|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
1.10.2008 12:32:38   
ronja
Hehe, vrtnica, no, potem maš pa en kup stvrai za delatuser posted image . lahko se malo zdilaš s svojim lubijem, ga vprašaš, recimo: kaj pa to, misliš, da bi lahko delala... Recimo skuhala v kakem teflonskem loncu namesto v litoželeznem, ki so res težki... Pa  sadje narezala za štrudelj, pa kupiš testo, da ti ga ni treba razvlečt, da se ne boš v mizo butnila... Tak, malo po malo, pa prideš vedno dlje - verjemi, jaz sem expert za to pogajanjeuser posted image . Mi je zadnjič g. rekla, da ve, da sem taka: ponudiš noht, pa ode roka do rame goruser posted image , ko sem jo spraševala, kaj lahko počnemuser posted image . Me je hitro naštudirala...

dzanilka, hehe, od kod ti pa ideja, da nimamo dojenčka? napakauser posted image

ulla, čestitke za prespano noč!!!user posted image user posted image user posted image

Moja mala tudi zdaj pančka, hvalabogu, ker še vedno ni čisto prebolela tistega in se mi zdi, da rabi. Je pa zaspala kar enkrat vmes, je odtavala iz sobe, pa pogledam čez pol minute, je spala v predsobi na čevljihuser posted image user posted image . Sem jo seveda dvignila in odnesla v posteljico... Ja, vem, da je ne smem dvigovat - ampak na čevljih je pa tut ne morem pustit spat, nouser posted image user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
1.10.2008 12:33:17   
ronja
Aja, za izvorne celice sem pa že klicala in mi bojo poslali pristopno izjavo. Hvala za cifro!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
1.10.2008 13:16:17   
sonček33
Dobro jutro babe žabe!

Kako smo danes?
Naš mali danes nič ne brca, no prejle je enkrat malo...mene takoj začne skrbet. Je bil pa včeraj zelo aktiven.

Naročila sem se na 4 D UZ v Kranj.

Punce, a ve ful veliko pijete? In kaj pijete? Jaz se  trudim pit čim več, ker imam težave z ledvičnimi kamni. Ampak, mi ne uspeva ravno najbolje. Za ene 2,5l se pomujam. Pijem pa večinoma čaj - planinski. Pa Magnesol šumečke.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
1.10.2008 13:33:56   
snikolina
Pozdravljene user posted image user posted image

Kako smo kaj danes? Jaz sem spala ful dobro, še vedno sem v fazi praznovanja in bom verjetno do naslednjega tedna user posted image user posted image

Sonček jaz spijem okoli 2 litra na dan, zdaj ko ni več vroče, prej pa tudi 4-5l. Pijem vodo, včasih kak kozarec razredčenega jabolčnega ali pomarančnega soka. Pa magnesol 2-3 tablete na dan. Če pa pijem čaj: bebe ali planinski ali kamilica-pa še to kako skodelico na dan, počasi bom začela bolj redno, odvisno kakšno bo zunaj, saj se mi trenutno še vedno je sladoled. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še enkrat hvala vsem za čestitke!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
1.10.2008 13:40:35   
sonček33
Sinkolina - torej si se imela včeraj lepo. Ti kar bodi čimdlje v prazničnem vzdušju.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
1.10.2008 14:25:50   
VRTNICA84
Jaz pa full veliko pijem; najraje vodo. Ker vse drugo mi dela zgago.
Zvečer pa si rada privoščim skodelico čaja. Najraje sadnega.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
1.10.2008 14:27:59   
ronja
sonček jaz zdaj pijem več, ker me skoz nekaj zebe, pa se filam z vročimi čaji - zato grem tudi ponoči na wc, pa verjetno zato, ker se 3. trimesečje približujeuser posted image . Pijem pa sadne čaje, pa meto, kamilice, bebe... Pa kako cedevito, magnezijeve šumenke itak moram,... Pa kak kakav ali vročo čokolado, če to tudi šteješ. Mislim, da je 2,5 litra dovolj, sicer pa vidiš po urinu - če je prozoren, je sigurno dovolj, če je temno rumen pa premalo.

Mala je pa zdaj ful bolje, se je naspala in pojedla ogromno cvetačne juhe (jo obožuje), pa še en rižev vafelj zraven (tisti stiropori, to tudi obožuje, lubi ne more verjet, da je po mamici glede tegauser posted image ), pa malo sira.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
1.10.2008 14:48:33   
sonček33
Hvala za odgovore.

Ronja super, da je Ronja bolje. In če je, potem, je to dober znak.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
1.10.2008 14:56:23   
petra88
grrrrr, pozabila dat copy, paste in mi je zbrisalo vse kar sem napisala...
drugače pa, dober dan tudi vam! sem ravno prišla s faxa, vsa navdušena, nevem sicer koliko časa bo to trajalo, ampak dobro. drug teden se mi začne že kar praxa, samo kabinetne vaje in mi bo ravno prav prišlo, ker imamo zdravstveno nego otroka, da se malo spomnem kaj in kako se že to dela..
uffa glede pralnih praškov pa mi ava za barvasto perilo tako smrdi sedaj v nosečnosti, da dam čisto malo tistega in potem malo več mehčalca da ubije tisti vonj. čene tudi nosit ne morem stvari ker mi kar obrača. nasplošno pa uporabljam tudi jaz zelo malo teh pralnih praškov in mehčalcev. mogoče kdaj dam oxi proti madežem ampak če je res nekaj zelo umazanega.
na dan mi pa še vedno ne uspe popiti več kot liter in pol tekočine, jaz ne vem, ure tako hitro minevajo da se na koncu dneva vedno znova in znova jezim nase, zakaj sem tako malo popila. nevem kje sem prebrala, da je treba proti koncu nosečnosti popit tudi do 3l tekočine na dan. ne vem, bo treba it pa v kakšno šolo za pitje user posted image
user posted image je pa od včeraj popoldne tako aktiven v mojem trebuhu, mi premetava trebuh sem ter tja, nevem kakšne akrobacije zganja notri. user posted image saj, ne da mi nebi pašalo, samo tako.. zmeraj manj prostora ima in verjetno mu to ne paše najbolj, glede na to, kakšen luxuz je imel prej.. user posted image ko pa je včeraj dal mož glavo na trebuh se je pa umiril in ni hotel brcat. se je mož hvalil, da mali že ve, kje je komanda, kje lahko in kje ne user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
   [Brisano sporočilo]
1.10.2008 15:03:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2610
   [Brisano sporočilo]
1.10.2008 15:04:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
   [Brisano sporočilo]
1.10.2008 15:16:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2612
1.10.2008 16:58:54   
Ploha
sonček; kdo ti bo pa delal UZ v Kranju

Neposredna povezava do sporočila: 2613
1.10.2008 16:59:36   
uršap
hej,
js se vam pa javlam po zelo dolgem času, drugače vse pridno preberem in redno spremljam dogajanje januarčic, vsi seznami in nasveti so super, sploh ronja-si prava zakladnica dobrih nasvetov:)
v petek imam naslednji pregled, morfologija je bila ok, vmes sem se postarala na 21, za spol še vedno ne vem, pa bo tudi ostalo presenečenje...
tudi pri meni se ful dogaja v trebuščku, je dete blazno aktivno, sploh zvečer, ko se uležem in umirim.
mam pa tud eno prošnjo, dejte prosm glasovat zame, sojanuarčico na http://www.busi.si/website/missbusi/vote.shtml, Urša Petelin
ze zdaj hvala, hvala, hvala...:)

aja, pa še eno vprašanje: lahko prediatra zbiraš kjerkoli? tudi v drugi občini? sem v občini ivančna gorica, pa me zanima, če lahko izberem zdravnika za otroka v ZD šiška?

pridno se smejte in božejte
pozdravčki:)

nasmehni se:)

Neposredna povezava do sporočila: 2614
1.10.2008 17:18:17   
sonček33
Ploha - joj, mislim, da je neka G na A. Pozabila. Zakaj? Ni fajn?

(odgovor članu uršap)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
1.10.2008 19:43:08   
uršika***
Niia tista punčka od JL je pa kar srhljiva, tolk je podobna njenemu čudnemu možuuser posted image  Sploh oči so take črne.

Sem bila dokaj pridna in sem ubogala nasvete o počivanju- no, vmes sem malo fušala, ker imam nekaj rednih strank, ki jih friziram- pa sem si jih porazdelila  na 1 na dan, da ne stojim predolgouser posted image  
Ne vem, kaj pa naj naredim glede nakupovanja- mi je prepovedal hodit po trgovinah, je rekel, da je to najslabše od vsega- ker je slab zrak v trgovinah, pa tisto šetanje po trgovini in stanje v vrsti, da najbolj utrudi noge. In je rekel, naj gre moj sam v šopinguser posted image user posted image user posted image
Kaj pa jaz? Tudi jaz bi rada šla nakupovat stvari za našo bebikouser posted image  Kaj bi ve naredile na mojem mestu? Bi vseeno šle ali bi se odrekle nakupom za bebico in bi poslale svojega dragega v trgovino skupaj z listkom kaj naj prinese?
Imeli smo namen it v Srbijo k njegovi stari mami in tam nakupit vse potrebno, ker je baje veliko cenejše. Se mi pa zdi, da dlje kot bom odlašala z nakupi- slabše bo. Kaj mislite?
lp

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
1.10.2008 20:51:22   
Ploha
ne nism mislna tko da ne bi biu fajn, itak pa ne vem koga mislš, ker ne poznam nikogar na A. Sprašvala sm te iz čistega firbca, pa tko sm milsna, da imaš na izbiro pa si loh sam izbereš kdo te bo pregledal. A mogoče veš kok stane ta 4D UZ?

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
1.10.2008 20:53:58   
Ploha
uršap: zate sm pa prou glasovala, ker si res simpatična!!!! Ful jih je že pisalo naj glasujemo za to pa to, pa nisem, ker mi pač res niso ble simpatične!
Pa še isti letnik sva!!user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
   [Brisano sporočilo]
1.10.2008 20:55:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2619
1.10.2008 21:05:07   
*m*o*j*c*a*

živjo!

hvala za vaše odgovore..user posted image user posted image
ulla
pr naši g. je res mal čudn, da vsakič pogleda z ultrazvokom, čeprav pravi ultrazvok, tist ko ga je treba plačat je kao sam tisti kadar naredi tut meritve..torej res sam trikrat..js sm mal zamešala najbrž, sm mislila, da ti plačajo vse tri, ne da ti kao ti trije pripadajo, plačajo ti pa dva..sm čist zadovoljna, nej majo kakor hočjo, sam da js zmeri vidim našo user posted image ..user posted image user posted image user posted image
v glavnem zdej vem, da se morm za naslednji al pa mogoč ta še ne, pol naslednji user posted image user posted image pregled oborožit z 21 evri..še sreča da je sestra tolk pred mano da mi poroča, če ne bi me tk kap..ker ji prejšnjič g. ni nč povedla da bo mela ultrazvok in še daleč ne tega, da ga bo morala plačat..in men bi se zihr nardilo, da ne bi mela dnarja zravn, ker ponavad je zmeri tk..user posted image user posted image
no zdej upam, da vas bom kej več spremljala, ker bo več časa..

NOČKO!

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

Neposredna povezava do sporočila: 2620
1.10.2008 22:07:58   
sonček33
PLoha 4D stane 80 €.

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
1.10.2008 22:10:08   
Ploha
Mima: itak, da te sprejmemo medse, dobrodošla!
Kako si zadovoljna s Handžarjem, čist tko me zanima?

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
1.10.2008 22:13:44   
Ploha
sonček: to pa ni tako drago, nekje je 110 evrov, tukaj pa 80. Hmmmm....mrbit bom pa jst tud šla, še ne vem. Drgač, pa kadar sm bla v kranju na ultrazvoku, to je kle pod porodnišnico, sicer G še kar v redu, sam nikol pa nism dobila slikce, tud takrat ko sem šla samoplačniško. Sej ne da je slikca tko pomembna, se mi pa fajn zdi, da jo imam, pa kot nek spomin je. 

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
1.10.2008 22:21:03   
Zvezdica
Mima, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Da te potolažim, da sem v prvi nosečnosti štartala z 53kg, rodila z 87,5user posted image
Pa sem vse zgubila v slabih 8 mesecih. Samo da je s teboj in user posted image vse ok. Zdaj v drugo, sem pa v postopku pridelala 9kg, od takrat pa še dobrih 10. In kaj naj... Živim in jem naprej. Samo da bodo bebice ok. Bomo že potem fit, ko bo čas. ž

In čestitke za user posted image .

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2624
   [Brisano sporočilo]
1.10.2008 22:56:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?