Anonimen
|
ronja jst ap uporabljam mehčalec, vedno, zato pa tud pri tamali nisem prala brez, ker bi to pomenilo ločevanje cunj, to mi je pa brezveze. je pa res, da uporabljam minimalno. večina ga vliva nerazredčenega, čeprov je vsak mehčalec v bistvu koncentrat. tko da jst obvezno nardim iz 1l 4 pa ga vlijem manj kot pol deci. pri plenicah ga pa res ne dam, tam dam kis. tudi nasplošno večkrat uporabim kis, ker fajn mehča vodo, pa ker se zgodi, da se pri nižjih temp. un prašek v zrnih ne stopi orenk in se pol nabira v vlaknih ( so trde cote pa smrdijo pol počas), no, kis to fajn raztopi vse. pa še calgona se ne rabi uporabljat tud praška uporabljam minimalno, tist k večina uporabi za eno pranje, mam jst za najmanj tri. pa cunje glih tko dobr oprane, res pa je, da nisem glih aklih, če kak flek ostane sploh sadje in to, pa ula itak k ji frišne cote oblečem, je čez 10 min taka, kt da je cel mesec nisem preoblekla tko pač je. raznih vanishev in ostalih odstranjevalcev in dodatkev ne uporabljam. tko da sem mnenja, da če bi večina tko delala, bi blo okolje dost manj obremenjeno kot je. sem pa tud oreške probala, pa mi niso ok pa smrdijo mi....bljak drgač pa tud zunaj Uli še ne dajem kape zdej k je najbolj mrzlo, sicer ni nič bla zunaj, ker je bolana, samo vseeno. dokler je čez dan okoli 10 stopinj, je kapa nepotrebna. je tud lani nisem dajala, pa je blo vse bp. in je tud zdej ne bom. ko bo pa res mrzlo, pol pa ja. v stanovanju mamo zdej okoli 18 stopinj, ponoči 15. pozimi jih bo maksimalno 22. pa se čist fajn živi pri men doma jih pa na 26 nabijejo, ma jst umiram, kadae pridem na obisk kar se ugotavljanja spola tiče, mene pusrijo čist pri miru, ker sem vsem rekla, da itak ne bom povedla, tko da đabe spraševat khurde naše dete je najbolj divje zjutraj in zvečer. pa je bla Ula ista čez dan pa tko, sej miga, samo ne tko divje. nina jst še tud delam. sicer res, da sam 4 ure sam mam vrh glave zadost. sonček jst še nič ne urejam, se mi še ne mudi pa kolker vem, greš na porodniško lohk sam 28 dni prej, ono drugo so ukinili, to je blo prej. pojma nimam zakaj. uuu, da ne pozabim - snikolina uršika uf, to pa niso fajne novice....samo kaj češ, ubogaj, pa noge v luft, v bolnici pomoje ni kaj prida jst sem pa dons okne pomila in zavese oprala očitno me že oni gnezditveni nagon hakla, k drgač tega ne počnem ravno pogosto nazadnje sem, ko sem bla z Ulo noseča lubi je pa tasnila zamenjal na oknih, da ne piha notri, tko da sma bla pridna, sam zdej me pa kolki spet za crknt bolijo, pa križ, sem pretiravala zgleda pridem dans po tamalo k tašči, pa jo je mela v ful debelih žabah oblečeno pa termo zokne....ji je menda kupla včeraj ( k ma revca tolk neodgovorno mat WTF), so mi lasi kar pokonci stopli. sploh pa zato, k ji je neoprano navlekla to gor in je bla cel dop. v tem sem kr pihala....k tega pa res ne prenesem, VSAKO cunjo iz trgovine prej operem, sploh pa za tamalo...kaj veš kje vse se to vlači k bo men enkrat utrgalo....eh.. Uline vaflje glodam zdej, k nimam nič drugega...
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 30.9.2008 20:36:30 >
|