nana35
|
Patrik in Alex vse najboljše!! ursalara,sem gledala BB zvečer in sem videla da sta se v postelji M.in J.poljubljala in je ona potegnila odejo preko njiju in rekla,da ji je nerodno... Sicer pa je danes izločanje in bodo pokazali kaj več in povedali tudi.Ti pa samo napiši če bo kaka novička ki je ni po TV,bom vesela,pa še katera druga,ki gleda. Klepetka ni mi do novega poklica,naj to ostane samo hobi,se mi zdi da že vse življenje samo v šolo hodim in se učim... Ti pa še z veseljem kdaj kaj razložim. (če nauš vedla) Prav je,mogla sem vas strogo prijet,poglej da so rezultati vidni!Pridne ste bile res!! Pa kaj te briga,če si citirala in lepila slikice tukaj...meni je normalno,da vsega pa res ne moreš vedeti že takoj.Npr.jaz si sama tudi slikic ne pomanjšujem,pa me nič ni sram!Pač ne znam in se več ne trudim,hvala bogu,da imam malo pikico,ki mi pomaga. sani,hvala za geslo,bom pogledala zdaj.Manja je pa res prava princeska,res je lepotička! IZVIRNO SPOROČILO: sani1 nana- no vidiš, da je lepo če te kdo preseneti... Za citiranje bom pa še vadila ...BB pa gledam in imam svoje komentarje... Ja res imena kot, da smo v tujini. Pa najbolj pridna in mila punca se gre romance in igrice... ne moreš verjet. Sej tako je to. Jih kar nekaj poznam takšnih... Saj pravijo,tiha voda bregove dere... IZVIRNO SPOROČILO: klaja No da poročam: Julija je bila poakana po celem trebuhu, do polovice hrbta, cela pižamica in bodi, pa pol postelje je bilo umazane. Ko sem pa vzela dol plenico, pa me je skoraj kap, sam "drek" po domače povedano. Sem jo kar pod tuš odnesla, ker drugače ni šlo. Mi pa zdaj celo stanovanje smrdi, tako da je mama pobasala Julijo in sta šle eno nadstropje niže, ker je rekla, da ni za zdržat. Se pa mala kar dobro počuti, tako da je očitno tahujše mimo. Vsaj upam. Grem se še zdaj jaz luftat, ker nimam niti apetita več. Vaney še vedno je kuža v avatarju. Zdaj sem se pa nasmejala,ti pa se verjetno nisi,kajne? Sunny m. za Nejino novo pričesko!!Mogoče si tudi ti zgrešila poklic,kot jaz.. Triš,pozdravita se kmalu!! za Žana in zate! Intruder jaz imam škarjice od Mam,sem jih kupila v Tušu na Pobrežju,pa tudi ščipalec imam od Mam,tudi iz Tuša.Oboje je barvno(plastika,ročaj).Moje škarjice so super,režejo kot .No,vidiš da je BB kar zanimiv,kajne? Imam vsak večer kaj za delat,saj je v tem stvar,potem pa te že začne zanimat...in potem komaj čakam,kaj se bo jutri zgodilo.Pa naj si misli kdo kaj hoče,jaz bom vseeno gledala. Ni res,da so vse škarjice in ščipalci zanič(ljubljana ti,ti!),Mamovi so tudi super,vsaj meni! Grem proč od interneta,Klemen ajčka in grem še kaj pospravit,smo danes imeli terenski dan,bili smo v Koblarjevem zalivu (punce iz Mb in okolice vedo kje je to),smo pa pozabili kruh za račke,šli smo do mariborskega otoka in potem peš nazaj na Lent,kjer smo imeli parkiran avto,pa hitro domov jest.Potem pa smo bili še 1x dolgo zunaj,ker je bilo vreme super lepo.