nana35
|
Pozdravljene! Torej nisem edina ki bomo imeli malo kasneje krst. Lutiropan,Klemen ponoči sicer poje na flaško tudi do 200 ali več ml,čez dan pa je tako kot pišeš,poje veliko manj kot prej in videti je kot da ne potrebuje več.Poje mi tako od 80,100 in 120 ml,včasih tudi 130ml,če je res že lačen,da bi pa pospravila 150ml čez dan pa je že pravljica. Sicer nisem obremenjena z njegovo težo,ker pridno gre navzgor in je bolj močen kot suh,tako da me ne skrbi,a se vseeno jezim,ker se mi zdi,da bi pri njegovih 4.mesecih moral pojesti več v enem obroku. mala pikica,prebrala sem tvoje vprašanje ki si ga odprla in ti moram povedati,da sem z vama,upam,da ne bo kaj hujšega in da bosta našla pravo sredstvo,ki bo pomagalo.Upam,da boš dosegla,da bodo naredili alergološke teste tvojemu sončku in porihtali njegovo kožico.Zaenkrat pa vama pošiljam tople kako dolgo jih bosta potrebovala. triš,a tudi ti si že načvekala 3 zvezdice?Čestitke! klepetka,kako sem vaju z Lano spregledala za novo leto po TV???Še vprašaš? Veš zakaj?Ker sem bila v porodnišnici . Pač nismo na koncu sveta doma,Slovenija je pa res tako majhna,da se z lahkoto pripeljemo od A do B,le čas si je treba vzeti,pa gre vse. Glasba v centru pa igra kar glasno,tako da ne vem... piba,pri Klemnu so opravili te Denverjeve teste(tako kot jih je opisala Triš,z volno...),zdaj ko si jih opisala vem,kaj je to,prej pa nisem vedela,da imajo neko posebno ime.To je delala pediatrinja pri 3.mesecih.Pa tudi dežek že dela kake 3 tedne. Pri nas je vreme še kar lepo,tudi sonček se želi kazati,je sicer malo oblačkov,ampak dežja ni.Sem rekla da bo lepo na štajerskem.Klemen je pridno ajčkal vse do zdaj,zdaj pa pridno gleda okrog. Zanima me,kakšne volje so vaši otročki,ko se prebudijo?Moj Klemen je pravi sonček,ko se zbudi,mi podari najlepši nasmeh na svetu. limma,boš mogla bolj pozorno slediti čvekanju,vidiš kaj vse si zamudila? sunny m.vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu! vaney,tudi Klemen si rine roke v usta in pije kot žolna.Ko poskusim z roko,če je zobek,ga ne otipam,tako,da ne vem.Mogoče pač.