nana35
|
Spet je lepo vreme in sonček,zato je šel Klemen ven z atijem izkoristit dan.Zjutraj ponavadi ne piha in je bolje ga izkoristiti. dašabina,lepe slikice ste naredili v arboretumu in je kar videti,kako ste se fino imeli! IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Ravno to sem razlagala mamici, v tej hiši večina tako grdo govori. Pa kaj smo Slovenci res tako neolikani Glede Nejčeve štajerščine... res katastrofa! "Vreji ne" Za kozlat.... Ja res se mi zdi ful grozno kako se vse to sliši,jaz bi se vsaj na TV malo bolj potrudila,da bi me razumeli,ker ko to poslušam,mi je slabo...Joj,se še bom naposlušala zdaj ko bo tale frizer v hiši,upam,da ga čimprej pošljejo ven... Se mi zdi da Tjaša in njena sestra nista tako vlekli,preklinjali pa sta,to je pa res. sunny m. ti je uspelo,da si danes bila prva!!Pa saj imamo me tudi pridne , smo že načvekale en del in tukaj smo tudi že nekaj,kar gre nam,pa pridno se javljamo. Anita,vse najboljše za mini rojstni dan. klaja,še kako prav imaš glede naše govorice,jaz sem tudi vedno prepričana, da znam lepo govoriti,ampak če pa se kasneje kje slišim,pa je grozno.Že ko sem gledala kdaj smučanje,ko je smučala Katja Koren in ko je odprla usta,mi je že bilo slabo,kako se je slišalo,da je od tukaj. IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Sem pozabila povedat, da imamo pri nas novo foro, ki se imenuje noro pitje čaja. Do zdaj sem jo komaj nagovorila, da je mogoče čez cel dan spila 30 ml, zdaj pa že dva dni pije 200-250 ml. Posledično manj jemo in na dlje časa, pa še takrat, ko se spravimo jest imamo prave borbe s flašo. Jo moram hecat s čajem, potem pa ji na hitro zamenjat flaško. Si je treba kar neke nove tehnike hranjenja zmišljat. Katastrofa. Ravno zadnjič sem o tem pisala,čisto enako je pri nas doma.Mislim,pa da vidim da bo Klemen kmalu dobil zobek in to spodaj,je dlesen zelo napeta,se že vidijo obrisi dveh zobkov,se slini ,tišči rokice v usta ves čas,pije nenormalno,je kar nekoliko manj,ga hecam s čajem in menjavam flaško za mleko,pa hitro ugotovi in je jok,tako da mislim da bo to to. sani,glej da ne zboliš,hitro preventivno zdravljenje!! Sem pa jaz imela včeraj kratke rokave in danes jih tudi mislim imeti,da bodo vsaj cele roke rjave,zgledajo že prav stare . IZVIRNO SPOROČILO: klaja Nana35 evo spet smo bli v dreku, samo danes sem se pa tud jaz smejala zraven. Pa to več ni res, spet imam en pralni stroj posranih cot. Upam da ne bo to vsako jutro! Saj ne mislim slabo,ampak se res nasmejem .Prehitro si se pohvalila,kako je zdaj Julija vredu.Smo pa mi že bili 1x v dreku ja,bom drugič napisala,kaj vse mi je mali posračkal,upam da se bom spomnila,ker to je treba opisat,pa nimam časa. ursalara to sem tudi jaz potem razmišljala,kako lahko ima tale frizer iz BB že 8 let delovne dobe pri svojih letih.Nimam pojma kako je to možno,bom vprašala,če se šteje zraven tudi praksa v srednji šoli .Mi pa tudi ta Tea ni preveč všeč,so neke čudne tipe našli.In verjamem da ga ne razumeš. Ta mucek pa je moj!!!Se spomnite,da je bil nekoč v mojem avatarju!!