|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
29.4.2008 18:35:05   
vaney
sunny, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN, naj se ti izpolnijo vse željeuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Sončki januarčic 2008 2. del
29.4.2008 18:56:54   
Sunny Morning
Jutranji nasmeh je pri nas obvezen. Jaz vstanem, ko jo zaslišim, da bo kmalu imela dovolj in grem še na WC, pa njej pripravim mleko, potem grem pa v spalnico in že na vratih upijem "Dobro jutro!" in njej se kar trga od smeha. Pravi malo dobrovoljček.

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Kar verjeti ne morem, da so Januarčice 2009 odprle novo temo. user posted image user posted image user posted image

Ja, lansko leto tak čas smo jo tudi me že počasi začele.

IZVIRNO SPOROČILO: NadjaB
Zanima me,če ste že kupile kakšno kremico za sonce za malčke in če ja, katera je super?

Jaz sem ravno včeraj kupila v Sanolaborju kremo SPF 30 Dr. Hauschka, baje zelo natur, tudi piše, da je "bez ičega". Probala je še nisem, vendar mislim, da bo ok.

Manja user posted image , da čimprej ozdraviš.

Denverjeve teste je pri nas naredila sestra že na prvi posvetovalnici, ko smo imeli en mesec. Od takrat pa nič več.

nana35 mi pa krsta sploh ne bomo imeli.user posted image

mala pikica lušna frizura, ti paše. Gašper je pa pravi smeško, pa tako lep klobuček ima.

TRIŠ medve sva tudi sami doma. Še dobro, da si je user posted image v petek vzel prosto, ker na Hrvaškem je delovnik. Mater bi pasala Ikea, mojega pa kap zadene, da to prijavim. user posted image

bom prvi del kar poslala, da RR kaj ne zagode. Bom potem user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 127
29.4.2008 19:06:00   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Punce najlepša hvala za čestitke. Me je tudi user posted image že zjutraj presenetil. Sem mislila, da je že šel v službo, pa se prikaže nazaj z dvema rožicama (ena zame in ena za Nejko).
user posted image

Zdaj grem pa k mami na kosilo.

Se pa vidi, da je slabo vreme, ker bo 2. del kar pregorel od tolikega čvekanja.user posted image

Tako presenečenje pa je najlepše darilo.

Ko bi bilo večkrat tako.user posted image

TRIŠ tvoja pupa ga pa serje.user posted image user posted image user posted image

Patrik user posted image  za cm in g. Saj jih kar pridno nabira.

martinca a to daš dve merici namesto dveh meric mleka? Jaz bom Neji tudi že začela dodajat kosmiče. Sokec ji bom pa kar doma delala, ker sva za darilo dobili sokovnik.

golobček držim pesti za jutrišnji UZ kolkov. Sem že pozabila kako je to široko povijat, vem samo, da mi ni bilo všeč.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 128
29.4.2008 19:07:11   
Sunny Morning
limma čestitke tvojemu user posted image na dopolnjenih **** Kristusovih let. Glej, da ga boš danes razvajala.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 129
29.4.2008 19:08:00   
Sunny Morning
Bom zdaj večkrat po malem "smetila", ker lovim četrto user posted image . user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 130
29.4.2008 19:13:02   
katee
lunca: Kakšna je frizura? Je zdržala dež?

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 131
29.4.2008 19:37:34   
katee
sunny: ti bom konkurenco delala s smetenjemuser posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 132
29.4.2008 19:51:44   
Sunny Morning
sunny: ti bom konkurenco delala s smetenjemuser posted image user posted image

Zakon.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 133
29.4.2008 19:59:18   
Sunny Morning
Eno vprašanje. Koliko časa je lahko v lupinici 5 mesečni otrok? Vem, da smo na začetku govorili o tem, da ni najboljše za njihove hrbteničke, da bi bili več kot 2 ure v njej. Se kasneje to kaj spremeni?

Neposredna povezava do sporočila: 134
29.4.2008 20:00:44   
katarinas
Pozdravček vsem! Se sicer prvič javljam na tem forumu, ampak imate tako zanimive debate, da kar berem in berem....
Sicer me Sunny morning zelo dobro pozna, saj sva bili cimri v porodnišnici. In tukaj sem prebrala, da imaš danes rojstni dan in zato seveda: VSE VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!!  In Lara pošilja enga poljubčka tebi in Neji!

No zaenkrat toliko, bom še kaj napisala...user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 135
29.4.2008 20:15:33   
Sunny Morning
katarinas dobrodošla! Me veseli, da si se odločila, da se nam tudi pridružiš. Kar večkrat se oglasi. Saj sem ti povedala, da so punce ful fajn. Naslednjič se nam pa lahko pridružiš tudi na dolenjsko-belokranjskem čveku v živo.

Hvala za čestitke.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 136
29.4.2008 20:22:24   
Lunca1
Nalin upam da te migrena čimprej zapusti.user posted image

Mala pikica luštna frizurca.
No jaz sem od danes tudi krajša za 5 cm. user posted image  Frizura je v redu, dež je tudi preživela.user posted image  Zato je pa moja bančna kartica mal shujšala. Sem izkoristila prosti dan in šla malo v nabavo. Rezultat: 3 majce z dolgim rokavom, eni čevlji, pas in 5 parov nogavic.user posted image  

Triš, ja mali imajo ideje. user posted image

Katarinas dobrodošla.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 137
29.4.2008 20:52:26   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Pozdravček vsem! Se sicer prvič javljam na tem forumu, ampak imate tako zanimive debate, da kar berem in berem....
Sicer me Sunny morning zelo dobro pozna, saj sva bili cimri v porodnišnici. In tukaj sem prebrala, da imaš danes rojstni dan in zato seveda: VSE VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!!  In Lara pošilja enga poljubčka tebi in Neji!

No zaenkrat toliko, bom še kaj napisala...user posted image

IIIII, kako sem jaz vesela. Še ena dolenjka! Jupi. Le glej, da se nam drugič še v živo pridružiš!

Dobrodošla!user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 138
29.4.2008 20:54:11   
Alfabeta
Triš, tvoja šjorca ga pa pihneuser posted image , sem se naglas smejala. Pa me sin začne spraševat kaj mi je, da se računalniku smejem. Je rekel, če imam spet rojstni dan (Limma, zadnjič sem se namreč naglas smejala tvoji čestitki)user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 139
29.4.2008 21:05:44   
majra
Hvala vsem za čestitke.

Lana, Ajda, Nina čestitke ta Sv. krst

Mala pikica, upam,da se bo uredila Gašperjeva kožicauser posted image

Piba, pri nas ne opravlja Denverjevega testa. No, vsaj na tak način kot punce opisujejo ne. To naša P mimogrede preveri. Dežuje pa pri naši punci že lep čas, potem se ji pa še mamica pridruži in je smeha in vriskanja

Kar se prebujanja tiče, tudi mene vedno prebudi čebljanje v posteljici, ko jo pa pozdravim, mi pa nameni takšen nasmešek, da se kar stopim.

Sani, upam da se z Manjo hitro pozdravita user posted image

Mala pikica, super frizurca, Gašper je pa en velik cuker, tako kot vsi januarčki

Triš, tvoja Lana je pa neverjetna. Kako bi ona poskrbela za bratca user posted image

Martinca user posted image user posted image  za Patrikove cm in g. Sedaj pridno papate? Sem nekje zasledila, da že dodajaš. S čim si začela?
Pa da ne pozabim, ful boš lepa nevesta. Sedaj vidim , da si že opisala dodajanje...

Katarinas, dobrodošla

Mene pa zanima, če imate kakšne plane za 1. maj? Mi bi šli na enodneven izlet, pa ne vem kam bi se odpravili, da ne bi bilo prevelike gužve. Se mi ne da v gužvo z vozičkom. Če pozna katera kakšen primeren kraj za vozičkanje, pa da ni preveč znan in razvpit, se priporočam za predloge

Neposredna povezava do sporočila: 140
29.4.2008 21:09:41   
Alfabeta

Eno vprašanje. Koliko časa je lahko v lupinici 5 mesečni otrok? Vem, da smo na začetku govorili o tem, da ni najboljše za njihove hrbteničke, da bi bili več kot 2 ure v njej. Se kasneje to kaj spremeni?

A to za dopust sprašuješ ali si se zmotila pri seštevanju?user posted image

Aja, jaz ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 141
29.4.2008 21:19:28   
katee

Mislim, da se ne spremeni. Če misliš zaradi vožnje, se vmes malo vstaviš, da se Neja pretegne.

Tudi mi gremo v četrtek na morje in bo vožnja trajala cca. 2,5 h in mislim vmes narediti postanek.

katarinas: dobrodošla. Pa večkrat se nam oglasi!

Kaj je s kavo za jutri? Ja ali ne? Lahko se zopet zjutraj gor dobimo, pa vidimo, kako bo vreme. OK? Če bo lepo, sem jaz načeloma za kavico okoli 11h.

Zdaj pa pojdimo spat!  Hahaha...in odpujsala sta domov.

Neposredna povezava do sporočila: 142
29.4.2008 21:20:29   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

A to za dopust sprašuješ ali si se zmotila pri seštevanju?user posted image

Aja, jaz ne vem.

6.6. bo stara 5 mesecev, a ne?user posted image  Takrat gruntamo, da bi šla z mami v Graz, ko bo user posted image na Karibih. Se mi voziček ne vleče s sabo, ker potem ne bo prostora v prtljažniku, da bi kaj kupila...**** pa tak izlet.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 143
29.4.2008 21:27:51   
TRIŠ

Evo mene.Mi smo šli kupit še za Matica čevlje in za atija za oblečt.Ne morate vrjet da smo v eni trgovini dobili za atija vse .Delan je po jusu.On ne mara srajce in hleče na rob in smo v s.Oliver-ju dobili črne hleče lepo srajco in čez črn poloverček.Ma vam povem je ko cukeruser posted image Ne tako kot pri meni ko smo obrnili celo Ljubljano pa ni bilo nič zame.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

triš ,samo si pa res kar precej zalutala ,ko si šla na junijčice user posted image .Ampak važno ,da smo se najdle ,kajne.Amap kdaj m ipovej ,kdo gre pri tebi h obhajilu?!Matic je že mal ovelik oz.malo staruser posted image ,Lana je pa še majhna.Ali imaš še katerega vmes,pa da sem kaj spregledala?user posted image ampak sem se pa nasmejala Lanini skrbi ,da ne bi bil Žan slučajno lačenuser posted image

user posted image Klepetka ni nikogar vmes.Matic je tretji razred star 9 let in on ima obhajilouser posted image .
Mater bi pasala Ikea, mojega pa kap zadene, da to prijavim.

user posted image

Katarinas dobrodošlauser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 144
29.4.2008 21:29:29   
Alfabeta

Tudi mi gremo v četrtek na morje in bo vožnja trajala cca. 2,5 h in mislim vmes narediti postanek.

A greste na Pag?user posted image  Mi gremo namreč v četrtek na pag, pa tudi traja 2,5 ure.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 145
29.4.2008 21:30:03   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

nana, joj to sem pa čist pozabila ,da sva skoraj skupaj rodile in da si bla takrat ravno v P ,k o so mene predvajali po tv.Opravičeno  ti je , ker te ni bilo domauser posted image .

Ti je oproščeno,ker si ravno tiuser posted image .

martinca,super za mere,no vidiš,saj bo počasi.Kaj me nisi spomnila na Domačico,sem videla potem šele v tvojem postu,da si pisala,naj ti jih prihranim,Še vedno jih imam,pa ko drugič prideš,jih dobiš.

triš,pa saj moj dragi tudi nima dopusta,samo takrat je fraj ko je praznik.Sem navajena da sem dopoldan skoraj vedno sama,pa mi nič hudega ne naredi.Je kar fajn,počnem kar me je voljauser posted image .

Klemen je ponoči pa prvič pojedel 200ml.To noč ga bom tudi tako napitala,ker je potem zjutraj jedel šele ob pol 10h.

Golobček,tvoji Nini pa čestitke ob svetem krstu.

katarinas dobrodošla pri nas,ti kar napiši še kaj,pa kake mere in to,saj veš,če nas bereš,kajne?user posted image

martinca a to daš dve merici namesto dveh meric mleka? Jaz bom Neji tudi že začela dodajat kosmiče.

Ti kar jaz odgovorim,če lahko namesto martince:ne daš kosmičev namesto mleka ampak zraven mleka,tega daš toliko kot prej plus dve merici oz.na začetku manj pa potem več.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 146
29.4.2008 21:35:00   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

A greste na Pag?user posted image  Mi gremo namreč v četrtek na pag, pa tudi traja 2,5 ure.

Krk. Od našega stanovanja do hiše tam traja 2,5 h normalne vožnje. Če divjaš, si tam prej kot v 2h, ampak mi bomo šli lepo počasi, se nam nikamor ne mudi. Pa še kak postanek bomo naredili.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 147
29.4.2008 21:37:41   
Lunca1
Sunny jaz bi šla na tvojem mestu raje na Karibe kot v Graz.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 148
29.4.2008 21:39:35   
klaja
Sunny Morning vse najboljše in najlepše ob tvojem prazniku!!!

Katarinas dobrodošla in prijetno čvekanje ti želim!

Triš ta je pa dobra, kaj vse otrokom ne pride na pamet.

Nina čestitke za krst!

Lunca1 hura za novo frizuro!

Od danes naprej pa ima Hana svojo posteljico in se lahko malo bolj razkomoti, le prevleko za odejo še moram kupit, sem sedaj uporabla kar odejico, ki jo je imela v zibki.
Sem pa danes mojemu dragemu rekla, da še pač ne bomo stvari dajali stran, ker bi še jaz imela enega user posted image in sem ga tako ganla, da so mu kar solzice pritekle. In sma rekla, da se boma čez kako leto pogovarjala o tem. Mogoče me bo že minilo do takrat.user posted image

Tiste, ki ste risale po stenah, katere barve ste uporable. Jaz bi v Julijini hišici rada malo packala po stenah, pa ne vem kaj naj nabavim. Sem že mislila, da bi kar s temparkami, samo potem bi morala verjetno malo prelakirat.  Kak nasvet!?

Za praznike pa sma se odločla, da boma po vsej verjetnosti doma, pa bomo potem v nedeljo šli kam. Če bo lepo vreme bi jaz rada šla v živalski vrt v Ljubljano, pa Tivoli,... v glavnem ogled Ljubljane. Ker Julija ful obožuje živali in bi ji rada malo nagodila.

Neposredna povezava do sporočila: 149
29.4.2008 21:49:54   
katarinas
Evo naša čebelica je šla že spat, je zaspala nekje okoli devetih in bo spala do zjutraj - se zbudi okoli osmih ali devetih zjutraj....najbrž spadam med bolj naspane mlade mamice user posted image !
Sunny sprašuješ glede lupinice; tudi mene zanima koliko časa so otroci notri in kdaj grejo v avtosedežuser posted image
Veliko vas gre oz. je šlo zdaj na morje...jaz si še nekako ne predstavljam, da bi šla z našo user posted image kam na morje...saj bi bla pridna, ampak jaz si rabila verjetno tovornjak, ker bi hotla vse s sabo vzet...tud previjalnouser posted image

Hvala vsem za dobrodošlico....
Napišem naj mere...najbrž mislite ob rojstvu naše pupe: dolga 54, težka 3560 g! Oreng baba, pa sem mela majčken trebušček...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kontracepcija
Miška2006

Katero kontracepcijsko sredstvo uporabljate?

Kontracepcijske tabletke (32%)

Maternični vložek (navaden) (2%)

Mirena (10%)

Kondom (23%)

Kontracepcijska pena, krema, gel (0%)

Drugo (34%)

Število vseh glasov: 448

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!