|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
2.6.2008 9:40:24   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

punce, predlagam, da se za nakup bazenčka poleti odločimo za skupno akcijo, da ne bo vsaka posebej kupovala, ampak da dobimo popust na količino... si predstavljate, kaj bi prišparale če bi se tko zmenile že za ano banano in pepeny? user posted image

Se strinjam ko katera dobrega kupi naj pokaže slikico in gremo v akcijo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

triš, zdaj me je klicala kolegica, ki je šla k tvoji tašči , pa me ni dobro poslušala in je šla tam zraven v trgovino (kmetijska zadruga ali nekaj takega), pa nobena ni imela pojma, zakaj se gre  so jo vprašale, če si pustila kakšno zelenjavo  pa smo potem skupaj pogruntale, da ni v pravi trgovini  sama komedija

Boš mogla it očitno sama.Slikicpo pa ti pošljem takoj ko utegnem

Nana kako lepa slikica v avatarju.Si najlepšo izbrala ,a?Sem prav gledala katera je touser posted image .Pa tiste pozerske so tudi prav sladke

Katee lep čolniček,samo jaz sem že sita teh Spidermanov ker je bil Matic s tem obsedenuser posted image

Intruder krasen avatar,sem pa pogledala kaj je to že ena velika punčkauser posted image Vid je pravi lepotec

Sunny morning pa kaj ste vse zamenjale avataruser posted image .Zdej grem pa še jaz v akcijouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Pri nas zdaj ful piha, pa stemnilo se je...kot, da se pripravlja sodni dan. Upam, da ne bo toče.

No in takrat je meni crknil modem

mml jaz sem vesela dojiljauser posted image

Vaney no sem prebrala da si že bila pri taščiuser posted image .Drugače pa je full domiselno darilouser posted image user posted image user posted image

Ursulina lepe slikice tvojega sončka.Meni je pa ta prenosna posteljica zeloooo lepa user posted image

Katarinasuser posted image user posted image user posted image za osvojitev v lepljenju slikicuser posted image .Zeloooo sta lepe s tvojo princesko

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
2.6.2008 9:41:05   
Lunca1
Mala pikica za prenosne posteljice lahko kupiš gobo namesto jogija. Izgleda kot zložljiva ležalka za na plažo in mu potem ni treba spat na trdem dnu.
Za prepir pa user posted image . Popoldne bo že bolje, boš videla.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
2.6.2008 9:43:01   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Se moram pohvalit, sem danes pretekla 4 km, kombinirano s hojo...sem zdaj kar utrujena. Naslednjo soboto gremo na DM tek za ženske, na 5 km - gre mogoče še katera?

Ja jaz bi šla rada ampak bi imela po 100m jezik do taluser posted image user posted image user posted image

Nalin krasne slikeuser posted image user posted image user posted image

Luša čestitke za tvoj 5 rojstni dan.Si pravi mamin sončekuser posted image

user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
2.6.2008 9:43:11   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

senčnik ... no ja., bom jaz rekla. Jaz nisem preveč zadovoljna. Nogice je imela še vedno na soncu, pa če sem še tako dol potegnila, potem se pa preveč razširi spredaj. Sicer pa na morju, kjer bolj piha kot tukaj, ga dviguje. Preverjeno!!!

Ja kako user posted image ,pa si ga privezala spodaj ko ima nogice.Mi ga večkrat tudi previzujemo in zategujemo.Odvisno kdaj gremo na sprehoduser posted image

Alfabeta jaz sem pa tebi resnično fouššššššššššššššššššššššššššššššššššššuser posted image user posted image user posted image user posted image .Tako uživate .Malo heca res ste se imeli lepo in me kar mika na morje ko vidim te krasne slikice

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
2.6.2008 9:43:22   
TRIŠ

dašabina drugič se raje user posted image , ker če boš user posted image itak ne bo nič pomagalo. Se lahko zgodi vsakemu in ni nič nenavadnega. user posted image

Meni pa full pomaga če se zjokam.Potem mi je lažje.Včeraj sem jaz kuhala familjarno kosilo,možiček pa je šel z otroci na sprehod.Jaz sem si dala na glas muziko in veselo kuhala.Potem pa je bil en komad ki me je spomnil na mojo mami(mi je umrla pred 13 letiuser posted image )in sem se zjokalauser posted image kot dež,potem pa je bilo lažje pri srčku

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
2.6.2008 9:49:14   
vaney
dan.

samo, da se na hitro oglasim...hiška je pobarvana, zdaj barvajo še garažo, v parih dneh bodo naredila še cokel, potem pa pokažem slikice. Zdaj pa s taščo čistiva hišo zgoraj in spodaj in nimam ravno časa za rr, pridem zvečer.....

triš, že vnaprej hvala za slikico, jo tašča že nestrpno pričakujeuser posted image

alfabeta, mi tudi senčnik občasno prevežemo, pa imamo skoz senco, tako da ne vem, zakaj pri vas ni v redu...

voda za malega je topla, grem zrihtat mleko in naprej v akcijo...

se beremo zvečer

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
2.6.2008 9:51:38   
vaney
triš, imaš ZS

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
2.6.2008 9:52:16   
TRIŠ
                    KLEPETKA

Življenje je nepredvidljivo, kot deževen dan –
lahko se spremeni v jasnino ali pa v orkan.
Ko zreš nazaj, se v tebi morda poraja misel:
Vihar, oblaki, sonce, dež – vse je imelo smisel!

Na svoja leta glej le kot na čas uživanja,
čas ustvarjalnosti in čas svobode bivanja,
čas prijateljstva, ljubezni, čas razumevanja,
čas nenehnega učenja in dozorevanja.

Za rojstni dan želim ti zares veliko sreče,
v žepu evrov gneče,
ljubezni, ki vsak dan naj ob tebi bo prisotna,
pa zdravja – zanj skrbi naj usoda blagohotna!

ZA POPESTRITEV TVOJEGA PRAZNIKAuser posted image

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
2.6.2008 9:56:24   
TRIŠ
Vaney že pošiljamuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
2.6.2008 10:02:04   
TRIŠ
Mi pa smo bili včeraj na Kolpi in naša dva večja bisera in stari dragulj so se že kopali.Mene pa j zima tresla po vsem telesu samo da sem namočila prste

TAKOLE PA SO SE ZAZIBALI MOJI TRIJE OTROCIuser posted image .ČETRTI PA JE UŽIVAL NA BRISAČI

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
2.6.2008 10:21:03   
katee
Glede dna v prenosni posteljici: Jaz sem malemu podložila dno z dvema 10 cm penama, se pravi, da se je dno dvignilo za 20 cm, na to pa sem dala še zložljivo peno za v prenosno in moram reči, da mali lepo spi na tem.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
2.6.2008 10:32:47   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Včeraj je bil kar naporen dan. Ljudje enostavno ne razumejo, da otrok mora spati, drugače je siten, da pač noče biti pri drugih na rokah, pa čeprav to glasno pokaže, ljudje še kar vztrajajo, da v vozičku mora biti pripasan, sicer mi zleze ven, da zunaj mora imeti nekaj glavi, ker pač skozi redko listje sije sonček in da ima otrok svojo uro, ko hodi spat in je pač zaradi tega treba iti pravočasno domov in ne k mizi jest user posted image No, posledica vsega tega je seveda bil še večerni prepir doma in celo spanje v različnih sobah user posted image

Velikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk user posted image . Te tako razumem in doživljam isto kadar sva pri njegovi mami. Zato pa raje ne grem in ju pošljem sama, ker drugače sem samo slabe volje. "Tašči" se pa itak ne da nič dopovedat...v bistvu ji sploh ne smem nič reč, ker je potem užaljena, moj user posted image pa itak drži z njo.user posted image user posted image user posted image  Žalostno, da so naši dejci taki, namesto da bi ti stal ob strani in te podprl, moraš še njemu dopovedovat stvari...katastrofa.

sunny Gašper je zjutraj od petih do sedmih buden, enostavno v tem času ne spi. Potem pa zaspi, mami pa je že preveč budna, da bi šla tudi sama nazaj spat.  Pa ga imam zjutraj pri sebi v postelji,  ampak nama ne uspe, da bi nazaj zaspal. Se pač vstaneva, oblečeva, nahraniva, potem pa ga dam v voziček spat. ALi grem na sprehod ali pa je kar zunaj, jaz pa delam kaj po hiši.

To je pa hudič...vsaj do 6.30 ali pa do 7.00 bi potegnil, potem pa naj vstane.user posted image
Jaz sem danes Nejo ob 4.30 nahecala, da je spila malo čaja in nisva šli nič jest, ker drugače zaspiva nazaj do 9.00 in bo poleti že prevroče, da bi šli ven. Sva potem spali samo do 7.00. Zame več kot preveč, tako da sva jedli in se že vrnili z oreng potepanja. Zdaj je pa omagala in počiva v posteljici. Saj vem, da bo samo 30 minut ampak vseeno.

Ne obremenjuj se s tem, ker je tvoj dost star, da se sam odloči ali bo šel domov ali ne. Ti pa tudi nisi zmaj, da bi mu prepovedovala.

Problem je v tem, da drugi ne vedo, da se on sam tako odloči. In tako sem še vedno jaz najslabša.

Sva potem že dve, ki sva zmajulji.user posted image  Moj je doma vsak dan, pa sem jaz še vedno zmaj, pravzaprav nisem kaj prida.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Vse stvari grejo dol iz cunj z megliom.

Glupo pitanje...ampak kje se to čudo kupi?

mala pikica zložlivo gobo za prenosno posteljico sem videla v BC.

dašabina drugič se raje user posted image , ker če boš user posted image itak ne bo nič pomagalo. Se lahko zgodi vsakemu in ni nič nenavadnega. user posted image

Meni pa full pomaga če se zjokam.Potem mi je lažje.Včeraj sem jaz kuhala familjarno kosilo,možiček pa je šel z otroci na sprehod.Jaz sem si dala na glas muziko in veselo kuhala.Potem pa je bil en komad ki me je spomnil na mojo mami(mi je umrla pred 13 letiuser posted image )in sem se zjokalauser posted image kot dež,potem pa je bilo lažje pri srčku

Boga TRIŠ user posted image . Se mi zdi, da se je dašabina reva ful zasekirala, zato pravim, da naj se raje nasmeje na take dogodke, ki res niso hudo pomembni...drugo je, ko se spomniš na nekoga, ki ti je bil zelo blizu.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
2.6.2008 10:39:02   
katee

V Merkatorju, Sparu. Najdeš pa med čistili. To je res dobra zadeva. Tudi jaz uporabljam v kuhinji. Takšna strupeno rumena tekočina na šprico je.

< Sporočilo je popravil katee -- 2.6.2008 10:46:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 3338
2.6.2008 10:39:19   
Sunny Morning
Tako prenosno posteljico sem najdla na internetu. Ni glih poceni 97€ ampak ima pa enih pripomočkov, da te kap. Tale zadeva za komarje se mi zdi ful fajn, ker na morju bo zelo prav prišla. Sem pa ugotovila, da mora pisat, da ima posteljica dvojno dno, da to pomeni, da se da dvignit...se mi zdi.user posted image
http://zaotroke.enakupi.com/Prenosna-postelja-10067b-pr-16812.html

Tale ima tudi dvojno dno. Malo cenejša...samo 85€.
http://zaotroke.enakupi.com/Prenosna-postelja-10065-a-pr-16544.html

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 2.6.2008 10:40:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 3339
2.6.2008 10:41:02   
katee
Mala pikica: tudi jaz Žan Luko komaj nahecam, da po obroku ob 5h zaspi nazaj. Mi tudi vzame skoraj eno uro, da ga uspavam. Saj če potegne do 6h ni problema, bi vstala. Tako bom tudi delala na morju in šla ob 7h z njim in s user posted image na sprehod, ker potem bo že prevroče. Ampak ob 5h mi pa ni še za vstati.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
2.6.2008 10:41:44   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee

V Merkatorju, Sparu. Najdeš pa med čistili. To je res dobra zadeva. Tudi jaz uporabljam v kuhinji.

Prvič, ko bom šla v Nm grem pogledat.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
2.6.2008 10:42:37   
Sunny Morning
Ampak ob 5h mi pa ni še za vstati.

Enako...to je še sredi noči.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
2.6.2008 10:47:38   
katee

Ampak ob 5h mi pa ni še za vstati.

Enako...to je še sredi noči.user posted image

Ja no, komaj se ptički prebujajo. Takrat pa jaz ne mislim vstajat!

Neposredna povezava do sporočila: 3343
2.6.2008 10:53:04   
katee
Klepetka vse najboljše!!!

user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 10:59:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3345
2.6.2008 11:02:07   
katee
nalin: jaz ne praznujem, ampak hvala vseeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
2.6.2008 11:02:40   
katee
lunca: a si tako dobra in mi pošlješ številko od lekarne Arnika. Hvala!!!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 11:22:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3348
2.6.2008 11:24:07   
TRIŠ
Sunny morning meni so te prenosne posteljice tako všeč da bi jo imela kar za normalno posteljico za vse dni v letuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3349
2.6.2008 11:26:37   
TRIŠ

V Merkatorju, Sparu. Najdeš pa med čistili. To je res dobra zadeva. Tudi jaz uporabljam v kuhinji.

Prvič, ko bom šla v Nm grem pogledat.

No si že dobila odgovoruser posted image .Samo mislim da je šel v sparu ven iz prodajeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?