaj bom pa potem pozimi mela in tako sem bila vsako jesen ful bolana . No, in zdaj mi je tamalo 1x peljala na sprehod po 3 mesecih, pa jo je že prehladila! meni so pri Ronji po občutkih in vražah VSI napovedovali , čisto vsi! Še par dni pred porodom me je kar en **** moški prepirčeval, da bom mela fantka, al bojo pa dvojčki, ker mam tak okrogel trebuh. Sva mu povedala, da že veva, da bo punčka, on ap kar dalje svoje. Lubi je bil prav jezen, ker ni bil navajen, jaz sem se pa samo smejala, ker sem bila že čisto imuna - na pregledih se je tako lepo videla žemljica, da se ni dalo dvomit, tako da me tele pripombe sploh niso ganile. Mi je bilo pa hecno, kako so bili vsi prepričani . Če pa ne bi bilo UZ bi mi bilo pa verjetno bolj grozno, saj bi potem bile to edine info. in bi se verjetno pripravila na fantka... Zdaj sem v gl. not in ne slišim kaj dosti pripomb. khurde, povej, da bo punčka in se samo smej, pa si misli svoje. taki kreteni se itak ne dajo prepričat - verjemi
|