Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 29.4.2008 18:35:05
|
|
|
|
vaney
|
sunny, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN, naj se ti izpolnijo vse želje
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 18:56:54
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Jutranji nasmeh je pri nas obvezen. Jaz vstanem, ko jo zaslišim, da bo kmalu imela dovolj in grem še na WC, pa njej pripravim mleko, potem grem pa v spalnico in že na vratih upijem "Dobro jutro!" in njej se kar trga od smeha. Pravi malo dobrovoljček. IZVIRNO SPOROČILO: katee Kar verjeti ne morem, da so Januarčice 2009 odprle novo temo. Ja, lansko leto tak čas smo jo tudi me že počasi začele. IZVIRNO SPOROČILO: NadjaB Zanima me,če ste že kupile kakšno kremico za sonce za malčke in če ja, katera je super? Jaz sem ravno včeraj kupila v Sanolaborju kremo SPF 30 Dr. Hauschka, baje zelo natur, tudi piše, da je "bez ičega". Probala je še nisem, vendar mislim, da bo ok. Manja , da čimprej ozdraviš. Denverjeve teste je pri nas naredila sestra že na prvi posvetovalnici, ko smo imeli en mesec. Od takrat pa nič več. nana35 mi pa krsta sploh ne bomo imeli. mala pikica lušna frizura, ti paše. Gašper je pa pravi smeško, pa tako lep klobuček ima. TRIŠ medve sva tudi sami doma. Še dobro, da si je v petek vzel prosto, ker na Hrvaškem je delovnik. Mater bi pasala Ikea, mojega pa kap zadene, da to prijavim. bom prvi del kar poslala, da RR kaj ne zagode. Bom potem
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 19:06:00
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Punce najlepša hvala za čestitke. Me je tudi že zjutraj presenetil. Sem mislila, da je že šel v službo, pa se prikaže nazaj z dvema rožicama (ena zame in ena za Nejko). Zdaj grem pa k mami na kosilo. Se pa vidi, da je slabo vreme, ker bo 2. del kar pregorel od tolikega čvekanja. Tako presenečenje pa je najlepše darilo. Ko bi bilo večkrat tako. TRIŠ tvoja pupa ga pa serje. Patrik za cm in g. Saj jih kar pridno nabira. martinca a to daš dve merici namesto dveh meric mleka? Jaz bom Neji tudi že začela dodajat kosmiče. Sokec ji bom pa kar doma delala, ker sva za darilo dobili sokovnik. golobček držim pesti za jutrišnji UZ kolkov. Sem že pozabila kako je to široko povijat, vem samo, da mi ni bilo všeč.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 19:07:11
|
|
|
|
Sunny Morning
|
limma čestitke tvojemu na dopolnjenih **** Kristusovih let. Glej, da ga boš danes razvajala.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 19:08:00
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Bom zdaj večkrat po malem "smetila", ker lovim četrto .
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 19:13:02
|
|
|
|
katee
|
lunca: Kakšna je frizura? Je zdržala dež?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 19:37:34
|
|
|
|
katee
|
sunny: ti bom konkurenco delala s smetenjem
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 19:51:44
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee sunny: ti bom konkurenco delala s smetenjem Zakon.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 19:59:18
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Eno vprašanje. Koliko časa je lahko v lupinici 5 mesečni otrok? Vem, da smo na začetku govorili o tem, da ni najboljše za njihove hrbteničke, da bi bili več kot 2 ure v njej. Se kasneje to kaj spremeni?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 20:00:44
|
|
|
|
katarinas
|
Pozdravček vsem! Se sicer prvič javljam na tem forumu, ampak imate tako zanimive debate, da kar berem in berem.... Sicer me Sunny morning zelo dobro pozna, saj sva bili cimri v porodnišnici. In tukaj sem prebrala, da imaš danes rojstni dan in zato seveda: VSE VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!! In Lara pošilja enga poljubčka tebi in Neji! No zaenkrat toliko, bom še kaj napisala...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 20:15:33
|
|
|
|
Sunny Morning
|
katarinas dobrodošla! Me veseli, da si se odločila, da se nam tudi pridružiš. Kar večkrat se oglasi. Saj sem ti povedala, da so punce ful fajn. Naslednjič se nam pa lahko pridružiš tudi na dolenjsko-belokranjskem čveku v živo. Hvala za čestitke.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 20:22:24
|
|
|
|
Lunca1
|
Nalin upam da te migrena čimprej zapusti. Mala pikica luštna frizurca. No jaz sem od danes tudi krajša za 5 cm. Frizura je v redu, dež je tudi preživela. Zato je pa moja bančna kartica mal shujšala. Sem izkoristila prosti dan in šla malo v nabavo. Rezultat: 3 majce z dolgim rokavom, eni čevlji, pas in 5 parov nogavic. Triš, ja mali imajo ideje. Katarinas dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 20:52:26
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Pozdravček vsem! Se sicer prvič javljam na tem forumu, ampak imate tako zanimive debate, da kar berem in berem.... Sicer me Sunny morning zelo dobro pozna, saj sva bili cimri v porodnišnici. In tukaj sem prebrala, da imaš danes rojstni dan in zato seveda: VSE VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!! In Lara pošilja enga poljubčka tebi in Neji! No zaenkrat toliko, bom še kaj napisala... IIIII, kako sem jaz vesela. Še ena dolenjka! Jupi. Le glej, da se nam drugič še v živo pridružiš! Dobrodošla!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 20:54:11
|
|
|
|
Alfabeta
|
Triš, tvoja šjorca ga pa pihne , sem se naglas smejala. Pa me sin začne spraševat kaj mi je, da se računalniku smejem. Je rekel, če imam spet rojstni dan (Limma, zadnjič sem se namreč naglas smejala tvoji čestitki)
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 21:05:44
|
|
|
|
majra
|
Hvala vsem za čestitke. Lana, Ajda, Nina čestitke ta Sv. krst Mala pikica, upam,da se bo uredila Gašperjeva kožica Piba, pri nas ne opravlja Denverjevega testa. No, vsaj na tak način kot punce opisujejo ne. To naša P mimogrede preveri. Dežuje pa pri naši punci že lep čas, potem se ji pa še mamica pridruži in je smeha in vriskanja Kar se prebujanja tiče, tudi mene vedno prebudi čebljanje v posteljici, ko jo pa pozdravim, mi pa nameni takšen nasmešek, da se kar stopim. Sani, upam da se z Manjo hitro pozdravita Mala pikica, super frizurca, Gašper je pa en velik cuker, tako kot vsi januarčki Triš, tvoja Lana je pa neverjetna. Kako bi ona poskrbela za bratca Martinca za Patrikove cm in g. Sedaj pridno papate? Sem nekje zasledila, da že dodajaš. S čim si začela? Pa da ne pozabim, ful boš lepa nevesta. Sedaj vidim , da si že opisala dodajanje... Katarinas, dobrodošla Mene pa zanima, če imate kakšne plane za 1. maj? Mi bi šli na enodneven izlet, pa ne vem kam bi se odpravili, da ne bi bilo prevelike gužve. Se mi ne da v gužvo z vozičkom. Če pozna katera kakšen primeren kraj za vozičkanje, pa da ni preveč znan in razvpit, se priporočam za predloge
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 21:09:41
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Eno vprašanje. Koliko časa je lahko v lupinici 5 mesečni otrok? Vem, da smo na začetku govorili o tem, da ni najboljše za njihove hrbteničke, da bi bili več kot 2 ure v njej. Se kasneje to kaj spremeni? A to za dopust sprašuješ ali si se zmotila pri seštevanju? Aja, jaz ne vem.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 21:19:28
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Eno vprašanje. Koliko časa je lahko v lupinici 5 mesečni otrok? Vem, da smo na začetku govorili o tem, da ni najboljše za njihove hrbteničke, da bi bili več kot 2 ure v njej. Se kasneje to kaj spremeni? Mislim, da se ne spremeni. Če misliš zaradi vožnje, se vmes malo vstaviš, da se Neja pretegne. Tudi mi gremo v četrtek na morje in bo vožnja trajala cca. 2,5 h in mislim vmes narediti postanek. katarinas: dobrodošla. Pa večkrat se nam oglasi! Kaj je s kavo za jutri? Ja ali ne? Lahko se zopet zjutraj gor dobimo, pa vidimo, kako bo vreme. OK? Če bo lepo, sem jaz načeloma za kavico okoli 11h. Zdaj pa pojdimo spat! Hahaha...in odpujsala sta domov.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 21:20:29
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Eno vprašanje. Koliko časa je lahko v lupinici 5 mesečni otrok? Vem, da smo na začetku govorili o tem, da ni najboljše za njihove hrbteničke, da bi bili več kot 2 ure v njej. Se kasneje to kaj spremeni? A to za dopust sprašuješ ali si se zmotila pri seštevanju? Aja, jaz ne vem. 6.6. bo stara 5 mesecev, a ne? Takrat gruntamo, da bi šla z mami v Graz, ko bo na Karibih. Se mi voziček ne vleče s sabo, ker potem ne bo prostora v prtljažniku, da bi kaj kupila...**** pa tak izlet.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 21:27:51
|
|
|
|
TRIŠ
|
Evo mene.Mi smo šli kupit še za Matica čevlje in za atija za oblečt.Ne morate vrjet da smo v eni trgovini dobili za atija vse .Delan je po jusu.On ne mara srajce in hleče na rob in smo v s.Oliver-ju dobili črne hleče lepo srajco in čez črn poloverček.Ma vam povem je ko cuker Ne tako kot pri meni ko smo obrnili celo Ljubljano pa ni bilo nič zame. IZVIRNO SPOROČILO: klepetka triš ,samo si pa res kar precej zalutala ,ko si šla na junijčice .Ampak važno ,da smo se najdle ,kajne.Amap kdaj m ipovej ,kdo gre pri tebi h obhajilu?!Matic je že mal ovelik oz.malo star ,Lana je pa še majhna.Ali imaš še katerega vmes,pa da sem kaj spregledala? ampak sem se pa nasmejala Lanini skrbi ,da ne bi bil Žan slučajno lačen Klepetka ni nikogar vmes.Matic je tretji razred star 9 let in on ima obhajilo . Mater bi pasala Ikea, mojega pa kap zadene, da to prijavim. Katarinas dobrodošla
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 21:29:29
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee Tudi mi gremo v četrtek na morje in bo vožnja trajala cca. 2,5 h in mislim vmes narediti postanek. A greste na Pag? Mi gremo namreč v četrtek na pag, pa tudi traja 2,5 ure.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 21:30:03
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka nana, joj to sem pa čist pozabila ,da sva skoraj skupaj rodile in da si bla takrat ravno v P ,k o so mene predvajali po tv.Opravičeno ti je , ker te ni bilo doma . Ti je oproščeno,ker si ravno ti . martinca,super za mere,no vidiš,saj bo počasi.Kaj me nisi spomnila na Domačico,sem videla potem šele v tvojem postu,da si pisala,naj ti jih prihranim,Še vedno jih imam,pa ko drugič prideš,jih dobiš. triš,pa saj moj dragi tudi nima dopusta,samo takrat je fraj ko je praznik.Sem navajena da sem dopoldan skoraj vedno sama,pa mi nič hudega ne naredi.Je kar fajn,počnem kar me je volja . Klemen je ponoči pa prvič pojedel 200ml.To noč ga bom tudi tako napitala,ker je potem zjutraj jedel šele ob pol 10h. Golobček,tvoji Nini pa čestitke ob svetem krstu. katarinas dobrodošla pri nas,ti kar napiši še kaj,pa kake mere in to,saj veš,če nas bereš,kajne? IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning martinca a to daš dve merici namesto dveh meric mleka? Jaz bom Neji tudi že začela dodajat kosmiče. Ti kar jaz odgovorim,če lahko namesto martince:ne daš kosmičev namesto mleka ampak zraven mleka,tega daš toliko kot prej plus dve merici oz.na začetku manj pa potem več.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 21:35:00
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: katee Tudi mi gremo v četrtek na morje in bo vožnja trajala cca. 2,5 h in mislim vmes narediti postanek. A greste na Pag? Mi gremo namreč v četrtek na pag, pa tudi traja 2,5 ure. Krk. Od našega stanovanja do hiše tam traja 2,5 h normalne vožnje. Če divjaš, si tam prej kot v 2h, ampak mi bomo šli lepo počasi, se nam nikamor ne mudi. Pa še kak postanek bomo naredili.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 21:37:41
|
|
|
|
Lunca1
|
Sunny jaz bi šla na tvojem mestu raje na Karibe kot v Graz.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 21:39:35
|
|
|
|
klaja
|
Sunny Morning vse najboljše in najlepše ob tvojem prazniku!!! Katarinas dobrodošla in prijetno čvekanje ti želim! Triš ta je pa dobra, kaj vse otrokom ne pride na pamet. Nina čestitke za krst! Lunca1 hura za novo frizuro! Od danes naprej pa ima Hana svojo posteljico in se lahko malo bolj razkomoti, le prevleko za odejo še moram kupit, sem sedaj uporabla kar odejico, ki jo je imela v zibki. Sem pa danes mojemu dragemu rekla, da še pač ne bomo stvari dajali stran, ker bi še jaz imela enega in sem ga tako ganla, da so mu kar solzice pritekle. In sma rekla, da se boma čez kako leto pogovarjala o tem. Mogoče me bo že minilo do takrat. Tiste, ki ste risale po stenah, katere barve ste uporable. Jaz bi v Julijini hišici rada malo packala po stenah, pa ne vem kaj naj nabavim. Sem že mislila, da bi kar s temparkami, samo potem bi morala verjetno malo prelakirat. Kak nasvet!? Za praznike pa sma se odločla, da boma po vsej verjetnosti doma, pa bomo potem v nedeljo šli kam. Če bo lepo vreme bi jaz rada šla v živalski vrt v Ljubljano, pa Tivoli,... v glavnem ogled Ljubljane. Ker Julija ful obožuje živali in bi ji rada malo nagodila.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 29.4.2008 21:49:54
|
|
|
|
katarinas
|
Evo naša čebelica je šla že spat, je zaspala nekje okoli devetih in bo spala do zjutraj - se zbudi okoli osmih ali devetih zjutraj....najbrž spadam med bolj naspane mlade mamice ! Sunny sprašuješ glede lupinice; tudi mene zanima koliko časa so otroci notri in kdaj grejo v avtosedež Veliko vas gre oz. je šlo zdaj na morje...jaz si še nekako ne predstavljam, da bi šla z našo kam na morje...saj bi bla pridna, ampak jaz si rabila verjetno tovornjak, ker bi hotla vse s sabo vzet...tud previjalno Hvala vsem za dobrodošlico.... Napišem naj mere...najbrž mislite ob rojstvu naše pupe: dolga 54, težka 3560 g! Oreng baba, pa sem mela majčken trebušček...
|
|
|
KontracepcijaMiška2006Katero kontracepcijsko sredstvo uporabljate?Kontracepcijske tabletke (
32%)
Maternični vložek (navaden) (
2%)
Mirena (
10%)
Kondom (
23%)
Kontracepcijska pena, krema, gel (
0%)
Drugo (
34%)
Število vseh glasov: 448Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!