nana35
|
Se pridružujem na 2.delu. Klepetka,ne morem te citirat,ker je še v 1.delu,ampak sem vedela da si si tako zamišljala "ta mlada dva" . Sebastjan-tudi jaz mislim,da je botrovala nominacija,ne pa deklina,izgovor pa si je dober našel,kajne? Pečena kura-za prste polizat!!Sonček- pri nas bo svetil in nas grel,ve pa kar veselo k nam na klepet in kavico!Vljudno ste vabljene!Samo res,zakaj pa ne bi prišle kdaj v MB?Je daleč?Klepetka tako rada bi te spoznala,pa Triš in Limmo. Pa Lano in Žana pa Nežo in vse druge oddaljene nam otročke in mamice! Lunca,lepo si zrihtaj frizurco jutri,vem kako je to,ko si že ves nesrečen in že komaj čakaš.Ampak v Ljubljano pa ne bi šla k frizerju,je predaleč. K sreči imam domačega frizerja. Alfabeta,Ajda je bila tudi zrihtana za krst,mi pa še imamo do krsta celo večnost.Se še nismo niti šli dogovarjat,kaj šele kaj druga,le botra je izbrana in obveščena.Kje je še junij!! Vidiš,pa si imela presenečenje,ki si si ga tako želela!!! A je še katera,ki namerava dati otročka krstiti pa ga še ni,ali sem samo jaz tista,ki bo to naredila bolj pozno,kot ostale??? IZVIRNO SPOROČILO: klepetka ja super ,zasmetila sem zdaj in tukaj in tam,ker sem nekaj izvajala in kopirala in lepila. NO,boljše dvakrat kot nobenkart Sem tudi jaz opazila,da si zasmetila na starem delu in zdaj na tanovem! Klepetka še 1x-o čem to pišete,pa jaz ne vem,o kaki frizuri na dan poroda,kje so to videle,jaz pa nič???Kaj sem pa prešvicala?? IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Aja, sem se spomnila!!! Pri nas so se že spraznile baterije v glasbenem centru, pa ga nimamo še 1 teden, pa tud več k pol ure na dan ne laufa muzka. Ja to so testne baterije,saj tako piše v navodilih.T i,ti mami si hitela in pozabila prebrat da jih zamenjaš,ker so notri samo testne .Tudi mi jih nismo menjali ker sem jaz gorenjka in čakam da se spraznejo Jaz pa sem štajerka,pa jih še tudi nismo zamenjali! Pa še kar delajo,kar dolgo se mi zdi.Sem že mislila,da imajo pogodbo s tovarno baterij! Triš,glej,da se te ne bo res kaj lotilo! katee,saj kužika mora jest travo,ne,zaradi dlake,da jo zbruha.Jutri bo že bolje. IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: katee Mi smo bili pa na sprehodu. Je bilo nekaj slabo, je jedla travo in potem vse zbruhala. Boga je. Sem ugotovila, da ima Žan Luka vsak dan pol ure arij, ko se dere na vse grlo. Grozno ga je poslušati. Res ne ve, kaj mu je. Nič mu ne manjka, on se pa dere, kot da bi ga mučili. Ja s tole kužiko je pa slabše kot z otrokom.Upam da se pozdravi ker zdaj sem se že jaz malo navezala nanjo. Joj,Triš nehaj,se moram resno nasmejat,me je že moj prišel pogledat,če sem normalna tukaj za računalnikom. Ajda in Lana,vse naj naj za sveti krst!! IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta A ste opazile da ni več? Jaz nisem nič opazila. Pri meni se še vedno blešči 5 zvezdic mi je včasih kar nerodno Saj ti je lahko nerodno,da si taka klepetulja! Saj se hecam,malo sem ti nevoščljiva,jaz bi tudi bila, . Zdaj se za danes poslavljam, lahko noč vsem in se beremo jutri.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 28.4.2008 21:49:07 >