|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 2. del
1.5.2008 23:00:45   
ljubljana
vaney sploh nisem vedela, da si imela v avatarju pingvina, jaz sem mislila, da si imela črnko z otrokom v ruti al neki tacga. Ni kaj bom očala rabla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 351
1.5.2008 23:04:40   
ljubljana
Hvala vsem za pohvale glede slikic in avatarja. Malo spremembe ne škodi.
Moj lubi gre pa jutri turno smučat. Starejša dva sta pri babici in dedku tako da bom jutri dopoldne samauser posted image . Upam, da se čim prej vrne, da bova šla potem na en sprehod in na kavico v mesto.

Čestitke vsem ki praznujete.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Pa en dober link če boste hotle torto naročit (dobro zgleda okusa pa ne poznam)
http://www.pekarnajurcek-kolar.si/otroske.htm

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 1.5.2008 23:11:53 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 352
1.5.2008 23:05:41   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Mi smo bili pa danes v Tivoliju in smo v Tičistanu (območje, kjer lahko hraniš ptice in veverice) hranili te prekrasne živalce.

KAko lepo .samo jaz pa dvomim,da  bi se jih upala ,ker se jih bojimuser posted image

V glavnem Ko sem prišla po malega mi je v smehu rekla, da bom za rojstni dan dobila v dar peščeno uro.

E tole bi bilo pravo darilo tud zame ...bi rekel tako mojuser posted image kot moja mamiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

mi smo hoteli pečt zunaj, pa nas je dež pregnal notri, meso je bilo tako tako - pikinik propadel... smo se stiskali na kavču, imeli en obisk in to je to... jutri pa morda greva z mami po rože za na okna, če bo vreme lepo...

no ja ,tud stiskanje šeteje .Meso bo pa za  jutri počakalo ,k obo lepše vremeuser posted image .

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 353
1.5.2008 23:08:07   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

vaney sploh nisem vedela, da si imela v avatarju pingvina, jaz sem mislila, da si imela črnko z otrokom v ruti al neki tacga. Ni kaj bom očala rabla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image ,potem le nisem edina ,ki je narobe videla.user posted image

naj ti jutrišnji  "samski" dan čimprej mine user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 354
1.5.2008 23:14:23   
ljubljana
No moj lubi je pa psa videl. Enga pitbula.user posted image

Klepetka hvala bi najrajši prespala dopoldne in se zbudila, ko lubi pride domov.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 355
1.5.2008 23:20:24   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

nana- midve sva isti glede nakupov. Jaz zato najraje kupujem čevlje, ker tam imam vedno isto številko in ne morem nič mimo udarit...user posted image   

Meni je še čevlje kupovat muka, ker imam zelo občutljivo nogo, poleg tega pa še široko in visoko, pol pa kaj najdi zase. user posted image  Oblačila so pa sploh kaos, glede na mojo postavo. Me že takoj mine. samo zdaj je bil pa že res skrajni čas da najdem nekaj novega za oblečt. Sem se morala kar malo prisilit. Kopalkam si pa še blizu ne upam na oddelku.user posted image

Lunca- kaj pa veš, katero bo tvoj mali frajer pripeljal domov? Kako bo to smešno, ko bodo recimo pripeljali oz. pripeljale domov fante (govorim za mojo pupo) pa bomo recimo mi poznale starše...user posted image   Ja je Manjina pediatrinja včeraj očka opozorila, da bo imel probleme z odganjanjem fantov. Bomo videli kaj bo?
No, a se nismo lani dobile ravno na tvoj roj. dan? Če me spomin ne vara... Ja smo se dobile na moj rojstni dan.

Mi gremo pa verjetno jutri v Arboretum.

Ajda, Jan in Lana vse naj naj. user posted image user posted image

Jaz tudi definitivno sodim v skupino nepedantnih. user posted image user posted image

Katee uživajte na morju. user posted image

Aurora upam, da čimprej zrihtate učka. user posted image  Našemu še zdaj ven gnojček teče. user posted image

Mml v katerih toplicah ste bili?

user posted image  za nove avaterje.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 356
2.5.2008 6:44:15   
nana35
Dobro jutro!
Danes bom pa menda prva,če spet ne bom predolgo pisala.

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

BB!!Seveda se plete nova romanca med Marcelotom in Jeanine!(jebenti kot da nismo v Sloveniji,taka imena )in tudi kaj več je že bilo.... Ti sploh ne veš,kaj zamujaš.... nekaj česar še nisi videla

Daj m ipovej kaj zamujam ,noo user posted image  

Ne vem no,če bi ti povedala...user posted image

Hvala nana,super učiteljica siuser posted image user posted image

Hvala,sem si kar mislila,da sem zgrešila poklic...user posted image

ursalara,kaj ti gledaš BB preko interneta?Kako vse to veš??Jaz priznam,da gledam le na A kanalu,pa sem malo huda,ko nekatere veste kaj se bo zgodilo oz.se je že (mi smo malo zadaj,ki gledamo na TV).No,danes bo spet bolj znimivo,ker je oddaja v živo,me zanima kaj bodo komentatorji imeli tokrat za povedat.Ta Milan in Max Modic bosta sigurno rekla:"No,končno...,vsi so nekaj obljubljali,naredila pa sta tista dva od katerih smo najmanj  pričakovali"...

dašabina,a ti si tudi menjala avatar?Nekako menjujem včasih med vama ursalara in dašabina.user posted image

Da vam povem še ,da mi je zadnjič "nekdo"(user posted image user posted image )rekel/la,da sem si sramoto tukaj naredila ,ko sem se učila, mislim da je bilo takrat tisto prvo citiranje ,ker mi nikakor ni šlo.Amapk me to sploh ne gane ,če sem si zarad tega sramoto naredila ,ke rče bi bla takrat tiho i nse delala pametn o,še danes ne bi znalauser posted image

Mislim no,ja kje pa bi se naj učila citirat??Na kakem drugem forumu??Saj če se nekje ne naučiš,potem ne vem kako naj veš.Jaz sem se tudi tukaj naučila,pa se mi to ne zdi čisto nič sramotnega.Pravzaprav,niti nisem nikoli pomislila,da bi naj bila to sramotauser posted image .Ja izgleda,da je več vrst sramote...user posted image Si pa zdaj že postala pravi ekspert s tem večkratnim citiranjem.user posted image

Danes pa bo lepooooo vreme...vsaj upam no,na nebu ni niti oblačka,se bova s Klemnom že potepala,če pa bo ati priden,pa tudi on.user posted image

Lunca,h kopalkam pa tudi jaz ne upam blizu v trgovini,ko jih opazim kar pospešim,ker me je groza,ko bo treba kupiti nove,kar bo definitivno treba,saj imam zdaj proti prej prav sanjsko postavo...če verjameš.user posted image

Pošiljam in navijam da sem res prva...kakšen uspeh ali pa mogoče sramota,kajne klepetka??user posted image user posted image Nikoli ne veš tukaj kaj je sramota...user posted image

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 357
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
2.5.2008 7:29:31   
ursalara
Patrik vse najboljše!user posted image

Alex vse najboljše!user posted image  
Nana ja BB spremljam preko tv in interneta tam malo več napišejo in dajo take video posnetke kijih ponavadi ni na tv.Saj če bi rada kaj več vedela lahko kar vprašaš ti bom z veseljem povedala!Naprimer to da sta se danes Jeanine in Marcelo spet strastno poljubljala na začetku z malo zadržki potem pa ful sproščeno!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 358
2.5.2008 8:56:08   
klaja
Jutro!

Hana je zvečer spet imela arije, drla se mi je celo uro in to brez prestanka, tako da je na koncu že hlipala, ko ni mogla več jokat. Potem pa je zaspala in se danes zjutraj zbudila ful dobre volje. Ma ni mi jasno kaj ji je bilo včeraj.

Sem mislila da zdaj pa bo vredu in pridem v sosednjo sobico, kjer spi Julija in je cela poakana. Sicer je že ponoči imela akcijo, ker je bruhala in sem ji preoblačla posteljo in ji umivala lase, ker je imela od bruhanja vse zalepljene. Pa vročino je imela in je dobila svečko in sem pričakovala, da bo zjutraj boljše, pa sem se pošteno zmotla. Tako da že pripravljam pralni stroj, ker ji moram še to rjuho zamenjat, saj je cela poflocana. Zdaj še samo čakam, da se zbudi, da vidim kake volje bo. Sem mislila, da je to zato, ker ji izraščajo zobki, pa nisem več sigurna. Upam, da mi sedaj ne zboli.

Mislim, da bo danes naporen dan. Grem gledat, če se je že zbudla.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 359
2.5.2008 8:59:09   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Hvala,sem si kar mislila,da sem zgrešila poklic...user posted image

še je čas a,da kaj narediš v tej smeriuser posted image

dašabina,a ti si tudi menjala avatar?Nekako menjujem včasih med vama ursalara in dašabina.user posted image

ja saj smo ga morale vse po spisku zamenjat i(avatar),če si nas pa kar strogo prijela user posted image .

Mislim no,ja kje pa bi se naj učila citirat??Na kakem drugem forumu??Saj če se nekje ne naučiš,potem ne vem kako naj veš.Jaz sem se tudi tukaj naučila,pa se mi to ne zdi čisto nič sramotnega.Pravzaprav,niti nisem nikoli pomislila,da bi naj bila to sramotauser posted image .Ja izgleda,da je več vrst sramote...user posted image Si pa zdaj že postala pravi ekspert s tem večkratnim citiranjem.user posted image

mislim ,da je bilo tukaj mišljeno tole moje  sramotenje  delano s tem,ekr sem rabila celo večost in kar nekaj vaje s temi citiranji in limanjem slik.Očitno moraš za nekatere že v prvem poskusu vse obvladat.

Lunca ,tole idejo za Arboretum bi ti pa mogoče ukradla za v nedeljouser posted image

Evo ,bujenje

lep dan

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 360
2.5.2008 9:00:11   
klepetka
klaja,upam da bo Julija kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 361
2.5.2008 9:34:32   
vaney
dan.

pa da vidimo, če je avatar uspel...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 362
2.5.2008 9:41:19   
sani1
No, a sem vam rekla, da se pustite presenetit. Na tej slikici, ki ni ravno najbolj vidna Manja voha rože... pa ne boste verjele,da sem tudi album naredila. tak mini. Vam pošljem geslo na ZS.

majra- ja veš kaj bova pa midve feštali medtem, ko bodo najini user posted image pazili in igrali šah z user posted image ...  Jaz samo pravim, če bo moja pupa po meni bo hudo...

nana- no vidiš, da je lepo če te kdo preseneti... Za citiranje bom pa še vadila ...BB pa gledam in imam svoje komentarje...  Ja res imena kot, da smo v tujini. Pa najbolj pridna in mila punca se gre romance in igrice... ne moreš verjet. Sej tako je to. Jih kar nekaj poznam takšnih...

ljubljana- torte so super. Koliko je pa kaj cena, mogoče veš?

Alfabeta- uživajte na morju...

ursulina- ja seveda naša pupa raste in se razvija. Nič več me ne skrbi, ker je res že prava baba...

klepetka- ja Žan Luka je Manjin. Si me pa nasmejala. Ja res bi bilo zanimivo, če bi se kdaj srečala dva januarčka... Nikoli ne veš...

mala pikica- ja bolje, da jih je več kot pa nobeden...user posted image

No gremo zdej malo na sonce....

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
2.5.2008 9:44:33   
klaja
No da poročam: Julija je bila poakana po celem trebuhu, do polovice hrbta, cela pižamica in bodi, pa pol postelje je bilo umazane. Ko sem pa vzela dol plenico, pa me je skoraj kap, sam "drek" po domače povedano. Sem jo kar pod tuš odnesla, ker drugače ni šlo. Mi pa zdaj celo stanovanje smrdi, tako da je mama pobasala Julijo in sta šle eno nadstropje niže, ker je rekla, da ni za zdržat.user posted image Se pa mala kar dobro počuti, tako da je očitno tahujše mimo. Vsaj upam. Grem se še zdaj jaz luftat, ker nimam niti apetita več.

Vaney še vedno je kuža v avatarju.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 364
2.5.2008 10:01:08   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Takole je pa dobil lupčka od sestrice user posted image

user posted image  

Kakšno uživanje.user posted image

dašabina user posted image za nov avatar. Lušni so tvoji otroci. Punce pa res čisto navdušene nad Mihatom.

sani1 tudi tebi user posted image za nov avatar. Zgleda pa Manja na njem ful "odraslo". Nikjer se ji ne vidi tistih 42 cm.

TRIŠ in dašabina user posted image , da se čimprej pozdravita. Se vidi, da sta bili v P skupaj v sobi, tudi zbolita istočasno.user posted image

Sploh ne sledim več kdo ima nov avatar in kdo ne. Same nove slikice. user posted image  tudi za ljubljano in ursolaro.

Alfabeta upam, da uživate in da imate veliko sončka.

klepetka user posted image za citiranje. Še malo pa bo šlo tudi več citatov na post.

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
sunny morning, kako ste striženje izpeljali?

Zadaj sem jo sama postrigla. Sem jo dala kravice past, jaz pa sem okrog skakala z glavnikom in škarjami. Seveda mi ni ratalo vsakič kaj postrižt, ker je obračala glavo, tako da je trajalo kar nekaj časa. Na vrhu jo je pa potrigla moja mami, jaz sem jo pa držala v naročju. Se mi veliko bolj dopade, ker ima drugače celo posteljico polno svojih las. Saj bodo itak odpadli, tiste bomo pa bolj lepo urejali.user posted image

Grem, ker jokamo. Nadaljujem kasneje.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 365
2.5.2008 10:22:43   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

dan.

pa da vidimo, če je avatar uspel...

user posted image Nič še ni novega. Komaj čakam tvoj novi avatar.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 366
2.5.2008 10:25:57   
ljubljana
ljubljana- torte so super. Koliko je pa kaj cena, mogoče veš?

Pojma niman samo ful dobro zglegajo.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 367
2.5.2008 10:26:18   
klepetka
suny, si ti malo spregledla ,da tud to veščino(več citiranj v enem postu) končno že obvladamuser posted image user posted image user posted image

vaney,še zmeraj pingvini letajouser posted image user posted image

sani ,user posted image za album .Lepo vse napredujemo s temle rač.znanjem ,kajne

Neposredna povezava do sporočila: 368
2.5.2008 13:50:32   
TRIŠ

Da vam povem še ,da mi je zadnjič "nekdo"(user posted image user posted image )rekel/la,da sem si sramoto tukaj naredila ,ko sem se učila, mislim da je bilo takrat tisto prvo citiranje ,ker mi nikakor ni šlo.Amapk me to sploh ne gane ,če sem si zarad tega sramoto naredila ,ke rče bi bla takrat tiho i nse delala pametn o,še danes ne bi znalauser posted image

POL SEM JAZ OSRAMOČENA DO KONCAuser posted image user posted image user posted image AMPAK SEDAJ PA VSE ZNAMuser posted image
Ljubljana krasne ,zanimive slikice

Drage moje midva z Žanom sva že cel dan v postelji ker se je okužil še onuser posted image .Upam da bo bolje in hvala za vse lepe želje.Matic in Lana pa uživata v toplicahuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 369
2.5.2008 14:35:39   
mala pikica
vaney daj mi pošlji geslo na ZS, pa da urediva ta avatar, malo še pa bo cel živalski vrt v tvojem avatrju user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 370
2.5.2008 15:14:52   
Intruder24
POzdravljene,

meni osebno se zdi, da je za otroka 100x bolje morje, kot pa toplice, saj so toplice za bolne ljudi in ne zdrave. Sicer pa kakor komu paše, jaz Vida v toplice ne bom vozila, ker je polno glivic, klor in podobno, na morje pa bomo ziher šli.

Zanima me katere škarijce za nohte uporabljate, ko jaz sem probala že dvojne pa so gladko za en drek.... prosim za nasvet, ker so te dvojne res tako trde in težko potem lepo režem te male nohteke, če še svoje težko.

nana tolko si govorila o tem BB, da sem ga zdaj parkrat gledala in sem se smejala zraven..user posted image
Vsem, ki ste bolne, čimprejšnjo ozdravitev..user posted image
Vsem, ki praznujete, pa vse najlepše ...user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 371
2.5.2008 16:36:11   
ljubljana
Zanima me katere škarijce za nohte uporabljate, ko jaz sem probala že dvojne pa so gladko za en drek.... prosim za nasvet, ker so te dvojne res tako trde in težko potem lepo režem te male nohteke, če še svoje težko.

Jaz uporabljam ščipalec in ne škaric (mi je tašča v Baby centru kupila manikirni set Medo Pu in je super ščipalec notri (tak mali za male nohte). Če ga pa ne najdem mu z Mullerjevim ščipalcem nohte poščipam. Ostali ščipalci so pa zanič. Škarice pa tud.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 372
2.5.2008 16:56:24   
nana35
Patrik in Alex vse najboljše!!

ursalara,sem gledala BB zvečer in sem videla da sta se v postelji M.in J.poljubljala in je ona potegnila odejo preko njiju in rekla,da ji je nerodno... Sicer pa je danes izločanje in bodo pokazali kaj več in povedali tudi.Ti pa samo napiši če bo kaka novička ki je ni po TV,bom vesela,pa še katera druga,ki gleda.user posted image

Klepetka ni mi do novega poklica,naj to ostane samo hobi,se mi zdi da že vse življenje samo v šolo hodim in se učim...user posted image Ti pa še z veseljem kdaj kaj razložim.user posted image (če nauš vedla)user posted image
Prav je,mogla sem vas strogo prijet,poglej da so rezultati vidni!Pridne ste bile res!!
Pa kaj te briga,če si citirala in lepila slikice tukaj...meni je normalno,da vsega pa res ne moreš vedeti že takoj.Npr.jaz si sama tudi slikic ne pomanjšujem,pa me nič ni sram!Pač ne znam in se več ne trudim,hvala bogu,da imam malo pikico,ki mi pomaga.

sani,hvala za geslo,bom pogledala zdaj.Manja je pa res prava princeska,res je lepotička!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

nana- no vidiš, da je lepo če te kdo preseneti... Za citiranje bom pa še vadila ...BB pa gledam in imam svoje komentarje...  Ja res imena kot, da smo v tujini. Pa najbolj pridna in mila punca se gre romance in igrice... ne moreš verjet. Sej tako je to. Jih kar nekaj poznam takšnih...

Saj pravijo,tiha voda bregove dere...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

No da poročam: Julija je bila poakana po celem trebuhu, do polovice hrbta, cela pižamica in bodi, pa pol postelje je bilo umazane. Ko sem pa vzela dol plenico, pa me je skoraj kap, sam "drek" po domače povedano. Sem jo kar pod tuš odnesla, ker drugače ni šlo. Mi pa zdaj celo stanovanje smrdi, tako da je mama pobasala Julijo in sta šle eno nadstropje niže, ker je rekla, da ni za zdržat.user posted image Se pa mala kar dobro počuti, tako da je očitno tahujše mimo. Vsaj upam. Grem se še zdaj jaz luftat, ker nimam niti apetita več.

Vaney še vedno je kuža v avatarju.

user posted image user posted image user posted image  Zdaj sem se pa nasmejala,ti pa se verjetno nisi,kajne?

Sunny m.user posted image  za Nejino novo pričesko!!Mogoče si tudi ti zgrešila poklic,kot jaz..user posted image

Triš,pozdravita se kmalu!!user posted image  za Žana in user posted image  zate!

Intruder jaz imam škarjice od Mam,sem jih kupila v Tušu na Pobrežju,pa tudi ščipalec imam od Mam,tudi iz Tuša.Oboje je barvno(plastika,ročaj).Moje škarjice so super,režejo kot user posted image .No,vidiš da je BB kar zanimiv,kajne? Imam vsak večer kaj za delat,saj je v tem stvar,potem pa te že začne zanimat...in potem komaj čakam,kaj se bo jutri zgodilo.Pa naj si misli kdo kaj hoče,jaz bom vseeno gledala.user posted image Ni res,da so vse škarjice in ščipalci zanič(ljubljana ti,ti!),Mamovi so tudi super,vsaj meni!

Grem proč od interneta,Klemen ajčka in grem še kaj pospravit,smo danes imeli terenski dan,bili smo v Koblarjevem zalivu (punce iz Mb in okolice vedo kje je to),smo pa pozabili kruh za račke,šli smo do mariborskega otoka in potem peš nazaj na Lent,kjer smo imeli parkiran avto,pa hitro domov jest.Potem pa smo bili še 1x dolgo zunaj,ker je bilo vreme super lepo.user posted image

:))

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 373
2.5.2008 18:39:57   
limma
Na brzino se javim, da me nana ne bo kregala, da niti avatarja ne menjam niti oglasim se ne user posted image nana, vidiš kak rešpekt imam user posted image user posted image

sani, manja pa res lepo kravice paseuser posted image
Tudi Neža jih zadnje dni lepo pase.. ampak je prava mala tečka. Spi samo na dojki, kar pomeni, da je danes ponoči jedla 5 kratuser posted image Vsakič po par minut, nato pa zaspi in je ne morem zbudit in spi pol ure, itd. itd. on 4.30 smo pa itak že vstali user posted image čisto sem izmučena, ker to traja že tretjo noč....

Klaja, super za Julijine prve korake user posted image user posted image

O,mml, ste že nazaj.. sem te pogrešala... super fotka, vidim da ste uživali user posted image

Srečanje jaunarčic, user posted image in prikolic- super bi bilo, če bi se uspele dobit.... to bi bilo veselo user posted image Klepetka, potem nas moraš pa porabit, ti bo vsaka eno okno umila user posted image

pingvin v avatarju user posted image user posted image user posted image vaney, kdaj bova menjali avatar?

ursulina in ljubljana - tudi vidve imata lep avatar user posted image

Mi smo se danes cel dan po malem potepali, ker je krasen sončen dan.. vmes sem pa oprala še 3 stroje cunj, dragi pa zdaj obeša in preoblači postelje user posted image

nana, ti me pa vedno nasmejiš......če nauš vedla user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 2.5.2008 18:40:54 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 374
2.5.2008 18:46:19   
majra
Dan!
MI smo prišli iz celodnevnega potepanja. Smo se odločili za Otočec! Ful lepo je bilo! Nisem bila še nikoli, razen na Rock Otočcu, pa takrat nisem kaj dosti videla user posted image , pa niti zanimalo me ni user posted image
Res je Slovenija lepa, komaj čakam, da malo zrastemo, da se bomo potepali!

Midva sedaj utrujena, mala pa polna energije, se ji kar dogaja, vriska, smeje se, vali se iz enega boka na drugega, user posted image  jo lovi po celi zakonski postelji, mamica pa, zna se kje user posted image
Gremo jo skopat, mogoče se bo utrudla in kmalu zaspala...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Siol ali T2?
cv3rklic4

Katerega od omenjenih ponudnikov internetnih storitev ste/bi izbrali?

Siol (55%)

T2 (27%)

Drugo (18%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!