nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma Na brzino se javim, da me nana ne bo kregala, da niti avatarja ne menjam niti oglasim se ne nana, vidiš kak rešpekt imam Joj,zdaj me pa že malo hecate,se kar krivo počutim...upam,da ni res.Samo to pa JE res,da bi pa lahko imele nove avatarje,da vidimo vaše in naše sončke in se takoj po njih spoznamo. ursalara in tiste ki pač gledate BB: Sem gledala BB,vse lepo in prav,ampak ta frizer iz Maribora,mislim no,...kar pa je najhujše pa je to,da je še iz Tezna doma,tako kot jaz...ga ne poznam ,toliko v vednost, najverjetneje je zelo mlajši od mene in še to:tako grdo jaz ne govorim,tudi štajersko ne,da veste,ko ga poslušam,se sliši katastrofalno(upam,da se mene kaj drugače sliši).Pa z intimnimi frizurami imam posla samo na sebi... šala mala. Klemen čez dan je zelo malo,ponoči pa poje tudi do 200ml,ne dela si nobenih zalog zato že 3 dni vstajamo ob 1h ali pol 2h ponoči in zgodaj zjutraj ob 5h ,pol 6h.Upam da ga bo kmalu srečala pamet in bo začel spet normalno jesti in spati do 4h ali pol 5h.Saj potem vedno pridno zaspi naprej a mami ponoči ni spala dobro uro po prvem bujenju...In zakaj??Delala si je preglavice s krstom To se mora končati. Mimogrede-naju je oba prijelo sonce v obraz,včeraj in danes,sem se pa čudila da ima Klemen tako rdeča lička,sem mislila,da je po kopanju tako zardel,danes pa opazim še isto rdečino na sebi...Kako bova lepo rjava,še pred morjem. Kaj pa vaše roke?Moje roke so od vozičkanja že čisto rjave??!! limma,me veseli,da se malo nasmejiš ,vsaj nekdo . ursulina,tvoj ne rabi kapice,ko ima toliko las.Pa mi imamo prave poplave po kopalnici vsak večer po kopanju,Klemen tako dela v banjici,da je joj,mami pa vsa nervozna briše...Ne vem kaj bom naredila z banjico,v naši ga ne morem kopati,ker imamo tuš... Klemen pa ima take svilenkote po glavici.Sem mu kupila šilt kapico (pravzaprav sem rekla zadnjič martinci,če mi jo prinese iz H&M-a)in ko je vroče in sije sonček ima to na mali glavici. karatina,vse naj...Za Karin ob svetem krstu! In vse naj...tudi za avatar! In lahko noč vsem skupaj!