klepetka
|
ojla JAkob i n Lara ,vse lepo vama želim končno sem si vzela 5 min cajta ,da preletim na hitro in na kratko!! na kaj napišem. Mi smo po starem,to se pravi bujenje 3 x na noč(ja Limma ,Neža in Lana so očitno iz istega testa).Ampak bomo preživeli ,kajne. Danes končn onekam pičimo ,sma oprihaja do nekih trenj kam b išli;MAruša in jaz bi šle v Arboretum ,Domnu so pa brez veze rože in še zmetraj navija za živalski vrt, je pa nevtralen ,ker mu je čisto vseeno kam bi šli.Tako da vsaj on ne komplicira. mml,v te htoplicah je pa res super.Vse prilagojeno za mlade družine.Verjetno se kar tre otrok.MAnca je pa res vidno uživala. dašabina ,kolk ste lep imed rožicami,cela družinica. ursalara,4 kolesniki ja ;Domen in sta čist neumna na njih in težko ,če mu bomo ušli.Imata (sploh ) že nekaj časa ogledanega. NO ja ,vseeno boljše kot motor,tisti tatežki ;ga je že imel ,tud preživel eno nesrečo z njim ,tako da te pošasti ziher ne bo več pri hiši. limma,le kako se nisem prej spomnila i n pustila okna čist pri miriu,da b ivsaki enega zaupala .Ja n o,zdaj je kar je . PA me veseli ,da se nasmeješ prigodam Domna(mi se tudi večkrat ,včasih te pa tako razjezi ,da kar pisano gledam) ,in naše nane 35 ;tem se tudi jaz. lusa,prava princestka je bila Daša včeraj.Je to ročno del overjetno ,ane .?Si kar mislim ,da ji je to babica naredial ;tvoja mami.Ampak v albumu pa jaz ne najdem slik , sani, ni čudno ,da je še sam župan očaran nad Manjo.KKašno oblekco ste pa kupili za krst?Čevle sem pa tud jaz iskala k onora ,pa sem jih nazadnje najdla v baby centru,taki da so zraven pasali k obleki nana,najprej ; zmenjeno,če naum kaj vedva ,te bom vprašala kje pa je ta dolina Winetu? JE to kaj za otroke?Ker ime samo mi že deluje tako otroško?KEr če je zanimivo ,bi bilo enkart eno nedeljo dobro pičit na izlet. mala pikica ,kolk sta z Gašperjem lušna na sliki Evo ,me že priganjajo nadaljujem zvečer lep sončen dan