ronja
|
Hehe, vrtnica, no, potem maš pa en kup stvrai za delat . lahko se malo zdilaš s svojim lubijem, ga vprašaš, recimo: kaj pa to, misliš, da bi lahko delala... Recimo skuhala v kakem teflonskem loncu namesto v litoželeznem, ki so res težki... Pa sadje narezala za štrudelj, pa kupiš testo, da ti ga ni treba razvlečt, da se ne boš v mizo butnila... Tak, malo po malo, pa prideš vedno dlje - verjemi, jaz sem expert za to pogajanje . Mi je zadnjič g. rekla, da ve, da sem taka: ponudiš noht, pa ode roka do rame gor , ko sem jo spraševala, kaj lahko počnem . Me je hitro naštudirala... dzanilka, hehe, od kod ti pa ideja, da nimamo dojenčka? napaka ulla, čestitke za prespano noč!!! Moja mala tudi zdaj pančka, hvalabogu, ker še vedno ni čisto prebolela tistega in se mi zdi, da rabi. Je pa zaspala kar enkrat vmes, je odtavala iz sobe, pa pogledam čez pol minute, je spala v predsobi na čevljih . Sem jo seveda dvignila in odnesla v posteljico... Ja, vem, da je ne smem dvigovat - ampak na čevljih je pa tut ne morem pustit spat, no
|