ronja
|
uršika, hvala za želje, je pomagalo, Ronja je bila zvečer že ful boljša - po "tretmaju". Sem pobrisala tisto bruhanje, pospravila okoli, da se ne bi čez kake igračke spotikala, jo previla in dala v pajacka za spat, pa čez še enega flis pajacka, da je ne bi zeblo (hvalabogu, da sem ga naredila, ko sem še smela šivat), prižgala gretje in ji skuhala bebi čaj, ki ga je ful spila, jo cartala in ko se je lubi vrnil, je bila že cela zdrava. Je sama vzela še malo vaflja, zvečer pa je jedla še čokolino in potem spala brez zbujanja od 22h do 7:30! Danes zjutraj je bila sicer spet malo jokasta, ko je ratala utrujena, pa malo ji iz noska teče, amapk samo tako prozorno in zdaj spi in upam, da ko se zbudi, bo super zdrava! No, se je že zbudila, hehe. uršika, nedvomno boš super mami! Take, ki jim tega nihče ne reče, so vedno dobre mamice - ker za take nihče niti ne dvomi in zato ti ne rečejo, ker sploh ne pomislijo, da lahko ne bi bila! Sicer pa bit mama res ni tako težko kot vam govorijo mame, tašče, babice, tete... One so samo super važne, ker so to dale že čez, pa se jim zdi, da vse vejo. Pa ker so njihovi otroci preživeli, je to kao dokaz, da so super. V resnici ima pa vsak kako malo ali večjo traumo iz otroštva in če bi po tem sodil, bi lahko za vsako rekel, da je nekje odpovedala. Smo ljudje, pa delamo napake: recimo, se ne skregamo z babi, koliko naj bo mala oblečena ali ne gremo že prej po večje bundice, ker je še vroče, pa se naša mala prehladi... joj, nina, nehaj! Sem že čisto zelena od zavisti , da maš tako lepo speče dete! Nama so se zdaj prikazala, ko je spala od 22h do 7:30! Takoj podpiševa, hehe. Je pa res, da jaz bolj malo spim in je verjetno to po meni podedovala... Pa zgleda bo Lejla ista, ves čas nekaj rovari po trebuščku . zvezdica, tvoj mali bo pa pravi multivse! Superca! Midva jih bova tudi dala na kar se bo le dalo (verjetno bomo pa malo omejeni s financami), ampak saj rolava oba kar dobro, hehe . niia, ja, včasih se je treba vprašat, kaj je bolj pomembno - in to vsakič posebej: mala je imela že dostikrat hlače narobe oblečene (spredaj-zadaj in to tiste overalke ), ko jo je lubi oblačil - pa smo šli tako v trgovino - sigurno se je kaka pošlihtana mama zgražala, ampak sama pa mam čisto vest: vem, da je bolj pomembno, da se onadva navežeta kot pa to, da je vedno prav oblečena. Saj povem mu, da sta obrnila hlače, ampak ne morim, da jih je treba nujno obrnit, če se mudi ali če ji je dal že čevlje gor ali če se mu ne da. Niti se ne silim, da bi popravljala za njim. Te stvari niso tako važne kot izgledajo. Glede sobice sem pa jaz 3 tedne pred rokom malo ponorela, da zdaj je pa že čas, da uredimo sobico, hehe. Ker je bilo treba še izolirat stene... Se mi zdi, da se mu letos ne bo čisto nič bolj mudilo, hihi. No, saj kupljeno že imava posteljico, drugega pa ne rabiva, niti ni prostora za še karkoli, že tak bo verjetno moral naslanjač ven - kar mi je škoda, ker mi je bilo fino na njem dojit, ko je bila Ronja mala - zdaj je ne smem dvigat, pa jo rajši kar na tleh... Jaz sem pa danes bolj slabo spala - malo sem bila tudi jaz bolana, sem se zvečer nalezla, pri nas gre to ekspres-ekspres, sploh jaz od tamale takoj fašem, verjetno ker me vedno celo poliže . Pa verjetno sem mela malo slabo vest, ker je bila mala bolana, pa sem mela neke more - da je Ronja bila zasvojena z mamili - ampak tako majhna kot je - in je hotela sunit denar, ki sem ga dala v omarico s čistili in ji zaprla safety lock, da ni mogla do njega . Trapasto do amena, ampak to dela psiha mami od prehlajenega otroka, hehe. NO, potem sem vstala, jo šla pogledat, je spala ko , Lejla je itak že takoj, ko sem se zbudila, brcala, sem spila čaj od zvečer, ker sem bila ful žejna, potem mi je bilo pa tako noro slabo, da nisem mogla več zaspat nazaj... No, ko sem se obrnila na levi bok ej bilo boljše in sem spala do zjutraj... Aja, Ronja zaenkrat zgleda zdrava, nič več ji ne teče z noska, vsa zadovoljna okoli skače . uršika, držim pesti, da zveš, ali je ali ! Pa brez skrbi, po jan. ti ne bo doma nikoli več dolgčas saša, pregled sem mela pa že včeraj Aja, naslednji pregled imam 15.10., mi je pa napisala izvid za komisijo, da naj mi podaljšajo bolniško do nastopa porodniške. AQ, veš, kok sem ti fauš T!
|