|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
26.9.2008 10:34:39   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Jutro

Hvala za kavico Niiauser posted image
Ko boš pisala seznamček pa še mene daj za naslednji pregled 30.9.
Sedaj pa res mora pokazat kdo je, drugače se mi bo kar zrolalo. Ker moj pravi, da ne bova prej kupovala, dokler ne izveva kdo jeuser posted image - seveda ga ne ubogamuser posted image  in že imam nekaj lepih, malih, mehkih stvariuser posted image user posted image

Pa nič ne šparat s prostorom, ti kar popaj seznamčke, da bomo dohitele februarčiceuser posted image

Drugače pa nič novega
Je Ronja zbolela, ali je boljše? Ji bom poslala eno pikopoko za srečo in zdravjeuser posted image

Morte čvekat, ne pa seznamčke limat!!! user posted image user posted image user posted image

Drugač? Kako ste?
Berem, da nekatere že pridno nakupujete za vaše bebice... user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
26.9.2008 10:51:36   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Jutro

Sedaj pa res mora pokazat kdo je, drugače se mi bo kar zrolalo. Ker moj pravi, da ne bova prej kupovala, dokler ne izveva kdo jeuser posted image - seveda ga ne ubogamuser posted image  in že imam nekaj lepih, malih, mehkih stvariuser posted image user posted image

Pa nič ne šparat s prostorom, ti kar popaj seznamčke, da bomo dohitele februarčiceuser posted image

Drugače pa nič novega
Je Ronja zbolela, ali je boljše? Ji bom poslala eno pikopoko za srečo in zdravjeuser posted image

Morte čvekat, ne pa seznamčke limat!!! user posted image user posted image user posted image

Drugač? Kako ste?

Se vid da tebe ni več tuki - pol se pa manj čveka - zezam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam mal smo ga popravle k ne punce - pa vem da je treba čvekat - sam mislim da mamo kar pridne punce - vsaj nekatere so - bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Šoping - do sedaj skoraj še nič - razen dudice in flaške - moram še posteljco - upam da bom kmalu zbrala user posted image user posted image user posted image

Balonchy - zakaj si pa ti pravzaprav ušla med februarčice?

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
26.9.2008 10:54:40   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Jutro

Drugače pa nič novega

Drugač? Kako ste?

Se vid da tebe ni več tuki - pol se pa manj čveka - zezam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam mal smo ga popravle k ne punce - pa vem da je treba čvekat - sam mislim da mamo kar pridne punce - vsaj nekatere so - bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Šoping - do sedaj skoraj še nič - razen dudice in flaške - moram še posteljco - upam da bom kmalu zbrala user posted image user posted image user posted image

Balonchy - zakaj si pa ti pravzaprav ušla med februarčice?

Nikamor nisem ušla...
Moj G mi je prestavil PDP... na 1.2.2009 user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
   [Brisano sporočilo]
26.9.2008 11:05:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
26.9.2008 11:13:43   
Balonchy
Pa saj pridem tut sem čekirat in kaj pokomentirat vsake tolk časa... user posted image

Pridno čvekajte... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
26.9.2008 11:41:14   
African queen
HOLA,HOLA!

Evo,pa sem nazaj med vami.Par dni nazaj je udarila strela in mi uničila modem,včeraj so mi ga končno prišli zamenjat in lahko spet mal tipkam..

Tukaj spet postaja vroče,vlaga je full visoka,glih da diham user posted image ..mali Noah pa vseeno veselo brca,sploh zvečer in zgodaj zjutraj user posted image

draga saša, čestitke še enkrat za Anžeta user posted image ...nama res punčke niso usojene,bova pa zato imele veliko vnukinj,a ne??

čestitke vsem puncam,ki so imele morfologijo user posted image

Tudi jaz nisem še nič kupila za našega user posted image ,par dni nazaj sem si ogledovala eno zložljivo posteljico,ki zgleda zelo praktična,ampak bom še mal počakala za nakupom,sej se konec koncev še ne mudi...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
26.9.2008 11:54:46   
sonček33
Oljica in ploha - jaz sem tudi Gorenjka

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
26.9.2008 12:14:38   
Ploha
sonček: s kje si pa ti?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
26.9.2008 12:22:23   
sonček33
Nekje med vama. Lesce

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
26.9.2008 12:36:11   
uršika***
Niia torek je potem najin danuser posted image  in sedaj pa res morava naročit temle najinimuser posted image , da se morata pravilno obrnit in pokazat, kaj imata med nogamiuser posted image . Moj me že zdaj nič ne ubogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače sem pa na bolniški ja. Zatekanje in nosim prenizko. Bomo videli kaj bo rekel v torek. Upam, da bo kaj boljše- me moj dragi skoz krega, ker nisem nič pri miru. Če mi je pa toooolk borring, ko sem domauser posted image .

Balonchy saj čvekamouser posted image user posted image user posted image  ampak nas je malo januarčic. Pa saj boš tako janurja rodila, ti kar nazaj k nam pridiuser posted image user posted image user posted image user posted image (zezam te)

Čvekamo pa predvsem tiste, ki moramo že biti doma in počivat- čeprav meni sedenje za računalnikom niti ne odgovarja zelo.user posted image
Sem že naredila generalno čiščenje kuhinjeuser posted image , sedaj grem pa še posesat pa pomit po tleh. Jutri pa se bom spravila na dnevno, ki jo moram tako čistit generalno vsak teden, ker moj predragiuser posted image činčilček naredi svinjak iz nje vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hudič mali. Pa tisti njegov pesek za umivanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image - ga je po celem stanovanju.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
26.9.2008 12:44:23   
ronja
uršika, hvala za želje, je pomagalo, Ronja je bila zvečer že ful boljša - po "tretmaju". Sem pobrisala tisto bruhanje, pospravila okoli, da se ne bi čez kake igračke spotikala, jo previla in dala v pajacka za spat, pa čez še enega flis pajacka, da je ne bi zeblo (hvalabogu, da sem ga naredila, ko sem še smela šivat), prižgala gretje in ji skuhala bebi čaj, ki ga je ful spila, jo cartala in ko se je lubi vrnil, je bila že cela zdrava. Je sama vzela še malo vaflja, zvečer pa je jedla še čokolino in potem spala brez zbujanja od 22h do 7:30!user posted image user posted image user posted image
Danes zjutraj je bila sicer spet malo jokasta, ko je ratala utrujena, pa malo ji iz noska teče, amapk samo tako prozorno in zdaj spi in upam, da ko se zbudi, bo super zdrava! No, se je že zbudila, hehe.

uršika, nedvomno boš super mami! Take, ki jim tega nihče ne reče, so vedno dobre mamice - ker za take nihče niti ne dvomi in zato ti ne rečejo, ker sploh ne pomislijo, da lahko ne bi bila!

Sicer pa bit mama res ni tako težko kot vam govorijo mame, tašče, babice, tete... One so samo super važne, ker so to dale že čez, pa se jim zdi, da vse vejo. Pa ker so njihovi otroci preživeli, je to kao dokaz, da so super. V resnici ima pa vsak kako malo ali večjo traumo iz otroštva in če bi po tem sodil, bi lahko za vsako rekel, da je nekje odpovedala. Smo ljudje, pa delamo napake: recimo, se ne skregamo z babi, koliko naj bo mala oblečena ali ne gremo že prej po večje bundice, ker je še vroče, pa se naša mala prehladi...user posted image

joj, nina, nehaj! Sem že čisto zelena od zavistiuser posted image , da maš tako lepo speče dete! Nama so se zdaj user posted image prikazala, ko je spala od 22h do 7:30! Takoj podpiševa, hehe. Je pa res, da jaz bolj malo spim in je verjetno to po meni podedovala... Pa zgleda bo Lejla ista, ves čas nekaj rovari po trebuščkuuser posted image .

zvezdica, tvoj mali bo pa pravi multivse! Superca! Midva jih bova tudi dala na kar se bo le dalo (verjetno bomo pa malo omejeni s financami), ampak saj rolava oba kar dobro, heheuser posted image .

niia, ja, včasih se je treba vprašat, kaj je bolj pomembno - in to vsakič posebej: mala je imela že dostikrat hlače narobe oblečene (spredaj-zadaj in to tiste overalkeuser posted image ), ko jo je lubi oblačil - pa smo šli tako v trgovino - sigurno se je kaka pošlihtana mama zgražala, ampak sama pa mam čisto vest: vem, da je bolj pomembno, da se onadva navežeta kot pa to, da je vedno prav oblečena. Saj povem mu, da sta obrnila hlače, ampak ne morim, da jih je treba nujno obrnit, če se mudi ali če ji je dal že čevlje gor ali če se mu ne da. Niti se ne silim, da bi popravljala za njim. Te stvari niso tako važne kot izgledajo.
Glede sobice sem pa jaz 3 tedne pred rokom malo ponorela, da zdaj je pa že čas, da uredimo sobico, hehe. Ker je bilo treba še izolirat stene... Se mi zdi, da se mu letos ne bo čisto nič bolj mudilo, hihi. No, saj kupljeno že imava posteljico, drugega pa ne rabiva, niti ni prostora za še karkoli, že tak bo verjetno moral naslanjač ven - kar mi je škoda, ker mi je bilo fino na njem dojit, ko je bila Ronja mala  - zdaj je ne smem dvigat, pa jo rajši kar na tleh...

Jaz sem pa danes bolj slabo spala - malo sem bila tudi jaz bolana, sem se zvečer nalezla, pri nas gre to ekspres-ekspres, sploh jaz od tamale takoj fašem, verjetno ker me vedno celo poližeuser posted image . Pa verjetno sem mela malo slabo vest, ker je bila mala bolana, pa sem mela neke more -  da je Ronja bila zasvojena z mamili - ampak tako majhna kot je - in je hotela sunit denar, ki sem ga dala v omarico s čistili in ji zaprla safety lock, da ni mogla do njegauser posted image . Trapasto do amena, ampak to dela psiha mami od prehlajenega otroka, hehe. NO, potem sem vstala, jo šla pogledat, je spala ko user posted image , Lejla je itak že takoj, ko sem se zbudila, brcala, sem spila čaj od zvečer, ker sem bila ful žejna, potem mi je bilo pa tako noro slabo, da nisem mogla več zaspat nazaj... No, ko sem se obrnila na levi bok ej bilo boljše in sem spala do zjutraj...

Aja, Ronja zaenkrat zgleda zdrava, nič več ji ne teče z noska, vsa zadovoljna okoli skačeuser posted image .

uršika, držim pesti, da zveš, ali je user posted image ali user posted image ! Pa brez skrbi, po jan. ti ne bo doma nikoli več dolgčasuser posted image

saša, pregled sem mela pa že včerajuser posted image Aja, naslednji pregled imam 15.10., mi je pa napisala izvid za komisijo, da naj mi podaljšajo bolniško do nastopa porodniške.

AQ, veš, kok sem ti fauš T!

Neposredna povezava do sporočila: 2511
26.9.2008 13:20:25   
nina166
Moj sinek je končno zaspal, zdaj pa imam malo časa, da malo počvekam.

niia nam boš zaupala, kakšno lepo darilo si dobila? Pa če boš še kaj urejala seznam: spol pri nas ni skrivnost...imeli bomo user posted image

uršika držim pesti da končno izveš, kaj imaš v trebuščeku

saša upam, da tvoja kriza čimprej mine. Poskusi se malo spočit čez vikend. Ti pa verjamem, da imaš ob dveh fantih, službi in gospodinjstvu res zelo malo časa za počitek. Že jaz ga nimam skoraj nič, pa imam doma samo enega nagajivca.

ronja super da je Ronja boljše

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
   [Brisano sporočilo]
26.9.2008 14:28:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 2513
26.9.2008 16:18:00   
uršika***
Ojej Ronja- to pa res niso lepe sanje- da se ti otrok že pri dveh letih ali še manj drogirauser posted image
Nina hvala lepa. V torek misli na mene in če bo vse po sreči vam sporočim kaj je- oz kdo jeuser posted image
Niia tudi meni so činčile fajn. Ampak sem sama kriva, ker ga imamo skoz spuščenega( samo ponoči je v kletki, ker drugače gre najino stanovanje k user posted image )
Ne morem ga gledat, ko je zaprt, se mi tako smili. potem pa prosto teka po stanovanju, pride k meni na računalnik, mi kdaj pa kdaj pregrizne kabel za internet, požrl mi je vrata, štoke in vse robove v hiši- seveda vse do višine 15 cm.user posted image Pa ugotovila sem, da mi je čajne svečkeuser posted image user posted image , vse revije, če slučajno kaj pozabim na mizici,.... no ja drugače je pa mojuser posted image , skupaj gledava TV, pa počivava skupaj na sedežni- je rad pokrit z odejico in čepi na mojem trebuhu ali pa kolenuuser posted image - pa le nisem čisto sama.
Je pa fajn, ker sedaj res pospravljava za sabo vse in imava stanovanje tipi topi pospravljeno- ker drugače vse najde- vse, kar ni treba( np. možev potni list, ki je sedaj tak, kot da bi ga 10 mišev glodalouser posted image user posted image ) Potem so tu še seveda kakci, ki jih non stop sesam in krma razvlečena po stanovanju,..... in če odštejemo vse to, je moj Čiro najboljši činčilček na svetu in ga imam neznansko radauser posted image user posted image user posted image - sploh takrat, kouser posted image user posted image user posted image spi in mi ne dela škodeuser posted image
Imamo pa še bernardinko doma, ki pa seveda ne sme v hišouser posted image

Kaj pa ve? imate kaj živalic doma? Jaz mislim da je kar fino, da se otroček navadi ravnat z živalmi že ko je majhen.

Sedaj pa greva z mojim lubitom v Lj po nov računalnikuser posted image user posted image user posted image  pa itak da bova zavila še v kakšno trgovinico z baby oblačiliuser posted image user posted image user posted image
Lep deževen dan še naprej vam želim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
26.9.2008 16:35:57   
OLjica
pozdravljene punce,

sem mela tako gužvo danes, tko da še mal pa gremo domov.

ploha, moja gin je delala v Kranju, zdej dela v ZD na Jes in je rekla, da priporoča Jes porodnišnico, bolj kot pa Kranjsko. Moja sestra je rodila avg in je bila zadovoljna, sploh pa z osebjem, babico in gin. Do zdej nisem slišala nobenih kritik.

sonček33, kako to da boš rodila v LJ?

Punce želim Vam lep in sončen vikenduser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
26.9.2008 16:56:38   
Ploha
Oljica: katera G pa je to, če ni skrivnost,...no sej vrjetno bom kar na Jesenice šla.

Uršika: ja imamo živalice: enga mešanca psa, enga bernardinca, ene 6 mačk, skor 50 živine, 10 kur, nekaj miši, pa še kej bi se našlo.user posted image

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
26.9.2008 17:51:29   
sonček33
Oljica - saj ni čisto zagotovo,a mapak najbrž bo LJ, sva bila na umetni oploditvi in sem nekako kar navezana na LJ. Sicer sem pa jaz tudi zadnje čase slišala same pohvale za Jesenice

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
26.9.2008 18:49:16   
ronja
uršika, kje 2 leti, komaj eno dobro leto ima - 14 m! Je pa tvoja činčila fajn vaja za dete - samo da tam boš morala pazit vse, do višine 1,2 metra, ker se tile mali neverjetno daleč stegnejo... Ti pa garantiram, da vsaj moja tamala, zna demolirat vsako revijo ali časopis na pradelce vsaj tako dobro kot kak glodalecuser posted image Mi imamo eno mešanko, psičko, ki seveda živi z nami v stanovanjuuser posted image . Je baje dobro za otroke, da so v prvih 2 letih izpostavljeni kakšni domači živali, imajo potem manj alergij.
ploha, no, tvoj mali gotovo ne bo na nič alergičenuser posted image .

Moja Ronjica gleda risanke, popoldne je bila spet malo boga, pa malo ji še iz noska curi, ampak sicer mislim, da se bo zlizala in ne bo res zbolela, upam vsaj.

Ju3 gremo pa pogledat nečaka, so prišli nazaj v Slo za 2 meseca. In moram naredit danes še vsa darila - zanji in za starejšega bratca in še za njiuno mami kako malenkost...

Neposredna povezava do sporočila: 2518
26.9.2008 18:51:04   
ronja
sonček, hehe, maš nostalgijo po kraju, kjer sta naredila svojega user posted image , a ne? Saj mi tudi - samo rodila bom vseeno rajši v porodnišnici, glede na to, da se lahko zgodi urgentni CR pri moji diagnozi...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
26.9.2008 20:00:18   
Ploha
Ronja: pol pa sploh superuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
26.9.2008 22:03:47   
VRTNICA84
Dober večer!

Malo, da se vam javim. Nisem imela nič časa, da bi vam prej pisala.
Danes sva bila z mojim user posted image  na morfologiji in morem vam povedat, da je vse ok. Hvala bogu sem tak srečna. Imamo pa user posted image . Tak, da bo Ana. Bila sva full vesela. Tehta pa že 503 grame. Zdravnica je rekla, da full lepo raste. Ter mojemu user posted image  je rekla, da more pazit na mene. Se mi je tak fajn zdelo.

Kako pa kaj ve? Kako ste kaj preživele dan?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
26.9.2008 22:11:39   
Zvezdica
Tukaj spet postaja vroče,vlaga je full visoka,glih da diham ..mali Noah pa vseeno veselo brca,sploh zvečer in zgodaj zjutraj

O AQ  končno si spet tuuser posted image
Noah mu bo ime...full lepo. Jast sem razmišljala o Noelu (sam ker imamo Liama...bi bilo hecno, kot ona dva brata Gallanher al kaj že)
Zato smo rekli da bo Patrikuser posted image .

Blagor tebi za vročino, tuklaj se pa zmrzujemo. Ker je bilo zadnja dva tedna tako hladno da je za popenit.

Ronja...kaj to sanjašuser posted image Da se ti zmeša, sam taki smo, te naši strahovi...

Kar se Liama tiče, jap, rada bi da ga naučijo plavat, kar mi2 z mojim sicer fantastično obvladava, ampak je drugače. Tamali so se pri drugih res pripravljeni učiti in truditi in sploh ta pedagoški pristop. NEVERJETNI SOuser posted image
Kar se rolanja tiče pa moj rola "exelente" ampak jast sem za to, da ga dobrih osnov naučijo strokovnjaki, mi bomo pa zadevo zabavno nadgrajevali.user posted image

Niia, lepo...majčka... Bonboniera. No, jast priznam da sem najbolj vesela bonbonov kot so Rondo C, pez, cedevita. Moj pravi, da sem se rodila prepoznouser posted image . Obožujem bonbone...pa katerekoliuser posted image

Tako, grem k mojima, LIam spi v spalnici seveda, kaj bi spal v svoji sobi če lahko pri meni, moj je pa itak koma, ker skoz dela in ker sem jast nočni ptič je skrajni čas, da grem kdaj pred polnočjo spat.

NOČKO

i belive i can fly....

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
27.9.2008 9:33:58   
uršika***
Dobro jutro drage nosečke
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo vam kavica za tole mrzlo sobotno jutro

Moj kupček oblačilc za bebiko pridno raste- sva bila včeraj v H&M in seveda da sva morala nekaj kupit.- Vse v beli in bež barvi- dokler ne izvemo kdo je v trebuščkuuser posted image
Me pa nekaj zanima- ali si jaz prav zamišljam, kako se obleče otročka:
Najprej mu daš seveda plenico- tako ali drugačno, potem je pa na vrsti bodi z dolgimi rokavčki- tak bombažen, tanek( to je tako kot pri nas spodnje perilo?) Koliko takšnih je potrebno imet?  Ali je to dovolj in ni treba imet še tistih nekih tetra  majčk? Potem pa pajacek z nogicami in dolga majčka? To je za noter dovolj? Za ven pa mu dodaš samo bundast kombinizonček ali še en pajac spodaj? Upam, da nisem preveč zakompliciralauser posted image user posted image user posted image
Kaj pa čeveljčke oz. copatke? To najbrž pride v poštev šele pozneje?

Ronja- a imaš probleme zaradi zravja tudi zato, ker si prehitro zanosila?
Jaz si tudi želim imet čimmanj razlike v letih, pa vsi svarijo, da to ni dobrouser posted image  Kako pa ti misliš?
Zakaj ne smeš šivat?

Vrtnica: Čestitke za Anouser posted image user posted image user posted image user posted image - meni se tudi fino zdi, da mora pazit na meneuser posted image

Zvezdica: obe imeni sta miuser posted image user posted image user posted image  Tako Patrik, kot Noel

Katera ve, kje se kupijo tiste majčke nosečniške z napisi: Pridem Januarja, Pridem Decembra,.... Tolk so mi fajn, pa jih ne najdemuser posted image

Ploha super za živalceuser posted image user posted image  Tebi pa res ni dolgčasuser posted image
Lepo soboto vam želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
27.9.2008 10:16:19   
Detece
Dobro jutro še iz moje strani.

AQ kako bi bila zdaj v kakšnem toplem kraju. Je mrzlo kot hudič. Zjutraj takoj ko vstanem prižgem klimo ker drugač je za pop..

Vrtnica user posted image user posted image user posted image  za user posted image  in super da je vse ok. Tvoj naj pa kar pazi na tebe ja. Mojemu ni noben nič rekel, pa mi zadnje čase teži naj več počivam (čeprav se načeloma dobro počutim, razen če pretiravam me trebuh boli). Pravi, da drugač mi problem ležat, zdaj ko bi pa mogla pa nočem (pa še res je).

Uršika tudi jaz sem bila včeraj v nabavi in sem kupila nekaj pajacov in spalno vrečo. Šla sem pa v Kik pogledat, ker sem tukaj na forumu prebrala, da so dokaj kvalitetni in ugodni. No kar se ugodnosti tiče je res. Pajaci so ob 6 do 9 eur. Za debelo flisasto spalno vrečo (lahko jo imaš tudi za ven) sem dala 8,5 eur...meni se zdi da je to res ugodno, šo bolj kot H&M. Kar se pa kvalitete tiče, pa zgleda ok, upam da se bo tudi obneslo. Sicer pa te stvari Itak full hitro prerastejo, tako da mislim da se skoraj nima časa uničit. Priporočam.
Ja mislim, da si vredu napisala kako je user posted image  obleče. Malo pač prilagodiš glede na temperaturo v stanovanju in zunaj (če maš full vroče ne rabiš pretiravat, če je pa zmerno toplo mu daš pa kakšno majčko več. Meni je rekla trgovka da se še zokenčki dajo pod nogavičke in pol še pajacek gor (ne vem če si to napisala).
Bo pa kakšna bolj izkušena še to opredelila.

Bodite pridne in želim vam lep vikend. Jaz grem pa danes moji babici delat družbo.

Neposredna povezava do sporočila: 2524
27.9.2008 11:04:21   
Ploha
uršika: te majčke se dobijo v trgovini popek, če dela link, pa si malo oglej, kje so, pa tko naprej,....http://www.trgovinapopek.com/

Drgač nam pa res ni dolgčas pri vseh teh živalih, če ne laja pes pa mukajo krave al pa mjavkajo mucki, zanimivo je.

Vrtnica: lepo ime, je bilo na mojem seznamu,...user posted image

Ronja: to tudi mene zanima, zakaj ne smeš šivat??

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?