Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Včeraj je bil kar naporen dan. Ljudje enostavno ne razumejo, da otrok mora spati, drugače je siten, da pač noče biti pri drugih na rokah, pa čeprav to glasno pokaže, ljudje še kar vztrajajo, da v vozičku mora biti pripasan, sicer mi zleze ven, da zunaj mora imeti nekaj glavi, ker pač skozi redko listje sije sonček in da ima otrok svojo uro, ko hodi spat in je pač zaradi tega treba iti pravočasno domov in ne k mizi jest No, posledica vsega tega je seveda bil še večerni prepir doma in celo spanje v različnih sobah Velikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk . Te tako razumem in doživljam isto kadar sva pri njegovi mami. Zato pa raje ne grem in ju pošljem sama, ker drugače sem samo slabe volje. "Tašči" se pa itak ne da nič dopovedat...v bistvu ji sploh ne smem nič reč, ker je potem užaljena, moj pa itak drži z njo. Žalostno, da so naši dejci taki, namesto da bi ti stal ob strani in te podprl, moraš še njemu dopovedovat stvari...katastrofa. IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica sunny Gašper je zjutraj od petih do sedmih buden, enostavno v tem času ne spi. Potem pa zaspi, mami pa je že preveč budna, da bi šla tudi sama nazaj spat. Pa ga imam zjutraj pri sebi v postelji, ampak nama ne uspe, da bi nazaj zaspal. Se pač vstaneva, oblečeva, nahraniva, potem pa ga dam v voziček spat. ALi grem na sprehod ali pa je kar zunaj, jaz pa delam kaj po hiši. To je pa hudič...vsaj do 6.30 ali pa do 7.00 bi potegnil, potem pa naj vstane. Jaz sem danes Nejo ob 4.30 nahecala, da je spila malo čaja in nisva šli nič jest, ker drugače zaspiva nazaj do 9.00 in bo poleti že prevroče, da bi šli ven. Sva potem spali samo do 7.00. Zame več kot preveč, tako da sva jedli in se že vrnili z oreng potepanja. Zdaj je pa omagala in počiva v posteljici. Saj vem, da bo samo 30 minut ampak vseeno. IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Ne obremenjuj se s tem, ker je tvoj dost star, da se sam odloči ali bo šel domov ali ne. Ti pa tudi nisi zmaj, da bi mu prepovedovala. Problem je v tem, da drugi ne vedo, da se on sam tako odloči. In tako sem še vedno jaz najslabša. Sva potem že dve, ki sva zmajulji. Moj je doma vsak dan, pa sem jaz še vedno zmaj, pravzaprav nisem kaj prida. IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Vse stvari grejo dol iz cunj z megliom. Glupo pitanje...ampak kje se to čudo kupi? mala pikica zložlivo gobo za prenosno posteljico sem videla v BC. IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning dašabina drugič se raje , ker če boš itak ne bo nič pomagalo. Se lahko zgodi vsakemu in ni nič nenavadnega. Meni pa full pomaga če se zjokam.Potem mi je lažje.Včeraj sem jaz kuhala familjarno kosilo,možiček pa je šel z otroci na sprehod.Jaz sem si dala na glas muziko in veselo kuhala.Potem pa je bil en komad ki me je spomnil na mojo mami(mi je umrla pred 13 leti )in sem se zjokala kot dež,potem pa je bilo lažje pri srčku Boga TRIŠ . Se mi zdi, da se je dašabina reva ful zasekirala, zato pravim, da naj se raje nasmeje na take dogodke, ki res niso hudo pomembni...drugo je, ko se spomniš na nekoga, ki ti je bil zelo blizu.