Anchikaa
|
Dan. Kako ste pridne s čvekanjem. Očitno so naši sončki zelo veseli po naravi da smo mamice lahko več tu gor in klepetamo. Malečko sem dala zdaj spat,sicer se nekaj buni ampak mislim da bo zaspala,saj je njena ura za opoldanski spanec. Noč spet odlična z eno pavzo.Saj se ne spomnim kera je pisala da že občuti zobek,jaz ga že tut kar nekaj časa čutim pri Daši,tak da ne vem kdaj se bo prisvetil ven. Mala pikica, Gašperju želim da se mu stanje kmalu popravi in vama z Dašo pošiljava objemčke Sunny morning želim ti vse najboljše za rojstni dan, da bi se ti izpolnile vse želje Klaja ja na teh slikicah ki jih limam se res skoraj vedno smeji,ampak zato ker jo takrat ko se joče ne slikam .Saj se nena preveč joka,je res pravi mali veseljak in sem opazla da sploh ni rada sama.Ko jo dam na kavč in ji naštimam igralni most je še nekaj časa tiho in se igra pol pa ji postane tečno in samo pridem blizu je že tiho in se veselo smehlja. Jaz sem tut pri glavi ko oni šumski rambo.Vse stoji nekam po svoje.Pa še izpadajo mi ko . Glede na to kak mi izpadajo so še vedno zelo gosti. Limma evo recept za bananine rezine: Za biskvit: 1 jajce, 3 rumenjaki, 12dag sladkorja, 3 beljaki, 14dag moke, pol pecilnega praška. Za kremo: 1/4 l mleka, 1 vanilijev puding, 1 margarina (250g), 4 žlice sladkorne moke Glazura: 8dag margarine, 20dag čokolade, marelična marmelada, 3-4 banane Priprava: Iz enega celega jajca,rumenjakov in sladkorja zmešamo gladko maso. Iz beljakov stepemo sneg,vmešamo moko z pecilnim in dodamo rumenjakom.Pečemo 10min na 180 stopinj. Skuhamo puding. Margarino penasto vmešamo in dodamo sladkor v prahu, v to zmes pa vmešamo ohlajen puding. Ohlajen biskvit enakomerno namažemo z marmelado. Nanjo naložimo na tanke rezine narezane banane,te pa premažemo z vanilijevo kremo in prelijemo z glazuro. To je original recept,jaz pa sem malo po svoje delala: iz pol litra sem skuhala čokoladni puding (2 vrečki),namesto marelične marmelade sem kar domačo namazala in pa glazure nisem delala,ker mi ni najboljša.Aja pa za kremo sem samo eno margarino vzela,nisem povečala količine,kljub temu da sem več pudinga naredla. Zdaj pa veselo na delo . Lp, Anchikaa
|