|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
2.6.2008 11:37:18   
ursalara
KLEPETKA vse najboljše!

Ko v vročem poletju si v svet prijokala,
spoznala, da v svetu živeti ni šala,
spoznala, da vse kar v življenju želiš,
le s trudom in vztrajnostjo si pridobiš.
Življenje obilo darov ti je dalo,
ničesar preveč in ničesar premalo,
razum in lepoto in srčno dobroto,
vse to ti življenje je dalo za doto.
Ostalo pa sama si si pridobila,
s sposobnostjo svoje si mesto odkrila,
zgradila svoj mali intimni si svet
v katerem ti najbolj dehteči si cvet.

user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
2.6.2008 11:44:41   
martinca
dobro jutro!

madonca koliko ste naklepetale. bom zdaj rala eno uro da vse preberem. no pa grem.

aja pa da ne pozabim. danes je Patrika star 5 mesecev.
Patrik vse naj naj za tvoj mini rojstni dan!
klepetka,
ful  lepe slike! tudi drugo mesto je odlično.user posted image puncam. pa vse najboljše za tvoj rojstni dan!

katarinas, Patrik je zelo žgečkljiv. pod pazduho, po trebuhu, na podplatih, ni da ni. mislim da je to čist po mamici.

mala pikica,user posted image . saj pol smo tak me naj "ta slabše", češ da ne pustimo svojim dragim da grejo domov svoje starše pogledat. midva teh problemov nimava, ker sva tak pri njemu doma. jaz pa se z mojimi domačimi vsak dan slišim, tak da ni panike. ko pa se nama zahoče pa se s Patrikom sama zapeljeva k meni domov, da ga pač takrat malo pocartajo.
ojojoj, boga reva. vidim, da ste se imeli "zelo lepo" na obisku.

lusa,
full lepe slike. pa vse najboljše Luši za 5. rojstni dan!user posted image user posted image sicer malo z zamudo, ampak vseeno iz user posted image .

alfabeta,e. tudi vaše slike so zelo lepe. kak je fajn videt ko ste že kopali v morju. veš kaj vama priporočam, da bosta lahko user posted image , zdaj ko sta opečena. da se oba namažeta z Bepantholom po hrbtu. preverjeno z lanskega morja.
urssy, user posted image za nov avatar.

dašabina, jaz sem se nasmejala. ojojojoj, si se mi kar zasmilila.

triš, kje pa se kupi ta meglio?

sunny in mala pikica, user posted image user posted image user posted image za vaju. hvala bogu da nimam teh problemov pri Urošu glede tašče. ker on je nikoli ne posluša kaj mu govori, ker pravi da se mu vedno tako pametna dela.saj jaz sem jo že tudi pogruntala. user posted image

mi smo bili  pa včeraj pri Urošovi sestrični na obhajilu. in je bil Patrik tako lepo priden. sva bila tudi pri maši. sva morala it Polono gledat ker je berilo brala. je bila tako lepa v obleki. Patrik je bil pa tudi priden je samo tu in tam malo čebljaluser posted image popoldne ko pa smo bili na pikinku pa se je tudi celi čas samo smejčkal.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
2.6.2008 11:56:25   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

triš, kje pa se kupi ta meglio?

Mercatoruser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
2.6.2008 11:59:24   
mml
Sem brala, brala in brala...toliko ste napisale...no zdaj se je pa Matic odločil, da ne bo več v igralnici...tako da samo zaželim vse najboljše današnjim slavljencem

Patrik in Alex vse lepo in še na veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliko mesecev

klepetka tudi tebi žečim lepo praznovanje in same lepe in prijetne stvari

user posted image
Pa da ne pozabim...čestitam Maruši za super 2. mesto user posted image user posted image user posted image

Pa za  včeraj...vse najboljše Lana ...

...in vse najboljše Luša (z zamudo)...prava mala gospodična je že

user posted image

Super so vse fotke in vsi sončki na njih user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 2.6.2008 20:28:08 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
2.6.2008 12:02:21   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Vse stvari grejo dol iz cunj z megliom.

Glupo pitanje...ampak kje se to čudo kupi?

V Merkatorju, Sparu. Najdeš pa med čistili. To je res dobra zadeva. Tudi jaz uporabljam v kuhinji.

Prvič, ko bom šla v Nm grem pogledat.

No si že dobila odgovoruser posted image .Samo mislim da je šel v sparu ven iz prodajeuser posted image

Bom šla pa kar v Mercator. Kako pa to sploh zgleda...je za pošpricat, v tubi za namazat...da bom vsaj vedla kaj iščem.user posted image

Sunny morning meni so te prenosne posteljice tako všeč da bi jo imela kar za normalno posteljico za vse dni v letuuser posted image

Pa še otrok se nima kam udarit.

Naš user posted image je pa ob 1.30 poslal SMS, da je v Mehiki. V petek zvečer, ko sva ga pakirala mu je bilo ful hudo, ker ne bo cel teden videl Neje. Bomo vidli koliko časa ga bo držalo, ko pride domov.user posted image

aja pa da ne pozabim. danes je Patrika star 5 mesecev.
Patrik vse naj naj za tvoj mini rojstni dan!

martinca že vemo in smo že veselo čestitale tvoje pikecu.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
2.6.2008 12:07:09   
martinca

Naš user posted image je pa ob 1.30 poslal SMS, da je v Mehiki. V petek zvečer, ko sva ga pakirala mu je bilo ful hudo, ker ne bo cel teden videl Neje. Bomo vidli koliko časa ga bo držalo, ko pride domov.user posted image

boš videla, ko bo prišel h komu bo šel najprej na obisk.  k mami ali k vama

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
2.6.2008 12:08:39   
martinca
hvala vsem ki ste čestitale Patriku za njegov mini rojstni dan! pa jaz nisem smela pozabit mu čestitat. kaka mama pa bi bilauser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
2.6.2008 12:10:00   
Lusa
....pa smo spet dočakali lepo noč spanja..je daša prespala od 19ure do 7ure...uh sem že to" malo" pogrešala ,ker prejšnje noči jo je očitno nekaj mučilo...

klepetka-vse lepo ob tvojem prazniku!

Alfabeta-ne vem ,če se točno tako reče granulam,bom povprašala.Mislim ,da se nekako na camillo... začne ,ne vem...

sunny-ni problema ,ko bom kaj zvedela ,napišem tu gor.

mala pikica-upam ,da si že boljše volje ,takšni so ljudje ,zato pa jaz nimam posla s taščo in gresta lušain c. sama k njej ,kdaj si Luša zaželi njene družbe.Je pa to zelo poredko ,ker se žensak dobesedno ne zna vživet v vlogo otrok in jo tud Luša ne obožuje preveč.Glede tobogana oz.igrala je pa rekla ,da je to ljubko presenečenje.Ja lepo jo je bio videt ,kako zadovoljna je bila z darilo ,čeprav je ona naštevala vse drugo ,da bi imela.Je na koncu itak pozabila n aostalo.Se je pa možek res zelo potrudil ,ker je super narejeno.

vsem slavljenčkom današnjim in včerajšnjim vse naj,naj

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
2.6.2008 12:14:33   
Sunny Morning

boš videla, ko bo prišel h komu bo šel najprej na obisk.  k mami ali k vama

Sem mu to že servirala, da res ne zgleda, da se po dobrem tednu odsotnosti najprej ustavi pri mami in šele potem pride pogledat Nejo. Pride pa okrog polnoči, tako da zaradi tega ne bo rinil tja.
Mi je pa soseda povedala, ko sem ji povedala kako mi je, ko mi je poču film in je rekla, da se ljudje v ulici kar pogovarjajo o tem kako on visi tam, doma pa ima otroka. Če mu to povem, bo rekel, da ni res. Včasih prav navijam, da bi mu ponudili nekje v tujini, pa ne v Zg, ker to že ima, kakšno hudo službo in bi se morali preselit. Potem bi šele videl kako nam je lahko lepo. "Tašče" se pa ne bom rešila dokler jo user posted image ne vzame.user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
2.6.2008 12:23:17   
mala pikica
Pa saj ni bil toliko v tašči problem. Ona je cel dan trobila, da v takšnem lepem vremenu in sredi dneva pa ja ne bo spal user posted image V zvezi s paseki, klobučkom in cartanjem, ko za to Gašperju ni, pa so me stari starši od mojega razjezili. Ja, s pojedino, ko smo že z eno nogo v avto, pa seveda spet tašča in tast. In pripombe, ja kam pa se vam mudi, pa saj imate čas... user posted image Jaz sem bila cel dan tiho, nisem nič rekla, moj seveda tudi ne, zvečer pa je počilo doma. Mislim... Vse so drugi krivi, prepirava pa se potem midva...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 3360
2.6.2008 12:25:08   
TRIŠ
Meglio je za pošpricat kot stelex v takšni pakengi.Je pa živo rumene barve.Je najboljše in najcenejše čistilouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3361
2.6.2008 12:31:30   
martinca
mala pikica, uoam da se z tvojim dragim čimprej pobotata.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
2.6.2008 12:39:18   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Pa saj ni bil toliko v tašči problem. Ona je cel dan trobila, da v takšnem lepem vremenu in sredi dneva pa ja ne bo spal user posted image V zvezi s paseki, klobučkom in cartanjem, ko za to Gašperju ni, pa so me stari starši od mojega razjezili. Ja, s pojedino, ko smo že z eno nogo v avto, pa seveda spet tašča in tast. In pripombe, ja kam pa se vam mudi, pa saj imate čas... user posted image Jaz sem bila cel dan tiho, nisem nič rekla, moj seveda tudi ne, zvečer pa je počilo doma. Mislim... Vse so drugi krivi, prepirava pa se potem midva...

Ma saj to je najslabše. Vidva sploh nimata težav, potem se pa kregata zaradi drugih...groza.user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 12:42:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3364
2.6.2008 12:44:32   
ursulina
ja, meni so tudi te prenosne posteljice tko lušne, da bi jo mela kar skoz, pa še nižja je od navadne otroške...

ja, no, čudo tehnike... sicer je una posteljica za 97 EUr super, samo ne vem, če rabiš vse to...  za dvignit dno se kupi v BC in samo rečeš, ker nimam pojma, kako bi se temu reklo z eno besedo :) pri nas se super obnese, ker nisem mela doma kaj pametnega za podložit, na tleh da bi mali spal, pa mi ni bilo všeč.

v glavnem, zadeva za dvig dna posteljice nekje na sredino se enostavno obesi na stranice in vstavi dve palici, da drži, potem daš gor trdo dno, ki pride skupaj s posteljico in potem gor na to daš še to peno, ki jo tudi dobiš v BC. ko mali začne sedeti, pa vzameš to dvižno dno ven (spraviš za naslednjega user posted image ) user posted image  in vse ostalo daš spodaj. pri nas je res zadeva super uporabna... in tudi dobro se počuti, tudi pri tašči je spal ko angel notri :)

vsem slavljencem vse najboljše!!!

klepetka, vse dobro in naj se uresniči kakšna velika skrita želja, ki do sedaj ni imela priložnosti user posted image

mala pikica user posted image

vaney, brala sem temo dvojni kratki rokavi.... vsa čast!! user posted image  saj bi tudi jaz kaj napisala, ampak se bojim da nima smisla. včasih se sprašujem, zakaj sploh imamo teme za vprašanja, če pa so reakcije slabše od kakih pogovorov za šankom...
hvala bogu, da se da vsaj tukaj da "normalno" čvekat in tudi spraševat neumnosti, pa se nobena ne bo "jajcala", kake bedaste mame smo....

januarčice še za vse ostale user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
2.6.2008 13:00:09   
limma
Nimam kaj posebnega za napisat, samo da se malo javim.

Klepetka, VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image
Jaz s tvojo klepetščino (posrečen izraz user posted image ) čisto dobro shajam, ko so punce prvič napisale, da včasih težko berejo, sem šla brat za nazaj, ker nisem vesedla, kaj bi bilo narobeuser posted image

mml - jaz samo dojim in mislim, da kar lepo pridobiva na teži.. bomo videli drug ponedeljek. Malo me že mika, da bi začela dodajat, da se končno tudi jaz malo nsapala...
katarinas - user posted image  za 4 km. Jaz sem tudi šla v soboto na tek-hitro hojo in sem se počutila odlično.. mogoče grem tudi danes, ampak ni sestre doma, da bi me priganjala.. ona tudi "trenira" za DM tek za ženske user posted image

Neža je žgečkljivček, da je joj.. user posted image  Jaz ji vsak dan malo nagajam, sploh ko jo previjam in se na glas smeji user posted image  Cartlanja pa ne mara preveč; čo jo pa nosim, pokonci, se pa tako lepo stisne... se čisto raznežim user posted image

Zdaj moram pa nehat, pridejo montirat klimo user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
2.6.2008 13:02:21   
mala pikica
Punce, koala me je prosila, da v njenem imenu nekaj malega napišem. Bere nas lahko, odgovarjati pa nikakor ne more user posted image

klepetki in mali Luši želita z Alexsom vse naj, naj user posted image

V Alexsovem imenu se vsem zahvaljuje za čestitke ob malem rojstnem dnevu user posted image

In vse vas lepo, lepo pozdravlja user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
2.6.2008 13:03:14   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Mala pikica, lepo se z možem pogovorta, kregat se zarad drugih nima smisla. Vidva bodita samo enotna in kar se odločita, se odločita, če je treba domov, je pač treba, neglede na taščo&co.

user posted image user posted image user posted image no tole je pa lepo sporočilo za vse nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
2.6.2008 13:05:29   
urssyy
Mala pikica hvala ti za nov avatar, res ke malo meglen, ampak to je posledica, ker je slikana s telefonom. Če pa nikoli nimam fotoaparata s sabo, ko se smeje in je dobre volje....kot bi vedla.

Joj joka........user posted image ...pridem nazaj

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
2.6.2008 13:10:02   
katarinas

Meglio je za pošpricat kot stelex v takšni pakengi.Je pa živo rumene barve.Je najboljše in najcenejše čistilouser posted image user posted image user posted image

Imajo eno podobno zadevo tudi v Eurospinu, glih  tako rumene barve...ma ne vem kako se mu reče, se mi zdaj ne da it pogledat, bom kasneje napisala. In je super, mi smo ga prej tudi v Italiji nabavljali. Z njim špricaš vse od kopalnice do madežev na oblekah in gre vse dol...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
2.6.2008 13:12:36   
mml
Dan še enkrat user posted image

Upam, da se uspela prepričat Matica, da je čas za spanje, ker je danes izjemoma pokonci že skoraj 4 ure, vmes je samo malo zadremal in to je vse. Zdaj sem ga dala pa v posteljo in po malo tuljenja, je ugotovil, da bi bilo pa mogoče le dobro zaspati. Upam, da si ne bo premislil in si bo nudil eno dobro rundo spanje user posted image . Včeraj smo bili na Gorenjskem in sta oba dokaj dobro prenesla vožnjo, Manca je gledala risanke, Matic je pa spal user posted image .
Sem pa danes Manci odstranila klopa user posted image , se je včeraj plazila po vsem mogočem grmovju in včeraj zvečer se mi ni dalo ji prati las, danes zjturaj pa gledam, kaj ima za eno svinjarijo pri levem uhlju...in z grozo ugotovim, da je klop, očitno še ni bil dolgo prisesan, ker je šel z lahkoto ven, še sreča, ker Mance ne bi uspela prepričat, da mora biti pri miru, če bi bili potrebni kakšni "hujši" posegi. No sedaj pa čakam, da vidim, če je bil tale klop kaj okužen ali ne...

Smo pa zadnje dni uspešno izgubili kar nekaj stvari, pa sploh ne vem kje in kako user posted image . Najprej je izginil Maticev klobuček, pojma nimam, kdaj smo ga nazadnje videli...mi ga je prav žal...tako da moram it jutri pogledat v Okaidi, če ga še imajo, no včeraj smo pa po tem nekje usjali še dudo...saj za dudo mi je vseeno, samo na živce mi gre, če stavri kar tako izginjajo...

nalin kako pa prepričaš Žana da tako pridno hodi? Ker Manca je sicer sposobna celo popoldne tekat in skakat, samo ko je treba pa hodit v točno določeni smeri je pa kmalu konec in stegne roke in reče "mami nesi"...sicer jo uspem prepričat še za nekaj 10 metrov, ampak po tem je pa res konec..

mala pikica jaz sem se navadila tašči povedat, kar mi ni všeč, kar direktno, ker nima smisla, da se po tem midva z user posted image  zaradi drugih kregava. Tašča sicer malo grdo gleda, ampak reče pa ne kaj dosti in tudi čez nekaj časa ugotovi, da sem imela prav. Nikakor si pa ne pustim soliti pameti glede otrok...Matic je trenutno v fazi, ko preden zaspi 2 ali 3 minute tuli in ga ne moreš potolažit, po tem pa zaspi in če vem zakaj joka, ne bom nikomu pustila, da ga jemlje iz vozička ali postelje, ker to nič ne pomaga...Tako da se kar postavi zase user posted image

ursulina na žalost je na RR na veliko temah tako, da te takoj povozijo, če nimaš pravega nika user posted image ...kaj pa vem zakaj je tako...ampak očitno nekatere mislijo, da so pomembnejše kot druge...tako da jaz tudi večinoma čvekam tukaj in še pri sonosečkah iz prejšnje runde user posted image , drugje se pa zelo redko oglašam

sunny upam, da bo user posted image  kmalu sam pogruntal, kaj vse zamuja, ker ni več z Nejo

lusa a je bila Luša navdušena nad toboganom user posted image ?

madeži sadja in korenčka: jaz se jih lotim z "gallseife", najboljše mi je trenutno Heitmann, ki ga prodajajo v Müllerju. Še hujši madeži kot od korenčka so od marelic...teh pa z ničemer nisem uspela spravit ven...pomagajo samo škarje user posted image . Dosti učinkovit je tudi Vanish, ampak samo tista varianta, ko naneseš peno neposredno na madež in pustiš nekaj minut delvoati, kot dodatek pranju v pralnem stroju pase pri meni ne obnese...očitno smo prehudi pujsi user posted image

No pa še eno vprašanje...v soboto smo povabljeni na 10. obletnico poroke...ja ljudje praznujejo tudi to user posted image ...pa seveda nimam pojma, kaj se ob takšni priložnosti podari...imate kakšno idejo????

Grem kaj prebrat, dokler se iz gajbice nič ne sliši user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
2.6.2008 13:13:31   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: limma
katarinas - user posted image  za 4 km. Jaz sem tudi šla v soboto na tek-hitro hojo in sem se počutila odlično.. mogoče grem tudi danes, ampak ni sestre doma, da bi me priganjala.. ona tudi "trenira" za DM tek za ženske user posted image

Jaz tud tečem z mojo sestro in je pravi user posted image , me tako ganja...zakaj pa misliš, da sem pretekla 4 kmuser posted image user posted image  - ji je kolegica rekla, da je tako zagreta, da bi ji moglo bit ime Greta!!! Ja jst "treniram" za ta tek celih 14 dniuser posted image  - ma sej se ne sekiram, če ga ne pretečem, ga pa prehodim, ni panika, važno je sodelovati kajne?

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
2.6.2008 13:29:09   
urssyy
evo me nazaj. Je bila pokakana, žejna.zdaj mi pa spi dalje na rokahuser posted image

Mala pikica , še sreča, da živita pri tvojih starših. No pa da še jaz pojamram, tudi jaz imam težave s taščo. Zdaj sem malo več pri tašči, ker moj ima firmo pri njej doma in velikooo dela in da smo malo več skupaj ,,,grem z Vivi k tašči. Vsaki dan me užali, kr naprej komentira kako naj Vivi oblečem, kako jo naj hranim......groozaaaaaaaa.......in zdaj mi gre že tako na živce, da ko nardi dobro stvar....mi enistavno gre na živce....user posted image .kaj pa mi na to svetujete???Hišo imava kupljeno, ampak se je zataknilo pri papirjih in je zadeva na sodišču.....kdaj bo gotovo nimam pojma. Moj na stanovanje noče iti, ker pravi da ne bo denarja stran metal, ker čaka hiško....res da zagovarja mene, sam tašči je vseen, ona nadaljuje.....po drugi strani pa zna z mojim, saj mu da vedno kaj denarjauser posted image , mu odplača kak kredit za firmo, se nardi bolanouser posted image ....v glavnem meni počasi zmanjkuje živcev. Kuhinja skupna, wc skupen, nikoli intimnosti, svakinja  z družino vsaki dan pri tašči na kosilu.....nor haus....men se meša.....
sem mogla še jaz pojamrat ko je že mala pikica.........

Klepeta vse naj naj, Patrik in Alex vse naj naj tudi vama.

Tudi moja Vivi vstaja ob 06.00 in bedi do 9.00......
A ve ktera kje lahko kupim 300 majic - srednje kvalitete za solidno ceno?

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
2.6.2008 13:40:31   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
vaney, brala sem temo dvojni kratki rokavi.... vsa čast!! user posted image  saj bi tudi jaz kaj napisala, ampak se bojim da nima smisla. včasih se sprašujem, zakaj sploh imamo teme za vprašanja, če pa so reakcije slabše od kakih pogovorov za šankom...
hvala bogu, da se da vsaj tukaj da "normalno" čvekat in tudi spraševat neumnosti, pa se nobena ne bo "jajcala", kake bedaste mame smo....

KATASTROFA...se kar bojim kaj bolj "neumnega" vprašat, ker me bodo izrešetale. Namesto, da ti pomagajo, te tako dol tiščijo, da je groza.user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
2.6.2008 13:47:35   
sani1
No pa sem vse napisala pa je šlo k user posted image ..

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?